Μεταγραφές Καλοκαιριού 2022 ΙΙ
-
- Mr Ξερόλας 2019
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2022 ΙΙ
Καραγουσταρω που θα κρατησουν τον Τσολακ.
Τωρα θα με(ας) δειξει τα προσοντα του.
Μποτο εμπιστευομαι.
Πολυ καλη κινηση.
Δεν τρολαρω.
Ταισμα μονο.
Απο εκει και περα αυτος την δουλεια του και εμεις την δικη μας.
Τωρα θα με(ας) δειξει τα προσοντα του.
Μποτο εμπιστευομαι.
Πολυ καλη κινηση.
Δεν τρολαρω.
Ταισμα μονο.
Απο εκει και περα αυτος την δουλεια του και εμεις την δικη μας.
-
για τον τσολακ δεν ειναι καφενειο το βγαλαν επισημα και καλα σαν αποφαση λουτσε και μποτο στο 24 οτι εχει παρθει αποφαση τελικη για να μεινει....που αυτο οντως μονο για γελιο ειναι
Ειναι πραγματικα μαγικο το πως καταφερνει αυτη η ομαδα εκει που παει να σε γλυκανει, να σε κανει να πεις οτι φτιαχνεται κατι ωραιο, να σε ξενερωνει σε χρονο dt...A ρε Λουτσεσκου...
- thomas Murg
- thanos-xanthi
Και τελικά τσοκιγκολ..
Κρίμα για το πλάνο της ομάδας να τα χαλάει τόσο πολύ σε εξτρέμ και φορ
Κρίμα για το πλάνο της ομάδας να τα χαλάει τόσο πολύ σε εξτρέμ και φορ
-
ναι κυριολεκτικα τι λογικη εχει να κρατησεις τον τσολακ...αυτο μου φενεται οπως περυσι με εσιτι οτι και καλα δειχνει πραγματα....μα δεν εχει τα βασικα στοιχεια που θελουμε οτι και να δεχνει δεν εχει σημασια δεν αποκτα ενας παικτης τεχνικη μεσα σε 2 μηνες ουτε θα γινει πιο γρηγορος ....πραγματικα πολυ κακη αποφαση
Τι σημαίνει α ρε λουτσεσκου.;
Δεν ειναι δεδομένο ότι ο τσολακ μένει,ειναι δεδομένο ότι δεν πωλείται με 2.Aν θέλουν να συζητήσει ο ΠΑΟΚ πρέπει να ανέβουν, και όχι να κάνουν προτάσεις κωτσοβολος και να ανεβαίνουν ανά πενήντα χιλιάρικα και αυτά είναι αποφάσεις του υπεύθυνου που είναι ο Μπότο.
Simple as that.
Ο ΠΑΟΚτσης πρέπει να χαίρεται που ο Μποτο χαράζει και πωλητικη σοβαρών πωλήσεων και όχι εκβιασμών
Δεν ειναι δεδομένο ότι ο τσολακ μένει,ειναι δεδομένο ότι δεν πωλείται με 2.Aν θέλουν να συζητήσει ο ΠΑΟΚ πρέπει να ανέβουν, και όχι να κάνουν προτάσεις κωτσοβολος και να ανεβαίνουν ανά πενήντα χιλιάρικα και αυτά είναι αποφάσεις του υπεύθυνου που είναι ο Μπότο.
Simple as that.
Ο ΠΑΟΚτσης πρέπει να χαίρεται που ο Μποτο χαράζει και πωλητικη σοβαρών πωλήσεων και όχι εκβιασμών
Αναμενόμενο για Τσολακ, ήταν ξεκάθαρο από πέρσι τον Γενάρη ότι χαίρει της εκτίμησης του Λουτσε.
Μην παραξενευτειτε αν τον δείτε και βασικό στην αρχή, είναι πολύ πιθανό την στιγμή που μιλάμε να είναι πιο ψηλά στην ιεραρχία από Ολιβειρα.
Άρα, χαφ κλείσαμε. Εξτρεμ κλείσαμε. Φορ κλείσαμε.
Τι μένει;
Ένα σέντερ μπακ.
Βεβαια κάποιοι εξ ημών υποψιάζονται ότι και κει έχουμε κλείσει με Ινγκι, Κάργα, Νεσμπεργκ, Μιχαι, Μιχαηλίδη, Κουλιερακη αλλά δεν το λέμε ανοιχτά γιατί θα γίνει του κουτρουλη ο γάμος εδώ μέσα
Στάλθηκε από το SM-A528B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Μην παραξενευτειτε αν τον δείτε και βασικό στην αρχή, είναι πολύ πιθανό την στιγμή που μιλάμε να είναι πιο ψηλά στην ιεραρχία από Ολιβειρα.
