Μεταγραφές Καλοκαιριού 2022 ΙΙ
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2022 ΙΙ
Ρε τον Τουντορ , τι μανατζερ εχει ? πουθενα δεν στεριωνει και ολο και σε καλυτερη ομαδα πηγαινει !!!
Εμενα αυτοι που με τρελενουν απο περσι ειναι ο Σοαρες και ο Τσιγγαρας. Και μου ερχεται ο Φελιπε και περνει και το 50 με τον αλλο να εχει το 51 και αυτα τα ηλιθια νουμερα της περσινης φανελας δε ξεχωριζεις τιποταmaceio έγραψε:πας να δεις το βιντεο απο το τουρνουα της προπονησης και ειναι ολοι ιδιοι ...πειτε καποιος σε ρικαρντο , ντελια, τζιμα,νταντας να κανουν καμια περιεργη κομμωση να τους ξεχωριζουμε , που ειναι ολοι φασον βγαλμενοι με ξυρισμενα τα πλαινα και αφηνουν μαλλι απο πανω
Ασπρόμαυρος Εβρίτης έγραψε:Γιατί το λες αυτό Μπανε;obanebane έγραψε:Εγώ πιστεύω ότι δεν πρόκειται να πάρουμε παίχτη ούτε από Ρωσία ούτε από Ουκρανία ούτε από Βραζιλία.
Γιατί από Ρωσία οι περισσότεροι φεύγουν παρά τη θέλησή της ομάδας τους και ο Ιβάν δεν θα θέλει να ακουστεί το όνομα του αρνητικά.
Από Ουκρανία δε νομίζω ότι έχει μείνει κάτι.
Όσο για την αγορά της Βραζιλίας, οι τιμές είναι σε απλησιαστο επίπεδο πλέον για εμάς.
Με τα σημερινά δεδομένα ο αντίστοιχος Αγκουστο θεωρώ ότι κοστίζει τα διπλά απο όσα τον πήραμε πριν τρία χρόνια.
Άλλωστε το δήλωσε και ο Μποτο οτι η αγορά αυτή δεν είναι για τα δόντια μας.
Λες να ειχαν αυτο κατα νου και να ανανεωσαν τον Σβαμπ? Γιατι ετσι βγαζει νοημα. Κρατας τον φτηνο και νεοτερο ιδιου στυλ και μενεις ως εχεις στα χαφ. Ανανεωνεις και τον Αουγκουστο δίνοντας του το συμβολαιο του Κουρτιτς.rainmaker έγραψε:Βλέπω συνεχιζει να υπάρχει καπνός ως όρος την περίπτωση αποχώρησης του Κούρτιτς. Δεν ξέρω αν θα είναι καλό ή κακό αυτό για το σύνολο μέσα στο χορτάρι (όχι οικονομικά κλπ).
Έχω όμως την εντύπωση πως πολλά θέματα μοιάζουν "σκαλωμενα" επειδή επηρεάζουν το ένα το άλλο. Όταν δηλαδή ξεμπουκωσει το ένα θα λυθούν πολλά μαζί.
Δεν ξέρω γιατί αλλά αυτη την εντύπωση εχω
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Έτσι έτσι. Να φύγει ο κουρτιτς,να φύγει και ο ντουγκλας... και μετά βιταμ σοφτ για χορηγό φανέλας
Είναι φυσιολογικό ο Κουρτιτς να κοιτάξει το μέλλον του,αν ο ΠΑΟΚ δεν του εξασφαλίσει εξαψηφιο νούμερο για τα επόμενα δύο χρόνια συν το φετινό,τότε θα κοιτάξει να το βρει αλλού άμεσα,εξαργυρώνοντας την φετινή πολύ καλή του σεζόν.
Για μένα θα είναι μεγάλη απώλεια, αν και η αλήθεια είναι ότι η απόδοση του έπεσε πολύ στο τέλος της σεζόν και η συμπεριφορά του δεν είναι και η καλύτερη κατά τη διάρκεια των αγώνων.
Για μένα θα είναι μεγάλη απώλεια, αν και η αλήθεια είναι ότι η απόδοση του έπεσε πολύ στο τέλος της σεζόν και η συμπεριφορά του δεν είναι και η καλύτερη κατά τη διάρκεια των αγώνων.
Δεν νομίζω ότι συμφωνώ ούτε στην κριτική που γίνεται για την παραμονή σβαμπ ούτε στην ανάλυση των χαρακτηριστικών των δύο παικτών.
Ο σβαμπ έχει πιο γλυκό πόδι αλλά ο Κουρτιτς τα στημένα. Ο σβαμπ έχει κάποιες κάθετες, ο Κουρτιτς ανοίγεται αριστερά σχεδόν μόνιμα.
Ο σβαμπ είναι πιο σοφτ στις μονομαχίες.
Σε κάθε περίπτωση πιθανή αποχώρηση Κουρτιτς δε μου φαίνεται πολύ θετικη ΑΛΛΑ είναι μια χρυση ευκαιρία να φέρουν πιο ταιριαστό και πιο καλό παίκτη εκει
Ο σβαμπ έχει πιο γλυκό πόδι αλλά ο Κουρτιτς τα στημένα. Ο σβαμπ έχει κάποιες κάθετες, ο Κουρτιτς ανοίγεται αριστερά σχεδόν μόνιμα.
Ο σβαμπ είναι πιο σοφτ στις μονομαχίες.
