Μεταγραφές Καλοκαιριού 2022 ΙΙ
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2022 ΙΙ
Δηλαδη δεν μας ενοχλει ο Μπισε που διακοπαρει εδω και 2-3 βδομαδες και θα συνεχισει να διακοπαρει ενω τον ανανεωσαμε, και μας φταιει ο Κουτσιας που μεχρι προχθες είχε υποχρεωσεις...
οκ
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
οκ
Έστω και στον ΠΑΟΚ Β΄ και στην συνέχεια με τις Εθνικές ομάδες, έκανε προπονήσεις και έπαιξε αγώνες μέχρι και μέσα στο κατακαλόκαιρο. Οι μύες του έχουν συσσωρεύσει γαλακτικό και θέλει ξεκούραση 2 κατ' ελάχιστον εβδομάδων και ας είναι 18,5 ετών. Σε γαλακτική οξέωση και μυικό κάματο η ηλικία παίζει μικρό ρόλο.
Εμείς πνευματικά εργαζόμαστε και αν δεν ξεκουραστούμε 2 τουλάχιστον εβδομάδες το καλοκαίρι και δύο πενθήμερα Χριστούγεννα και Πάσχα λέμε πως δεν βγαίνει η χρονιά.
Εμείς πνευματικά εργαζόμαστε και αν δεν ξεκουραστούμε 2 τουλάχιστον εβδομάδες το καλοκαίρι και δύο πενθήμερα Χριστούγεννα και Πάσχα λέμε πως δεν βγαίνει η χρονιά.
Να ρωτησω κατι αλλο.
Ποια θεση ειναι πιο κομβικη?
Δεκαρι ή εξτρεμ? Φεραμε τον Κουαλιατα που θεωρητικα ειναι κυριως δεκαρι και αντ αυτου τον δοκιμαζουμε μονιμως αριστερα.
Ειναι φρονιμο αυτο? Δηλαδη προτιμουμε να δοκιμάσουμε ενα δευτερευοντως εξτρεμ στην θεση του αριστερου εξτρεμ παρα να τον βαλουμε στην φυσικη του θεση? Θα ψαχτουμε για δεκαρι δλδ? Ή απλα προσπαθουμε να εχουμε ανοιχτές τις δυνατότητες και αναλογα να κινηθουμε ειτε για αριστερο εξτρεμ ειτε για δεκαρι αναλογα με το τι θα βρουμε διαθεσιμο?
Ποια θεση ειναι πιο κομβικη?
Δεκαρι ή εξτρεμ? Φεραμε τον Κουαλιατα που θεωρητικα ειναι κυριως δεκαρι και αντ αυτου τον δοκιμαζουμε μονιμως αριστερα.
Ειναι φρονιμο αυτο? Δηλαδη προτιμουμε να δοκιμάσουμε ενα δευτερευοντως εξτρεμ στην θεση του αριστερου εξτρεμ παρα να τον βαλουμε στην φυσικη του θεση? Θα ψαχτουμε για δεκαρι δλδ? Ή απλα προσπαθουμε να εχουμε ανοιχτές τις δυνατότητες και αναλογα να κινηθουμε ειτε για αριστερο εξτρεμ ειτε για δεκαρι αναλογα με το τι θα βρουμε διαθεσιμο?
- Dark Knight
Καλά βρε παιδία, ο Κούτσιας μας πείραξε τώρα; Εδώ έχουμε άλλα θέματα πιο σημαντικά, όπως π.χ. ο Νάρεϊ, παίκτης από μεσαία ομάδα της Β' εθνικής γερμανίας, που τον κυνηγάμε εδώ και μήνες και ακόμη δεν τον έχουμε αποκτήσει και που όπως φαίνεται αν δεν τον πάρουμε, ίσως να μην πάρουμε και κανέναν αντίστοιχο !!! 
Το βράδυ στην εκπομπή θα έχω καποιες πληροφορίες που προσπαθώ να επιβεβαιώσω.
- ΑποστόληςΑ
Ρε Γιώργο για να ακούσει κάποιος πρέπει να είναι γραμμένος στο Instagram;
Για τον κουτσια είναι απλά τα πράγματα θεωρώ .. Αν δεν ανανεώσει δεν έχει λόγο να πάει προετοιμασία και γενικότερα να συμμετέχει είτε στην πρώτη είτε στον ΠΑΟΚ β ..
τον έχουμε εκπαιδεύσει , έχει χρυσοπληρωθεί ήδη για την ηλικία του .. να ανεβεί και να ετοιμαστεί γιατί ; Ώστε σε 3 μήνες να κλείσει αλλου ;
Όποτε η ανανεώνει μέχρι το 2026-27 η φέρνει 2 εκ και φεύγει η κάθεται και κάνει κύκλους το γήπεδο μέχρι του χρόνου
τον έχουμε εκπαιδεύσει , έχει χρυσοπληρωθεί ήδη για την ηλικία του .. να ανεβεί και να ετοιμαστεί γιατί ; Ώστε σε 3 μήνες να κλείσει αλλου ;
Όποτε η ανανεώνει μέχρι το 2026-27 η φέρνει 2 εκ και φεύγει η κάθεται και κάνει κύκλους το γήπεδο μέχρι του χρόνου
Κάτι συμβαίνει με ορισμένα σχόλια. Δεν το λέω για κακό, απλά συζήτηση γίνεται και χάνουμε λίγο χρόνο για να γράψουμε οπότε δεν βλέπω λόγο να μην περνάνε.
Έγραψα πως η στρατηγική που ακολουθεί η ομάδα, θεωρώ πως είναι σωστή, αφού κοιτάζει να αγοράσει ή να πουλήσει στα ποσά που ορίζει η ίδια και όχι οι άλλοι.
Το θέμα όμως είναι, τι θα κάνει αν γίνει στραβή και ο Νάρεϊ πχ δεν πουλιέται στη τιμή που θέλουμε.
Έγραψα πως η στρατηγική που ακολουθεί η ομάδα, θεωρώ πως είναι σωστή, αφού κοιτάζει να αγοράσει ή να πουλήσει στα ποσά που ορίζει η ίδια και όχι οι άλλοι.
Το θέμα όμως είναι, τι θα κάνει αν γίνει στραβή και ο Νάρεϊ πχ δεν πουλιέται στη τιμή που θέλουμε.
youtube θα είναιΑποστόληςΑ έγραψε:Ρε Γιώργο για να ακούσει κάποιος πρέπει να είναι γραμμένος στο Instagram;
ποιο ειναι το καναλι?
- ΑποστόληςΑ
Να μας πεις τι ώρα θα είναι η εκπομπή και το τελειώνουμε.
(θα με πει το έχω στην υπογραφή....)