Άρα, χαφ κλείσαμε. Εξτρεμ κλείσαμε. Φορ κλείσαμε.
Τι μένει;
Ένα σέντερ μπακ.
Βεβαια κάποιοι εξ ημών υποψιάζονται ότι και κει έχουμε κλείσει με Ινγκι, Κάργα, Νεσμπεργκ, Μιχαι, Μιχαηλίδη, Κουλιερακη αλλά δεν το λέμε ανοιχτά γιατί θα γίνει του κουτρουλη ο γάμος εδώ μέσα

Στάλθηκε από το SM-A528B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος JohnDag την Τετ 29 Ιουν 2022, 12:43, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Φιλε μου δεν βγηκε οτι αρνειται τη προταση αλλα οτι δεν παραχωρειται...GINOLA έγραψε:Τι σημαίνει α ρε λουτσεσκου.;
Simple as that.
Έλα Παναγία μου !! Αν είναι δυνατόν .. με το μπετό θα μείνουμε μπροστά !!
- Mitsospaoki4
- Moderator
Φίλε μου, όλοι μπορούν να φύγουν.και ο τσολακ και ο αουγκουστο.
Για πρώτη φορά όμως μετά από 10 χρόνια ο ΠΑΟΚ μέσω μποτο ξεκαθαρίζει και στην αγορά και στους παίκτες ότι τους όρους πώλησης τους ορίζει ο ίδιος.
Η διαρροή έχει να κάνει με την προσβλητική στάση των σκωτζεζων που νομίζουν ότι πάνε να πάρουν παικτη από ερασιτέχνες και θα το κάνουν όπως θέλουν με τιμή που θέλουν κτλ.
Αν τον θέλουν πρέπει να διαπραγματετουν σε αυτα που ορίζει ο ΠΑΟΚ και όχι όπως το ορίζουν αυτοί.
Δεν ξέρω τι δεν είναι κατανοητό.
Για πρώτη φορά όμως μετά από 10 χρόνια ο ΠΑΟΚ μέσω μποτο ξεκαθαρίζει και στην αγορά και στους παίκτες ότι τους όρους πώλησης τους ορίζει ο ίδιος.
Η διαρροή έχει να κάνει με την προσβλητική στάση των σκωτζεζων που νομίζουν ότι πάνε να πάρουν παικτη από ερασιτέχνες και θα το κάνουν όπως θέλουν με τιμή που θέλουν κτλ.
Αν τον θέλουν πρέπει να διαπραγματετουν σε αυτα που ορίζει ο ΠΑΟΚ και όχι όπως το ορίζουν αυτοί.
Δεν ξέρω τι δεν είναι κατανοητό.
Το καλοκαίρι είναι μεγάλο. Ούτε απελπισμένοι είμαστε για λεφτά ούτε είναι παλτό ο τσολακ για να τον δωρισουμε. Αν η Ρέιντζερς έρθει κ πει πάρε 3 μύρια εγώ πιστεύω θα τον δώσουμε. Αλλά όχι με τους όρους που θέλει η Ρέιντζερς οπως λέει και ο Ginola .Λεφτά έχουν οι Σκωτσέζοι, αν τον θέλουν ας τα σκάσουν
Η ΠΑΟΚ μέχρι τώρα έχασε νταηλίκι και σε αστεία ποσα τον ακπομ τον πελκα τον Γκάρι τον λουκας κτλ κτλ
Ο μποτο ξεκαθαρίζει σε 2 περιπτώσεις μέχρι τώρα ότι αυτά να τα ξεχάσουν και πλέον ο ΠΑΟΚ ορίζει τις τιμές.οχι οι παικτες ούτε οι αγοραστές.
Και αν δεν θέλουν ας περιμένουν να τους πάρουν ελεύθερους.
Εγώ είμαι πολύ χαρούμενος που ο Μποτο βάζει ένα στοπ σε αυτο τον παραλογισμό.
Ο μποτο ξεκαθαρίζει σε 2 περιπτώσεις μέχρι τώρα ότι αυτά να τα ξεχάσουν και πλέον ο ΠΑΟΚ ορίζει τις τιμές.οχι οι παικτες ούτε οι αγοραστές.
Και αν δεν θέλουν ας περιμένουν να τους πάρουν ελεύθερους.
Εγώ είμαι πολύ χαρούμενος που ο Μποτο βάζει ένα στοπ σε αυτο τον παραλογισμό.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος GINOLA την Τετ 29 Ιουν 2022, 12:49, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Και ξαφνικά, από εκεί που λες κάτι πάει να γίνει, βλέπεις ανανέωση Μπίσεσβαρ, παραμονή Τσόλακ, Καντουρί βασικό δεκάρι, κενό επικών διαστάσεων στο αριστερό εξτρέμ, κενό στα στόπερ και λες.. μια από τα ίδια.