Μεταγραφές Καλοκαιριού 2022 ΙΙ
- Σουριναμέζος
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2022 ΙΙ
Φλωροφατσα... Αν είναι να φέρουμε Riquelme φέρε καλύτερα τον Juan Roman και ας πάτησε και τα 45
- Kabamaru11
Επειδη πειναω,θελω και τους 2.Και Ρικελμε (οχι τον Ρομαν) και τον Ναρει.
Δεν αμφισβητώ τις ικανότητες κανενός.sourmenetes έγραψε:Να κάνω μια απλούστατη ερώτηση;;kos έγραψε:Και ξανά.
Οι πέτρες της Σκωτίας ξέρουν ότι ο τσολακ στον ΠΑΟΚ δεν θα παίξει. Θεμιτό να θέλει ο ΠΑΟΚ να τον δώσει με την καλύτερη δυνατή συμφωνία. Στα λεφτά που θέλει την ώρα που θέλει.
Ότι από αυτό πετύχει ο μποτο θα είναι καλό.
Η ένσταση μου είναι μία. Δεν μας κάνει, δεν θα παίξει, όλοι συμφωνούν να πουληθεί αλλά είμαστε ικανοί να τον κρατήσουμε γιατί αυτά που ξέρατε ξεχαστε τα.
Το θεωρώ απίθανο, τραβηγμένο και υπερβολικό με αρνητικές αγωνιστικές συνέπειες αν πραγματοποιηθεί.
Έχεις δύο ποδοσφαιρανθρωπους στην ομάδα, δεν ξέρουν πως να χειριστούν μια υπόθεση;
Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Αμφιβάλλω ότι ισχύει αυτό πού μεταφέρει ο ζινολα.
Αυτό το ή θα φύγει με τους όρους μας ή τον κρατάμε.
Για τον τσολακ δεν υπάρχει περίπτωση.
- Montrealiotis
Είναι ποσοτικό δηλαδή το θέμα; Έφυγε ας πούμε ο Κρέσπο. Ένα τυχαίο παράδειγμα. Και επειδή ήρθε ο Κάργας (ένας έφυγε, ένας ήρθε), αναπληρώθηκε ανάλογα το κενό;gergeo4 έγραψε:Πραγματικά τι μίρλα ρε παιδιά είναι αυτή;;;Πότε είχαμε ξανά τόσες μεταγραφές από την 1η μέρα της προετοιμασίας ;;Η ομάδα βαδίζει σε εξαιρετικά επίπεδα αγωνιστικής φιλοσοφίας με Λούτσε-Μπότο!Δε χρειάζεται να ανησυχείτε,εμπιστευτείτε τα λόγια αυτά.Κάτι ξέρω παραπάνω
Ή μήπως επειδή οι Μιτρίτσα, Μουργκ και Ζαμπά, ήταν σαν να μην υπήρχαν, πάμε με τη λογική "πόσο χειρότεροι θα είναι ο Ρικάρντο, ο Κουαλιάτα και ο Κωνσταντέλιας;"
Κάπου έχω αρχίσει να μπερδεύομαι. Νόμιζα πως το θέμα μας ήταν πρώτα απ' όλα ποιοτικό και μετά ποσοτικό.
Και δεν πιστεύω πως υπάρχει κάποιος που να ήξερε από πριν τον Ρικάρντο για να κόβει το χέρι του πως είναι η παικτάρα που θα μας φέρει τα νούμερα στα εξτρέμ. Μακάρι να το κάνει προφανώς. Δεν υπάρχει όμως το ίδιο ερωτηματικό με αυτό του Μιτρίτσα πχ;
Stopper stopper stopper... Γκρίνιαξε για στόπερ και αφήστε τα δεκάρια και τα εικοσαρια
Γιώργο, συμφωνώ με το γενικό νόημα των λεγόμενων σου.gergeo4 έγραψε:Πραγματικά τι μίρλα ρε παιδιά είναι αυτή;;;Πότε είχαμε ξανά τόσες μεταγραφές από την 1η μέρα της προετοιμασίας ;;Η ομάδα βαδίζει σε εξαιρετικά επίπεδα αγωνιστικής φιλοσοφίας με Λούτσε-Μπότο!Δε χρειάζεται να ανησυχείτε,εμπιστευτείτε τα λόγια αυτά.Κάτι ξέρω παραπάνω
Απλα επειδή αυτό το επιχείρημα (πρώτη φορά κάνουμε τόσες μεταγραφές τοσο νωρίς) έχει αρχίζει να κουράζει ελαφρώς, να υπενθυμίσω εδώ ότι την επιτυχία δεν θα την κρίνει η ποσότητα αυτών όσο η ποιότητα.
Και για το 2ο δεν μπορεί να βγει συμπέρασμα από τώρα, καλό είναι να περιμένουμε να δούμε.
Στάλθηκε από το SM-A528B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Αυτό ακριβώς. Έφυγε δηλαδή ο Μιτρίτσα. Ήρθε ο 21 χρονών Ρικάρντο, ελεύθερος από τη Φαμαλικάο που όχι μόνο δεν έπαιζε, αλλά ούτε προπονήσεις δεν έκανε. Έφυγε ένας, ήρθε ένας. Είμαστε κομπλέ οπότε; Ιδού η απορία.JohnDag έγραψε:Γιώργο, συμφωνώ με το γενικό νόημα των λεγόμενων σου.gergeo4 έγραψε:Πραγματικά τι μίρλα ρε παιδιά είναι αυτή;;;Πότε είχαμε ξανά τόσες μεταγραφές από την 1η μέρα της προετοιμασίας ;;Η ομάδα βαδίζει σε εξαιρετικά επίπεδα αγωνιστικής φιλοσοφίας με Λούτσε-Μπότο!Δε χρειάζεται να ανησυχείτε,εμπιστευτείτε τα λόγια αυτά.Κάτι ξέρω παραπάνω
Απλα επειδή αυτό το επιχείρημα (πρώτη φορά κάνουμε τόσες μεταγραφές τοσο νωρίς) έχει αρχίζει να κουράζει ελαφρώς, να υπενθυμίσω εδώ ότι την επιτυχία δεν θα την κρίνει η ποσότητα αυτών όσο η ποιότητα.
