Μεταγραφές Καλοκαιριού 2022 ΙΙ
- NikLiverpool
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2022 ΙΙ
Μάλλον περιμένουμε απο τα φορ μας να πάρουν την μπάλλα απο το τέρμα μας, να περάσουν και τους 11 αντίπαλους και να μπουν μαζί με την μπάλλα στα δίχτυα.
Έγραψα και σε άλλο ποστ, σε κανέναν δεν κάνει εντύπωση ότι όλοι οι φορ πέρσυ δεν είχαν το γκολ? Δεν γίνεται πια όλοι να ξέχασαν να σκοράρουν. Αλλά όταν δεν έχεις εξτρέμ, δεν έχεις 10αρι, δεν έχεις τα πλάγια μπακ που να κάνουν το οβερλαπ τι σκατά να κάνει ο φορ? Έβλεπες εκείνον τον Τσούμπα πέρσι να παλεύει με 3 και 4 αμυντικούς και να μην έχει μια βοήθεια.
Μήπως, λέω μήπως φέτος με μια πιο ορθολογική 11αδα υπάρξει και το ανάλογο τάισμα στα φορ και δούμε γκολ?
Όσον αφορά τον Τσόλακ λιγο ήρεμα ρε παίδες. Στη Μάλμε μια χαρά νούμερα έκανε, γιατί να τον σκοτώσουμε δηλαδή?
Μη συγκρίνουμε με Μουργκ και Τέιλορ που τους είδαμε όλο το χρόνο.
Έχει ακόμα 80 μέρες για μεταγραφές. Ψυχραιμία.
Έγραψα και σε άλλο ποστ, σε κανέναν δεν κάνει εντύπωση ότι όλοι οι φορ πέρσυ δεν είχαν το γκολ? Δεν γίνεται πια όλοι να ξέχασαν να σκοράρουν. Αλλά όταν δεν έχεις εξτρέμ, δεν έχεις 10αρι, δεν έχεις τα πλάγια μπακ που να κάνουν το οβερλαπ τι σκατά να κάνει ο φορ? Έβλεπες εκείνον τον Τσούμπα πέρσι να παλεύει με 3 και 4 αμυντικούς και να μην έχει μια βοήθεια.
Μήπως, λέω μήπως φέτος με μια πιο ορθολογική 11αδα υπάρξει και το ανάλογο τάισμα στα φορ και δούμε γκολ?
Όσον αφορά τον Τσόλακ λιγο ήρεμα ρε παίδες. Στη Μάλμε μια χαρά νούμερα έκανε, γιατί να τον σκοτώσουμε δηλαδή?
Μη συγκρίνουμε με Μουργκ και Τέιλορ που τους είδαμε όλο το χρόνο.
Έχει ακόμα 80 μέρες για μεταγραφές. Ψυχραιμία.
Αν οντως θελεις να ανεβασεις τα ποσα των πωλησεων σου,κρατας Τσολακ διαμηνυοντας ότι δεν δεχεσαι παζαρια, αλλα ταυτοχρονα πας και παιρνεις μια φορακλα ακομη, για να ενισχυσεις την ομαδα
Το να το παιξουμε μαγκες στους σκωτσεζους αλλα στο τελος να το πληρωσει η ομαδα λογω μη ενισχυσης στα φορ. τι να το κανω?
Παλι με στρακαστρουκες θα παμε μπροστα.
Ναρει εδω και 3 βδομαδες ακουμε και Ναρει δεν βλεπουμε. Αριστερο εξτρεμ περιμεναμε με τον μπισεσβαρ καταληξαμε. Ας μεινουμε και με τον τσολακ στα φορ, και θα παεο στραφι η ολη επενδυση.
υγ. οταν το σκουλικι φερνει τον Γκρέυ, ειναι αστειο να λεμε οτι δεν μπορούμε να βρουμε καλυτερο φορ απο Τσολακ.
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Το να το παιξουμε μαγκες στους σκωτσεζους αλλα στο τελος να το πληρωσει η ομαδα λογω μη ενισχυσης στα φορ. τι να το κανω?
Ναρει εδω και 3 βδομαδες ακουμε και Ναρει δεν βλεπουμε. Αριστερο εξτρεμ περιμεναμε με τον μπισεσβαρ καταληξαμε. Ας μεινουμε και με τον τσολακ στα φορ, και θα παεο στραφι η ολη επενδυση.
υγ. οταν το σκουλικι φερνει τον Γκρέυ, ειναι αστειο να λεμε οτι δεν μπορούμε να βρουμε καλυτερο φορ απο Τσολακ.
