χαχαχα!!!χααααααααααχαχαχαχαχ!!!αιντε γιατι πολυ ψηλα τον σηκωσαν τον αμανε.τυροκομοι ουστKolokotronis_4 έγραψε:τυρόγαλα του θεσσαλικού κάμπου, που σηκώσατε και μούτρα για την ευρώπη! καράβλαχοι!
ίδιοι με το αδερφάκι σας το gay είστε!
πάρτε τη φούτσα την ισλανδική με γεύση σολωμού και εύχομαι να μην σας ξαναδούμε στην ευρώπη γιατί η θέση σας είναι στην γ' εθνική.
οεο οεο οεο
γμ τη λάρισα και κάθε λαρισαίο
οεο οεο οεο
γμ τη λάρισα και κάθε λαρισαίο
γμ το κάμπο και το πηνειό σας
γμ το βύσσινι το άλογό σας
φορτώστε και ένα φορτηγό με γίδια
και ελάτε να μας κλάσετε τα @@-δια!
Μπεεε ρε λακαμάδες, μπεεεεεεεεεεεεεε
Νέα-Άρθρα-Σχόλια για άλλες ομάδες
- sarkofagoktinos
Re: Νέα-Άρθρα-Σχόλια για άλλες ομάδες
- DimisK
- Επικοινωνία:
Η αποτυχία της Λάρισας να προκριθεί είναι αυτό ακριβώς που πρέπει να φοβούνται οι ελληνικές ομάδες όταν τέτοια εποχή παίζουν με ομάδες άγνωστες και δευτέρας διαλογής. Δεν κερδίζεις με τις φανέλες. Πρέπει να βάλεις την μπάλα κάτω και να ιδρώσεις.
Αυτά είναι παιγνίδια παγίδες και πρέπει να αντιμετωπίζονται σοβαρά.
Και ο ΠΑΟΚ το παιχνίδι με τη Βαλερέγκα πρέπει να το αντιμετωπίσει σοβαρά. Πολύ σοβαρά. Για να πετύχει 2 νίκες, να δώσει βαθμούς στην Ελλάδα και να περάσει πανηγυρικά.
Για μένα ο τρόπος που θα αντιμετωπίσει η ομάδα μας την Βελερέγκα θα μου δείξει το επίπεδο ωριμότητας στο οποίο θέλω να πιστεύω ότι έχουμε φτάσει....
Αυτά είναι παιγνίδια παγίδες και πρέπει να αντιμετωπίζονται σοβαρά.
Και ο ΠΑΟΚ το παιχνίδι με τη Βαλερέγκα πρέπει να το αντιμετωπίσει σοβαρά. Πολύ σοβαρά. Για να πετύχει 2 νίκες, να δώσει βαθμούς στην Ελλάδα και να περάσει πανηγυρικά.
Για μένα ο τρόπος που θα αντιμετωπίσει η ομάδα μας την Βελερέγκα θα μου δείξει το επίπεδο ωριμότητας στο οποίο θέλω να πιστεύω ότι έχουμε φτάσει....
Πολύ σωστός Ντίμι.
Ο αποκλεισμός της Λάρισας, χωρίς νίκη μάλιστα, χτύπησε το καμπανάκι για εμένα. Ψαράδες, ξυλοκόποι και λοιποί επιτηδευματίες είναι ικανοί να κάνουν τη ζημιά.
Ποντάρω κυρίως στον επαγγελματισμό και τη σοβαρότητα της ομάδας μας, παρά στην αγωνιστική της ετοιμότητα.
Ο αποκλεισμός της Λάρισας, χωρίς νίκη μάλιστα, χτύπησε το καμπανάκι για εμένα. Ψαράδες, ξυλοκόποι και λοιποί επιτηδευματίες είναι ικανοί να κάνουν τη ζημιά.
Ποντάρω κυρίως στον επαγγελματισμό και τη σοβαρότητα της ομάδας μας, παρά στην αγωνιστική της ετοιμότητα.