Και για το 2ο δεν μπορεί να βγει συμπέρασμα από τώρα, καλό είναι να περιμένουμε να δούμε.
Να ρωτήσω.
Πιστεύουμε ότι μέσα με τέλη Ιουνίου, ακόμη κι αν πληρώναμε το 1.5 μυριο θα συμφωνούσε να έρθει κάποιος από τους μαρτινς, μπαλντε ή όποιος άλλος έχει γραφτεί, ή όποιος κοστολογείται κάπου εκεί κοντά?
Ή οι πιθανότητες να έρχονταν κάποιος ήταν το 1.5 να το κάνεις 2 μύρια?
Πιστεύουμε ότι μέσα με τέλη Ιουνίου, ακόμη κι αν πληρώναμε το 1.5 μυριο θα συμφωνούσε να έρθει κάποιος από τους μαρτινς, μπαλντε ή όποιος άλλος έχει γραφτεί, ή όποιος κοστολογείται κάπου εκεί κοντά?
Γιατί όχι;
Σίγουρα κάποιοι θα αρνηθούν και ενδεχομένως να απαιτείται να περιμένεις μέχρι τέλη Αυγούστου που δεν θα έχουν άλλες επιλογές. Όμως υπάρχουν ποδοσφαιριστές αυτού του επιπέδου που αν ικανοποιηθούν οικονομικά θα υπογράψουν άμεσα.
Δεν λέω πως πρέπει υποχρεωτικά να προχωρήσουμε σε τέτοιες κινήσεις. Προσωπικά θα προτιμούσα να θεωρήσουμε την φετινή χρονιά "μεταβατική" και να πάμε φουλ με κινήσεις τύπου Ντάντας - Κουαλιάτα, και από του χρόνου να κάνουμε πρωταθλητισμό.
Όμως δεν πιστεύω πως και λεφτά να δίνεις δεν έρχεται κανείς ακριβός ποδοσφαιριστής στην Ελλάδα. Πιστεύω πως αν διαθέτεις ένα μεγάλο ποσό για μία θέση, π.χ. 1,5εκ για φορ, θα βρεις παίκτη με αντίστοιχο κασέ να τον φέρεις από τώρα.
Σίγουρα κάποιοι θα αρνηθούν και ενδεχομένως να απαιτείται να περιμένεις μέχρι τέλη Αυγούστου που δεν θα έχουν άλλες επιλογές. Όμως υπάρχουν ποδοσφαιριστές αυτού του επιπέδου που αν ικανοποιηθούν οικονομικά θα υπογράψουν άμεσα.
Δεν λέω πως πρέπει υποχρεωτικά να προχωρήσουμε σε τέτοιες κινήσεις. Προσωπικά θα προτιμούσα να θεωρήσουμε την φετινή χρονιά "μεταβατική" και να πάμε φουλ με κινήσεις τύπου Ντάντας - Κουαλιάτα, και από του χρόνου να κάνουμε πρωταθλητισμό.
Όμως δεν πιστεύω πως και λεφτά να δίνεις δεν έρχεται κανείς ακριβός ποδοσφαιριστής στην Ελλάδα. Πιστεύω πως αν διαθέτεις ένα μεγάλο ποσό για μία θέση, π.χ. 1,5εκ για φορ, θα βρεις παίκτη με αντίστοιχο κασέ να τον φέρεις από τώρα.
Εγώ βλέπω ότι ξανακάνουμε τα ίδια λάθη με την εποχή αρνεσεν.
Το μόνο διαφορετικό σε σχέση με τότε είναι ότι τώρα η ομάδα έχει περισσότερες σταθερές έμπειρων παικτών
με προσωπικότητα
Το μόνο διαφορετικό σε σχέση με τότε είναι ότι τώρα η ομάδα έχει περισσότερες σταθερές έμπειρων παικτών
με προσωπικότητα
απορω παντως πως και δεν εχουμε εκμεταλλευτει καθολου την ρωσοουκρανικη αγορα που γνωριζει ο Μποτο με τοσες ευκαιριες που υπαρχουν !
και λουτσε αντι τουντορrenegade έγραψε:Εγώ βλέπω ότι ξανακάνουμε τα ίδια λάθη με την εποχή αρνεσεν.
με προσωπικότητα
Κι εδώ υπάρχει αντεπιχειρημα πάντως.Maxpaok έγραψε:Να ρωτήσω.
Πέρσι τα 2 σου βαριά συμβόλαια ηρθαν σχετικά νωρίς στις μεταγραφές (Κουρτιτς, Ολιβειρα).
Τον δε Αύγουστο που περιμέναμε όλοι μας εδώ μέσα παιχταράδες των 2Μ+ μείναμε με τον...Μιτριτσα στο χέρι.
Αν είσαι αποφασισμένος να δώσεις συγκεκριμένα πόσα, τα δίνεις και παίρνεις παιχτες.