Μεταγραφές Καλοκαιριού 2022 ΙΙ
-
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2022 ΙΙ
Σαν να παρατράβηξε το θέμα με Νάρει. Και πραγματικά δεν καταλαβαίνω το γιατί όταν στην θέση που αγωνίζεται υπάρχει ο Αντρίγια. Άλλα χαρακτηριστικά βέβαια αλλά και τόση επιμονή προκαλεί απορία. Μεσοεπιθετικά ήταν η γραμμή που χρειαζόμασταν την μεγαλύτερη ενίσχυση και μάλιστα ποιοτική και με νούμερα. ίσως και για αυτό αφέθηκε στο τέλος για να αυξηθούν οι επιλογές.
- aparadektos
Καλημέρα. Πράγματι δεν είμαι Ολλανδία αλλά δεν μετέφερα πληροφορία συναδέλφων. Εγώ μετέφερα πληροφορίες μέσα απο το προπονητικό τιμ και την ομάδα γενικότερα: Ότι για την ώρα κερδίζει τις εντυπώσεις ο Κωνσταντέλιας και θα στηριχθεί. Και περιμένω και εγώ να τον δω ως αριστερό εξτρέμ όπως έμαθα ότι θα χρησιμοποιηθεί.Maxpaok έγραψε:Η δυάδα των ρεπορτερ που αναφέρεις μετέφεραν τις πληροφορίες τους από τους συναδέρφους που βρίσκονται στην προετοιμασία μιας που αυτοί δεν έχουν πάει.
Η πληροφορίες για τον ντελια έχουν να κάνουν και με την διαφορά στον σωματοτυπο του.
Εγώ να συμπληρώσω ότι πιθανόν το παιδί να δούλεψε αυτούς τους τρείς μήνες μιας που επέστρεψε νωρίς από το εξωτερικό συν ότι θα πρέπει να υπολογίσουμε ότι έβαλε άλλον ένα χρόνο πάνω του.
Από τα σχόλια του 24, δεν μου έδειξαν να θέλουν να σπρώξουν κάτι...
Ναι, σχολίασαν κάποιες αλλαγές στο τρόπο που κινείται και μίλησαν επίσης για πνευματική αλλαγή.
-
Μην ξεχνάς ότι ο Αντριγια παίζει Μουντιάλ στη μέση της χρονιάς με ότι αυτό συνεπάγεταιmakispaspartou έγραψε:Σαν να παρατράβηξε το θέμα με Νάρει. Και πραγματικά δεν καταλαβαίνω το γιατί όταν στην θέση που αγωνίζεται υπάρχει ο Αντρίγια. Άλλα χαρακτηριστικά βέβαια αλλά και τόση επιμονή προκαλεί απορία. Μεσοεπιθετικά ήταν η γραμμή που χρειαζόμασταν την μεγαλύτερη ενίσχυση και μάλιστα ποιοτική και με νούμερα. ίσως και για αυτό αφέθηκε στο τέλος για να αυξηθούν οι επιλογές.
-
Το φοβερό skysports λέει ότι οι Ρεντζερς συμφώνησαν με τον ΠΑΟΚ στα 1.8 εκατ. Λίρες, αλλά ο ΠΑΟΚ πρέπει να αποφασίσει αν θα γίνει η μεταγραφη.
Τότε πως συμφωνησαν;
Edit, μάλλον εννοούν ότι συμφώνησαν στο ποσό, αλλά ο ΠΑΟΚ θα αφήσει να γίνει η μεταγραφή μόνο αν βρεθεί αντικαταστατης
Τότε πως συμφωνησαν;

Edit, μάλλον εννοούν ότι συμφώνησαν στο ποσό, αλλά ο ΠΑΟΚ θα αφήσει να γίνει η μεταγραφή μόνο αν βρεθεί αντικαταστατης
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Luigi Vampa την Τετ 29 Ιουν 2022, 12:23, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
-
Αυτά τα πετάει ο ένας ή ο άλλος στην προετοιμασία τα ακούω βερεσέ. Στα παιχνίδια που καίνε θα φανούν όλα. Αν υπολογίζει ο Λούτσε τον Ντέλια ας τον ξεκινήσει ως αριστερό εξτρέμ με Λέφσκι. Εκεί θα φανεί.. Αν δεν πάρουμε εξτρέμ και δεκάρι θα καταλήξουμε μέσα στη χρονιά να παίζουμε ξανά με Μπίσε Καντουρί και αλχημείες Ντάγκλας Σοάρες στις θέσεις αυτές.
Εγώ συμφωνώ με αυτό. και άλλο να βάλει veto ο οποιοσδήποτε και άλλο να κάνει εισήγηση. Καμια σχέση το ένα με το άλλο.psykoman έγραψε:Οταν μια πληροφορια δεν μπορει να επιβεβαιωθει ή να διαψευθει βολευει πολλους να πλαθουν διαφορες ιστοριες...ειτε θετικες ειτε αρνητικες.
Οποτε καλο ειναι την κριση μας να μην την θεμελιωνουμε πανω σ αυτο.
Επίσης, το βάρος της απόδειξης είναι σε αυτόν που κάνει τον ισχυρισμό, αλλιώς το λες και προπαγάνδα.