- ΑποστόληςΑ
Αν αποδειχθεί σοβαρός παίκτης, μπορεί να τον πάρουμε εμείς, του χρόνου (και μαζί και το πρωτάθλημα)!
ρε συ Slade μη το παρεξηγείς το παιδί.... Δες μαστουρωμένη φάτσα... Ποιος ξέρει τι κατέβασε πριν την πετάξει τη λακαμία του...
- ΑποστόληςΑ
Κοροϊδεύετε εσείς με το χαριτωμένο μουτράκι του Αργεντίνου! Όταν θα κτυπάει τα φάουλ και οι καρδιές μας θα ανεβάζουν περί τις 6500 rpm να δω τι θα κάνουμε!
(Δωρεάν τεστ κοπώσεως)!
(Δωρεάν τεστ κοπώσεως)!
- Maximus
Εχει αρχισει και καταλαβαινει οτι πηγε στην λαθος ομαδα της πόλης...
Ιδου οι αποδειξεις: (τι αποδειξεις δηλαδη,το λεει ξεκαθαρα):
''Αγωνίζεσαι ως δανεικός στον (ρούλη). Σκέφτεσαι να μείνεις στην Eυρώπη ή να επιστρέψεις στην Αργεντινή στο τέλος της χρονιάς;''
«Στόχος μου είναι να κάνω μια πολύ καλή χρονιά στην Ελλάδα. Ο (ρούλης) έχει το πρώτο λόγο για να συνεχίσω την καριέρα μου και στο συμβόλαιό μου υπάρχει και οψιόν αγοράς. Στο ποδόσφαιρο, βέβαια, ποτέ δεν ξέρεις τι σου επιφυλάσσει το μέλλον».
!!!!!!!
Αρχιζει και ριχνει γεφυρες σε λεω!!! Κανει κολοτουμπες!
Σε κανα μηνα θα πει οτι εκτιμαει τον Βιτολο και λυπαται που δεν θα ειναι στην ιδια ομαδα κλπ κλπ...
Ιδου οι αποδειξεις: (τι αποδειξεις δηλαδη,το λεει ξεκαθαρα):
''Αγωνίζεσαι ως δανεικός στον (ρούλη). Σκέφτεσαι να μείνεις στην Eυρώπη ή να επιστρέψεις στην Αργεντινή στο τέλος της χρονιάς;''
«Στόχος μου είναι να κάνω μια πολύ καλή χρονιά στην Ελλάδα. Ο (ρούλης) έχει το πρώτο λόγο για να συνεχίσω την καριέρα μου και στο συμβόλαιό μου υπάρχει και οψιόν αγοράς. Στο ποδόσφαιρο, βέβαια, ποτέ δεν ξέρεις τι σου επιφυλάσσει το μέλλον».
!!!!!!!
Αρχιζει και ριχνει γεφυρες σε λεω!!! Κανει κολοτουμπες!
Σε κανα μηνα θα πει οτι εκτιμαει τον Βιτολο και λυπαται που δεν θα ειναι στην ιδια ομαδα κλπ κλπ...
Εδώ ο Ρεγκέιρο δε μπορούσε να σταματήσει να γελάει για 1 ολόκληρο χρόνο σκεπτόμενος σε ποια ομάδα παίζει...Maximus έγραψε:Εχει αρχισει και καταλαβαινει οτι πηγε στην λαθος ομαδα της πόλης...
xaxa san τα διαρκειας τους περσυ ηταν λεει 12.000 αλλα φετος πριν τις
εκλογες τους ο σκορδας εκανε παραπονα οτι τα διαρκειας τους ηταν
μονο 7.600 .......ΤΟΥΣ ΑΡΕΣΕΙ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ ΕΙΚΟΝΙΚΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ....VIRTUAL REALITY ΣΕ ΟΛΟ ΤΗΣ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ.....
