Προετοιμασία, προπονήσεις και φιλικά ποδοσφαίρου 22-23
Re: Προετοιμασία & Φιλικά 2022-23 | Apeldoorn 27/6-10/7
2o φιλικο προετοιμασιας, παλι 2 διαφορετικες 11αδες. Μονο ο Κουλιερακης επαιξε ολο τον αγωνα καθως εδειξε πολυ θετικα στοιχεια και στο 1ο φιλικο και στα πρωτα 45' σημερα. Χαρηκα που συνεχισε γιατι μου εβγαλαν ηρεμια και σιγουρια οι κινησεις του απο το α ημιχρονο.
Προσωπικα μου αρεσε η ομαδα παρα την ηττα που ηρθε καθαρα απο ατομικα λαθη. Ειδικα για 75 λεπτα περιπου μονο ΠΑΟΚ υπηρχε στο γηπεδο. Γκολ, 2 δοκαρια, το σουτ του Φιλιπε απο πλαι, ++. Μετα βγηκε λιγο η κουραση των νεαρων. Οκ.
Μου αρεσαν πολυ Κουλιεαρακης και Ντελιας. Αν και ο δευτερος κουραστηκε γρηγορα. Σε καποια φαση που τον εδειξε η καμερα, προς το 80 περιπου, ειχε πεταξει τη γλωσσα εξω.
Τσαουσης καλοχτυπημενα στημενα αλλα μεχρι στιγμης κατι αλλο δε βλεπω. Τζημας κρατησε το δεξι μπακ αξιοπρεπως.
Κοταρσκι αρχοντας με τα ποδια. Πολυ ανετος
Σαστρε καλος
Μιχαι-Τσολακ το μυαλο ειναι αλλου. Ειδικα Μιχαι δε δειχνει σοβαροτητα.
Κουαλιατα πιο πολυ αριστερα τον ειδα σημερα. Αρκετα πιο φρονιμος απ οτι περιμενα.
Φιλιπε χαλαρωσε και παιξε το ποδοσφαιρο σου.
Οι σταθερες (Ινκι, Αντριγια, Καντουρι, Νταγκλας, Σβαμπ) μια χαρα.
Ολιβειρα λιγο βαρυς με φανηκε αλλα οκ προετοιμασια ειμαστε.
Προσωπικα μου αρεσε η ομαδα παρα την ηττα που ηρθε καθαρα απο ατομικα λαθη. Ειδικα για 75 λεπτα περιπου μονο ΠΑΟΚ υπηρχε στο γηπεδο. Γκολ, 2 δοκαρια, το σουτ του Φιλιπε απο πλαι, ++. Μετα βγηκε λιγο η κουραση των νεαρων. Οκ.
Μου αρεσαν πολυ Κουλιεαρακης και Ντελιας. Αν και ο δευτερος κουραστηκε γρηγορα. Σε καποια φαση που τον εδειξε η καμερα, προς το 80 περιπου, ειχε πεταξει τη γλωσσα εξω.
Τσαουσης καλοχτυπημενα στημενα αλλα μεχρι στιγμης κατι αλλο δε βλεπω. Τζημας κρατησε το δεξι μπακ αξιοπρεπως.
Κοταρσκι αρχοντας με τα ποδια. Πολυ ανετος
Σαστρε καλος
Μιχαι-Τσολακ το μυαλο ειναι αλλου. Ειδικα Μιχαι δε δειχνει σοβαροτητα.
Κουαλιατα πιο πολυ αριστερα τον ειδα σημερα. Αρκετα πιο φρονιμος απ οτι περιμενα.
Φιλιπε χαλαρωσε και παιξε το ποδοσφαιρο σου.
Οι σταθερες (Ινκι, Αντριγια, Καντουρι, Νταγκλας, Σβαμπ) μια χαρα.
Ολιβειρα λιγο βαρυς με φανηκε αλλα οκ προετοιμασια ειμαστε.
nunies4 έγραψε:Νομιζω ήρθε η ώρα να σκεφτούνε σοβαρά την πρόταση των Σκωτσέζων.
