Ποτε λεχθηκε αυτο?Τον περασμενο Γεναρη ελεγε οτι δεν πηρε εξτρεμ γιατι ειδε τον Μιτριτσα και του αρεσε.
Μεταγραφές Καλοκαιριού 2022 ΙΙ
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2022 ΙΙ
Το είπε στην συνέντευξη τυπου νομίζω που έκανε. Ότι έκανε λάθος με μιτριτσα (μάλλον ήταν περίοδος που πήγαινε καλά για κανα μήνα έγινε και αυτό ) ότι τον είδε στις προπονήσεις ποσό ποιότητα έχει και οτι δεν πήρε αριστερο έξτρεμ ενώ ήθελε για αυτόν τον λόγο .
Η δικη μου ενστανση ειναι οτι με τελειωμενες τις αγορες Κουαλιατα, Ρικαρντο λεγανε για Ναρει, και δυο αριστερα εξτρεμ. Ειδικα το ενα απο τα 2 θα ηταν θεωρητικα απο τους παικτες αναφορα στο φετινο ροστερ. Αυτο λεγοταν (Εξ ου και τα ονοματα Μπαλντε η Φαμπιο Μαρτινς)
Δεν μπορει με 10 προπονησεις να βγηκε το συμπερασμα οτι ισως και να μην υπαρχει τελικα αναγκη για εξτρεμ.
Ξαναλεω οτι οι θεσεις ενισχυσης ειχαν "κλειδωσει¨ με τελειωμενες τις αγορες Κουαλιατα και Ρικαρντο.
Δεν γνωριζαν τις δυνατοτητες των παικτων που ερχοντουσαν (κουαλιατα-ρικαρντο) και εχουν εκπλαγει ευχαριστα; Δεν μπορω να το πιστεψω. Ερχοντουσαν για 10αρια και τελικα αποδειχτηκε οτι μπορει να αποδωσουν εξαιρετικα και στα ακρα; Ισως. Αλλα αυτο θα επρεπε να σημαινει οτι θα βγουμε στην αγορα για παικτη αναφορα στο 10.
Δεν μπορει με 10 προπονησεις να βγηκε το συμπερασμα οτι ισως και να μην υπαρχει τελικα αναγκη για εξτρεμ.
Ξαναλεω οτι οι θεσεις ενισχυσης ειχαν "κλειδωσει¨ με τελειωμενες τις αγορες Κουαλιατα και Ρικαρντο.
Δεν γνωριζαν τις δυνατοτητες των παικτων που ερχοντουσαν (κουαλιατα-ρικαρντο) και εχουν εκπλαγει ευχαριστα; Δεν μπορω να το πιστεψω. Ερχοντουσαν για 10αρια και τελικα αποδειχτηκε οτι μπορει να αποδωσουν εξαιρετικα και στα ακρα; Ισως. Αλλα αυτο θα επρεπε να σημαινει οτι θα βγουμε στην αγορα για παικτη αναφορα στο 10.
Προς το παρον αυτοι μας κανουν πλάκα. Αφου μας βαλαν και δωσαμε 5.5 μυρια για Τσολακ Μουργκ, τωρα δεν ξεκουνιουνται με τπτ.obanebane έγραψε:Ο Τσολακ έχει τη rogon εταιρία μανατζερικη είπαμε έτσι;
Γαμηστε τους επιτέλους, να μην παίζουν άλλο με τον ΠΑΟΚ τα μουνια γαμω τη Γερμανία τους.
Εν τω μεταξυ για Μουργκ δεν ακούγεται τπτ... βλεπω να τον τρωμε στην μαπα κι αλλο.
Αλλα για να λεμε και τα καλα, ο Μποτο δειχνει να τους πεταει για τα καλα εξω απο το συστημα μεταγραφων της ομαδας. Μακαρι να μην ξανακανουμε δουλειες με τους ορους της Ρογκον.
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
- NickGavanas
Είναι πάρα πολύ ενδιαφέρον αυτό που γίνεται φέτος στην ομάδα. Ας δούμε πρώτα τα φιλικά να πάρουμε μια γεύση το πως στήνεται όλο αυτό και σε μια εβδομάδα θα μπορούμε να μιλήσουμε λίγο ασφαλέστερα έχοντας δει ένα 5%, 10% από την ομάδα, τώρα βγάζουμε συμπεράσματα χωρίς να έχουμε ιδέα.