εκλογες τους ο σκορδας εκανε παραπονα οτι τα διαρκειας τους ηταν
μονο 7.600 .......ΤΟΥΣ ΑΡΕΣΕΙ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ ΕΙΚΟΝΙΚΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ....VIRTUAL REALITY ΣΕ ΟΛΟ ΤΗΣ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ.....
Η επίσκεψη του Κύρου Βασσάρα την Παρασκευή στου Ρέντη για την ενημέρωση των ποδοσφαιριστών του Ολυμπιακού για τους νέους κανονισμούς είχε πλούσιο παρασκήνιο.
Σύμφωνα με δημοσιεύματα του αθλητικού τύπου το Σάββατο («Εξέδρα», «Φως»), ο Λουτσιάνο Γκαλέτι «κάρφωσε» τον υπεύθυνο ανάπτυξης της διαιτησίας όταν η κουβέντα έφτασε στον κανονισμό για την κίτρινη κάρτα που πρέπει να αντικρίζουν οι παίκτες όταν βγάζουν στο φανέλα τους.
Ο διάλογος είχε ως εξής:
Βασσάρας: «Είναι παράλογο να παίρνετε κίτρινες κάρτες επειδή βγάζετε τη φανέλα. Μην το κάνετε, θα έχετε πρόβλημα».
Γκαλέτι: «Εσύ δεν έχεις παίξει ποδόσφαιρο για να νιώσεις πως είναι. Ξέρεις πως είναι να πετυχαίνεις γκολ;»
Βασσάρας: «Μπορεί να μην ξέρω αλλά δεν είναι μαλ...να αφήνεις την ομάδα σου με 10 παίκτες γι’ αυτό το λόγο;»
Γκαλέτι: «Δίκιο έχεις, αλλά δεν μπορείς να καταλάβεις. Είναι η τρέλα της στιγμής και του ποδοσφαίρου».
Από τους υπόλοιπους ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού δεν έλειψαν τα υπονοούμενα για το σκληρό παιχνίδι των αντιπάλων τους στο περσινό πρωτάθλημα.
http://www.contra.gr/Soccer/Hellas/Supe ... 45748.html
Tι αλλο θα δουμε? Επισκεψη του νεου αρχιδι-αιτητη στου ρεντη, για να ακουσει τα παραπονα των παικτων του οσφπ για τη διαιτησια! Ας ερθει και στην Τουμπα να δουμε τι εχει να του πει ο Παυλος.
Σύμφωνα με δημοσιεύματα του αθλητικού τύπου το Σάββατο («Εξέδρα», «Φως»), ο Λουτσιάνο Γκαλέτι «κάρφωσε» τον υπεύθυνο ανάπτυξης της διαιτησίας όταν η κουβέντα έφτασε στον κανονισμό για την κίτρινη κάρτα που πρέπει να αντικρίζουν οι παίκτες όταν βγάζουν στο φανέλα τους.
Ο διάλογος είχε ως εξής:
Βασσάρας: «Είναι παράλογο να παίρνετε κίτρινες κάρτες επειδή βγάζετε τη φανέλα. Μην το κάνετε, θα έχετε πρόβλημα».
Γκαλέτι: «Εσύ δεν έχεις παίξει ποδόσφαιρο για να νιώσεις πως είναι. Ξέρεις πως είναι να πετυχαίνεις γκολ;»
Βασσάρας: «Μπορεί να μην ξέρω αλλά δεν είναι μαλ...να αφήνεις την ομάδα σου με 10 παίκτες γι’ αυτό το λόγο;»
Γκαλέτι: «Δίκιο έχεις, αλλά δεν μπορείς να καταλάβεις. Είναι η τρέλα της στιγμής και του ποδοσφαίρου».
