Προετοιμασία στην Ολλανδία (8-23 Ιουλίου)

Σχόλια - κριτική για όλους τους αγώνες του φετινού πρωταθλήματος Superleague και όλων των παρελλειπομένων...
Κλειδωμένο
gate4mitsos

Re: Προετοιμασία στην Ολλανδία (8-23 Ιουλίου)

Δημοσίευση από gate4mitsos »

Πλακα πλακα ο νικοπολιδης εχει παιξει ξυλο στην φυσουνα με τον αρχηγο,εχει σωσει τον τζορτζεβιτς μπροστα στην 4 και εχει κλωτσησει εστω και μπερδεμενο οπαδο μας....

Φετος πρεπει να φαει 3 γκολ να μας θυμαται... :shock:
staurostoumpa

Δημοσίευση από staurostoumpa »

δεν μπορω να το κρυψω αλλο... :) :) :)
Άβαταρ μέλους
teod1980

Δημοσίευση από teod1980 »

thrix έγραψε:
gash04 έγραψε:
teod1980 έγραψε:Κάποιο link για να διαβάσω δηλώσεις του προπονητή της Σπάρτα;
Ή απλώς τις ακούσαμε στο ράδιο;
Ευχαριστώ.

«Θα περάσει ο ΠΑΟΚ»
Ο προπονητής της Σπάρτα Ρόντερνταμ, Φρανς Αντελααρ, ο οποίος το 2002 εργάστηκε στην Ελλάδα για τον Ακράτητο, τόνισε: «Είναι καλή ομάδα ο ΠΑΟΚ, παίζει οργανωμένα και είναι καλός στο κλειστό παιχνίδι. Μου άρεσαν ο Μουσλίμοβιτς και ο Σορλέν. Θεωρώ πως ο ΠΑΟΚ θα περάσει εύκολα στην επόμενη φάση του ευρωπαϊκού Κυπέλλου».

http://www.goalday.gr/article.asp?catid ... id=3461516

Υ.Γ Παρακαλώ δεν κάνει τίποτα.

τον άκουσα να τα λέει με τα ματάκια μου, είπε και για τους ακραίους χωρίς να πει ονόματα. Τα είπε σε ερώτηση πως του φάνηκε η ομάδα και χωρίς να του ζητήσει ο δημοσιογράφος τη γνώμη του για συγκεκριμένους παίχτες.

Ωραίος. Ευχαριστώ για την ενημέρωση....
Νομίζω καλό είναι να ακούμε γνώμες κάποιων που βρίσκονται σε προποητικούς πάγκους άσχετα αν αναφέρεται σε μία εμφάνιση απλώς της ομάδας.
Άβαταρ μέλους
fuzztone

Δημοσίευση από fuzztone »

teod1980 έγραψε:Κάναμε θέμα πως θα είναι η ομάδα με τους Νορβηγούς ξυλοκόπους και κυνηγούς φώκιας. Θα φορμαριστούμε όταν πρέπει, καταλάβετέ το....

Δεν έχω άποψη από τα φιλικά αφού δεν τα είδα. Ωστόσο, δεν κατάλαβα το παραπάνω σχόλιο του teod1980. Δεν ξέρω αν έγινε θέμα το πως θα είναι η ομάδα με τους νορβηγούς, ξέρω όμως πολύ καλά ότι πρέπει να τους ΠΕΡΑΣΟΥΜΕ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ.

Παίξουμε δεν παίξουμε καλά, με μισό μηδέν, με στραβοκλωτσιά, δε με ενδιαφέρει, πρέπει να τους αποκλείσουμε. Σφιγμένοι, πιασμένοι, στη μέση της προετοιμασίας, με τραυματισμούς ή χωρίς, με Κοντρέρας σέντερ φορ ή έξω δεξιά, ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΑ ΚΑΜΙΑ σε περίπτωση αποτυχίας.

Η είσοδος στους ομίλους και η αξιοπρεπή πορεία εκεί είναι για μένα ο μοναδικός ρεαλιστικός στόχος, μιας και ο στόχος του πρωταθλήματος μετασχηματίστηκε σε πρωταθλητισμός με όριο στην απόσταση από τον πρώτο.

Το παιγνίδι αυτό είναι ΤΕΛΙΚΟΣ και ως τέτοιο πρέπει να το αντιμετωπίσει όλη η ομάδα και οι οπαδοί.
Άβαταρ μέλους
Steenage

Δημοσίευση από Steenage »

Λουκετιδης Γκας ...

Πανε και οι Ολλανδεζες

Εικόνα

Σειρα περνουνε τωρα οι Νορβηγηδες !!

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
PABLO GARCIA2

Δημοσίευση από PABLO GARCIA2 »

Tη Βαλερένγκα πιστεύω θα την περάσουμε,σε διαφορετική περίπτωση θα είναι σίγουρα μεγάλη αποτυχία αλλά η πρόκριση στους ομίλους θα είναι από λίγο έως πολύ δύσκολη ανάλογα και με την κλήρωση.
Άβαταρ μέλους
gash04

Δημοσίευση από gash04 »

Steenage έγραψε:Λουκετιδης Γκας ...

Πανε και οι Ολλανδεζες

Yessss my Lord
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Πρωτάθλημα SuperLeague 09-10”