Μεταγραφές Καλοκαιριού 2022 ΙΙ

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
gika

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2022 ΙΙ

Δημοσίευση από gika »

[youtube]HVcdQEI7uaQ[/youtube]

Συγγνώμη, αλλά αν δεν μας κάνει ο παίκτης στα βίντεο και μας κάνουν τα 20χρονα και οι παίκτες από β' εθνικές, τότε πάω πάσο.

[youtube]jLO4OMdUga4[/youtube]
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος gika την Πέμ 30 Ιουν 2022, 20:08, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
renegade

Δημοσίευση από renegade »

Δημήτριος τώρα σοβαρά...μας βάζεις βιντεάκια με τον Πέλκα?
Άβαταρ μέλους
psykoman

Δημοσίευση από psykoman »

Φαντασου λεει να ερθει ο Μπαλντε που μας εχουν φαει τα συκωτια μερικοι εδω μεσα με το αριστερο εξτρεμ...να του δωσεις κανα χαρτι πλας για συμβολαιο...να σου βγει πουλι και να παρακαλανε μετα να ειναι καλα ο αφανας να μας βγαλει κανα ματς...πολυ γελιο.
Με τοση επιμονη στον Μπαλντε μου εχει δημιουργηθει η εντυπωση οτι θα φερουμε τον Μανε.

Δεν βλεπετε οτι αριστερο μπακ αν σου βγει πουλι ο Σοαρες μετα ειμαστε ζορικα; Πολυ στο ντουκου περασαμε οτι πισω απο Σοαρες ειναι ο Αντρε(δεν ξερουμε σε τι κατασταση θα ειναι ) και μετα Τσαουσης.

Πισω απ τον Ολιβειρα...Τσολακ(υπ ατμον) και μετα το χαος.

Αλλα επιμενετε αρκετοι οτι αν δεν ερθει αριστερο εξτρεμ καταστρεφομαστε...που παιζουν εκει ανετοτατα 4 παικτες απ το ηδη υπαρχον ροστερ.

Μακαρι να ειμαι εγω ο περιεργος και οντος να μην εχουμε θεμα σε αριστερο μπακ και φορ και να εχουμε μονο θεμα στο αριστερο εξτρεμ.
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Εγω δεν νομιζω οτι ασχολειται κανεις στον ΠΑΟΚ με τον Μπαλντε...Ολος ο μηχανισμος εχει επικεντρωθει στη προσπαθεια να φερουν τον Ναρει... :mrgreen:
Άβαταρ μέλους
Gospi

Δημοσίευση από Gospi »

Και ως συνηθως οταν κυνηγαμε παιχτη και χρονιζει, στο τελος και δεν ερχεται και η θεση μενει κενη...
Ελπιζω φετος να αλλαξει αυτο

Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Τρόμος
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Τρόμος »

O Πέλκας πουλήθηκε 1,5 εκ και μπόνους συμμετοχών 600.000 σύνολο δηλαδή 2.1 εκ. φέτος που είναι δυο χρόνια μεγαλύτερος και έκανε χάλια χρονιά ένα ποσό γύρω στο εκατομμύριο και πολύ είναι.Παίκτη που τον υπογράφουμε τζάμπα σε έξι μήνες και έρχεται του χρόνου να πάρει τη θέση του Μπίσεσβαρ δεν τον πληρώνεις τόσα....
maceio

Δημοσίευση από maceio »

psykoman έγραψε: Πισω απ τον Ολιβειρα...Τσολακ(υπ ατμον) και μετα το χαος.

Αλλα επιμενετε αρκετοι οτι αν δεν ερθει αριστερο εξτρεμ καταστρεφομαστε...που παιζουν εκει ανετοτατα 4 παικτες απ το ηδη υπαρχον ροστερ.
++++++++++++++++++++
και εγω αυτο λεω
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

Δημοσίευση από Equalizer »

Α. Το να επιστρέψει ο πελκας είναι αντικειμενικά πολύ δύσκολο. Και υποκειμενικά μέτρια κίνηση. Έχει κάποια στοιχεία αλλά και τους νεοφερτους μικρούς θα ακυρωνε, και μπάτζετ θα εοτρωγε και τη διαφορά δεν θα έκανε.

