Προετοιμασία, προπονήσεις και φιλικά ποδοσφαίρου 22-23
-
Re: Προετοιμασία & Φιλικά 2022-23 | Apeldoorn 27/6-10/7
Δύο συμπεράσματα:
1. Τα πιτσιρίκια είναι μια χαρά.
2. Φέρτε φορακλα, γιατί Ολιβέιρα και Τσολακ μαζί, έναν Πριγιο δεν κάνουν.
1. Τα πιτσιρίκια είναι μια χαρά.
2. Φέρτε φορακλα, γιατί Ολιβέιρα και Τσολακ μαζί, έναν Πριγιο δεν κάνουν.
-
Καποιες σκεψεις μεχρι στιγμης
Λυρατζης, Τσαουσης ανωτεροι των Σαστρε, Ραφα αντιστοιχα
Χρειαζομαστε μια σταθερα στα CB διπλα στον Ιγκι, Κουλιερακης ενθαρυντικα στοιχεια.
Στα χαφ μας θεωρω ΥΠΕΡκαλυμμενους
Μεσοεπιθετικα καλυμμενοι αλλα σε χαμηλοτερο βαθμο
Αυτο που επιγει ειναι η λυση στη θεση του Φορ, ο Τσολακ ειναι φευγατος ΚΑΙ δεν ταιριαζει, ενω δεν μπορουμε να βασιστουμε μονο στον Ολιβειρα
Λυρατζης, Τσαουσης ανωτεροι των Σαστρε, Ραφα αντιστοιχα
Χρειαζομαστε μια σταθερα στα CB διπλα στον Ιγκι, Κουλιερακης ενθαρυντικα στοιχεια.
Στα χαφ μας θεωρω ΥΠΕΡκαλυμμενους
Μεσοεπιθετικα καλυμμενοι αλλα σε χαμηλοτερο βαθμο
Αυτο που επιγει ειναι η λυση στη θεση του Φορ, ο Τσολακ ειναι φευγατος ΚΑΙ δεν ταιριαζει, ενω δεν μπορουμε να βασιστουμε μονο στον Ολιβειρα
- ΑποστόληςΑ
Πάντως τα τρεξίματα των Ολλανδών ήταν άλλου επιπέδου.
Τι αρπαζεσαι???Σε βαρεσε η ζεστη και απαντας ετσι?ΑποστόληςΑ έγραψε:Όχι!proedros έγραψε:Τα τελευταία δεκα λεπτά ??Απο το 65 και μετα θες να πεις...ΑποστόληςΑ έγραψε:Τα τελευταία δέκα λεπτά η άμυνά μας μπάζει από παντού.
Εσύ θέλεις να το πεις. Εγώ έγραψα άλλο και δεν το κατάλαβες πρόβλημά σου.
- Kabamaru11
Καλη κυκλοφορια,καποια ατομικα λαθη.
Εν ολιγοις,περιμενουμε ενα αξιολογο σεντερ μπακ για να κανει πενταδα με Ιγκι,Νασμπεργκ,Καργα και Κουλιερακη.
Και φυσικα εναν συμμετοχικο φορ που να κουναει το πλεκτο.
Υ.Γ. Αυτος ο Φελιπε Σοαρες,αν ξεμπλοκαρει πνευματικα,θα κανει παπαδες,φαινεται οτι εχει τρομερα στοιχεια και τεχνικα και σωματικα και τακτικα.Δεν ειναι για να κατσει πολλα χρονια στην Ελλαδα,αρκει να ξεμπλοκαρει.
Εν ολιγοις,περιμενουμε ενα αξιολογο σεντερ μπακ για να κανει πενταδα με Ιγκι,Νασμπεργκ,Καργα και Κουλιερακη.
Και φυσικα εναν συμμετοχικο φορ που να κουναει το πλεκτο.
Υ.Γ. Αυτος ο Φελιπε Σοαρες,αν ξεμπλοκαρει πνευματικα,θα κανει παπαδες,φαινεται οτι εχει τρομερα στοιχεια και τεχνικα και σωματικα και τακτικα.Δεν ειναι για να κατσει πολλα χρονια στην Ελλαδα,αρκει να ξεμπλοκαρει.