Ναι ο Ραζβαν λέει ότι αν τον πουλήσουμε πάμε με ένα φορ στο ευρωπαϊκό αλλά επί της ουσίας με ένα φορ είμαστε έτσι και αλλιώς.
Μετά την εικόνα κι αυτού του δεύτερου φιλικού, θα μπορούσα να σκεφτώ ως ορθή την τοποθέτηση σου.
το πολυ ευχαριστο ειναι η ταχυτητα μπροστα της ομαδας.....και οταν βρεθουν ποιο ευκολα με την παροδο του χρονου θα κλαιει παλι ο Σοφρωνης και θα τον παηρηγορει ο Μιλτος ελπιζω τα ιδια και για τον βοιδοπαπα......
- iremidynami 4+
παντως η γκρονιγκεν αλλαξε τακτικη στο δευτερο,μας πιεζε πολυ ψηλα,φανηκε ξεκαθαρα,μας ετρεξε πολυ και αχνοφανηκε παλι το κλασικο μας προβλημα,δηλ το πως να βγαλουμε την μπαλα απο το δικο μας μισο.
σαφως θα επαιξε ρολο το οτι βγηκαν οι παλιοι και μπηκαν οι νεοι που ακομα τωρα μαθαινουν τα συστηματα του λου και ακομα δεν γνωριζονται μεταξυ τους.
σαφως θα επαιξε ρολο το οτι βγηκαν οι παλιοι και μπηκαν οι νεοι που ακομα τωρα μαθαινουν τα συστηματα του λου και ακομα δεν γνωριζονται μεταξυ τους.
Εγώ είδα μιά πολύ ποιοτική ομάδα σήμερα. Κάτι πολύ καλό φτιάχνεται. Απλά όλα τα υλικά πρέπει να μπούν μαζί για να έχουμε το σωστό αποτέλεσμα. Γενικά μου άρεσαν αυτά που είδα και πιστεύω ότι το προπονητικό μάτι μου δεν κάνει λάθος. Είμαστε στον σωστό δρόμο, άσχετα με το σημερινό αποτέλεσμα.
- iremidynami 4+
ο καντουρι εχει το χερι χτυπημενο ακομα απο την προηγουμενη σεζον;
και στο προηγουμενο ματς δεμενο το ειχε.
Προετοιμασία & Φιλικά 2022-23 | Apeldoorn 27/6-10/7
Είναι σαν τον Τάλω, εκεί τυλίγει το καρφί του. Όταν το ξετυλίγει βγάζει θλάση.iremidynami 4+ έγραψε:ο καντουρι εχει το χερι χτυπημενο ακομα απο την προηγουμενη σεζον;
- iremidynami 4+
Να μην επαναλάβω όσα έχουν γραφτεί από τους προηγούμενους.
Αν κάνετε μια ανάγνωση από το πρώτο έως το τελευταίο σχόλιο θα διακρίνετε μια σχεδόν ταύτιση απόψεων.
Μένω ενθουσιασμένος και φυσικά αισιόδοξος.
Με τρείς σημαντικές προσθήκες η ομάδα θα είναι τρία σκαλιά επάνω.
Αν οι δύο ατονισουν ή ύπαρξη αλλαγή πλεύσης, η υπόθεση φορ κραυγάζει.
Καλή συνέχεια!!!
Αν κάνετε μια ανάγνωση από το πρώτο έως το τελευταίο σχόλιο θα διακρίνετε μια σχεδόν ταύτιση απόψεων.
Μένω ενθουσιασμένος και φυσικά αισιόδοξος.
Με τρείς σημαντικές προσθήκες η ομάδα θα είναι τρία σκαλιά επάνω.
Αν οι δύο ατονισουν ή ύπαρξη αλλαγή πλεύσης, η υπόθεση φορ κραυγάζει.
Καλή συνέχεια!!!
