Μεταγραφές Καλοκαιριού 2022 ΙΙ

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
Ασπρόμαυρος Εβρίτης

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2022 ΙΙ

Δημοσίευση από Ασπρόμαυρος Εβρίτης »

Αυτό που παίρνουμε ως ευαγγέλιο την κρίση του κυρίου "δεν μπορώ να καταλάβω γιατί δεν κράτησαν τον Βίτορ και πήραν τον Κρέσπο" και του "Αυτός ο Μάτος δεν βλέπει πως θα πάρει τη φανέλα του βασικού από τον Κίτσιου" με ξεπερνάει
Άβαταρ μέλους
navigator11

Δημοσίευση από navigator11 »

Μάτι ποδοσφαιρικό, όχι αστεία!
Άβαταρ μέλους
Psaras

Δημοσίευση από Psaras »

Ας κανει καποιος που γνωριζει μια συνοψη τι εχουμε να περιμενουμε ακομα.
Ολα τα νεα ειναι πλεον συγκεχυμένα.
Θα παρουμε κεντρικο αμυντικο εκτος απο Νασμπεργκ και τι ειδους; Φανελα βασικου ή συμπληρωματικος;
Θα παρουμε εξτρεμ εκτος απο τον Ναρει και τι ειδους; Αριστερος και φανελα βασικου ή κανενας;
Σαφως και εχουμε απλετο χρονο για τις κινησεις αυτες, αλλα επειδη ο καθε δημοσιογραφος λεει το μακρυ και το κοντο του, προσωπικα εχω χαθει λιγο.
Άβαταρ μέλους
Napoli4

Δημοσίευση από Napoli4 »

Επειδή εγώ έγραψα για τον Ντέλια, το άκουσα από Τοσκίτση-Τσακαλέα, κι όχι από τους 24
Τώρα αν ισχύει, Κυριακή κοντή γιορτή.
Dimpatra

Δημοσίευση από Dimpatra »

Έχουν λογική αυτά που λέει ο John D.
Ο κουαλιατα είναι βελτιωμένη- νεώτερη έκδοση του Μπισε και ο Σοάρες του Πέλκα (ελπίζω)
Οπότε θα κριθούν στην προετοιμασία αν μπορούν να ανταποκριθούν στα θέλω του προπονητή.
Αν όλα πάνε καλά πάμε για έναν έμπειρο αμυντικό και σε περίπτωση που πουληθεί ο Τσολακ σε έναν πολύ καλύτερο επιθετικό.
Χθές δεν ήταν η κρίσιμη συνάντηση για Ναρευ;

Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Maxpaok

Δημοσίευση από Maxpaok »

Η δυάδα των ρεπορτερ που αναφέρεις μετέφεραν τις πληροφορίες τους από τους συναδέρφους που βρίσκονται στην προετοιμασία μιας που αυτοί δεν έχουν πάει.

Η πληροφορίες για τον ντελια έχουν να κάνουν και με την διαφορά στον σωματοτυπο του.
Εγώ να συμπληρώσω ότι πιθανόν το παιδί να δούλεψε αυτούς τους τρείς μήνες μιας που επέστρεψε νωρίς από το εξωτερικό συν ότι θα πρέπει να υπολογίσουμε ότι έβαλε άλλον ένα χρόνο πάνω του.

Από τα σχόλια του 24, δεν μου έδειξαν να θέλουν να σπρώξουν κάτι...
Ναι, σχολίασαν κάποιες αλλαγές στο τρόπο που κινείται και μίλησαν επίσης για πνευματική αλλαγή.
Άβαταρ μέλους
Blackgr4
Moderator

Δημοσίευση από Blackgr4 »

JohnDag έγραψε:Αυτή την στιγμή που μιλάμε ο ΠΑΟΚ έχει για τις 3 θέσεις πίσω από τους επιθετικούς τους εξής:

- Κουαλιατα
- Καντουρι
- Μπισεσβαρ
- Ρικάρντο
- Κωνσταντελια
- Φ. Σοαρες
- Ζιβκο
- Ναραι (ή άλλο δεξί εξτρεμ που θα παρθεί)

8 παιχτες για 3 θέσεις!!!