-
Ευτυχώς που είχε αυτήν μεταβολή ο αγώνας γιατί μέχρι το 60 έλεγες τι της θέλω τις μεταγραφές. Φανερώθηκε η αδυναμία μας στην δύναμη ,ο Κωνσταντελιας άντεξε ένα τέταρτο . Μετά ήταν τελείως αρνητικός . Τα παιδιά ξέρουν μπάλα αλλά αν θέλουμε να κάνουμε κάτι θέλουμε Ναρει ένα αριστερό εξτρέμ ίδιας σωματοδομης και ένα στόπερ στην θέση του Μιχαι . Πολύ ωραίος ο Κουλιερακης .Πολύ καλός και ο Κοταρσκι. Φέρτε δύο κανονικά εξτρέμ λόγω οτι τα Μπακ μας είναι απλά καλά θα έχουμε πολλά κενά πίσω σε αγώνες με μεγάλη ένταση .Λείπουν οι ταχυδυναμικοι
παίκτες.
παίκτες.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος panpangr77 την Σάβ 02 Ιούλ 2022, 17:34, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Από το 50 και μετά είδα.
Τσόλακ, Μιχάι, Ταλιχμανίδης κακοί
Φ.Σοάρες πολλές βιαστικές επιλογές, τσαπατσουλης
Κωνσταντέλιας μου άρεσε πολύ, θέλει δουλειά ακόμα αλλά το έχει
Μου άρεσε και το αριστερό εξτρέμ των Ολλανδών, Άμπραχαμ νομίζω.
Τσόλακ, Μιχάι, Ταλιχμανίδης κακοί
Φ.Σοάρες πολλές βιαστικές επιλογές, τσαπατσουλης
Κωνσταντέλιας μου άρεσε πολύ, θέλει δουλειά ακόμα αλλά το έχει
Μου άρεσε και το αριστερό εξτρέμ των Ολλανδών, Άμπραχαμ νομίζω.
Σήμερα ο Ντάντας ήταν σαν παίκτης της Κ19. Δε γίνεται σε αυτό το χώρο του γηπέδου να έχεις τόσο αδύναμο παίκτη. Καλό θα ήταν να αξιοποιηθεί στη θέση 10. Ο Σοάρες μαρκάρει καλύτερα από Ντάντας. Γενικά στο β' ημίχρονο η ομάδα θύμιζε Κ21 και χάθηκε η ισορροπία. Φυσικά με Ολιβέιρα ή κάποιο κανονικό φορ, θα το είχαμε κλειδώσει το φιλικό. Ούτε ο Α.Ρικάρντο φάνηκε. Όλη η ομάδα μπροστά ήταν ο Κωσταντέλιας και στο κέντρο ο Τσιγγάρας. Το έχω πει πολλές φορές: υποτιμούμε πολύ τις ακαδημίες μας. Ο Κουλιεράκης πολύ καλύτερος του Μιχάι.
Στα φιλικά, όταν μια ομάδα κάνει μόνο νίκες, δεν της βγαίνει μέσα στη σεζόν. Οι προπονητές θα βγάλουν τα συμπεράσματά τους, και το αποτέλεσμα έρχεται σε δεύτερη μοίρα.
Στα φιλικά, όταν μια ομάδα κάνει μόνο νίκες, δεν της βγαίνει μέσα στη σεζόν. Οι προπονητές θα βγάλουν τα συμπεράσματά τους, και το αποτέλεσμα έρχεται σε δεύτερη μοίρα.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος vs40 την Σάβ 02 Ιούλ 2022, 17:35, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Αφού τονίσουμε και πάλι ότι τα φιλικά δεν αρκούν και δεν αποτελούν απόδειξη για τίποτα κλπ, εγώ δηλώνω αρκετά ευχαριστημένος
Η ομάδα δείχνει θετικά στοιχεία, χωρίς αυτό να ακυρώνει την ανάγκη περισσότερης εμπειρίας ή έστω αξιοπιστίας και ποιοτητας σε καίριες θέσεις
Κουαλιατα και Ρικαρντο μου έχουν κάνει πολύ θετική εντύπωση. Τουλάχιστον στους τομείς που μπορούμε και αξίζει να προσέξουμε σε ένα φιλικό. Δηλαδή σε πρώτες επαφές, σε βασικές επιλογές την ώρα του αγώνα, γενικά σε γνώση του αντικειμένου. δείχνουν να έχουν το μυαλό στη θέση του και πολύ καλες επαφές με τη μπάλα.
Ο Φελίπε Σοάρες συνεχίζει να δείχνει μαγκωμενος/εγκλωβισμένος κλπ παρότι προσωπικά γουστάρω τρελά τα στοιχεία στο παιχνίδι του. ΠΡΕΠΕΙ να παίξει μπάλα αυτό το παιδί.
Κωσταντελιας έδειξε θετικά στοιχεία αλλά κάποιες στιγμές το παρακανε.
Για να δούμε.
Η ομάδα δείχνει θετικά στοιχεία, χωρίς αυτό να ακυρώνει την ανάγκη περισσότερης εμπειρίας ή έστω αξιοπιστίας και ποιοτητας σε καίριες θέσεις
Κουαλιατα και Ρικαρντο μου έχουν κάνει πολύ θετική εντύπωση. Τουλάχιστον στους τομείς που μπορούμε και αξίζει να προσέξουμε σε ένα φιλικό. Δηλαδή σε πρώτες επαφές, σε βασικές επιλογές την ώρα του αγώνα, γενικά σε γνώση του αντικειμένου. δείχνουν να έχουν το μυαλό στη θέση του και πολύ καλες επαφές με τη μπάλα.
Ο Φελίπε Σοάρες συνεχίζει να δείχνει μαγκωμενος/εγκλωβισμένος κλπ παρότι προσωπικά γουστάρω τρελά τα στοιχεία στο παιχνίδι του. ΠΡΕΠΕΙ να παίξει μπάλα αυτό το παιδί.
Κωσταντελιας έδειξε θετικά στοιχεία αλλά κάποιες στιγμές το παρακανε.
Για να δούμε.
Ο Σαστρε ήταν πολύ καλός.. Μου αρέσει πολύ αυτός ο παίχτης.
Πάντως ήταν χαρακτηριστική η φάση γύρω στο 80,όταν βγήκαν στην αντεπίθεση ο Ρικάρντο με τον Ντελια με έναν αντίπαλο αμυντικό και δεν ξέρανε τι να κάνουν την μπάλα.
Πρέπει να στελεχώσει η ομάδα με 3-4 παιχταράδες και σταδιακά να μπουν και οι μικροί..
Πάντως ήταν χαρακτηριστική η φάση γύρω στο 80,όταν βγήκαν στην αντεπίθεση ο Ρικάρντο με τον Ντελια με έναν αντίπαλο αμυντικό και δεν ξέρανε τι να κάνουν την μπάλα.
Πρέπει να στελεχώσει η ομάδα με 3-4 παιχταράδες και σταδιακά να μπουν και οι μικροί..
Επίσης δεν τον θέλω τον Ναρει.
Αντριγια θα καπαρώσει μια θέση. Ο Ντελιας μια χαρά είναι για δεύτερος.
Στο 10 πάμε μάλλον με Καντουρι και δεύτερο Φελιπε.
Αριστερά υπάρχει Μπισεσβαρ, Κουαλιατα και Ρικαρντο.
Αν είναι να έρθει μεσοεπιθετικός, να έρθει κάποιος που θα κλείνει σπίτια.
Όχι κάποιος που είναι στο ίδιο επιπεδο με τα πιτσιρίκια μας.
Σεντερ μπακ, φορ και δεύτερος τερματοφύλακας οι μεγαλύτερες παραφωνίες.
Αντριγια θα καπαρώσει μια θέση. Ο Ντελιας μια χαρά είναι για δεύτερος.
Στο 10 πάμε μάλλον με Καντουρι και δεύτερο Φελιπε.
Αριστερά υπάρχει Μπισεσβαρ, Κουαλιατα και Ρικαρντο.
Αν είναι να έρθει μεσοεπιθετικός, να έρθει κάποιος που θα κλείνει σπίτια.
Όχι κάποιος που είναι στο ίδιο επιπεδο με τα πιτσιρίκια μας.
Σεντερ μπακ, φορ και δεύτερος τερματοφύλακας οι μεγαλύτερες παραφωνίες.
- ΑποστόληςΑ
Όχι!proedros έγραψε:Τα τελευταία δεκα λεπτά ??Απο το 65 και μετα θες να πεις...
Εσύ θέλεις να το πεις. Εγώ έγραψα άλλο και δεν το κατάλαβες πρόβλημά σου.[/quote]
Τι αρπαζεσαι???Σε βαρεσε η ζεστη και απαντας ετσι?[/quote]
Ναι. Η δική μου άποψη είναι αυτή, η δική σου άλλη. Γράψ την, αλλά μην ξαναγράψεις ότι ήθελα να πω την δική σου άποψη.
Αμυντικά ομως ο μαυρούκος τους ο Αμπραχαμ εκανε παρτυ απο αριστερα.
Με τον μιχαη θα πας να παίξεις ευρωπαϊκό παιχνίδι?