Β. Ο μπαλντε δεδομένα αποτελεί ή έστω αποτέλεσε κεντρικό στόχο της ομάδας. Προσωπικά εγώ το θεωρώ μέτρια κίνηση ή ρίσκο, νομίζω δεν αξίζει τον ντόρο ο παίκτης τουλάχιστον σε συνάρτηση με τα λεφτά του. Αν και ΔΕΝ είμαι ειδικος. Πνευματικα θεωρώ ότι δεν είναι σωστός.

Γ. Αυτό που συμβαίνει με τον Αουγκούστο είναι παρανοϊκό. Τον έχουμε τρία χρόνια και έχει δείξει πως όντως έχει κάποια στοιχεία αλλά δεν εμπνέει ΚΑΝΕΝΑΝ ως παίκτης αξιόπιστος, με σοβαρό μυαλό και νοοτροπία στο χορτάρι. Ούτε βέβαια έχει και τόσο φοβερή ποιότητα ώστε να κάνουμε τα κλειστά μάτια. Κι όμως επειδή έχει κάνει μισή βδομάδα καλής προετοιμασίας όντας φορμαρισμένος σε ΛΑΘΟΣ ΧΡΟΝΙΚΗ ΠΕΡΊΟΔΟ, ξαφνικά όλοι πετάνε στα σύννεφα για τον παικταρα που κατατρόπωσε τους... Γκοχεντ ιγκλς (όπως τους έγραφαν πριν τριάντα χρόνια οι εφημερίδες).

Δε λέω, βεβαίως αν αξίζει και πείθει τον κοουτς, να μεινει. Προσωπικά όμως με αποχώρηση του δε θα χαλιομουν. Και για να πετάξω στα σύννεφα μαζί του θα περιμένω αρκετούς μήνες ΚΑΛΗΣ ΜΠΆΛΑΣ
Άβαταρ μέλους
Gospi

Δημοσίευση από Gospi »

Συμφωνω με Rain

Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
maceio

Δημοσίευση από maceio »

ο ανταγωνισμος φετος θα ειναι πολυ ωφελιμος , γιατι δεν αφηνει περιθωρια σε παικτες να το παιξουν βαρια πεπονια .....αν δεν παιξουν δινοντας το 100% θα φαν παγκο ...
Άβαταρ μέλους
Ettien26

Δημοσίευση από Ettien26 »

Το πρόβλημα στα αριστερά δεν είναι ποσοτικό. Είναι ποιοτικό.
Το ίδιο και στα φορ, όπως και στους κεντρικούς αμυντικούς αμυντικούς.
Πρέπει να υπάρχει τουλάχιστον μια safe επιλογή για όλες τις θέσεις.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Ettien26 την Πέμ 30 Ιουν 2022, 21:10, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
maceio

Δημοσίευση από maceio »

μια χαρα ποιοτητα εδειξαν οι ρικαρντο και κουαλιατα
Άβαταρ μέλους
Ettien26

Δημοσίευση από Ettien26 »

Από ένα παιχνίδι με τους Γκο Αχεντ ιγκλις έβγαλες αυτό το συμπέρασμα ?

Δηλαδή εάν δεν ήταν καλοί θα ήταν για τα σκουπίδια ?
maceio

Δημοσίευση από maceio »

αρα κι εσυ πως συμπεραινεις οτι υπαρχει προβλημα ποιοτητας ? υποθετικα το λες ?
renegade

Δημοσίευση από renegade »

Ettien26 έγραψε:Από ένα παιχνίδι με τους Γκο Αχεντ ιγκλις έβγαλες αυτό το συμπέρασμα ?

Δηλαδή εάν δεν ήταν καλοί θα ήταν για τα σκουπίδια ?
Όταν ένας εκ των κορυφαίων σκάουτερ σου λέει ότι τον κουαλιατα θα τον έπαιρνα και στην σαχτάρ,θα έπρεπε να κοιμάσαι λίγο πιο ήσυχος
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”