Μεταγραφές Καλοκαιριού 2022 ΙΙ
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2022 ΙΙ
Ο Λάμπρου ρε παιδια περιμένει να δει την επόμενη του ομάδα. Και ο ίδιος κουράστηκε να κάνει προετοιμασία με τον ΠΑΟΚ και να φεύγει μετά δανεικός.
Ναι τον εχουμε δει κ αριστερά τον Λαμπρου πως τρακαρει. Ας παει αλλου να ξεδιπλωσει το ταλεντο του
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
rene αυτο που γραφεις ειναι διαφορετικο απο το αλλαζει πολιτικη ο ΠΑΟΚ και πουλαει οσο πρεπει.Εσυ λες οτι ο ΠΑΟΚ επι της ουσιας δεν θελει να τον πουλησει.
Ρε σεις ο Λάμπρου δεν υπολογίζεται, αναγκαστικά είναι προετοιμασία καθώς μέχρι χθες δεν υπήρχε δεξί εξτρεμ για να βγουν οι προπονήσεις.
Τελειωμένη υπόθεση είναι.
Στάλθηκε από το SM-A528B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Τελειωμένη υπόθεση είναι.
Στάλθηκε από το SM-A528B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Ο Ραζβαν πάντως αυτή την στιγμή λέει ότι ακόμα φέρνουμε παίκτες και ότι απέχουμε από το 90% του ρόστερ σήμερα που μιλάμε
Είπε κι ο Λούτσε, πως ακόμα δεν έχουμε κλεισει για το 90% των κινήσεων και έπειτα στο υπόλοιπο χρονο της μεταγραφικής περιόδου να καλυφθούν όποιες αδυναμίες θα υπάρξουν.
Μια χαρά.
Μια χαρά.
Μεταγραφές Καλοκαιριού 2022 ΙΙ
Ο Ρασβαν μαλλον περιμένει στοπερ(σ) και αριστερο/δεξι εξτρεμ, ισως και περιφεριακο φορ.
- Mitsospaoki4
- Moderator
Θέλει κ άλλες μεταγραφές ο Λου
Για να μην διαβάζουμε ότι κόβει πιθανές κινήσεις επειδή είναι οκ με αυτούς..
- thomas Murg
Λέω ότι ο Κροάτης δεν είναι κατηγορία " θέλω να ξεφορτωθω " όπως οι μουργκ και ζαμπα για παράδειγμα.joshua έγραψε:rene αυτο που γραφεις ειναι διαφορετικο απο το αλλαζει πολιτικη ο ΠΑΟΚ και πουλαει οσο πρεπει.Εσυ λες οτι ο ΠΑΟΚ επι της ουσιας δεν θελει να τον πουλησει.
Αυτό σημαίνει στο δικό μου μυαλό ότι για να δοθεί θα πρέπει να έρθει πρόταση στα χρήματα που κοστολογείται.
Αν δεν έρθει αυτή η πρόταση μάλλον δεν χαλάει κανέναν στο αγωνιστικό
- john4serres
Τόμας, εμείς πότε θα παίξουμε;thomas Murg έγραψε:Ο Μπότο έλειπε; Πήγε να κλείσει καμία μεταγραφή;
Μπορεί να εννοούσε Αντριγια, Μπισεσβαρ και Νεσμπεργκ. Όχι κάποιον έξτρα.Mitsospaoki4 έγραψε:Θέλει κ άλλες μεταγραφές ο Λου
- kataramenos5
john4serres έγραψε:Τόμας, εμείς πότε θα παίξουμε;thomas Murg έγραψε:Ο Μπότο έλειπε; Πήγε να κλείσει καμία μεταγραφή;