Διοίκηση ΚΑΕ ΠΑΟΚ
Re: Διοίκηση ΚΑΕ ΠΑΟΚ
ναι έτσι είναι ο κανονισμός για να μην γίνεται στο τέλος μπουρδέλο το πρωτάθλημα από τις ομάδες που δεν πάνε για ΄τίποταΜπαρκαρούτσος έγραψε:Δεν νομίζω ότι πρόκεται τόσο για "λογική Τριλυράκη" το "με 6 ξένους αρχίζω, με 6 τελειώνω".. Ίσως είναι κάποιος κανονισμός του πρωταθλήματος, έτσι το αντιλαμβάνομαι εγώ.
- kataramenos5
Στα ευκολα ολοι τζαμπα μαγκες ειναι.
Η πραγματικη μαγκια ειναι να στηριζεις στα δυσκολα κι οχι στα ευκολα.Οταν πεφτουν τα χαστουκια απανωτα.
Μαγκια ειναι να μην ακολουθεις το σωρο αλλα να βγαινεις μπροστα και κοντρα εφόσον πιστευεις σε κατι.
Να δινεις χωρις να περιμενεις ανταποδωση.
Θανάση μαζι σου.
Η πραγματικη μαγκια ειναι να στηριζεις στα δυσκολα κι οχι στα ευκολα.Οταν πεφτουν τα χαστουκια απανωτα.
Μαγκια ειναι να μην ακολουθεις το σωρο αλλα να βγαινεις μπροστα και κοντρα εφόσον πιστευεις σε κατι.
Να δινεις χωρις να περιμενεις ανταποδωση.
Θανάση μαζι σου.
- Μπαρκαρούτσος
Το θέμα είναι, όσοι στηρίζουν να put their money where their mouth is και να το δείξουν έμπρακτα.
Αν γυρίσει ΤΩΡΑ την πλάτη ο κόσμος, καήκαμε.
Αν έχουμε @@ σαν οπαδοί, πρέπει με Απόλλωνα να έχει μέσα τουλάχιστον 5000 άτομα.
Αν γυρίσει ΤΩΡΑ την πλάτη ο κόσμος, καήκαμε.
Αν έχουμε @@ σαν οπαδοί, πρέπει με Απόλλωνα να έχει μέσα τουλάχιστον 5000 άτομα.
- kataramenos5
Ειναι δυσκολες οι εποχες Μπαρκα. Το ξερει ο Χατζο.
Δυσκολο να γινει το περσινο
Δυσκολο να γινει το περσινο
Αν υπάρχει πλάνο για ΑΜΚ νομίζω πως καλό θα ήταν για πολλούς λόγους να πάει από Οκτώβρη για να πετύχει.
-
Πολυ δυσαρεστη ειδηση ο χαμος του ΤΑΚΗ ΠΑΝΕΛΟΥΔΗ τον οποιο θεωρω τον καλυτερο παραγοντα που περασε απο τον μπασκετικο ΠΑΟΚ.Η αληθεια ειναι οταν ανελαβε προεδρος ,εσωσε την ομαδα απο την διαλυση
- kataramenos5
Προφανώς και όταν χάνεται ένας άνθρωπος είναι πολύ δυσάρεστο. Κρίμα γιατί ήταν και σχετικά νέος για την εποχή μας.
Η παρουσία του όμως στο μπάσκετ του ΠΑΟΚ οδήγησε στο σπιράλ χρεών από το οποίο δεν έχουμε ξεφύγει μέχρι σήμερα. Όταν ανέλαβε μετά την ειδική εκκαθάριση ο ΠΑΟΚ είχε μηδέν χρέη και τα ξαναδημιούργησε. Προφανώς δεν ήταν Δρόσος αλλά τις ευθύνες του τις έχει και με το παραπάνω. Κατά συνέπεια το παρακάτω ποστ είναι για μένα η απόλυτη παραποίηση της αλήθειας.
