Μεταγραφές Καλοκαιριού 2022 ΙΙ

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
JohnDag

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2022 ΙΙ

Δημοσίευση από JohnDag »

Ο ΠΑΟΚ τα θέλει όλα αυτά ή οι οπαδοί του ΠΑΟΚ;

Στάλθηκε από το SM-A528B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
Athens

Δημοσίευση από Athens »

Μουργκ
Χαρίσης
Δωνης
Σταφυλίδης
Τσόλακ
Πέλκας
Φορτούνης
Βιερίνια

μαντεψτε....ναι ανηκουν στην rogon του γνωστου μανατζερ
Άβαταρ μέλους
Blackgr4
Moderator

Δημοσίευση από Blackgr4 »

nunies4 έγραψε:Η δικη μου ενστανση ειναι οτι με τελειωμενες τις αγορες Κουαλιατα, Ρικαρντο λεγανε για Ναρει, και δυο αριστερα εξτρεμ. Ειδικα το ενα απο τα 2 θα ηταν θεωρητικα απο τους παικτες αναφορα στο φετινο ροστερ. Αυτο λεγοταν (Εξ ου και τα ονοματα Μπαλντε η Φαμπιο Μαρτινς)
Δεν μπορει με 10 προπονησεις να βγηκε το συμπερασμα οτι ισως και να μην υπαρχει τελικα αναγκη για εξτρεμ.
Ξαναλεω οτι οι θεσεις ενισχυσης ειχαν "κλειδωσει¨ με τελειωμενες τις αγορες Κουαλιατα και Ρικαρντο.
Δεν γνωριζαν τις δυνατοτητες των παικτων που ερχοντουσαν (κουαλιατα-ρικαρντο) και εχουν εκπλαγει ευχαριστα; Δεν μπορω να το πιστεψω. Ερχοντουσαν για 10αρια και τελικα αποδειχτηκε οτι μπορει να αποδωσουν εξαιρετικα και στα ακρα; Ισως. Αλλα αυτο θα επρεπε να σημαινει οτι θα βγουμε στην αγορα για παικτη αναφορα στο 10.
+++
Άβαταρ μέλους
Shivaspace

Δημοσίευση από Shivaspace »

εμείς είμαστε με την wasserman..
kosths BXL

Δημοσίευση από kosths BXL »

καλα αυτο τι σχεση εχει με αυτο που λεμε τωρα για τον τσολακ...ο ΠΑΟΚ κανει κουμαντο στο αν δωσει τον παικτη και η ρεντσερς στο ποσα θα δωσει...που κολλαει η ρογκον ?
kosths BXL

Athens έγραψε:Μουργκ
Χαρίσης
Δωνης
Σταφυλίδης
Τσόλακ
Πέλκας
Φορτούνης
Βιερίνια

μαντεψτε....ναι ανηκουν στην rogon του γνωστου μανατζερ
καλα αυτο τι σχεση εχει με αυτο που λεμε τωρα για τον τσολακ...ο ΠΑΟΚ κανει κουμαντο στο αν δωσει τον παικτη και η ρειντζερς στο ποσα θα δωσει...που κολλαει η ρογκον ?
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος kosths BXL την Τετ 29 Ιουν 2022, 15:44, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

GINOLA έγραψε:
joshua έγραψε:
GINOLA έγραψε:Ρε παιδιά δεν τελείωσε η μεταγραφική περίοδος, αν μείνουν οι 2 και δεν ικανοποιούν ,ο μποτο προτιμά σε ενα μήνα έναν ακόμα και να του μείνει ο τσολακ για να κουνάει πετσέτες και να φυγει ελευθερος πάρα να μην τον πουλήσει με τον τρόπο που θα ορίσει ο ίδιος.
Δηλαδη αν στο τελος σου μεινει αμανατι, ο Μποτο θα εχει και παλι δικιο και ας υπερεκτιμησε τον παικτη; Αυτα δεν μπορω,τις υπερβολες που γραφονται τοσες σελιδες, καθως δηθεν αλλαζει η πολιτικη του ΠΑΟΚ...Επιλογες ειναι τα παντα και μεσα σε αυτες και σωστα θα γινουν και λαθη θα γινουν, οποτε εγω προτιμω παντα να κρινω με βαση αυτα που πιστευω εγω και οχι να αλλαζω καθε τρεις και λιγο αποψη αναλογα με το αν θελω να κραξω η να αβανταρω και συγκεκριμενα για τον Τσολακ εχουμε πληρη αποψη καθως τον έχουμε δει 40 φορες,δεν ειναι αγνωστος και καπως ετσι εχω καθε δικαιωμα να κρινω πως η μη πωληση σε αυτα τα λεφτα ειναι λαθος,χωρις να σημαινει και παλι αν δικαιωθω πως ο Μποτο πχ δεν κανει. Τον περασμενο Γεναρη ελεγε οτι δεν πηρε εξτρεμ γιατι ειδε τον Μιτριτσα και του αρεσε. Δεν δικαιωθηκε. Σημαινει κατι; Προφανως και οχι.Επειδη σκοτωσαμε στο παρελθον παικτες λεμε τωρα οτι ναναι...
Και εγω κρίνω με αυτά που πιστεύω και καλό είναι να γίνει σεβαστό.

