Μεταγραφές Καλοκαιριού 2022 ΙΙ

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
soigol
Επικοινωνία:

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2022 ΙΙ

Δημοσίευση από soigol »

soflodoras έγραψε:
makispaspartou έγραψε:
soflodoras έγραψε:Σε 1,5 σελιδα εχουν απαξιωθει οι Σβαμπ, Νασμπεργκ, Μπισεσβαρ, Κουλιερακης, Κωνσταντελιας, Καργας, Ελ Καντουρι με τετοια ευκολια που τρομαζει. Κ γινεται απο αυτους που αν μετρησεις τα ποστ τους ειναι παραπανω απο τα μισα ολου του φορουμ. Μια πολυ ομορφη ατμοσφαιρα. Απολαυση αυτο το φορουμ τελικα. Μπαινεις να διαβασεις κανα νεο και φρικαρεις με αποψεις που δεν εχουν ουτε οπαδοι αντιπαλων ομαδων. Σε καταιγιστικο σπαμαρισμα

Αν πω ότι με τους συγκεκριμένους που γράφεις δεν παίρνεις πρωτάθλημα είναι απαξίωση για σένα? Το να γράφει κάποιος δεν καταλαβαίνω τη λογική ανανέωσης Μπίσεσβαρ ή Σβαμπ όταν έχουμε πληθώρα παικτών και μας κόβουν πιθανή προσθήκη είναι απαξίωση? Ένας έγραψε ότι βρίσκεις εύκολα παίκτες καλύτερους από αυτούς. Απαξίωση είναι? Δεν ισχύει τουλάχιστον εν μέρει? Γιατί στα λεφτά που έμειναν βρίσκεις δυσκολότερα καλύτερους. Πού την είδες την απαξίωση?
Εσύ και μερικοί ακόμη έχετε μόνιμο ρόλο να δημιουργείται κλίμα ότι υπάρχει γκρίνια, τοξικότητα , απαξίωση. Ειλικρινά την παλεύετε καθόλου? Τρολ είστε?
Φυσικα και ειναι απαξιωση. Δηλαδη αν πεις εσυ «πως δεν παιρνεις με αυτους πρωταθλημα», εγω πρεπει να ακουσω εσενα ή αυτους που δουλευουν για την ομαδα. Τον Λουτσεσκου, τον Μποτο και το τιμ του Σαββιδη.
Το οτι «δεν καταλαβαινεις τη λογικη στην ανανεωση Σβαμπ και Μπισεσβαρ» ειναι ξεκάθαρα δικο σου θεμα. Το οποιο το φορτωνεις σε εμας, στους παικτες, στον Λουτσεσκου και εν τελει στην ομαδα. Και δεν ειναι πως δεν ΜΠΟΡΕΙΣ να καταλαβεις τη λογικη. Ειναι ξεκαθαρο πως δε ΘΕΛΕΙΣ. Μιας κ εχει εξηγηθει ουκ ολιγες φορες απο κοσμο εδω μεσα.
Μετα λες πως «πως καποιος ειπε πως βρισκεις καλυτερους με αυτα τα λεφτα». Κατι που εστερνιζεσαι και αναπαραγεις. Θα ηθελα ομως να μου πεις α. Ποια ειναι αυτα λεφτα στα οποια αναφερεσαι και β. για ποιους καλυτερους παικτες μιλας (αν κ ξερω πως απαντηση μαλλον δε θα παρω)
Ο χαρακτηρισμος «τρολ» φυσικα και επιστρεφεται σε εναν απο τους ανθρωπους που εχουν λερωσει το φορουμ
Βεβαια δικαιωμα σου να με βλεπεις ως τρολ. Αλλωστε εγω τα σιναφια σου τα κρινω ως «υπευθυνους για τα δεινα του ΠΑΟΚ», οπως ελεγε κ ο Αγγελος.
Τελος, θα ελεγα να συνεχισετε να κανετε αυτο που κανετε με τεραστια επιτυχια , μιας κ εχετε διωξει ολον τον κοσμο απο εδω μεσα, αλλα θα προτεινω με λιγο παραπανω σεβασμο σε αυτους που δεν νοιαζονται για τις αμπαλες-εγωιστικες και κακεντρεχεις εκτιμησεις σας, αλλα περισσοτερο για τα νεα και τις ποδοσφαιρικες αναλυσεις ανθρωπων που ξερουν δυο πραγματα ή και οχι.

Υγ. Απορια. Οταν ειχε ερθει ο Κρεσπο, ποια ηταν η σταση σου τοτε;
Δίνουν "ζωή" στο φόρουμ, άλλωστε η αφ υψηλού "κριτική" δίνει και νόημα στο να ασχολούνται με την ομάδα, αλλιώς τι;
Σαν πρόβατα να δέχονται τα πάντα;

Στάλθηκε από το Redmi Note 8 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
Trilofiotis

Δημοσίευση από Trilofiotis »

gergeo4 έγραψε:
mbison έγραψε:Όπως μαλλον ειπώθηκε, ο Σβαμπ ανανεωσε γιατί φεύγει ο Κουρτιτς κ ο Μπισε επειδη φευγει ο Ντοουγκλας που ο Ρουμάνος έβαζε 8αρο10αρι.
:o :shock: :o :shock:
"Όπως μαλλον ειπώθηκε" :lol: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
nunies4