Tελοσπάντων, απλά ήμουν περίεργος αν έχει προκύψει ποτε κάτι από κάποιο ρεπορτάζ η δήλωση κλπ
-
Δεν έχουμε απλά τοποθετήσεις κόσμου. Ομοβροντία αναλύσεων. Συνεπώς ο κόσμος όχι απλά μιλάει αλλά ...παραμιλάει επί παντός επιστητού. Προσωπικά θεωρώ οτι δημιουργείται μια συγκεχυμένη, θολή εικόνα. Αλλά είναι δική μου κρίση. Φυσικά δεν είναι ο ρόλος μου και η θέση μου να προτείνω κάτι. Απλά παρακολουθώ και διαμορφώνω με ηρεμία άποψη.rainmaker έγραψε:Γκουερινο βαστα λίγο, πολλή φορά πήρες.ΓΚΟΥΕΡΙΝΟ 4 έγραψε:Και καθόλου να μην γινόταν (με τον μπερδεμένο και αθεμελίωτο τρόπο που γίνεται), δεν θα πείραζε (εμένα προσωπικά τουλάχιστον).sourmenetes έγραψε:Η κουβέντα περί ανάλυσης των παικτών ή τα της χρονιάς του νταμπλ δεν είναι καλύτερο να γίνεται στο τοπικ της προετοιμασίας;;;
Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άλλο πράγμα να εναντιώνεσαι στη γκρίνια (κι εγώ το κάνω) κι άλλο να προτείνεις να μη μιλάει καν ο κόσμος. Κάπου ένα όριο.
-
Με συμφωνη γνωμη λεει Λουτσεσκου-Μποτο ο ΠΑΟΚ αποφασισε να πει οχι στους Σκωτσεζους και να κρατησει τον Τσολακ...Οκ γελαει ο κοσμος...
-
τωρα ενταξει θα συμφωνησω...γελαει ο κοσμος οντως...ποιος τσολακ ρε μαγκες
Παιδιά για τους νέους.
Πολλοί πάνε καλά, προφανώς όμως οι προπονήσεις δεν λένε τπτ.
Αλλά είναι λογικό να μην υπάρχει βιασύνη και να θέλουν να τεσταρουν την ετοιμότητα κάποιων σε φιλικά γιατί οι προπονήσεις πολλές φορές δεν λένε τπτ.
Στα εξτρέμ λοιπόν εκτός του ναρει είναι λογικό να μην υπάρχει βιασύνη αλλά να θελουν να τσεκάρουν αν υπάρχει κενό, ποσο σημαντικό είναι κτλ
Το ίδιο και με τον φορ,ποσο έτοιμος θα μπει ο Νέλσον μπορεί να κρίνει αν η επόμενη επιλογή θα είναι κάποιο πρότζεκτ ή πρέπει να είναι κάτι πιο σίγουρο αν έρθει πρόταση για τον τσολακ( με 2 ο ΠΑΟΚ δεν τον δίνει και παραπάνω δεν έχουν δωσει και ο ΠΑΟΚ ειναι απολυτος ότι θέλει 3)
Υπάρχει ένα μεγάλο ροστερ και είναι λογικό μποτο και λουτσε να θέλουν να το δουν και στην πραξη
Μπορεί πχ κουλιατα Ρικάρντο ντελιας να δείχνουν πολλά πράγματα αλλά περισσότερο στα άκρα. Τότε δνε θα ήταν λογικό να πάνε σε 10 αντί για εξτρέμ;
Δλδ ας κάνουμε λίγες ώρες υπομονή,σιγά σιγά μπορούμε πάλι να μιλάμε καφενειακα αλλά τουλάχιστον με εικονα και όχι με κληρονομικό χάρισμα.
Πολλοί πάνε καλά, προφανώς όμως οι προπονήσεις δεν λένε τπτ.
Αλλά είναι λογικό να μην υπάρχει βιασύνη και να θέλουν να τεσταρουν την ετοιμότητα κάποιων σε φιλικά γιατί οι προπονήσεις πολλές φορές δεν λένε τπτ.
Στα εξτρέμ λοιπόν εκτός του ναρει είναι λογικό να μην υπάρχει βιασύνη αλλά να θελουν να τσεκάρουν αν υπάρχει κενό, ποσο σημαντικό είναι κτλ
Το ίδιο και με τον φορ,ποσο έτοιμος θα μπει ο Νέλσον μπορεί να κρίνει αν η επόμενη επιλογή θα είναι κάποιο πρότζεκτ ή πρέπει να είναι κάτι πιο σίγουρο αν έρθει πρόταση για τον τσολακ( με 2 ο ΠΑΟΚ δεν τον δίνει και παραπάνω δεν έχουν δωσει και ο ΠΑΟΚ ειναι απολυτος ότι θέλει 3)
Υπάρχει ένα μεγάλο ροστερ και είναι λογικό μποτο και λουτσε να θέλουν να το δουν και στην πραξη
Μπορεί πχ κουλιατα Ρικάρντο ντελιας να δείχνουν πολλά πράγματα αλλά περισσότερο στα άκρα. Τότε δνε θα ήταν λογικό να πάνε σε 10 αντί για εξτρέμ;
Δλδ ας κάνουμε λίγες ώρες υπομονή,σιγά σιγά μπορούμε πάλι να μιλάμε καφενειακα αλλά τουλάχιστον με εικονα και όχι με κληρονομικό χάρισμα.
Από PAOK 24 η πηγή από ότι κατάλαβα. Μένει ο Τσόλακ!!! Ελπίζω να τους βγει και να βγει στην ομάδα, ειδάλλως... 

Κακη ειδηση. Οτι και να λεμε.
Ελπιζω να ειναι κινηση τακτικης για να ανεβουν στα λεφτα που θελουμε.
Ελπιζω να ειναι κινηση τακτικης για να ανεβουν στα λεφτα που θελουμε.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος DimitrisS την Τετ 29 Ιουν 2022, 12:38, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.