Πολλά ερωτηματικά πάντως για την θέση του φορ. Δεν μπορώ να καταλάβω αν θέλουμε δυο ισάξιους παίκτες εκεί που θα παλεύουν για μια θέση ή θέλουμε να είναι διακριτή η ιεραρχία όπως τις χρονιές των νταμπλ. Θεωρώ πάντως πως εκεί θα υπάρξει μια προσθήκη αλλά το μέγεθος της θα καθοριστεί από την τελική έκβαση με το θέμα του Τσόλακ. Αν μείνει εκτιμώ ότι ίσως πάμε για κάτι φθηνό που ξέρει την ελληνική πραγματικότητα τύπου Περέα, Φαν Φερτ κλπ. Αν φύγει περιμένω να δω να ψαχνόμαστε για κάποιον ενδεκαδάτο αφήνοντας έτσι παραπάνω χώρο στον Κούτσια
Πολλά ερωτηματικά πάντως για την θέση του φορ. Δεν μπορώ να καταλάβω αν θέλουμε δυο ισάξιους παίκτες εκεί που θα παλεύουν για μια θέση ή θέλουμε να είναι διακριτή η ιεραρχία όπως τις χρονιές των νταμπλ. Θεωρώ πάντως πως εκεί θα υπάρξει μια προσθήκη αλλά το μέγεθος της θα καθοριστεί από την τελική έκβαση με το θέμα του Τσόλακ. Αν μείνει εκτιμώ ότι ίσως πάμε για κάτι φθηνό που ξέρει την ελληνική πραγματικότητα τύπου Περέα, Φαν Φερτ κλπ. Αν φύγει περιμένω να δω να ψαχνόμαστε για κάποιον ενδεκαδάτο αφήνοντας έτσι παραπάνω χώρο στον Κούτσια
Θεωρώ ότι στις κρίσεις Μποτο/Ραζβαν παίζει ρόλο και το ότι παίζουμε σε 3 βδομάδες και μάλιστα με έναν αντίπαλο που δεν τον λες καφενείο.
Σου λέει ο Ραζβαν αν μου φύγει ο Τσολακ και δεν προλάβω να ενσωματώσω τον καινούργιο (ο οποίος δεν ξέρεις και πότε θα ρθει) μένω μόνο με τον Ολιβειρα.
Αν μου βγάλει τραυματισμό ή αν ακόμα δεν έχει επανέλθει πλήρως από τους χιαστους τι κάνω μετά;
Νομίζω ότι πρέπει να το πάρουμε απόφαση ότι με αυτό το ροστερ θα πάμε στο πρώτο γύρο, αντε το πολύ πολύ να προστεθεί ο Ναραι.
Μετά, ανάλογα και με το αποτέλεσμα και το τι θα δείξουν οι υπάρχοντες μέχρι τότε, πιθανό να γίνουν διορθωτικές/συμπληρωματικες κινήσεις.
Στάλθηκε από το SM-A528B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Σου λέει ο Ραζβαν αν μου φύγει ο Τσολακ και δεν προλάβω να ενσωματώσω τον καινούργιο (ο οποίος δεν ξέρεις και πότε θα ρθει) μένω μόνο με τον Ολιβειρα.
Αν μου βγάλει τραυματισμό ή αν ακόμα δεν έχει επανέλθει πλήρως από τους χιαστους τι κάνω μετά;
Νομίζω ότι πρέπει να το πάρουμε απόφαση ότι με αυτό το ροστερ θα πάμε στο πρώτο γύρο, αντε το πολύ πολύ να προστεθεί ο Ναραι.
Μετά, ανάλογα και με το αποτέλεσμα και το τι θα δείξουν οι υπάρχοντες μέχρι τότε, πιθανό να γίνουν διορθωτικές/συμπληρωματικες κινήσεις.
Στάλθηκε από το SM-A528B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Εμείς δώσαμε 3,5μ γιατί καιγόμασταν και μας δάγκωσαν. Δηλαδή είμαστε η μόνη ομάδα στον πλανήτη που καίγεται; Γιατί δηλαδή να αγοράζουμε ακριβά επειδή καιγόμαστε, και να πουλάμε φθηνά γιατί πάλι καιγόμαστε;gika έγραψε:
Ο Τσόλακ εκτίμησε ο Ρέμπε ότι άξιζε 3.5Μ στα 27 του σε χρονική στιγμή που καιγόμασταν για φορ και μας δάγκωσαν. Δεν σημαίνει ότι όντως άξιζε τόσο. Δύο χρόνια μετά, χωρίς να έχει πιάσει σε εμάς, μια πρόταση στο 60% των χρημάτων που δαπανήθηκαν δεν είναι άσχημη.
