Razvan Lucescu

Συζήτηση για το έμψυχο υλικό της ομάδας
Άβαταρ μέλους
hawklord

Re: Razvan Lucescu

Δημοσίευση από hawklord »

Οκ, τερμα απο εμενα. Case closed.
Ελπιζω να μη βγω αρειανος.
ΚΩΣΤΑΣ2019

Δημοσίευση από ΚΩΣΤΑΣ2019 »

"""
Λουτσέσκου: “Είχαμε ευκαιρίες, θα μιλήσουμε για τα λάθη

Για τον Κουλιεράκη: “Τον είδα ότι ήταν σε καλή κατάσταση, είχε καλη εμφάνιση, ένιωθε καλά κι ήθελα να του δώσω ένα 90λεπτο, για να καταλάβει ότι είναι ένας σημαντικός παίκτης για εμάς κι ότι δεν ήρθε εδώ απλά για να συμπληρωθεί η προετοιμασία και να πάει στον ΠΑΟΚ Β’. Μου αρέσει ο τρόπος που σκέφτεται, η συγκέντρωσή του, η αυτοπεποίθησή του, ότι δε φοβάται κι ότι ζητάει την ευθύνη και να παίξει ποδόσφαιρο”.
"""
Εσύ δεν είσαι ο Ηρώδης???
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Απλη και ειλικρινης ερωτηση. Ο τροπος παιχνιδιου με τις συνεχεις πασες απο το τερμα στο ενα ακραιο μπακ και ξανα στο τερμα και ξανα στο αλλο ακραιο μπακ,γενικα το πασινγκ γκειμ στην αμυνα σας αρεσει? Ρωταω καθαρα ποδοσφαιρικα οχι ως μομφη γιατι και εγω απαντηση δεν εχω.
Άβαταρ μέλους
eorptol1

Δημοσίευση από eorptol1 »

ΚΩΣΤΑΣ2019 έγραψε:"""
Λουτσέσκου: “Είχαμε ευκαιρίες, θα μιλήσουμε για τα λάθη

Για τον Κουλιεράκη: “Τον είδα ότι ήταν σε καλή κατάσταση, είχε καλη εμφάνιση, ένιωθε καλά κι ήθελα να του δώσω ένα 90λεπτο, για να καταλάβει ότι είναι ένας σημαντικός παίκτης για εμάς κι ότι δεν ήρθε εδώ απλά για να συμπληρωθεί η προετοιμασία και να πάει στον ΠΑΟΚ Β’. Μου αρέσει ο τρόπος που σκέφτεται, η συγκέντρωσή του, η αυτοπεποίθησή του, ότι δε φοβάται κι ότι ζητάει την ευθύνη και να παίξει ποδόσφαιρο”.
"""
Εσύ δεν είσαι ο Ηρώδης???
ρε μην ξεγελιεσαι αλλα λεει αλλα σκεφτεται ηρωδης ειναι δεν αλλαζει.... :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

Βγαλτο απο μεσα σου Τζος και πες το καθαρα.
montekristo

Δημοσίευση από montekristo »

Εγω παντως τον βλεπω να ειναι
σχεδον σιγουρος οτι ο Φελιππε
δεν ειναι ο Φιλιππος αλλα ο Ιουδας!
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

joshua έγραψε:Απλη και ειλικρινης ερωτηση. Ο τροπος παιχνιδιου με τις συνεχεις πασες απο το τερμα στο ενα ακραιο μπακ και ξανα στο τερμα και ξανα στο αλλο ακραιο μπακ,γενικα το πασινγκ γκειμ στην αμυνα σας αρεσει? Ρωταω καθαρα ποδοσφαιρικα οχι ως μομφη γιατι και εγω απαντηση δεν εχω.
είναι πανάκεια το play out of defence όταν ο αντίπαλος σε πρεσάρει ψηλά.

αλλιώς επιλογή είναι τα long balls forward.

εμείς όμως θέλουμε να έχουμε ένα πιο στρωτό τρόπο παιχνιδιού με την κατοχή υπέρ μας. για αυτό και τα χαφ που επιλέγονται είναι ...τρία, με το δεκάρι να έχει τη δυνατότητα και αυτό να κατέβει χαμηλά να πάρει μπάλα αν χρειαστεί.