Μεγαλο κερδος σημερα ο Κουλιερακης που ηταν καλος και στο προηγουμενο , βεβαια για καποιον που τον εχει δει και με τη β ομαδα δεν αποτελει εκπληξη , εχει και τα σωματικα και τα πνευματικα προσοντα να καθιερωθει στην α ομαδα και να αντικαταστησει τον μιχαι , αν θελει να αποχωρησει / φερει προταση .
Επισης ο Κοταρσκι φανηκε να εχει πολυ μεγαλη αυτοπεποιηθηση αν μη τι αλλο
Τελος , ο Κωνσταντελιας αποδεικνυει οτι το εχει και ειναι ετοιμος να αρπαξει την ευκαιρια που του δινεται , αν και ο ανταγωνισμος στη θεση του ειναι μεγαλος , εκτος αν καθιερωθει στα δεξια .
Αντιθετα ο φελιπε δειχνει αρκετα σοφτ στην ανασταλτικη λειτουργεια .
Ο Τσιγγαρας μου φανηκε λιγο βαρυς , οπως και ο Σβαμπ και δυσκολα δειχνουν να διεκδικουν θεση στη 11αδα
Επισης ο Κοταρσκι φανηκε να εχει πολυ μεγαλη αυτοπεποιηθηση αν μη τι αλλο
Τελος , ο Κωνσταντελιας αποδεικνυει οτι το εχει και ειναι ετοιμος να αρπαξει την ευκαιρια που του δινεται , αν και ο ανταγωνισμος στη θεση του ειναι μεγαλος , εκτος αν καθιερωθει στα δεξια .
Αντιθετα ο φελιπε δειχνει αρκετα σοφτ στην ανασταλτικη λειτουργεια .
Ο Τσιγγαρας μου φανηκε λιγο βαρυς , οπως και ο Σβαμπ και δυσκολα δειχνουν να διεκδικουν θεση στη 11αδα
Μόλις γυρίσαμε από την εκδρομή στην Ολλανδία ...
πολύ ωραία μέρα και εμπειρία ... όλο ΠΑΟΚ ...
προσωπικά όπως πάντα επιβεβαίωσα ότι όταν βλέπεις στο χόρτο με τα ματάκια σου όλα φαίνονται πιο καθαρά ...
έχω αρκετά συμπεράσματα αλλά θα μείνω στα βασικά ...
1. τα παιδιά των ακαδημιών μας που ξεχωρίζουν από μικρά είναι πλέον πολύ υψηλού επιπέδου ... δεν υπάρχει κανένας απολύτως λόγος να έρχονται στον ΠΑΟΚ δευτεράντζες που θα συμπληρώνουν το ρόστερ ... οι δικοί μας είναι ήδη πολύ καλύτεροι άσχετα αν είναι 19, 20 ή 21 ετών ... βασικά οι δικοί μας είναι πολύ πιο έτοιμοι και ολοκληρωμένοι σαν ποδοσφαιριστές ... και σωματικά αλλά και τακτικά ... δείγμα ότι πλέον η δουλειά που έχει γίνει όλα τα προηγούμενα χρόνια στην ακαδημία μας, με δαπάνη πολλά χρημάτων έχει αποδώσει καρπούς ... εύχομαι ο Ιβαν και ο Μπότο να το έχουν ήδη καταλάβει και να κινηθούν ανάλογα .... όλα αυτά τα γράφω για αυτούς που αξίζουν πραγματικά ... Ο Κουλιεράκης είναι έτοιμος κανονικός στόπερ και αν τον συγκρίνω ακόμα και με τον καλύτερο μιχαι που έχουμε δει είναι καλύτερος ... Ο Κωσταντέλιας έχει δουλειά ακόμα σωματικά αλλά είναι και αυτός έτοιμος για να είναι μέρος του ρόστερ
