ρωτας αν ειναι παπας απο sportdog;Ρητορικη ερωτηση προφανως.....πολλες ομαδες θα τσεκαρουν παικτες απο Ουκρανια και Ρωσια,δεν λενε καινουριο οι αξιοπιστοι αρθρογραφοι του σκυλου.Αλλα οχι να τους δινουμε και κλικ.....maceio έγραψε:νατα νατα , αρχισαν να λενε για αγορα ρωσιας , που πολλοι απο μας αναρωτιομασταν αν θα γινει κινηση ...παπας ? απο sportdog
αντε να αρχισουμε να μαντευουμε
Μεταγραφές Καλοκαιριού 2022 ΙΙ
- Kabamaru11
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2022 ΙΙ
Παπας ξεπαπας το ετησιο παραθυρο που δινει η ΟΥΕΦΑ ειναι ευκαιρια για αξιολογες περιπτωσεις απο Ουκρανια - Ρωσια.
Και οπως εχω ξαναπει ενας ανθρωπος που αυτη την αγορα την επαιζε στα δαχτυλα θα μου κανει εντυπωση να μην ασχοληθει.
Ειδικα για περιπτωσεις παικτων που θα αποτελεσουν κερασακια στην τουρτα. Οπως πχ ενα ποιοτικο στοπερ η ενας φορ.
Δεν ειναι οπως περυσι το Μαιο που θα ερχοντουσαν εδω για 2-3 μηνες και οντως δεν υπηρχε καποιο νοημα. Εδω μιλαμε για παικτες για ολοκληρη την σεζον (τουλαχιστον).
Και οπως εχω ξαναπει ενας ανθρωπος που αυτη την αγορα την επαιζε στα δαχτυλα θα μου κανει εντυπωση να μην ασχοληθει.
Ειδικα για περιπτωσεις παικτων που θα αποτελεσουν κερασακια στην τουρτα. Οπως πχ ενα ποιοτικο στοπερ η ενας φορ.
Δεν ειναι οπως περυσι το Μαιο που θα ερχοντουσαν εδω για 2-3 μηνες και οντως δεν υπηρχε καποιο νοημα. Εδω μιλαμε για παικτες για ολοκληρη την σεζον (τουλαχιστον).
εναν Promes ας πουμε ...ειναι και πρωην αντιπλαος για να τηρησουμε την παραδοση
Για διακοπές στην Ελλάδα ίσως. Αν έρθει στα 30 του για μπάλα, θα είναι η μεγαλύτερη μεταγραφή της ιστορία μας. Κυριολεκτικά.maceio έγραψε:εναν Promes ας πουμε ...ειναι και πρωην αντιπλαος για να τηρησουμε την παραδοση
Λετε να ηξερε κατι πραγματικα ο φιλος που εγραψε για τον Λαρσον? Aυτη τη στιγμη παντως οι μονοι ελευθεροι επιθετικοι απο Ρωσια ειναι ο Μποτειμ,ο Λαρσον και ο Τζουμπα.
Ο Τζούμπα δεν έκλεισε σε άλλη ομάδα; Κάτι τέτοιο νομίζω πως είχα διαβάσει. Ή έστω πως είναι κοντά στο να κλείσει. Τουρκία, στη Φενέρ νομίζω.joshua έγραψε:Λετε να ηξερε κατι πραγματικα ο φιλος που εγραψε για τον Λαρσον? Aυτη τη στιγμη παντως οι μονοι ελευθεροι επιθετικοι απο Ρωσια ειναι ο Μποτειμ,ο Λαρσον και ο Τζουμπα.
χωρις να πιστευω οτι μας λειπει ενας παιχτης με τα χαρακτηριστικα του εγω θα ηθελα τον βιλενια πολυ καλο χαφ,επισης καλη αποψη εχω και για τα στοπερ τους αλλα νομιζω δεν ξερουν τοσο πολυ μπαλα που θελουμε τουλαχιστον απο το ενα στοπερ ,πιο πολυ θυμιζουν τον ινγκι
λετε να χρωστανε ακομα στον ιβαν απο την ροστοφ και να παρουμε κανεναν απο εκει?
ΠΑΟΚ
λετε να χρωστανε ακομα στον ιβαν απο την ροστοφ και να παρουμε κανεναν απο εκει?
ΠΑΟΚ
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος dimpaok4 την Δευ 04 Ιούλ 2022, 16:13, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- Shivaspace
+ πρώην κατάδικος ! διπλασιάζονται οι πιθανότητες..maceio έγραψε:εναν Promes ας πουμε ...ειναι και πρωην αντιπλαος για να τηρησουμε την παραδοση
-
john4serres
πρεπει να ληγουν τo 23 ?john4serres έγραψε:Του Promes λήγει το '24 ομως.
- Shivaspace
Ναρει για ΠΑΟΚ έχει ένα άρθρο στο σδνα. Βάζω στοίχημα ότι είναι της Μπούτου, που αναλύει τις λεπτομέρειες για το ενδιαφέρον, για πεντηκοστη έκτη φορά.
Μας έχουν γκάστρωσει ακόμη μια φορά
Μας έχουν γκάστρωσει ακόμη μια φορά
Μικελάντζελο!!joshua έγραψε:E καλα φανταζομαι οτι δεν ειμαστε εμεις οι εξυπνοι και στη ΠΑΕ οι χαζοι να μην περνανε αυτα απο το μυαλο τους αλλα η πραξη ειναι συνηθως πολυ διαφορετικη σε σχεση με τα σεναρια που πλαθουμε εμεις...
Μεταλαχθηκα?
η ΦΙΦΑ έχει δώσει την ευκαιρία σε παίκτες και προπονητές, που έχουν συμβόλαια με ρωσικά κλαμπ, για την επόμενη σεζόν (ως 30/6/2023), να υπογράψουν χωρίς την συναίνεση τους σε ομάδες της αρέσκειάς τους...maceio έγραψε:πρεπει να ληγουν τo 23 ?john4serres έγραψε:Του Promes λήγει το '24 ομως.
Εγώ πιστεύω ότι δεν πρόκειται να πάρουμε παίχτη ούτε από Ρωσία ούτε από Ουκρανία ούτε από Βραζιλία.