Μήπως τελικά αν απλά δεν καιγόμαστε και είμαστε άνετοι μπορούμε να επιτύχουμε καλύτερες συμφωνίες;
Ο Τσόλακ δεν είναι περίπτωση Τέιλορ - Μουργκ - Ζαμπά. Δεν είναι ποδοσφαιριστής βαρίδιο που ψάχνουμε να τον παρκάρουμε όπου βρούμε να μας αδειάσει την γωνιά.
Προσωπική μου πεποίθηση είναι πως καλά πράττει ο Μπότο και θέτει την τιμή και δεν πέφτει. Selling club γίνεσαι πουλώντας σε σωστές τιμές, όχι δεχόμενος την πρώτη προσφορά που σου κάνουν.
Η άποψή μου θα είναι η ίδια ακόμη και αν τελικά ο Τσόλακ μείνει στην ομάδα, ή δοθεί δανεικός σε άλλη ομάδα τελευταίες μέρες του Αυγούστου. Ο ΠΑΟΚ έχει οικονομική ευρωστία και δεν τελεί υπό καθεστώς πίεσης λόγω προβλημάτων ρευστότητας. Ας σταλεί ένα μήνυμα στην αγορά πως η ομάδα δεν έχει πρόβλημα και να ρισκάρει, εφόσον κρίνει ότι οι όροι μιας συναλλαγής δεν είναι προς το συμφέρον της.
Μία ερώτηση για Νάρεϊ. Υπάρχει κάποιο deadline; Θα περιμένουμε τον παίκτη μέχρι τον Αύγουστο; Ο Άλοφς με τον Βιερίνια δεν είχε πρόβλημα να περιμένει μέχρι τελευταία μέρα για να πετύχει την καλύτερη συμφωνία. Μήπως έχει τον ίδιο σκοπό και τώρα;
Εγω παντως δεν νομιζω οτι εχει να κανει με το οικονομικο η μαλλον οχι με το ποσο αγορας.Εγω φοβαμαι οτι εχουμε ταβανι συμβολαιων και σε αυτα τα λεφτα δεν βρισκουμε παικτη που να θελει ο Λουτσεσκου.
---------------------------------------------------------------------------------------------------
Για να δούμε λίγο τι λένε τα νούμερα της καριέρας του ΤΣΟΛΑΚ (17 Σεπτεμβρίου 1993 - 29 ετών)
--------------
Συμμετοχές -> 363
Λεπτά...........-> 22.392
Γκολ.............-> 148
Ασίστ............-> 41
Τα 22.392 λεπτά, αντιστοιχούν σε 22.392/95= 236 πλήρεις αγώνες των 95 λεπτών.
Οι 189 συμμετοχές του σε γκολ (148 γκολ και 41 ασίστ), αντιστοιχούν σε 189/236= 0,80 γκολ ή ασίστ ανά 95λεπτο.
---------------------------------------------------------------------------------------------------
Ας τον συγκρίνουμε τώρα με τον υπέρτατο όλων, τον ΠΡΙΓΙΟΒΙΤΣ (21 Απριλίου 1990 - 32 ετών)
-------------------
Συμμετοχές -> 431
Λεπτά...........-> 26.619
Γκολ.............-> 164
Ασίστ............-> 49
Τα 26.619 λεπτά, αντιστοιχούν σε 26.619/95= 280 πλήρεις αγώνες των 95 λεπτών.
Οι 213 συμμετοχές του σε γκολ (164 γκολ και 49 ασίστ), αντιστοιχούν σε 213/280= 0,76 γκολ ή ασίστ ανά 95λεπτο.
Τώρα μπορούμε να συνεχίσουμε την συζήτηση περί αμπαλοσύνης...
Για να δούμε λίγο τι λένε τα νούμερα της καριέρας του ΤΣΟΛΑΚ (17 Σεπτεμβρίου 1993 - 29 ετών)
--------------
Συμμετοχές -> 363
Λεπτά...........-> 22.392
Γκολ.............-> 148
Ασίστ............-> 41
Τα 22.392 λεπτά, αντιστοιχούν σε 22.392/95= 236 πλήρεις αγώνες των 95 λεπτών.
Οι 189 συμμετοχές του σε γκολ (148 γκολ και 41 ασίστ), αντιστοιχούν σε 189/236= 0,80 γκολ ή ασίστ ανά 95λεπτο.