Η παρουσία του όμως στο μπάσκετ του ΠΑΟΚ οδήγησε στο σπιράλ χρεών από το οποίο δεν έχουμε ξεφύγει μέχρι σήμερα. Όταν ανέλαβε μετά την ειδική εκκαθάριση ο ΠΑΟΚ είχε μηδέν χρέη και τα ξαναδημιούργησε. Προφανώς δεν ήταν Δρόσος αλλά τις ευθύνες του τις έχει και με το παραπάνω. Κατά συνέπεια το παρακάτω ποστ είναι για μένα η απόλυτη παραποίηση της αλήθειας.
spiridoula έγραψε:Πολυ δυσαρεστη ειδηση ο χαμος του ΤΑΚΗ ΠΑΝΕΛΟΥΔΗ τον οποιο θεωρω τον καλυτερο παραγοντα που περασε απο τον μπασκετικο ΠΑΟΚ.Η αληθεια ειναι οταν ανελαβε προεδρος ,εσωσε την ομαδα απο την διαλυση
φαντάζομαι οπώς οι περισσότεροι, θα έχασε και αυτός λεφτά. δεν ξέρω πόσα, μπορει και να καταστράφηκε. Πάντως ίσως είναι μια ευκαιρία (μακάβρια βέβαια) να ανοίξει η συζήτηση για το τί έγινε μετά το 2004 έως τον Δρόσο (και αν έκανε πότέ τιποτα η ΚΑΕ για να κυνηγήσει τον Δρόσο). Σε κάθε περίπτωση ανθρώπινα RIP.
διάβαζα το ποστ του Τριλυράκη (νομίζω χτες έγινε?). Προφανώς είναι τόσο ξεκάθαρα ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ αυτά που λέει ώστε δεν υπάρχει κανένας λόγος αμφισβήτησης. Τα χρέη το 2021 ήταν 7.2 εκατομμύρια (συμπεριλαμβανομένων 2.2 στη διμέρα) και τώρα μείνανε περίπου 2.1-2.2 κυρίως προς το Δημόσιο (βγάλε την Διμέρα). 5 μύρια το 21, does it make sense?
-
Ήταν 7.2 με dimera και τώρα είναι 4.3 με dimera.palok έγραψε:διάβαζα το ποστ του Τριλυράκη (νομίζω χτες έγινε?). Προφανώς είναι τόσο ξεκάθαρα ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ αυτά που λέει ώστε δεν υπάρχει κανένας λόγος αμφισβήτησης. Τα χρέη το 2021 ήταν 7.2 εκατομμύρια (συμπεριλαμβανομένων 2.2 στη διμέρα) και τώρα μείνανε περίπου 2.1-2.2 κυρίως προς το Δημόσιο (βγάλε την Διμέρα). 5 μύρια το 21, does it make sense?
ναι, η ερώτησή μου είναι ΠΡΙΝ αναλάβει ο Χατζό, 5 εκατομμύρια (χωρίς τη Διμέρα) είναι λογικό ποσό?
Η ερώτησή σου πρέπει ν'απαντηθεί απ'τον Μπάνε.
Ούτε ο Χατζόπουλος ήθελε να πει κάτι κατά του Μπάνε οπότε μη περιμένεις να μας πει κανένας...
Ούτε ο Χατζόπουλος ήθελε να πει κάτι κατά του Μπάνε οπότε μη περιμένεις να μας πει κανένας...
Όχι δεν είναι.τα λέγαμε και τότε και τρώγανε ειρωνεία εδώ μέσα.αποπληρωθηκε και το 99. Αλλά δεν έπρεπε να τα λέμε γιατί είμαστε εμπαθείς.palok έγραψε:ναι, η ερώτησή μου είναι ΠΡΙΝ αναλάβει ο Χατζό, 5 εκατομμύρια (χωρίς τη Διμέρα) είναι λογικό ποσό?