2. Ο Κοτάρσκι μου άρεσε πολύ ... πατάει γερά μέσα στο γήπεδο και έχει θετική ενέργεια ... επιτέλους και εύχομαι τύχη και υγεία ... θα γουστάρουμε με δαύτον
3. Ο Αουγκούστο όταν έχει αυτή την συμπεριφορά είναι πολύ υψηλού επιπέδου ... πρέπει να ανανεώσει ... είναι προς το συμφέρον του και το συμφέρον του ΠΑΟΚ ... είναι στην καλύτερη ηλικία ... εγώ θα του έδινα το συμβόλαιο που θέλει με ανάλογες δεικλίδες
4. Έχουμε πολλά χάφ αλλά έχουμε ακόμα θέματα ποιότητας σε συνδυασμό χαρακτηριστικών ... Ελπίζω να το βρει ο Λούτσε ... με Σβαμπ ή Κούρτιτς δίπλα στον αουγκούστο είμαστε πολύ αργοί ... με τους φελίπε, νταντάς μας λείπουν άλλα ... Ο Ομάρ πάλι έχει πολλές ενέργειες ανολοκλήρωτες μέσα στην περιοχή ... Τείνω να πιστεύω ότι αν ο Λούτσε θέλει στο 10 χάφ και όχι δεύτερο επιθετικό θα πρέπει να πάρουμε έμπειρο ακριβό ποδοσφαιριστή. αλλιώς πρέπει να δοκιμάσει εκεί ρικάρντο, κωσταντέλια ή κουαλιάτα ... τους οποίους ο μπαγάσας έχει τραβήξει ήδη στα άκρα ... κάτι δεν κολλάει μεταξύ επιλογών Λούτσε και Μπότο
5. Ο Τσαούσης είναι πιο ποιοτικός σε αθλητικά προσόντα από τον σοάρες ... είμαστε καλύτεροι από πέρσι αριστερά ...
6. Ωραία η αύρα της ομάδας ...άκρως ποδοσφαιρική ... όλος αυτός ο ανταγωνισμός θα μας οδηγήσει πολύ ψηλά ... να το θυμάστε ... ο ΠΑΟΚ πλέον δουλεύει με άκρως ποδοσφαιρικά κριτήρια ... το μυρίζεις και το αντιλαμβάνεσαι βλέποντας τα πρόσωπα παιχτών και παραγόντων ... πιο άνετοι σε αυτό τον ανταγωνισμό όλοι οι παλιοί παίχτες του ΠΑΟΚ ακόμα και αν είναι 19 ετών ... μεγάλη η παρακαταθήκη του Ιβαν σε αυτό το κομμάτι ...
Μου άρεσε πολύ το 40 και το 10 της Γκρόνινγκεν στο δεύτερο που έπαιζαν στο κέντρο ... καλοί παίχτες ... όπως και το αριστερό Μπακ στο πρώτο ημίχρονο και το αριστερό εξτρέμ στο δεύτερο
πολύ ωραία μέρα και εμπειρία ... όλο ΠΑΟΚ ...
προσωπικά όπως πάντα επιβεβαίωσα ότι όταν βλέπεις στο χόρτο με τα ματάκια σου όλα φαίνονται πιο καθαρά ...
έχω αρκετά συμπεράσματα αλλά θα μείνω στα βασικά ...