Ας τον συγκρίνουμε τώρα με τον υπέρτατο όλων, τον ΠΡΙΓΙΟΒΙΤΣ (21 Απριλίου 1990 - 32 ετών)
-------------------
Συμμετοχές -> 431
Λεπτά...........-> 26.619
Γκολ.............-> 164
Ασίστ............-> 49
Τα 26.619 λεπτά, αντιστοιχούν σε 26.619/95= 280 πλήρεις αγώνες των 95 λεπτών.
Οι 213 συμμετοχές του σε γκολ (164 γκολ και 49 ασίστ), αντιστοιχούν σε 213/280= 0,76 γκολ ή ασίστ ανά 95λεπτο.
Τώρα μπορούμε να συνεχίσουμε την συζήτηση περί αμπαλοσύνης...
Είδαμε και πριγιο είδαμε και τσολακ αδερφέ . Ο ένας τα παστελωνε με όλους τους πιθανούς τρόπους και ο άλλος τα χάνει με όλους τους απίθανους τρόπους. Το γκολ που χάνει με μαρσειγ ο πριγιο θα το έβαζε με κλειστά μάτια και δεμένο πόδι
Την ποιοτητα των τελειωματων του Πριγιοβιτς,ουτε στον υπνο του ο Τσολακ...Εχουμε ξαναπει οτι το ελληνικο πρωταθλημα ειναι ενα πολυ δυσκολο πρωταθλημα για τους επιθετικους που απαιτει ποιοτικα τελειωματα και πολλες φορες σε δυσκολους και κλειστους χωρους,καμια σχεση δηλαδη με το πρωταθλημα της Κροατιας η της Σουηδιας.Ο Τσολακ εχει τεσταριστει στο ελληνικο πρωταθλημα και απετυχε παταγωδως,στο σκωτσεζικο ομως μια χαρα μπορει να τα καταφερει ενω αντιστοιχα εκει ο Πριγιοβιτς μαλλον θα πατωνε.Ξαναλεω εχουμε δειγμα 40 παιχνιδιων...
Και εγω κρίνω με αυτά που πιστεύω και καλό είναι να γίνει σεβαστό.joshua έγραψε:Δηλαδη αν στο τελος σου μεινει αμανατι, ο Μποτο θα εχει και παλι δικιο και ας υπερεκτιμησε τον παικτη; Αυτα δεν μπορω,τις υπερβολες που γραφονται τοσες σελιδες, καθως δηθεν αλλαζει η πολιτικη του ΠΑΟΚ...Επιλογες ειναι τα παντα και μεσα σε αυτες και σωστα θα γινουν και λαθη θα γινουν, οποτε εγω προτιμω παντα να κρινω με βαση αυτα που πιστευω εγω και οχι να αλλαζω καθε τρεις και λιγο αποψη αναλογα με το αν θελω να κραξω η να αβανταρω και συγκεκριμενα για τον Τσολακ εχουμε πληρη αποψη καθως τον έχουμε δει 40 φορες,δεν ειναι αγνωστος και καπως ετσι εχω καθε δικαιωμα να κρινω πως η μη πωληση σε αυτα τα λεφτα ειναι λαθος,χωρις να σημαινει και παλι αν δικαιωθω πως ο Μποτο πχ δεν κανει. Τον περασμενο Γεναρη ελεγε οτι δεν πηρε εξτρεμ γιατι ειδε τον Μιτριτσα και του αρεσε. Δεν δικαιωθηκε. Σημαινει κατι; Προφανως και οχι.Επειδη σκοτωσαμε στο παρελθον παικτες λεμε τωρα οτι ναναι...GINOLA έγραψε:Ρε παιδιά δεν τελείωσε η μεταγραφική περίοδος, αν μείνουν οι 2 και δεν ικανοποιούν ,ο μποτο προτιμά σε ενα μήνα έναν ακόμα και να του μείνει ο τσολακ για να κουνάει πετσέτες και να φυγει ελευθερος πάρα να μην τον πουλήσει με τον τρόπο που θα ορίσει ο ίδιος.
Αν κάποιος διαφωνεί μαζί σου δεν σημαίνει ότι έχει άδικο,ούτε δίκιο φυσικά αλλά μπορεί να έχει άλλη άποψη
Για τον μποτο και εγω συμφωνώ μαζι του σε αυτο το κομματι και αμανάτι να του μείνει ο παικτης θα έχει δίκιο γιατί το θέμα σε αυτήν την περίπτωση ,όπως και του αουγκουστο , δεν είναι τα 500 χιλιάρικα παραπάνω αλλά η αλλαγή της πολιτικής.
Διαφώνησε,πίστευε ότι θέλεις,γράψτο και οσες φορες θέλεις, αλλα μην υποτιμάς τον συνομιλητή με "δήθεν αλλαγή πολιτικής " και με " αλλαγή απόψεων ανά τριημερων για αβάντα ".