-
- Mr Ξερόλας 2019
tad έγραψε:Επιτέλους ΠΑΟΚ με κάκαλα ΝΑ ....
πάρτε και τα δικά μου κάκαλα τώρα όλοι οι αλλόθρησκοι που είστε γραμμένοι εδώ μέσα και απαξιώνετε παίχτες του ΠΑΟΚ και πουλάτε τσάμπα με χρήματα αλλονών ... και πιέζετε και βρίζετε τον ΠΑΟΚ ότι δεν αγοράζει πανάκριβα ή δεν ανανεώνει πανάκριβα ...
επιτέλους ΠΑΟΚ με αρχή μέση και τέλος ...
υποσ.
όσο αφορά όλους τους συνοπαδούς μου που πιθανώς θα ήθελαν να φύγει ο τάδε παίχτης με λιγότερα χρήματα και να αντικατασταθεί με κάποιον άλλον ανεξάρτητα ποσού, ήθελα να κάνω πρώτα μία ερώτηση ???
βάλατε κάποια φράγκα στην ΑΜΚ της ΚΑΕ ? πόσα χρήματα έχετε μπατζετάρει φέτος να δώσετε στα ταμεία της ΠΑΕ για να μπορέσει να έχει έσοδα και να κάνει πιο ελεύθερα κίνησης ενίσχυσης της αγαπημένης μας ομάδας ... ??? όχι έξοδα στα γυράδικα ... έξοδα προς την ΠΑΕ ... άντε λίγο τα αγόρια μου ...
++
Συμφωνω επισης.
Και τι ειναι ο Γκρευ ρε φιλε, που πρεπει να παρουμε εμεις εναν τετοιον παιχτη? Θεωρεις ειναι καλυτερος απο τον Καμαρα που ειχαν?Gospi έγραψε:Αν οντως θελεις να ανεβασεις τα ποσα των πωλησεων σου,κρατας Τσολακ διαμηνυοντας ότι δεν δεχεσαι παζαρια, αλλα ταυτοχρονα πας και παιρνεις μια φορακλα ακομη, για να ενισχυσεις την ομαδα
Αρχισε παλι η ισοπεδωση...
- sourmenetes
- Moderator
Τότε γιατί φεραμε μποτο;kosths BXL έγραψε:ενταξει λογικα νουμερα αναμενομενα νομιζω
****στο παιδι που εγραψε το πιο κατω ποστ **** ειμαστε αλλοθρησκοι γτ πιστευουμε οτι δεν θα ερθει ποτε 3 χαρτια προταση για τσολακ ? απαξιωση ειναι αυτο ? οκ ενταξει αν ετσι οριζεις την απαξιωση και τους αλλοθρησκους ....θα σου δωσω ενα παραδειγμα....δεν πιστευω οτι θα ερθει 5 χαρτια για τον αουγκουστο...αλλα θελω σαν τρελος να τον ανανεωσουμε και πιστευω οτι ειναι καταλυτικος για τον καινουριο προτζεκτ....δεν ειναι απαξιωση το οτι δεν πιστευω οτι θα δωσει καποιος αυτη τη στιγμη 5 χαρτια για αυτον ειναι εκτιμηση
Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
- navigator11
JohnDag έγραψε:Βεβαια μπορεί απλά και για τον Αουγκουστο και για τον Τσολακ να έχει εκφράσει ο Λουτσε την θέληση του για παραμονή και των 2.
Ουτε βέτο, ούτε εκβιασμούς.
Και ο Μποτο έχοντας πίστη στον Ραζβαν απλα να σέβεται τις επιθυμίες του.
Δηλαδή γιατί πρέπει πάντα να υπάρχει κάτι σκιώδες από πίσω, δεν μπορώ να το καταλάβω. Ψοφάμε για θεωρίες συνωμοσίας ώρες ώρες...
Στάλθηκε από το SM-A528B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Ε πώς! Κάτι πρέπει πάντα να τρέχει ύποπτα. Χθεσινός είσαι, ρε φίλε;; Ξέρουν το τι και πώς όλοι πλην Λουτσέσκου και
Μπότο εν προκειμένω. Επίτηδες τα κάνουν αυτοί οι δυό όλα διότι πρωταρχικό στόχο έχουν να μας ξενερώσουν. Άλλο γκαϊλέ δεν έχουν.
Ισοπεδωση επειδη ζητησα να παρουμε κι αλλο φορ?