για αυτό και οι ακραίοι εχουν playmaking χαρακτηριστικά, ώστε να μπορούμε να παίζουμε άνετα στα άκρα και να γίνεται πέρα το overlap, το underlap με τα χαφ του άξονα που θα παίξουν το 1-2.

γενικά είναι λίγο σπαστικό ναι, αλλά απο τη στιγμή που θες να παίξεις στρωτό ποδόσφαιρο είναι αναγκαστικό..κακό.

Για αυτό και χρειαζεται ένα τέρμα που θα παίξει και..κάθετα 8-)

το θέμα είναι να μπούν αυτοί οι αυτοματισμοί που το βγάλσιμο της μπάλας να γίνεται σε τέτοια διαστήματα που θα βρίσκεις τον αντίπαλο σε ανισορροπία.
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

montekristo έγραψε:Εγω παντως τον βλεπω να ειναι
σχεδον σιγουρος οτι ο Φελιππε
δεν ειναι ο Φιλιππος αλλα ο Ιουδας!
Χμμμ...
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Πολλες φορες ο αντιπαλος πρεσαρει ψηλα ακριβως γιατι παιζουμε ετσι.Σε γενικες γραμμες ειναι τακτικη δικοπο μαχαιρι.Οταν σου βγαινει ειναι πολυ πιθανο να βρεθεις να παραπανω παικτη στην επιθεση και την αντιπαλη αμυνα αποδιοργανωμενη.Οταν ομως δεν σου βγαινει ειναι πολυ πιθανο να βρεθεις εσυ σε θεση αμυνομενου και μαλιστα σε φαση αμεσης αντιπαλη απειλης.
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

ναι.

για παράδειγμα έτσι την πάτησαν πάρα πολλές φορές χθές οι ολλανδοί ;) και τους κλέψαμε αρκετές μπάλες ψηλά.

υγ: απο δηλώσεις λουτσέσκου χθες:
Για τον Κοτάρσκι: «Είναι πολύ νωρίς να μιλήσουμε ατομικά. Γνωρίζουμε ότι είναι πολύ καλός και με το να παίζει με τα πόδια, μπορεί να αλλάξει πλευρά και να δώσει υπεραρρυθμία. Το σύγχρονο ποδόσφαιρο απαιτεί τέτοιου είδους χαρακτηριστικά, για να βγεις από το πρέσινγκ.
Maxpaok

Δημοσίευση από Maxpaok »

Από την στιγμή που το ποδόσφαιρο σήμερα απαιτεί πίεση ψηλά, σημαίνει ότι εσύ πρέπει να προετοιμαστείς να το αντιμετωπίσεις.
Όπως θα ξοδέψεις ενέργεια στην δική σου πίεση έτσι θα πρέπει να κλέψεις την δικιά τους ενέργεια μέσα από το χτίσιμο χαμηλά.
Όσο καλύτερα το κάνεις τόσο πιο εύκολα και περισσότερες φορές θα βγεις, όπως το έγραψες, με υπεραριθμια.
Οι αστοχίες και τα λάθη είναι στο παιχνίδι.
Ωστόσο αν οι παίκτες που διαθέτεις έχουν την δυνατότητα να εφαρμόζουν σωστά το χτίσιμο τότε το ζύγι θα σου δείξει ότι ορθώς πράττεις έναντι οποίων λαθών συμβούν κατά την εφαρμογή του.
Πέρσι είχες παίκτες ανεπαρκείς να το ακολουθήσουν.
Maxpaok

Δημοσίευση από Maxpaok »

Από την στιγμή που το ποδόσφαιρο σήμερα απαιτεί πίεση ψηλά, σημαίνει ότι εσύ πρέπει να προετοιμαστείς να το αντιμετωπίσεις.
Όπως θα ξοδέψεις ενέργεια στην δική σου πίεση έτσι θα πρέπει να κλέψεις την δικιά τους ενέργεια μέσα από το χτίσιμο χαμηλά.
Όσο καλύτερα το κάνεις τόσο πιο εύκολα και περισσότερες φορές θα βγεις, όπως το έγραψες, με υπεραριθμια.
Οι αστοχίες και τα λάθη είναι στο παιχνίδι.
Ωστόσο αν οι παίκτες που διαθέτεις έχουν την δυνατότητα να εφαρμόζουν σωστά το χτίσιμο τότε το ζύγι θα σου δείξει ότι ορθώς πράττεις έναντι οποίων λαθών συμβούν κατά την εφαρμογή του.
Πέρσι είχες παίκτες ανεπαρκείς να το ακολουθήσουν.
Άβαταρ μέλους
abc_o_ karpouzas