Από αυτούς οι 5 (!!!) πρώτοι μπορούν να καλύψουν και την θέση του αριστερού εξτρεμ.

Και δεν υπολογίζω καν Λάμπρου που είναι προετοιμασία αλλά λογικά δεν θα μείνει.

Ουτε τους "τελειωμενους" Μουργκ, Ζαμπα και Τέιλορ οι οποίοι όμως ακόμα έχουν συμβόλαιο και μας κοστίζουν πάνω από 1.5Μ και οι 3.

Δεν είναι λοιπόν τι λένε οι ρεπόρτερ για το θέμα, είναι τι λέει η λογική.

Το να έχεις στο ρόστερ 5 (ξαναλεω) παιχτες που μπορούν να παίξουν αριστερό εξτρεμ και να πας να φέρεις και 6ο είναι απλά παράλογο.

Στάλθηκε από το SM-A528B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Όταν λες "μπορούν να παίξουν τη θέση" τι ακριβώς εννοείς; Την έπαιξε πέρσι ο Μπίσεσβαρ και σε 51 ματς έκανε 2 γκολ.
Βασιστήκαμε και στον Καντουρί να παίξει "τη θέση" στα χαφ στο πιο σημαντικό ματς της σύγχρονης ιστορίας μας και τραυματίστηκε για 308η φορά, και μάλιστα στο ζέσταμα.
Γιατί πάμε πάλι να βαφτίσουμε το ψάρι κρέας; Έχει σημασία ποιοι "μπορούν να παίξουν τη θέση" ή ποιοι μπορούν να "παίξουν καλά τη θέση";
Maxpaok

Δημοσίευση από Maxpaok »

παρασυρόμαστε από την γνώση που έχουμε της δουλειάς του Μποτο στα προηγούμενα μεγάλα κλάμπ.
Ο Μποτο το πρώτο που έτρεξε ήταν να καλύψει τις ανάγκες του Λουτσε και της ομάδας μετά τις μεγάλες αλλαγές.
Θέλω να πω ότι έφερε αυτούς τους παίκτες με σκεπτικό ότι η πλειονότητα θα πάρει χρόνο και θα γίνει το βασικό γρανάζι.
Δεν έφερε 2 βασικούς και πέντε πιτσιρίκια με προοπτική.
Συνεπώς η προετοιμασία, τα φιλικά θα φανερώσουν τις δυνατότητες κι αν χρειαστεί θα υπάρξουν κάποιες προσθήκες. Αυτή που βγάζει μάτια είναι του στόπερ. Αλλά φαντάζομαι ότι ο Ιούνης είναι δύσκολος για επιλογή υψηλή.
panpangr77

Δημοσίευση από panpangr77 »

Αύξησαν την προσφορά τους οι Σκωτσέζοι ,θα χαιρετήσει μάλλον ο Τσολάκ . Να δουμε τι θα φέρουμε.
Επίσης στο tweet κάτι Βραζιλιάνοι της Μποταφόγκο συζητούσαν για παίκτη στο κέντρο και ένας είπε ότι μπορεί να είναι ο Αύγουστος του ΠΑΟΚ . Προπονητής της Μποταφόγκο πρώην προπονητής της Σαχτάρ.
Demir

Δημοσίευση από Demir »

σιγα μην παει ο αγκουστο στην βραζιλια.. η θα μεινει με συμβολαιο 900-1 εκ η θα παει αραβια..
η και τα 2.. μενει ενα χρονο και μετα παει αραβια/./.
ΓΚΟΥΕΡΙΝΟ 4

Δημοσίευση από ΓΚΟΥΕΡΙΝΟ 4 »

sourmenetes έγραψε:Η κουβέντα περί ανάλυσης των παικτών ή τα της χρονιάς του νταμπλ δεν είναι καλύτερο να γίνεται στο τοπικ της προετοιμασίας;;;

Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Και καθόλου να μην γινόταν (με τον μπερδεμένο και αθεμελίωτο τρόπο που γίνεται), δεν θα πείραζε (εμένα προσωπικά τουλάχιστον).
Γερασίμου