Ισοπεδωση οταν λεω πως η μεχρι τωρα επενδυση θα αδικηθει αν δεν ερθει εξτρεμ και καλυτερος του Τσολακ φορ?
Οσο για τον Γκρευ, μιλαμε για φορ πρεμιερ λιγκ.
Ευκολα απαξιωνουμε τους παντες και τα παντα, αλλα ας ειμαστε ρεαλιστες.
Μακαρι να βγει παλτο αλλα εχει και το βιογραφικο και τα στοιχεια για να κανει πλακα στο ελλαντα.
Τουλαχιστον δεν κανει κοντρολ με το καλαμι
Ισοπεδωση οταν λεω πως η μεχρι τωρα επενδυση θα αδικηθει αν δεν ερθει εξτρεμ και καλυτερος του Τσολακ φορ?
Οσο για τον Γκρευ, μιλαμε για φορ πρεμιερ λιγκ.
Ευκολα απαξιωνουμε τους παντες και τα παντα, αλλα ας ειμαστε ρεαλιστες.
Μακαρι να βγει παλτο αλλα εχει και το βιογραφικο και τα στοιχεια για να κανει πλακα στο ελλαντα.
Τουλαχιστον δεν κανει κοντρολ με το καλαμι
-
??? δεν το καταλαβα ακριβως σουρμε αυτο ....ειπα απλα οτι ειναι εκτιμηση μου οτι δεν θα παορυμε ποτε 3 χαρτια και οτι θα μεινει με αποτελεσμα να μην ανοιξει η θεση στο ροστερ....αν εννοεις το οτι ο φεραμε τον μποτο γτ εμπιστευομαστε την κριση του τοτε δεν διαφωνω απλα ειπα το πως το βλεπω ...στην αρχη εγραψα ενα ποστ ειρωνικο γτ καλατβα οτι οντως δεν πωλειται και θελουν να τον κρατησουν μετα που ο ζινολα ειπε οτι εχει να κανει με το να παρουμε το νουμερο που θελουμε ειπα απλα αυτο που εγραψα παραπανω οτι δεν το βλεπω να γινεται....προφανως ο μποτο αποφασιζει και τον στηριζουμε...την εκτιμηση μου εγραψα... ως εκει
Γιατί δεν δείχνουμε έστω και λίγη κατανόηση ρε παίδες σε όσους αγχώνονται - νοιάζονται για το καλό του ΠΑΟΚ;
Αφήνω στην άκρη εννοείται τον κάθε μίζερο.
Πέρσι μέχρι 31 Αυγούστου περιμέναμε να ανακοινωθεί έστω ένας(!!!) μεσοεπιθετικός. Δεν ανακοινώθηκε ποτέ και πήγαμε με Μπίσεσβαρ σε 51 ματς και Αουγκούστο στο 10..
Είναι λογικό να υπάρχει ένα χ άγχος μέχρι να αποκτήσει η ομάδα σοβαρές λύσεις σε κάθε θέση. Έστω μια για κάθε θέση βασικά.
Όταν διαβάζουμε για Ντέλιες και Ρικάρντους, που καλά να είναι τα παιδιά, αλλά μόνο σιγουριά δεν φέρνουν, είναι παράλογο να απορούμε γιατί δεν φέρνουν - προτίθενται να φέρουν ένα κανονικό ποιοτικό αριστερό εξτρέμ πχ;
Αφήνω στην άκρη εννοείται τον κάθε μίζερο.
Πέρσι μέχρι 31 Αυγούστου περιμέναμε να ανακοινωθεί έστω ένας(!!!) μεσοεπιθετικός. Δεν ανακοινώθηκε ποτέ και πήγαμε με Μπίσεσβαρ σε 51 ματς και Αουγκούστο στο 10..
Είναι λογικό να υπάρχει ένα χ άγχος μέχρι να αποκτήσει η ομάδα σοβαρές λύσεις σε κάθε θέση. Έστω μια για κάθε θέση βασικά.
