Gospi έγραψε:Αποψεις ειναι αυτες!
Απο χθες συζητιεται εδω μεσα πως αν ειναι να γινουν επιπλέον κινησεις θα πρεπει να συνδυαστουν με αποχωρησεις, και μαλιστα τονιζεται πως αυτο ειναι συνθετο μιας και οι νεοι πανε καλα. Ποιος ο λογος λοιπον οταν εχεις στο κεντρο Αουγκουστο Κουρτιτς Τσιγγαρα Σοαρες Νταντας, να ανανεωσεις και τον Σβαμπ? Ειδικα οταν στο κεντρο θελεις διαφορετικα χαρακτηριστικά. Δηλαδη τον ανανεωσαμε για να καλυφθουμε σε ενδεχομενη πωληση αουγκουστο? Καμια σχεση ο ενας παιχτης με τον αλλο.
Επισης στα εξτρεμ περιμενουμε εδω και ενα μηνα τον Ναρει, και δεν θα παμε λεει σε αγορα αριστερου εξτρεμ γτ εχουμε μπολικο κοσμο. Γτ να ανανεωσω τον Μπισε λοιπον? Ουτε νωρις στην προετοιμασία ειναι για να πω οτι θα βοηθησει στα ευρωπαικα. Ποιος ο λογος? Αν είχαμε απαλλαγει τωρα θα χαμε χωρο για ενα καλο αριστερο εξτρεμ.
Αλλα οκ εσεις τις βρισκετε εξαιρετικες κινησεις. Τον Σβαμπ που σερνοταν ολη τη σεζον και τον Μπισε π επαιξε ενα διμηνο και αντι να ειναι εδω κανει τουρισμο γτ ηθελε να παιξει και με την εθνικη Σουριναμ.
Τραγικες κινησεις και υπαιτιες του μπλοκαρισματος στις μεταγραφες.
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Gospi επειδή σε βλεπω επιμενεις στο ζητημα, θελω να σε ρωτησω χωρις καμια δοση ειρωνιας, αν έχεις αλλαξει ποτε δουλεια.
Γιατι εγω ετυχε να αλλαξω 2. Και τις 2 φορες, ενω ηταν εξοφθαλμη η διαφορα ποιοτητας και τεχνικων γνωσεων με τους πρηγουμενους που αντικαθιστουσα, μου πηρε 4 με 9 μηνες για να καταλαβω πως δουλεύει ο καθε οργανισμος και να ειμαι 100% αποδοτικος στον ρολο μου.
Καπως ετσι ειναι και το ποδοσφαιρο, απλα οταν εισαι μεγαλυτερος ειναι πιο ευκολες οι αλλαγες γιατι εισαι επαγγελματιας και εχεις συνηθίσει. Επισης οταν εισαι απο λαο με παρομοια κουλτουρα ειναι παλι ευκολο, πχ βαλκανιοι.
Ο σβαμπ παιρνει λιγα και το παιδι εχει δειξει οτι ειναι τοσο σταθερος στην αποδοση του που παντα θα στο δωσει αυτο το 7. Μακαρι να του φανε την θεση οι πιτσιρικαδες και του χρονου να ψαχνουμε να τον δωσουμε. Με 400χιλ που παιρνει, δεν βρισκεις καλυτερο για να παιξει βασικος σε 2 βδομαδες.
Οσο για τον μπισε, ο τυπος περσυ επαιξε 40+ματς και κουβαλησε την ομαδα μεχρι να κλαταρει. Μακαρι οι νεοι να του φανε την θεση, αλλα για ενα 15αλεπτο 20λεπτο τον θελω να μπει να κρατησει μπαλα.
Συνεπως, πιστευω οτι οι ανθρωποι δεν ειναι ρομποτ, δεν μπορεις να πεις οτι επειδη καποιος επαιξε στην χ ομαδα στην ψ χωρα μπαλαρα μπορει να το κανει και εδω. Εχουμε σαν ΠΑΟΚ παραδειγματα απο παικταραδες που δεν επαιξαν ποτε και απο γυρολογους που σου φεραν νταμπλ.
Χαμηλα την μπαλα, ας εκφρασουμε τις αποψεις μας 1 φορα και οχι καθε σελιδα να λεει ο καθενας την γνωμη του προσπαθωντας να την επιβαλλει.
Sent from my SAMSUNG S20 using Tapatalk