Δημοσίευση από abc_o_ karpouzas »

joshua έγραψε:Απλη και ειλικρινης ερωτηση. Ο τροπος παιχνιδιου με τις συνεχεις πασες απο το τερμα στο ενα ακραιο μπακ και ξανα στο τερμα και ξανα στο αλλο ακραιο μπακ,γενικα το πασινγκ γκειμ στην αμυνα σας αρεσει? Ρωταω καθαρα ποδοσφαιρικα οχι ως μομφη γιατι και εγω απαντηση δεν εχω.
Προφανώς και είναι ένας τρόπος παιχνιδιού μέχρι να ελευθερωθεί το 6ρι να πάρει την μπάλα και να πάει το παιχνίδι πιο μπροστά...

Πολλές φορές έγινε αυτό εχθές όταν κινήθηκαν σωστά ο αουγκουστο και ο νταντας..

Οταν αυτό δεν μπορεί να γίνει τότε γίνεται 30ρα διαγώνια ή στα τυφλά μπροστά με την μπάλα..πλεον..σε διεκδίκηση

Και είναι βέβαιο ότι για αυτόν τον λόγο χρειάζεται και ένας τερματας που το...έχει..με τα πόδια για να δίνει υπεραρυθμια σε αυτό το πασιγκ γκειμ...σε αυτό το σημείο του γηπέδου...

Αν θυμάστε όταν ήμασταν μικροί το κάναμε και εμείς αυτό... Έπεσε το τέρμα... Μπακοτερμα. :lol: :lol:
theo-drama
Mr Ξερόλας 2019

Δημοσίευση από theo-drama »

K_geo έγραψε:
είναι πανάκεια το play out of defence όταν ο αντίπαλος σε πρεσάρει ψηλά.

αλλιώς επιλογή είναι τα long balls forward.

εμείς όμως θέλουμε να έχουμε ένα πιο στρωτό τρόπο παιχνιδιού με την κατοχή υπέρ μας. για αυτό και τα χαφ που επιλέγονται είναι ...τρία, με το δεκάρι να έχει τη δυνατότητα και αυτό να κατέβει χαμηλά να πάρει μπάλα αν χρειαστεί.

για αυτό και οι ακραίοι εχουν playmaking χαρακτηριστικά, ώστε να μπορούμε να παίζουμε άνετα στα άκρα και να γίνεται πέρα το overlap, το underlap με τα χαφ του άξονα που θα παίξουν το 1-2.

γενικά είναι λίγο σπαστικό ναι, αλλά απο τη στιγμή που θες να παίξεις στρωτό ποδόσφαιρο είναι αναγκαστικό..κακό.

Για αυτό και χρειαζεται ένα τέρμα που θα παίξει και..κάθετα 8-)

το θέμα είναι να μπούν αυτοί οι αυτοματισμοί που το βγάλσιμο της μπάλας να γίνεται σε τέτοια διαστήματα που θα βρίσκεις τον αντίπαλο σε ανισορροπία.

Οκ αλλά στην σούπα λίγδα, πόσες φορές θα το δεις αυτό, να σε πρεσαρει η αντίπαλη ομάδα, μέχρι τον Κοταρσκι.
Αντέ σε 10 με 15 αγώνες το πολύ, σε σύνολο 36 αγώνων και αν το δεις κιόλας σε τόσους.
Οκ Ευρώπη ίσως, αναλόγως τους αντιπάλους, ειδικά τώρα στους νοκ άουτ αγώνες.
Ειδομεν.
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

https://twitter.com/PAOK_FC/status/1543 ... u-paok-vid

επίσης σε αυτό το παραπάνω βίντεο μπορεί κανείς να παρατηρήσει και το ρόλο που εξυπηρετεί ο Φ.Σοάρες.

όπως επίσης το γιατί η ευελιξία και γρήγορη επαφή του ντάντας μπορεί να βοηθήσει σε αυτές τις συνθήκες πίεσης.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”