1. τα παιδιά των ακαδημιών μας που ξεχωρίζουν από μικρά είναι πλέον πολύ υψηλού επιπέδου ... δεν υπάρχει κανένας απολύτως λόγος να έρχονται στον ΠΑΟΚ δευτεράντζες που θα συμπληρώνουν το ρόστερ ... οι δικοί μας είναι ήδη πολύ καλύτεροι άσχετα αν είναι 19, 20 ή 21 ετών ... βασικά οι δικοί μας είναι πολύ πιο έτοιμοι και ολοκληρωμένοι σαν ποδοσφαιριστές ... και σωματικά αλλά και τακτικά ... δείγμα ότι πλέον η δουλειά που έχει γίνει όλα τα προηγούμενα χρόνια στην ακαδημία μας, με δαπάνη πολλά χρημάτων έχει αποδώσει καρπούς ... εύχομαι ο Ιβαν και ο Μπότο να το έχουν ήδη καταλάβει και να κινηθούν ανάλογα .... όλα αυτά τα γράφω για αυτούς που αξίζουν πραγματικά ... Ο Κουλιεράκης είναι έτοιμος κανονικός στόπερ και αν τον συγκρίνω ακόμα και με τον καλύτερο μιχαι που έχουμε δει είναι καλύτερος ... Ο Κωσταντέλιας έχει δουλειά ακόμα σωματικά αλλά είναι και αυτός έτοιμος για να είναι μέρος του ρόστερ
2. Ο Κοτάρσκι μου άρεσε πολύ ... πατάει γερά μέσα στο γήπεδο και έχει θετική ενέργεια ... επιτέλους και εύχομαι τύχη και υγεία ... θα γουστάρουμε με δαύτον
3. Ο Αουγκούστο όταν έχει αυτή την συμπεριφορά είναι πολύ υψηλού επιπέδου ... πρέπει να ανανεώσει ... είναι προς το συμφέρον του και το συμφέρον του ΠΑΟΚ ... είναι στην καλύτερη ηλικία ... εγώ θα του έδινα το συμβόλαιο που θέλει με ανάλογες δεικλίδες
4. Έχουμε πολλά χάφ αλλά έχουμε ακόμα θέματα ποιότητας σε συνδυασμό χαρακτηριστικών ... Ελπίζω να το βρει ο Λούτσε ... με Σβαμπ ή Κούρτιτς δίπλα στον αουγκούστο είμαστε πολύ αργοί ... με τους φελίπε, νταντάς μας λείπουν άλλα ... Ο Ομάρ πάλι έχει πολλές ενέργειες ανολοκλήρωτες μέσα στην περιοχή ... Τείνω να πιστεύω ότι αν ο Λούτσε θέλει στο 10 χάφ και όχι δεύτερο επιθετικό θα πρέπει να πάρουμε έμπειρο ακριβό ποδοσφαιριστή. αλλιώς πρέπει να δοκιμάσει εκεί ρικάρντο, κωσταντέλια ή κουαλιάτα ... τους οποίους ο μπαγάσας έχει τραβήξει ήδη στα άκρα ... κάτι δεν κολλάει μεταξύ επιλογών Λούτσε και Μπότο
5. Ο Τσαούσης είναι πιο ποιοτικός σε αθλητικά προσόντα από τον σοάρες ... είμαστε καλύτεροι από πέρσι αριστερά ...
6. Ωραία η αύρα της ομάδας ...άκρως ποδοσφαιρική ... όλος αυτός ο ανταγωνισμός θα μας οδηγήσει πολύ ψηλά ... να το θυμάστε ... ο ΠΑΟΚ πλέον δουλεύει με άκρως ποδοσφαιρικά κριτήρια ... το μυρίζεις και το αντιλαμβάνεσαι βλέποντας τα πρόσωπα παιχτών και παραγόντων ... πιο άνετοι σε αυτό τον ανταγωνισμό όλοι οι παλιοί παίχτες του ΠΑΟΚ ακόμα και αν είναι 19 ετών ... μεγάλη η παρακαταθήκη του Ιβαν σε αυτό το κομμάτι ...
Μου άρεσε πολύ το 40 και το 10 της Γκρόνινγκεν στο δεύτερο που έπαιζαν στο κέντρο ... καλοί παίχτες ... όπως και το αριστερό Μπακ στο πρώτο ημίχρονο και το αριστερό εξτρέμ στο δεύτερο
- sourmenetes
- Moderator
Ωραίος ο tad!
Φαντάζομαι φίλε τι χαρά πήρες σήμερα!!
Πάντα τέτοια!
Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Φαντάζομαι φίλε τι χαρά πήρες σήμερα!!
Πάντα τέτοια!
Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Αγαπητε tad ολοκληρη η Νο 1 παραγραφος σου
ισως ειναι η "απαντηση" στην τελευταια προταση
της παραγραφου σου Νο 4 αν το καλοσκεφτεις
αλλα μ αυτο το σκεπτικο αρχιζουν και μπαινουν
αμφιβολιες στο μυαλο αρκετων για τον τροπο που
διαχειριζεται ο Μποτο τον μεταγραφικο σχεδιασμο!
Αυτο εχω αρχισει να "εισπραττω" κι απ τα γραφομενα
των ΑΡΔ και ειναι κατι που δεν μου αρεσει καθολου
γιατι δεν αναφερονται επισης και στις επιλογες του
προπονητη (π.χ. να βαζει τον Φελιπε 10αρι ενω αυτος
ειναι καθαρα box to box 8αρι και τους νεοφερμενους
Κουαλιατα και Ρικαρντο στα ακρα ενω ειναι 10αρια
η/και δευτεροι επιθετικοι) μαλλον δημιουργωντας
λαθος εντυπωσεις σε πολλους απο εμας η ακομα και
σε καποια μελη της διοικησης αδικωντας τον Μποτο.-
Μακαρι φυσικα ολα αυτα να ανηκουν στη σφαιρα της
φαντασιας μου και να ειναι ολα καλα και ταιριασμενα!
ισως ειναι η "απαντηση" στην τελευταια προταση
της παραγραφου σου Νο 4 αν το καλοσκεφτεις
αλλα μ αυτο το σκεπτικο αρχιζουν και μπαινουν
αμφιβολιες στο μυαλο αρκετων για τον τροπο που
διαχειριζεται ο Μποτο τον μεταγραφικο σχεδιασμο!
Αυτο εχω αρχισει να "εισπραττω" κι απ τα γραφομενα
των ΑΡΔ και ειναι κατι που δεν μου αρεσει καθολου
γιατι δεν αναφερονται επισης και στις επιλογες του
προπονητη (π.χ. να βαζει τον Φελιπε 10αρι ενω αυτος
ειναι καθαρα box to box 8αρι και τους νεοφερμενους
Κουαλιατα και Ρικαρντο στα ακρα ενω ειναι 10αρια
η/και δευτεροι επιθετικοι) μαλλον δημιουργωντας
λαθος εντυπωσεις σε πολλους απο εμας η ακομα και
σε καποια μελη της διοικησης αδικωντας τον Μποτο.-
Μακαρι φυσικα ολα αυτα να ανηκουν στη σφαιρα της
φαντασιας μου και να ειναι ολα καλα και ταιριασμενα!
-
Υπάρχει μια αποθέωση για τον Κωνσταντελια ,που μόνο κακό κάνει . Έχει πολλά προσόντα ,στην τεχνικη είναι καλύτερος από τον Τζόλη ,το παιδί αξίζει να είναι στην πρώτη ομάδα. Αλλά είναι ακόμα αδύναμος ,πρέπει να δουλέψει στην δύναμη χωρίς να χάσει από ταχύτητα ,να μην την πατήσει σαν τον Νίνη που τον πλάκωσαν στα βάρη και έχασε από ταχύτητα,άλλες εποχές.Εκανε ένα απίστευτο 20 λεπτό και μετά κλαταρε ... Θέλει πολύ προσοχή να έχει το κεφάλι μέσα και να τον βοηθήσουν στον ΠΑΟΚ να αναπτυχθεί. Για μένα την μεγάλη εμφάνιση την έκανε ο Κουλιερακης ο οποίος αν συνεχίσει έτσι στις επόμενες μέρες θα είναι βασικός . Θα είναι βασικός γιατί ο Καργας άρχισε με ενοχλήσεις ο Μιχαι είναι βαρύς . Θα τον δούμε και με Άλκμααρ η οποία είναι πιο δυνατή ομάδα μπροστά.
τι θα πει αποθεωση οταν ειναι καλος θα το ακουει και οταν δεν ειναι παλι θα το ακουει αυτο ειναι και το υγιες ,κριτικη θετικη η αρνητικη την σωστη στιγμη .....