Αν κάποιος διαφωνεί μαζί σου δεν σημαίνει ότι έχει άδικο,ούτε δίκιο φυσικά αλλά μπορεί να έχει άλλη άποψη

Για τον μποτο και εγω συμφωνώ μαζι του σε αυτο το κομματι και αμανάτι να του μείνει ο παικτης θα έχει δίκιο γιατί το θέμα σε αυτήν την περίπτωση ,όπως και του αουγκουστο , δεν είναι τα 500 χιλιάρικα παραπάνω αλλά η αλλαγή της πολιτικής.

Διαφώνησε,πίστευε ότι θέλεις,γράψτο και οσες φορες θέλεις, αλλα μην υποτιμάς τον συνομιλητή με "δήθεν αλλαγή πολιτικής " και με " αλλαγή απόψεων ανά τριημερων για αβάντα ".
Πως θα εχει δικιο αν δεν του δωσει κανεις αυτα τα λεφτα? Και δεν μιλαμε οτι του προσφερε καποιος 500.000 αλλα δυο χρονια το 60% οσων δωσαμε.
kosths BXL

ο ζινολα λεει οτι θα εχει δικαιο γτ μακροχρονια θα αλλαξει τον τροπο που βλεπουν τα αλλα κλαμπ τον ΠΑΟΚ οταν πανε να αγορασουν καποιον παικτη και θα μεταφραστει αυτο σε μεγαλυτερες πωλησεις σε βαθος χρονου και αλλαγης στατους του ΠΑΟΚ σαν σοβαρο selling club
Άβαταρ μέλους
Napoli4

Δημοσίευση από Napoli4 »

JohnDag έγραψε:Ο ΠΑΟΚ τα θέλει όλα αυτά ή οι οπαδοί του ΠΑΟΚ;

Οι οπαδοί τα θέλουν τώρα...
Ο ΠΑΟΚ τα θέλει... τώρα, ίσως αύριο, ίσως Γενάρη, ίσως καλοκαίρι του 23 :D
theo-drama
Mr Ξερόλας 2019

Δημοσίευση από theo-drama »

psiras67 έγραψε:Πάντως τόσα χρόνια εδώ μέσα , δεν αλλάζει τίποτα !
Πάντα θα υπάρχουν κάποιοι να μειώνουν της δικές μας μεταγραφές και να εκθειάζουν της μεταγραφές τον αλόθρησκων ....
Πρώτον το άθλημα είναι ΟΜΑΔΙΚΌ και όχι ατομικό ,
ένας ποδοσφαιριστής που δεν θα πιάσει στην αεκ η στον ρούλη δεν σημαίνει ότι αν έρθει σε εμάς , με διαφορετικούς συμπαίκτες θα είναι το ίδιο χάλια .
Θέλω να φύγει ο τσόλακ , αλλά δεν ξέρω πως θα συμπεριφερθεί φέτος με τόσους διφορετικούς συμπαίκτες .
Τα στατιστικά είναι ένας μπούσουλας αλλά μπορούν το ίδιο ευκολα να σε κοροϊδέψουν και να πας κούβα !
Εγώ αυτό που περιμένω είναι να δω αν θα καταφέρει ο λούτσε να παρουσιάσει κάτι καινούργιο και όμορφο φέτος .
Αυτοί η αφορισμοί ότι θα παλεύουμε για την 4 θέση , και ότι οι άλλοι πήραν παικταράδες και εμείς σαπάκια ,
είναι υπερβολικοί .
Μεγάλωσα διαβάζοντας τον παπάρα τον μπουζο , που έγραφε για κάθε μεταγραφή ότι ερχόταν ο διάδοχος του μαραντόνα , και γκ@βλωναμε πριν ξεκινήσει το πρωτάθλημα , και είμασταν μονίμως τέταρτοι :D
Τώρα που είμαστε τουλάχιστον 2 δεν θα είμαι γκ@βλωμένος ?
:opaokara: :nairepaok:
+