Δημοσίευση από nunies4 »

Το καλό που του θέλω του Ναρει όταν έρθει να @@@αει και να δέρνει...Σκατα να πιάνει χρυσάφι να γίνεται
Δεν θα αντέξω τέτοια αναμονή και να βγει.... μουλάρι το καθαρόαιμο :D :D
Άβαταρ μέλους
Napoli4

Δημοσίευση από Napoli4 »

gergeo4 έγραψε:
mbison έγραψε:Όπως μαλλον ειπώθηκε, ο Σβαμπ ανανεωσε γιατί φεύγει ο Κουρτιτς κ ο Μπισε επειδη φευγει ο Ντοουγκλας που ο Ρουμάνος έβαζε 8αρο10αρι.
George έχουμε κάνα νέο από το μέτωπο;
george89

Δημοσίευση από george89 »

nunies4 έγραψε:Το καλό που του θέλω του Ναρει όταν έρθει να @@@αει και να δέρνει...Σκατα να πιάνει χρυσάφι να γίνεται
Δεν θα αντέξω τέτοια αναμονή και να βγει.... μουλάρι το καθαρόαιμο :D :D
Μουλαρι ο Αστραχάν :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

Επισης ο Νταντας θα είναι βασικός. Και λογικά ο Φίλιπε

Μια φοράκλα οπωσδήποτε χρειαζόμαστε . Στο 1, 5, 9 , 10 χτίζονται οι ομάδες.
Εντυπωσιάστικα από Κοταρσκι. Καμικαζι
Πότε προέκυψαν αυτά ρε παιδιά;;;

Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Dimpatra

Δημοσίευση από Dimpatra »

Μάλλον ειπώθηκε

Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
nunies4

Δημοσίευση από nunies4 »

Ε σε 800+ σελίδες κάποιος δεν θα το είπε;
Για να προχωράει η κουβέντα...
Άβαταρ μέλους
buffalobill4

Δημοσίευση από buffalobill4 »

Gospi έγραψε: Μα αγαπητε, οπως ξαναειπα, ο Μπισε οταν ερθει θα ειναι χωρις προετοιμασια και με εξτρα επιβαρυνση λογω εθνικης.
Ακομη κι αν τον θελαμε για την εμπειρια του και για το διαστημα μεχρι να ενσωματωθουν οι νεοι, μας ειναι περιττος καθως σ αυτο το πρωτο διάστημα δεν ειναι σε θεση να παιξει. Ο Μπισε αν ξεκινησει προετοιμασια μεσα Ιουλη, θα ειναι ετοιμος για ματς καλο Σεπτεμβρη. Τεσπα

Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Εγω θα πω μια αιρετική άποψη. Ο μπισε πέρυσι χωρίς προετοιμασία πάλι, ήταν σε πολύ καλή κατάσταση στην αρχή της χρονιάς. Και να σου πω και την αλήθεια ο μπισε δεν βασίζεται στην φυσική του κατάσταση. Μέσα στη χρονιά βέβαια κρέμασε αλλά ας ελπίσουμε φέτος στη μέση της χρονιάς να μπούνε οι καινούριοι με αερα
theo-drama
Mr Ξερόλας 2019

Δημοσίευση από theo-drama »

sourmenetes έγραψε:
Επισης ο Νταντας θα είναι βασικός. Και λογικά ο Φίλιπε

Μια φοράκλα οπωσδήποτε χρειαζόμαστε . Στο 1, 5, 9 , 10 χτίζονται οι ομάδες.
Εντυπωσιάστικα από Κοταρσκι. Καμικαζι
Πότε προέκυψαν αυτά ρε παιδιά;;;

Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Νεπε παιδα ντο έχασαμεν κι εκσα εγώ για πεει με να γρηκω.
ΚΩΣΤΑΣ2019

Δημοσίευση από ΚΩΣΤΑΣ2019 »

Στη μέση του Νοεμβρίου διακοπή για Μουντιάλ, για 40 μέρες

Σημ. Για τον Μπισεσβαρ
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ΚΩΣΤΑΣ2019 την Κυρ 03 Ιούλ 2022, 17:51, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Κανένα νέο από τον φορ;
(αργεί και ο Μουτσινάς)
Άβαταρ μέλους
gergeo4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από gergeo4 »

Napoli4 έγραψε:
gergeo4 έγραψε:
George έχουμε κάνα νέο από το μέτωπο;
no news
Άβαταρ μέλους
FreeWatcher

Δημοσίευση από FreeWatcher »

ΑποστόληςΑ έγραψε:Κανένα νέο από τον φορ;
(αργεί και ο Μουτσινάς)
Πάμε για αγορά και όχι για ελεύθερο
Και δεν είναι ο Πρίγιο :x
Προφανώς τα φράγκα από τον Τσόλακ είναι απαραίτητα
Άκουσα ότι είναι μαυρούκος και παίζει και τις 3 θέσεις μπροστά. Κατά πόσον ισχύει δεν ξέρω...
Άβαταρ μέλους
nunies4

Δημοσίευση από nunies4 »

Ωχ....
Αγορά, μαυρουκος, παίζει και τις 3 θέσεις άρα πολυεργαλειο και όχι κιλερ....
Ωχ....
Βρε με ποιον ταιριάζει η περιγραφή, με ποιον ταιριάζει....
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”