Θα διαφωνήσω αλλά γούστα είναι αυτάPatron έγραψε:Γαλυφιανακης είναι αηδία τι λέτε στον άνθρωπο;
Δεν είναι γαλακτομπούρεκο αυτό που πουλάει.
Επίσης για τρίγωνα να προτείνω και το ζαχαροπλαστείο "Ήλιος"
Θα διαφωνήσω αλλά γούστα είναι αυτάPatron έγραψε:Γαλυφιανακης είναι αηδία τι λέτε στον άνθρωπο;
πες τα ρε φιλε,οτι πιο βιομηχανοποιημενο σε γαλακτομπουρεκοPatron έγραψε:Γαλυφιανακης είναι αηδία τι λέτε στον άνθρωπο;
τριγωνα μονο Ελενιδης συμφωνω με κατ ......παρα πολυ καλα....τα καλιτερα.....grg80 έγραψε:Ευχαριστω κατ.kataramenos5 έγραψε:Στον Ελενιδη θα πας για τα αυθεντικα τριγωνα. Στην Λ Κομνηνων στο Πανοραμα η στην πλατεια Πανοραματος(Δημαρχειου).
Θεσσαλονίκη εχει και στην Γ Παπανδρεου πριν την Μαρτιου.
Δοκιμασε και παγωτο μοκα(αν το φτιαχνει ακομα) με ντοντουρμα, νεςκαφε και σαντιγη.
Για Ολυμπο η πιο ευκολη διαδρομη και με παιδια για να παρουν ιδεα είναι τα Πριονια απο Λιτόχωρο.
ΥΓ. Τα τριγωνα ειναι καλυτερα την επομενη μερα που τραβαει υγρα το φυλλο.
Γουστα ειναι αυτα βεβαια.
Στα τριγωνα θα παρω τοσα για να εχω εικονα κ για 2η και 3η μερα κτλ.
Στειλτε κ για φαί τπτ αν μπορειτε.
Χαμουτζης Κορινθιος ΠΑΟΚτσης ειμαι ρε, γενιτσαρος...
Απο Σαλονικα ξερω μονο να πηγαινω κ να φευγω απο Τουμπα.
Παντα ταξιδι αυθημερον το εκανα.
Τωρα ανεβαινω να μπολιασω τις κορες μου την αγαπη για την Μακεδονια και τον ΠΑΟΚ μας
Σιγά ρε φίλε σιγάPatron έγραψε:Γαλυφιανακης είναι αηδία τι λέτε στον άνθρωπο;
Νομίζω πως σε ότι αφορά φαγητό ή γλυκό ο καθένας μας μπορει να εχει διαφορετική αντίληψη ή γούστα που βασίζονται σε προηγουμενες εμπειριες. Αν και διαφωνώ μαζί σου για το Γαλυφιανάκη, θα δοκιμάσω και αυτού του Μιχαϊλίδη και θα επανέλθω.Gospi έγραψε:Εφαγα τον παπα (οχι εσενα πατερ μου) και δοκιμασα και εγω Γαληφιανακη...
Τραγικο.
Στην Ανω Τουμπα, επι της Λαμπρακη εχει ενα μαγαζακι με σιροπιαστα παραδοσιακα. Με βουτυρο κλπ...
Μιχαηλιδης.
Ωραιο ελαφρυ γαλακτομπουρεκο και εξαιρετικο παραδοσιακο παγωτο
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk