Μεταγραφές Καλοκαιριού 2022 ΙΙ

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
danirifle
Bet Guru 2021

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2022 ΙΙ

Δημοσίευση από danirifle »

ο κούρτιτς δεν είχε αποκτηθεί πέρσι με τη μορφή διετούς δανεισμού; κάτι τέτοιο θυμάμαι

σε αυτή την περίπτωση τα δικαιώματά του δεν τα έχει η πρώην ομάδα του?
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Εγω δεν θα ελεγα οχι στη πωληση Κουρτιτς και Αγκουστο με ταυτοχρονη αποκτηση ενος παικτη στο 6-8 που να κολαει καλυτερα με τους νεαρους που εχουμε αλλα νομιζω πως ο Λουτσεσκου δεν το γλυτωνει το εγκεφαλικο σε αυτο το ενδεχομενο.
Maxpaok

Δημοσίευση από Maxpaok »

Νουνιες όλοι λίγο ή πολύ έχουμε διαπιστώσει τις αδυναμίες μας.
Αυτό που βρίσκω ως αντίφαση σε όλο αυτό που συμβαίνει στην ατέρμονη συζήτηση είναι το εξής.
Όλοι ομολογούμε ότι το τιμ είναι ικανότατο και δουλεύει με πλάνο για την ενίσχυση.
Επίσης συμφωνούμε όλοι ότι πρέπει η ομάδα να σταματήσει τις παλιές τακτικές που είχαν να κάνουν με πωλήσεις δικών μας είτε τζάμπα είτε με την πίεση ατζεντηδων και παικτών να φεύγουν όποτε θέλουν.
Όπως να φέρνουμε παίκτες με υπέρ κοστολόγηση.

Τώρα τι ζητάμε? Μέσα Ιούνη, τέλη Ιούνη, αρχές Ιουλίου να φέρουμε παίκτες που δύσκολα υπογράφουν αυτή την περίοδο. Μόνο ακούν...
Το αντεπιχείρημα είναι ότι υπάρχουν ευκαιρίες και να φέρουμε τέτοιες. Μην γνωρίζοντας την θέση αξιολόγησης στην λίστα.
Να φέρουμε την ευκαιρία τώρα τον Ιούνη που είναι 15η στην σειρά της λίστας.

Εεεε, συγγνώμη αυτή η απαίτηση είναι αντιφατική.

Όλοι θα κρίνονται από την ημέρα όπου θα αρχίσουν τα επίσημα, η ολοκλήρωση του ροστερ, κατά την διάρκεια της χρονιάς και τέλος στον τερματισμό...

Δεν ισχύει η ρήση μετά χριστων προφήτες.
Αυτός είναι ο σωστός τρόπος κρίσης κι αξιολόγησης.
Αυτό που κάνουμε είναι συμπλεγματικες θεωρήσεις, βιαστικές προβλέψεις, εικασίες, προφητείες, καφενειακες κουβέντες και να χουμε να λέμε
giliopoulos

Δημοσίευση από giliopoulos »

Maxpaok έγραψε: Τώρα τι ζητάμε? Μέσα Ιούνη, τέλη Ιούνη, αρχές Ιουλίου να φέρουμε παίκτες που δύσκολα υπογράφουν αυτή την περίοδο. Μόνο ακούν...
Γιατι ποιον θα φερουμε, τον καντε ή τον μοντριτς?
Κανονικους παικτες δεν μπορουμε να φερουμε?
Eμενα η ενσταση μου ειναι οτι πονουσες πολυ στα εξτρεμ και στο 10. Που ειχες αναγκασει τον παππουμπις να παιζει 50 ματς και τον λυποσουν..
Εκει πηραμε παικτες στοιχηματα οπως ο κουλιατα, και ο ρικαρντο.
Εξτρεμ εχουμε μονο τον ζιβκοβιτς.
Και το ξεραμε αυτο ηδη ποσους μηνες.
Dimpatra

Re: 42. Dominik Kotarski

Δημοσίευση από Dimpatra »

paok apo epilogi έγραψε:
gika έγραψε:
sourmenetes έγραψε:H forza αναφέρει ότι ασκείται πίεση σε ναρευ να κλεισει

Ο μπαλντε υπάρχει σα σεναριο

Υπάρχουν μνηστήρες για ΚΟΥΡΤΙΤΣ από Ιταλία και σαουδ. Αραβια

Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Τέλεια, ο Κουρτιτς έχει το μεγαλύτερο συμβόλαιο.
Μόλις φύγει μετά στόχος είναι να πουλήσουμε Ιγκασον και Ολιβέιρα.
Όταν φύγουν κι αυτοί ο ΠΑΟΚ θα έχει μόνο συμβόλαια των 400.
Οποιος τολμήσει να ζητήσει παραπάνω θα πωλείται με συνοπτικές διαδικασίες.
Με μόνο στόχο το πρωτάθλημα και την ευρωπαϊκή πορεία πάντα.
Σουρμε
Ξερεις αν υπαρχει περιπτωση να φυγουν Κουρτιτς κ Αουγκουστο μαζι?Θα ειναι μεγαλο ρισκο.

Γκικα
Εμετος το ποστ σου.Αν βλεπεις τον ΠΑΟΚ του Ιβαν οπως την κουλα τον οαρης κ τον βαζελο δεν εχεις αντιληφθει τι πραγματικα συμβαινει φετος.Εχεις προεξοφλησει απο τις 2/7 οτι δεν θα υπαρχουν μεγαλα συμβολαια κ θα γινουμε ομαδα των 400.000 ευρω.
Τα μεγαλα συμβολαια θα ερθουν οταν αποφασισουν Μποτο κ Λου για το που πρεπει να πανε αυτα τα συμβολαια.Κ ιαυτο δειχνει πλανο κ σοβαροτητα.
Πολλη ειρωνια.Εχεισ τον Ιβαν τον Μποτο κ τον Λουτσεσκου για μαλακες κ εσυ εισαι ο εξυπνος.

Υπος
Γαμιεται ο Θρυλος κι ο Πειραιας.Με συγχησες πρωι πρωι.
Εδώ από ότι έχω καταλάβει υπάρχει η πολυγραφότατη μειοψηφία που γκρινιάζει αλλά δεν αμφισβητώ ότι είναι ΠΑΟΚ.
Υπάρχει η σιωπηλή πλειοψηφία (όπως εσύ και εγώ) που αντιλαμβάνονται την προσπάθεια που γίνεται και την στηρίζει, έχοντας εμπιστοσύνη στον Λουτσεσκου και στον Μποτο (σύμφωνα με τα προηγούμενα δείγματα δουλειάς)
Τέλος υπάρχουν και τα πουλιά που εμφανίζονται τέτοιες εποχές και προσπαθούν να σπείρουν την αμφισβήτηση σε όλα, αυτοί σίγουρα δεν είναι ΠΑΟΚ.
Εγώ το παίρνω χαλαρά γιατί σε άλλη περίπτωση θα αντιδρούσα χειρότερα από τον Κώστα 2019.
Θα ήταν ενδιαφέρον αν υπήρχε η δυνατότητα like dislike.
ΥΓ. Gergeo4 είσαι ο Γιώργος Περαία;

Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Περιμεναμε κατα καιρους διαφορους παικτες για μεγαλο χρονικο διαστημα...Σχετικα με τον Ναρει οπως γραφεται εμεις ειμαστε σταθεροι στο 1 μυριο και οι Γερμανοι ξεκινησαν με πανω απο 2 μυρια απαιτησεις και εχουν πεσει στα 1.6. Καποιοι θεωρουν τη διαφορα μικρη,εγω οχι και τοσο.Το ερωτημα ειναι για ποιο λογο εμεις επιμενουμε τοσο.Να περιμενεις τον Βιερινια το καταλαβαινω,να περιμενεις τον Κουρτιτς το καταλαβαινω,ακομα και τους Βερνμπλουμ,Ταιοβινκο ασχετως καταληξης.Ειναι ο Γερμανος ποδοσφαιριστης τετοιου επιπεδου?
Άβαταρ μέλους
jibbie

Δημοσίευση από jibbie »

ταπεινη μου αποψη ο Σλοβενος ειναι ισως ο πιο κομβικος παικτης για την επομενη χρονια, για διαφορους λογους που ελπιζω να μη χρειαστει να αναπτυξω :mrgreen: :twisted:
giliopoulos

joshua έγραψε:Περιμεναμε κατα καιρους διαφορους παικτες για μεγαλο χρονικο διαστημα...Σχετικα με τον Ναρει οπως γραφεται εμεις ειμαστε σταθεροι στο 1 μυριο και οι Γερμανοι ξεκινησαν με πανω απο 2 μυρια απαιτησεις και εχουν πεσει στα 1.6. Καποιοι θεωρουν τη διαφορα μικρη,εγω οχι και τοσο.Το ερωτημα ειναι για ποιο λογο εμεις επιμενουμε τοσο.Να περιμενεις τον Βιερινια το καταλαβαινω,να περιμενεις τον Κουρτιτς το καταλαβαινω,ακομα και τους Βερνμπλουμ,Ταιοβινκο ασχετως καταληξης.Ειναι ο Γερμανος ποδοσφαιριστης τετοιου επιπεδου?
Σε μια διαπραγματευση αν θες τον παικτη συνηθως ανεβαινεις σε χρηματα, κατεβαινει η αλλη ομαδα και τα βρισκετε καπου. Ακομα και αν δεν πεσουν δινεις καποια μπονους κτλ..

Εγω καταλαβαινω οτι δεν καιγονται και τοσο οι δικοι μας για τον Ναρει, ουσιαστικα εκαναν την προταση τους και δεν δειχνουν διατεθημενοι να ανεβουν..Αλλιως θα τον παιρναμε ανετα.
Άβαταρ μέλους
black_star_ninja

Δημοσίευση από black_star_ninja »

jibbie έγραψε:ταπεινη μου αποψη ο Σλοβενος ειναι ισως ο πιο κομβικος παικτης για την επομενη χρονια, για διαφορους λογους που ελπιζω να μη χρειαστει να αναπτυξω :mrgreen: :twisted:
Μια φωνούλα στο μυαλό μου ψιθυρίζει «σιγά μη τη γλιτώσεις..» :D :D
Άβαταρ μέλους
JohnDag

Δημοσίευση από JohnDag »

Ξέρεις ποιο είναι το αστείο max;

Ότι η συντριπτική πλειοψηφία αυτών που γκρινιάζει τώρα μέσα στην χρόνια είναι μετριοπαθης στις κρίσεις της, κυρίως γιατί αυτά που έπρεπε να πει τα είπε όταν έπρεπε. Δεν αναφέρομαι προφανώς στους ελαχιστους επαγγελματίες γκρινιάρηδες.

Ενώ ένα μεγάλο ποσοστό αυτών που το καλοκαίρι τα βλέπουν όλα τέλεια μέσα στην χρόνια στάζουν χολή για όλους και για όλα.

Δεν είναι η καλύτερη μου το να παίζω τον δικηγόρο του διαβόλου αλλά όλα αυτά που ανακυκλωνονται φέτος έχουν ειπωθεί και πέρσι.

Και πέρσι οι παιχταράδες με τα βαριά συμβόλαια θα ερχόταν στο τέλος. Είδαμε όλοι τι ήρθε.

Και πέρσι "ας περιμένουμε να τους δούμε στο χορτάρι". Είδαμε όλοι τι ειδαμε.

Προφανώς και φέτος υπάρχει μια ειδοποιός διαφορά που λέγεται Μποτο και προσφέρει μια παραπάνω ασφάλεια.

Ακόμα και αυτός όμως α) δεν είναι αλάνθαστος και β) δεν καθορίζει την οικονομική πολιτική του κλαμπ.

Εκεί που συμφωνώ απόλυτα είναι ότι οφείλουμε να δείξουμε εμπιστοσύνη στον άνθρωπο αυτό και να περιμένουμε να δούμε και να κρίνουμε το πλάνο του στο σύνολο του και ολοκληρωμένο.

Απλα, το επιχείρημα πχ ότι οι παιχταράδες θα ρθουν στο τέλος μην το δένετε και κόμπο. Και η πρόσφατη ιστορία σας έχει διαψεύσει και κανένας δεν μπορεί να εγγυηθεί ότι αυτό θα γίνει.

Ας περιμένουμε όλοι μας λοιπόν να δούμε τι θα γίνει. Με ηρεμία και σύνεση.

Στάλθηκε από το SM-A528B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
kerk

Δημοσίευση από kerk »

giliopoulos έγραψε:
Maxpaok έγραψε: Τώρα τι ζητάμε? Μέσα Ιούνη, τέλη Ιούνη, αρχές Ιουλίου να φέρουμε παίκτες που δύσκολα υπογράφουν αυτή την περίοδο. Μόνο ακούν...
Eμενα η ενσταση μου ειναι οτι πονουσες πολυ στα εξτρεμ και στο 10. Που ειχες αναγκασει τον παππουμπις να παιζει 50 ματς και τον λυποσουν..
Ρε παιδιά, λίγο κράτει ...

Ας πούμε οτι βρήκαμε ενα παίκτη σαν τον Κούρτιτς. Στο πιό γρήγορο όμως, Αα και είναι και 26 χρονών. Μαζί με εμάς όμως τον πλησιάσαν μια μικρομεσαία απο γερμανία και μια μικρομεσαία απο γαλλία που του δίνουν πανω κάτω τα ίδια. Υπάρχει εστω & ένας εδω μέσα που να πιστεύει οτι ο παίκτης θα βιαστεί να υπογράψει με τον ΠΑΟΚ τέλη Ιουνίου ;

Επίσης μπορεί ΟΛΟΙ εμείς να θεωρούμε τους νέους ως στοιχήματα. Είναι σιγουρο οτι σαν τέτοιους τους θεωρεί και ο μπότος ;
Dimpatra

Δημοσίευση από Dimpatra »

Αυτό που γίνεται εδώ μου θυμίζει μια φορά ήμουν στην 5 και ένας δίπλα μου σε όλο το παιχνίδι έριχνε μπινελικια στον Ετο.
Σε μια στιγμή κάνει μια ωραία ενέργεια και μπαίνει γκολ.
Αυτός δίπλα μου να φωνάζει: μπράβο παιχταρα μου.
Του λέω τόση ώρα τον εβριζες και μου απαντά έτσι θέλει για να στρώσει.
Αυτό είναι ΠΑΟΚ [WINKING FACE]

Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
giliopoulos

kerk έγραψε:
giliopoulos έγραψε:
Ρε παιδιά, λίγο κράτει ...

Ας πούμε οτι βρήκαμε ενα παίκτη σαν τον Κούρτιτς. Στο πιό γρήγορο όμως, Αα και είναι και 26 χρονών. Μαζί με εμάς όμως τον πλησιάσαν μια μικρομεσαία απο γερμανία και μια μικρομεσαία απο γαλλία που του δίνουν πανω κάτω τα ίδια. Υπάρχει εστω & ένας εδω μέσα που να πιστεύει οτι ο παίκτης θα βιαστεί να υπογράψει με τον ΠΑΟΚ τέλη Ιουνίου ;

Επίσης μπορεί ΟΛΟΙ εμείς να θεωρούμε τους νέους ως στοιχήματα. Είναι σιγουρο οτι σαν τέτοιους τους θεωρεί και ο μπότος ;
Ο γιονσον της κουλας απο μικρομεσαια της Ισπανιας ηρθε
Ο γκατσινοβιτς της βαζελας απο μικρομεσαια της Γερμανιας
Ο βρσαλικο απο Ατλετικο μαδριτης με καμια 30 συμμετοχες

Μην λεμε ρε παιδια αστειοτητες, προφανως δεν δινουμε λεφτα πλεον στην αγορα για μεγαλα συμβολαια.
Αυτο λενε πλεον ΟΛΟΙ οι δημοσιογραφοι του ΠΑΟΚ και ειναι ο λογος που δεν φευγει και ο τσολακ...
Άβαταρ μέλους
buffalobill4

Δημοσίευση από buffalobill4 »

Καθόμαστε και διαφωνούμε στο κατά πόσο θέλουμε έτοιμους παίκτες λες και υπάρχει κάποιος που λέει οχι στο να έχουμε 25 συμβόλαια ανω του εκατομμυρίου. Έλα μου όμως που δεν είμαστε ομάδα της πρεμιερ για να το κάνουμε.

Καλώς ή κακώς όμως η ιδιοκτησία είναι αυτήν που θέτει τα οικονομικά όρια και έχει αποφασίσει όπως φαίνεται να πάμε στο ίσα βάρκα ίσα πανιά. Για μένα πολύ σωστά. Όμως δεν άφησε το αγωνιστικό στο έλεος τουλάχιστον φέτος. Έχει έναν προπονητή που αποδεδειγμένα παράγει έργο και έφερε και έναν άνθρωπο ως υπεύθυνο που μπορεί να βρει παίκτες που και θα παίξουν και ίσως φέρουν και χρήματα ώστε να έρθουνε οι επόμενοι.

Διαβάζω ότι δεν έχουμε σέντερ μπακ να παίξουμε με την λεφσκι όταν έχεις τον ιγκασον που παίρνει όσο όλα τα σέντερ μπακ τους μαζί. Και πλην αυτού έχεις και τον κάργα και τον μιχαι. Βγαίνει η χρονιά με αυτούς; όχι φυσικά. Αλλά αυτός που κάνει κουμάντο πιστεύει ότι με αυτούς συν τον νασμπεργκ βγαίνει. Και έχει πει ότι θέλει και ακόμα έναν. Το ίδιο και στα εξτρεμ με την υποσημείωση εδώ ότι λείπει ακόμα το έτερο δεξί εξτρεμ που έπρεπε να είχε έρθει ήδη.

Εκεί που σίγουρα χωράει κριτική είναι η επίθεση καθώς ο τσολακ αποδεδειγμένα δεν μας καλύπτει. Πρέπει να έρθει φορ ώστε να πωληθεί ο κροατης και να μην μας μείνει αμανάτι μέσα στη χρονιά.

Στα χαφ έχω γράψει την άποψή μου και πιστεύω ότι ο αγκουστο πρέπει να πωληθεί επίσης. Για μένα δεν αξίζει να τον ανανεώσεις με υπέρογκο συμβόλαιο. Ειδικά τώρα που επιτέλους έχεις αρκετούς χαφ με χαρακτηριστικά σύγχρονου ποδοσφαίρου. Ο αγκουστο όσο καλός και να είναι στο να κρατάει τη μπάλα εμένα μου δείχνει ότι την κουράζει πολύ και δεν την προωθεί με την μια. Δεν θα τον συγκρίνω ακόμα με τον νταντας γιατί το παιδί το έχω δει 45 λεπτά αλλά αυτό που είδα με ενθουσίασε.
Άβαταρ μέλους
kerk

Δημοσίευση από kerk »

Υποψιάζομαι οτι αυτοί ήρθαν γιατί δεν είχαν τον τελευταίο καιρό καμμία σοβαρή πρόταση απο άλλες μικρομεσαίες των πρωταθλημάτων τους. Τον γιονσον δεν τον ξέρω . Τον γκατσίνοβιτς τον είδα, δεν εντυπωσιάστηκα. Βεβαίως και μπορείς σε παίκτη που τον αξιολογείς για 800 πχ να δώσεις 1.2 Αλλά μάθαμε τα τελευταία χρόνια (με τον άσχημο τρόπο) οτι δεν θα έρθει ακριβώς για να βελτιωσει την ομάδα αλλά για να πάρει τα λεφτά.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”