Ο ΠΑΟΚ θέλει ακόμα:
1. Στόπερ
2. Ναρει
3. Εξτρέμ
4. Αντί Τσόλακ
Αν μείνει ο Τσόλακ, ένας παίκτης σαν τον Μπαλντε θα ήταν ταμάμ. Δηλαδή και εξτρέμ και φορ.
Ο στόπερ όσο δεν έρχεται ο Νασμπεργκ είναι η νο1 προτεραιότητα, μαζί φυσικά με τον Ναρει.
1. Στόπερ
2. Ναρει
3. Εξτρέμ
4. Αντί Τσόλακ
Αν μείνει ο Τσόλακ, ένας παίκτης σαν τον Μπαλντε θα ήταν ταμάμ. Δηλαδή και εξτρέμ και φορ.
Ο στόπερ όσο δεν έρχεται ο Νασμπεργκ είναι η νο1 προτεραιότητα, μαζί φυσικά με τον Ναρει.
Πάντως τόσα χρόνια εδώ μέσα , δεν αλλάζει τίποτα !
Πάντα θα υπάρχουν κάποιοι να μειώνουν της δικές μας μεταγραφές και να εκθειάζουν της μεταγραφές τον αλόθρησκων ....
Πρώτον το άθλημα είναι ΟΜΑΔΙΚΌ και όχι ατομικό ,
ένας ποδοσφαιριστής που δεν θα πιάσει στην αεκ η στον ρούλη δεν σημαίνει ότι αν έρθει σε εμάς , με διαφορετικούς συμπαίκτες θα είναι το ίδιο χάλια .
Θέλω να φύγει ο τσόλακ , αλλά δεν ξέρω πως θα συμπεριφερθεί φέτος με τόσους διφορετικούς συμπαίκτες .
Τα στατιστικά είναι ένας μπούσουλας αλλά μπορούν το ίδιο ευκολα να σε κοροϊδέψουν και να πας κούβα !
Εγώ αυτό που περιμένω είναι να δω αν θα καταφέρει ο λούτσε να παρουσιάσει κάτι καινούργιο και όμορφο φέτος .
Αυτοί η αφορισμοί ότι θα παλεύουμε για την 4 θέση , και ότι οι άλλοι πήραν παικταράδες και εμείς σαπάκια ,
είναι υπερβολικοί .
Μεγάλωσα διαβάζοντας τον παπάρα τον μπουζο , που έγραφε για κάθε μεταγραφή ότι ερχόταν ο διάδοχος του μαραντόνα , και γκ@βλωναμε πριν ξεκινήσει το πρωτάθλημα , και είμασταν μονίμως τέταρτοι
Τώρα που είμαστε τουλάχιστον 2 δεν θα είμαι γκ@βλωμένος ?

Πάντα θα υπάρχουν κάποιοι να μειώνουν της δικές μας μεταγραφές και να εκθειάζουν της μεταγραφές τον αλόθρησκων ....
Πρώτον το άθλημα είναι ΟΜΑΔΙΚΌ και όχι ατομικό ,
ένας ποδοσφαιριστής που δεν θα πιάσει στην αεκ η στον ρούλη δεν σημαίνει ότι αν έρθει σε εμάς , με διαφορετικούς συμπαίκτες θα είναι το ίδιο χάλια .
Θέλω να φύγει ο τσόλακ , αλλά δεν ξέρω πως θα συμπεριφερθεί φέτος με τόσους διφορετικούς συμπαίκτες .
Τα στατιστικά είναι ένας μπούσουλας αλλά μπορούν το ίδιο ευκολα να σε κοροϊδέψουν και να πας κούβα !
Εγώ αυτό που περιμένω είναι να δω αν θα καταφέρει ο λούτσε να παρουσιάσει κάτι καινούργιο και όμορφο φέτος .
Αυτοί η αφορισμοί ότι θα παλεύουμε για την 4 θέση , και ότι οι άλλοι πήραν παικταράδες και εμείς σαπάκια ,
είναι υπερβολικοί .
Μεγάλωσα διαβάζοντας τον παπάρα τον μπουζο , που έγραφε για κάθε μεταγραφή ότι ερχόταν ο διάδοχος του μαραντόνα , και γκ@βλωναμε πριν ξεκινήσει το πρωτάθλημα , και είμασταν μονίμως τέταρτοι

Τώρα που είμαστε τουλάχιστον 2 δεν θα είμαι γκ@βλωμένος ?