Από τους υπόλοιπους ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού δεν έλειψαν τα υπονοούμενα για το σκληρό παιχνίδι των αντιπάλων τους στο περσινό πρωτάθλημα.
http://www.contra.gr/Soccer/Hellas/Supe ... 45748.html
Tι αλλο θα δουμε? Επισκεψη του νεου αρχιδι-αιτητη στου ρεντη, για να ακουσει τα παραπονα των παικτων του οσφπ για τη διαιτησια! Ας ερθει και στην Τουμπα να δουμε τι εχει να του πει ο Παυλος.
Είναι ο αρχιδιαδιαιτητής που τον προορίζει η σούπα λίγδα για το νέο πρωτάθλημα.
Θα έχουμε να δούμε πάλι τα χειρότερα.
Θα έχουμε να δούμε πάλι τα χειρότερα.
- Maximus
Αααα! Μας εχετε τριλάνι! Και εμεις Κυριε Βασσαρα ημασταν αρχιδι-αιτητες αλλά δεν βγαζαμε ντραγκα ντρουγκα κοκκινες! Αφηναμε τα παιδιά να χαρουν τα γκολ τους! Τους αφηναμε να βγαζουν φανελες και να δειχνουν τα π@π@ρια τους στους αντιπαλους φιλαθλους!
Στερειτε την χαρά απο τα παιδιά του θείου...
Να φυγετε! Να πατε αλλου!
ΥΓ.
Μια κοκκινη πηραν σε ολη την περσινη χρονιά και το κανουνε θεμα!
Εμ βεβαια...ο νεος αρχιδιαιτητης νιώθει...ε...ναι...νιώθει και λιγουλάκι υπέυθυνος για αυτη τη κοκκινη...
Μα ειναι δυνατον τωρα; Παιχτης του Ολυμπιακού να παίρνει κοκκινη; Επειδή εβγαλε την φανέλα; Ε οχι ρε παιδια,αδικιά...μεγαλη αδικία!
Για αυτό, το θεμα ξεκαθαριστηκε απο τώρα...Η μονη περιπτωση, που θα παρει κοκκινη ξανά παιχτης του γαυρου για βγαλσιμο φανελας, θα ειναι αν παρουν μεταγραφη τον Μπαλαφα!
Στερειτε την χαρά απο τα παιδιά του θείου...
Να φυγετε! Να πατε αλλου!
ΥΓ.
Μια κοκκινη πηραν σε ολη την περσινη χρονιά και το κανουνε θεμα!
Εμ βεβαια...ο νεος αρχιδιαιτητης νιώθει...ε...ναι...νιώθει και λιγουλάκι υπέυθυνος για αυτη τη κοκκινη...
Μα ειναι δυνατον τωρα; Παιχτης του Ολυμπιακού να παίρνει κοκκινη; Επειδή εβγαλε την φανέλα; Ε οχι ρε παιδια,αδικιά...μεγαλη αδικία!
Για αυτό, το θεμα ξεκαθαριστηκε απο τώρα...Η μονη περιπτωση, που θα παρει κοκκινη ξανά παιχτης του γαυρου για βγαλσιμο φανελας, θα ειναι αν παρουν μεταγραφη τον Μπαλαφα!
- Pegasus1589
Μόνο το δάγκωμα φανέλας πρέπει να παίρνει κίτρινη. Και το χειροκρότημα.
Ο αρχι-διαιτητής κάνει ιδιαίτερα φρονιστήρια στην πιο ευνοημένη διαιτητικά ομάδα από καταβολής ελληνικού ποδοσφαίρου.
Και εμείς γκρινιάζουμε για τον Γκαγκάτση...
Έμαθα ότι ανάλογα φροντιστήρια θα γίνουν σε όλες τις ομάδες της Σούπερ Λίγδας. Σε μας θα έρθει για μάθημα ο Κάκος...
Και εμείς γκρινιάζουμε για τον Γκαγκάτση...
Έμαθα ότι ανάλογα φροντιστήρια θα γίνουν σε όλες τις ομάδες της Σούπερ Λίγδας. Σε μας θα έρθει για μάθημα ο Κάκος...