Όταν διαβάζουμε για Ντέλιες και Ρικάρντους, που καλά να είναι τα παιδιά, αλλά μόνο σιγουριά δεν φέρνουν, είναι παράλογο να απορούμε γιατί δεν φέρνουν - προτίθενται να φέρουν ένα κανονικό ποιοτικό αριστερό εξτρέμ πχ;
Η πρόταση στους τέσσερις παλιούς είχε γίνει σύμφωνα με την εισήγηση του προπονητή. Ανανέωσαν οι τρεις κι δυστυχώς μετράμε την απώλεια του εξαιρετικού Κρέσπο. Ο Δώνης δεν υπήρξε ποτέ εισήγησή του καινούργιου τεχνικού διευθυντή, αλλά το όνομα του έπαιξε στον ΠΑΟΚ από διαφορετικό κανάλι. Η μεταγραφή θα γινόταν κανονικά αλλά όταν ο μποτο έμαθε όλο το παρασκήνιο με τον συγκεκριμένο δυσαρεστήθηκε ιδιαίτερα για την εισήγηση που του έγινε κι φυσικά ακύρωσε αμέσως την μεταγραφή.JohnDag έγραψε:Μακαρι για Ντελια γιατί το ταλέντο υπάρχει.Napoli4 έγραψε:Λένε ο Κωνσταντελιας βγάζει μάτια.
Να δούμε.. είναι και γηγενής οπότε παίζει να μείνει για τις λίστες
Πολλά νεουδια φέτος
Βεβαια, δεν λένε μόνο γι' αυτό.
Από παντού πλέον βγαίνει:
Α) Ο Δωνης κόπηκε λόγω παραμονής Μπισε
Β) Στα εξτρεμ Ναρει και τέλος
Γ) Θα παρθεί (λογικά) στόπερ, χωρίς βέβαια να υπάρχει απόλυτη σιγουριά
Για να δούμε τι θα δούμε.
Στάλθηκε από το SM-A528B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Επιτέλους θα πω εγώ.GINOLA έγραψε:Η ΠΑΟΚ μέχρι τώρα έχασε νταηλίκι και σε αστεία ποσα τον ακπομ τον πελκα τον Γκάρι τον λουκας κτλ κτλ
Ο μποτο ξεκαθαρίζει σε 2 περιπτώσεις μέχρι τώρα ότι αυτά να τα ξεχάσουν και πλέον ο ΠΑΟΚ ορίζει τις τιμές.οχι οι παικτες ούτε οι αγοραστές.
Και αν δεν θέλουν ας περιμένουν να τους πάρουν ελεύθερους.
Εγώ είμαι πολύ χαρούμενος που ο Μποτο βάζει ένα στοπ σε αυτο τον παραλογισμό.
Είχαμε γίνει η χαρά του κάθε πικραμένου
-
ασχετο αλλα τι εκανε ο νταντας ρε μαγκες
ο καντουρι δεν παιζει να το καταλαβε ακομα
υδραυλικος ο μικρος

Εχετε παρει χαμπαρι οτι ΠΑΟΚ στην Τουμπα σε ματς πρωταθληματος θα δουμε τον Οκτωβρη;
rene όχι η χαρά του κάθε πικραμένου ... η χαρά της μίζας είχαμε γίνει στην πλάτη του Σαββίδη και κατ επέκταση του ΠΑΟΚ ...
και στην τελική ΟΚ ρε μάγκες να βγάλετε ... 3% και 5 % και 10% ... όχι ρε μάγκες να μας περνάτε τα σώβρακα στην πλάτη μας ...
επιτέλους αρχή μέση και τέλος ... και έτσι θα μεγαλώσει ο ΠΑΟΚ μας και θα πάρει όλο και καλύτερους παίχτες ... και συγχρόνως θα πετυχαίνει τους στόχους του ...
όπως γράφει ο Ζινολά ... θα ξεχάσει κανείς που πονάει τον ΠΑΟΚ τι θα είχε γίνει αν στα ματς των Πλέι οφ είχε παίξει ο Άκπομ ? τέτοιο τρύπημα δεν έχει ξαναγίνει ... λες και πεινάμε ... λες και σωθήκαμε με 1 ή 2 γαμοεκατομύρια.
και στην τελική ΟΚ ρε μάγκες να βγάλετε ... 3% και 5 % και 10% ... όχι ρε μάγκες να μας περνάτε τα σώβρακα στην πλάτη μας ...
επιτέλους αρχή μέση και τέλος ... και έτσι θα μεγαλώσει ο ΠΑΟΚ μας και θα πάρει όλο και καλύτερους παίχτες ... και συγχρόνως θα πετυχαίνει τους στόχους του ...
όπως γράφει ο Ζινολά ... θα ξεχάσει κανείς που πονάει τον ΠΑΟΚ τι θα είχε γίνει αν στα ματς των Πλέι οφ είχε παίξει ο Άκπομ ? τέτοιο τρύπημα δεν έχει ξαναγίνει ... λες και πεινάμε ... λες και σωθήκαμε με 1 ή 2 γαμοεκατομύρια.