Σε κάθε περίπτωση πιθανή αποχώρηση Κουρτιτς δε μου φαίνεται πολύ θετικη ΑΛΛΑ είναι μια χρυση ευκαιρία να φέρουν πιο ταιριαστό και πιο καλό παίκτη εκει
Α και βέβαια να τονίσουμε ότι ένα ακόμα αρνητικό είναι ότι ήδη γίνεται μεγάλο ρισετ στο ρόστερ. Άμα φύγουν κι άλλοι και δη βασικοί, αποκλείεται να στρώσουμε ομάδα φετος
Μπορει να χεις δικιο, αλλα η σκεψη μου ειναι πως έχουμε δυο επιλογες. Ειτε κραταμε Κουρτιτς και πουλαμε Αουγκουστο, καθως δεν μας παιρνει να δωσουμε και στον Αουγκούστο το συμβολαιο του Κουρτιτς και να τους εχουμε και τους δυο στο ροστερ, είτε αποδεσμευουμε τον Κουρτιτς και εξοικονομουμε το συμβολαιο του για να το δωσουμε στον Αουγκούστο.renegade έγραψε:Έτσι έτσι. Να φύγει ο κουρτιτς,να φύγει και ο ντουγκλας... και μετά βιταμ σοφτ για χορηγό φανέλας
Σε καθε περιπτωση οσον αφορα τον Κουρτιτς εχουμε την επιλογη στα χερια μας, ενω οσον αφορα στον Αουγκουστο δεν το ελέγχουμε απολυτα, γτ αν αρνηθει να ανανεωσει η πωληση θα ειναι μονοδρομος.
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
- Kabamaru11
O Κουρτιτς,με το συμβολαιο που εχει,αν εξαιρεσουμε τις πολλες και καλες εκτελεσεις πεναλτυ,δεν προσφερε συμφωνα με το συμβολαιο του.Δεν λεω οτι δεν ηταν καλος,αλιμονο,αλλα οχι αναλογα με το συμβολαιο του.Ακουγεται πως θελει επεκταση του υπαρχοντος συμβολαιου του για αλλα 2 χρονια.Πραγμα που στην ηλικια του,το βρισκω αδιανοητο.
Αν βρει αλλου συμβολαιο,στο καλο,θα θυμομαστε καλα πραγματα για αυτον.Με Σβαμπ,Αουγκουστο (με ανανεωση),Νταντας,Τσιγγαρα συν Ελ Καντουρι και Φ. Σοαρες υπο συγκεκριμενες προυποθεσεις,ειμαστε γεματοι και με ωραια χαρακτηριστικα.
Σε σετ παιχνιδι ποτε δεν μου αρεσε ο Κουρτιτς,νομιζω πως τον εκανε πολλες φορες μαγκα κυριως ο Τσιγγαρας αλλα και ο Αουγκουστο με τα τρεξιματα τους.Δεν θα μιλησω για τα πουληματα μπαλας και τα λαθη,ολοι οι μεσοι κανουν λιγο πολυ.
Αν και το θεωρω υπερβολικα δυσκολο να γινει,αν λεω ΑΝ αποκτηθει ο Bazoer,αποκτουμε εναν πολυσυνθετο παιχτρονι και στην αμυνα και στα χαφ.1000 φορες να το παρει αυτος το συμβολαιο του Κουρτιτς.
Αν βρει αλλου συμβολαιο,στο καλο,θα θυμομαστε καλα πραγματα για αυτον.Με Σβαμπ,Αουγκουστο (με ανανεωση),Νταντας,Τσιγγαρα συν Ελ Καντουρι και Φ. Σοαρες υπο συγκεκριμενες προυποθεσεις,ειμαστε γεματοι και με ωραια χαρακτηριστικα.
Σε σετ παιχνιδι ποτε δεν μου αρεσε ο Κουρτιτς,νομιζω πως τον εκανε πολλες φορες μαγκα κυριως ο Τσιγγαρας αλλα και ο Αουγκουστο με τα τρεξιματα τους.Δεν θα μιλησω για τα πουληματα μπαλας και τα λαθη,ολοι οι μεσοι κανουν λιγο πολυ.
Αν και το θεωρω υπερβολικα δυσκολο να γινει,αν λεω ΑΝ αποκτηθει ο Bazoer,αποκτουμε εναν πολυσυνθετο παιχτρονι και στην αμυνα και στα χαφ.1000 φορες να το παρει αυτος το συμβολαιο του Κουρτιτς.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος obanebane την Δευ 04 Ιούλ 2022, 19:04, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος obanebane την Δευ 04 Ιούλ 2022, 19:04, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Γράφεται πως ξεκίνησαν συζητήσεις για ανανέωση του Ντόουγκλας.rainmaker έγραψε:Βλέπω συνεχιζει να υπάρχει καπνός ως όρος την περίπτωση αποχώρησης του Κούρτιτς. Δεν ξέρω αν θα είναι καλό ή κακό αυτό για το σύνολο μέσα στο χορτάρι (όχι οικονομικά κλπ).
Έχω όμως την εντύπωση πως πολλά θέματα μοιάζουν "σκαλωμενα" επειδή επηρεάζουν το ένα το άλλο. Όταν δηλαδή ξεμπουκωσει το ένα θα λυθούν πολλά μαζί.
Δεν ξέρω γιατί αλλά αυτη την εντύπωση εχω
Ο Σβαμπ μόλις ανανέωσε.
Οι Ντάντας και Σοάρες μόλις ήρθαν.
Περισσεύει ένας Τσιγγάρας και ένας Κούρτιτς. Δηλαδή 6 για 2 θέσεις.
Είναι εντελώς απίθανο να ξεκινήσουμε τη σεζόν με 6 χαφ και να καίμε και το δεκάρι μας βάζοντας εκεί τον Σοάρες.
Οπότε μου φαίνεται απόλυτα λογικό να φύγει ο Κούρτιτς, να επιστρέψει στα χαφ ο Σοάρες, να ανανεώσει ο Ντόουγκλας και να πάρουν είτε ένα δεκάρι, είτε ένα εξτρέμ τοπ.