Μπουζα ή Μπουζο.
Θα μου πεις το ιδιο κανει,στο ιδιο επιπεδο ειναι,απλως ο Μπουζος ειναι πιο γλ#τσας.
psiras67

Δημοσίευση από psiras67 »

ο μπούζας που είχε το σπορ του βορά
Άβαταρ μέλους
JohnDag

Δημοσίευση από JohnDag »

Napoli4 έγραψε:
JohnDag έγραψε:Ο ΠΑΟΚ τα θέλει όλα αυτά ή οι οπαδοί του ΠΑΟΚ;

Οι οπαδοί τα θέλουν τώρα...
Ο ΠΑΟΚ τα θέλει... τώρα, ίσως αύριο, ίσως Γενάρη, ίσως καλοκαίρι του 23 :D
Touché

faidon94

Δημοσίευση από faidon94 »

Χαίρετε παίδες! Να αφήσω και εγώ ένα σχόλιο συγκρατημένης αισιοδοξίας για αυτό που χτίζεται φέτος. Επιτέλους μία ομάδα με όραμα, που χτίζεται για το μέλλον και όχι για 1-2 χρόνια. Θέλει χρόνο, υπομονή και πίστη στους ανθρώπους που κρατάνε τα λουριά οι οποίοι είναι 2, είναι εγνωσμένης αξίας και λέγονται Ρασβαν και Μπότο. Για κάποιο λόγο και εμένα μου βγαίνει για πουλεν ο Ρικάρντο αλλά και αυτός ο Ντάντας έχει τρομερές επαφές με την μπάλα. Περιμένω χορταστικό ποδόσφαιρο φέτος με ταχύτητα και πολλά τελειώματα σε κλειστές και ανοικτές άμυνες... αλλά και πολλά λάθη στο πρώτο 6μηνο που όσο πιο πολύ συγκεντρώνεται στον πυρήνα της η ομάδα και αφομοιώνονται οι νέοι παίκτες κατανοώντας τα θέλω του προπονητή θα θα διορθώνονται και θα εξελίσσονται. Η λέξη για άλλη μία φορά που πρέπει να έχει ο Πακτσης στο μυαλό του είναι ΥΠΟΜΟΝΗ! Χτίζεται κάτι πολύ όμορφο! Δύο σχόλια ελαφρώς εκτός τόπικ:
1. Έχω μία αίσθηση ότι οι Καντουρί, Φελίπε Σοάρες και Ντέλιας φέτος θα είναι ευχάριστε εκπλήξεις. Ο πρώτος το χρωστάει στον εαυτό του πρώτα!
2. Ψήνομαι πάρα πολύ να δω Ζίφκοβιτς 1ο αρχηγό φέτος (αν και κάτι μου λέει για Ίνγκασον ή Κούρτις αν ο δεύτερος παίζει βασικός)
Dimitrisou

Δημοσίευση από Dimitrisou »

Μάγκες πάντως κάτι άσχετο αλλά σχετικό .Μίρλα ,αρνητικότητα και δυσκολίες έχουμε στην κανονική μας ζωή και τα αντιμετωπίζουνε κάθε μέρα.Δεν χρειάζεται να το μεταφέρουμε και εδώ.Όλοι έχουμε το δικαίωμα στην άποψη αλλά τόσο καταστροφολογία δεν οδηγεί σε κάτι.Μπαίνεις να διαβάσεις καμία μα…κια να περάσει η ώρα και σε πιάνει ψυχοπλάκωμα .
Άβαταρ μέλους
Tolaros

Δημοσίευση από Tolaros »

GINOLA έγραψε:Τι σημαίνει α ρε λουτσεσκου.;

Δεν ειναι δεδομένο ότι ο τσολακ μένει,ειναι δεδομένο ότι δεν πωλείται με 2.Aν θέλουν να συζητήσει ο ΠΑΟΚ πρέπει να ανέβουν, και όχι να κάνουν προτάσεις κωτσοβολος και να ανεβαίνουν ανά πενήντα χιλιάρικα και αυτά είναι αποφάσεις του υπεύθυνου που είναι ο Μπότο.

Simple as that.

Ο ΠΑΟΚτσης πρέπει να χαίρεται που ο Μποτο χαράζει και πωλητικη σοβαρών πωλήσεων και όχι εκβιασμών
Δεν μπορώ να ακούω βλακειες.
Ξεκάθαρα ο Λουτσεσκου φταίει και φέτος, ο Μποτο είναι πιόνι του.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”