Δημοσίευση από Γερασίμου »

Ο Φίλιππος είναι καθαρό οκτάρι και εκεί έπαιζε στην Πορτογαλία σαν εσωτερικός μέσος σε 4-3-3 ή σε 4-1-4-1. Αν επιχειρηθεί να χρησιμοποιηθεί σαν δεκάρι φοβάμαι πως δεν θα πάρουμε αυτά που θέλουμε και που μπορεί να δώσει.
Δεκάρια έχουμε και τον Κουαλιάτα και τον Ρικάρντο και αν είναι καλά ο Ομάρ γιατί τα γυάλινα πόδια είναι το θέμα του, και αυτός μπορεί να δώσει αρκετά.
Θέλουμε σίγουρα αριστερό εξτρέμ με ταχύτητα, πάτημα περιοχής, ασίστ και γκολ, σέντερ φορ γκολτζή, γιατί η χρονιά δεν βγαίνει με Νέλσον και δεν γνωρίζουμε τι θα δώσει μετά από 1,5 σχεδόν χρόνο απραξίας ή υπολειτουργίας και φυσικά στόπερ.
Ο Τσόλακ δύσκολα θα μείνει, δεν φαίνεται να του ταίριαξε ο ΠΑΟΚ άσχετα με το τι πέτυχε σε Κροατία και στην Μάλμε και η προσφορά 2,3 εκατομμυρίων συν μπόνους από τους Ρέιντζερς μόνον άσχημη δεν είναι.
Μακάρι και ο Ντέλιας να δείξει ότι μπορεί να δώσει γιατί από ταλέντο ξεχειλίζει. Το ότι ήδη δύο φορές υποβλήθηκε σε εξτρά προπόνηση κυρίως σε τελειώματα, ίσως να λέει κάτι. Καλό θα ήταν να κάνει και επιπλέον προπονήσεις για να δέσει λίγο το σώμα του επειδή είναι φτερό στον άνεμο.
Άβαταρ μέλους
CCCP

Δημοσίευση από CCCP »

Maxpaok έγραψε:Η δυάδα των ρεπορτερ που αναφέρεις μετέφεραν τις πληροφορίες τους από τους συναδέρφους που βρίσκονται στην προετοιμασία μιας που αυτοί δεν έχουν πάει.

Η πληροφορίες για τον ντελια έχουν να κάνουν και με την διαφορά στον σωματοτυπο του.
Εγώ να συμπληρώσω ότι πιθανόν το παιδί να δούλεψε αυτούς τους τρείς μήνες μιας που επέστρεψε νωρίς από το εξωτερικό συν ότι θα πρέπει να υπολογίσουμε ότι έβαλε άλλον ένα χρόνο πάνω του.

Από τα σχόλια του 24, δεν μου έδειξαν να θέλουν να σπρώξουν κάτι...
Ναι, σχολίασαν κάποιες αλλαγές στο τρόπο που κινείται και μίλησαν επίσης για πνευματική αλλαγή.
Ελα ρε Μαχ τωρα, αυτο που γινεται ειναι υποπτο. Ξαφνικα απο το πουθενα τις τελευταιες βδομαδες, εκπηκτικο προμοταρισμα του Κωσταντελια σχεδον καθε μερα.

Μπορειτε ρε παιδια να μας δειξετε ΕΝΑ βιντεακι που να δικαιολογει γιατι ειναι τεραστιο ταλεντο, που οπως ειπε και ο αλλος φιλος στα 20 δεν εισαι πια ταλεντο, ο Κωσταντελιας? Που εδειξε πραγματα που δικαιολογουν το παρων ξαφνικο hype?
Άβαταρ μέλους
Mitsospaoki4
Moderator

Δημοσίευση από Mitsospaoki4 »

Από την στιγμή που ανανέωσε ο Μπισε, εξτρεμ γιοκ
Αν φύγουν Μουργκ -Τειλορ - Ζαμπα ίσως υπάρχει ελπίδα

Αλλά η δική μου αίσθηση είναι θα πορευτούμε με αυτούς και θα αποκτηθεί κάποιος στην θέση του Τσολακ που θα μπορεί απλά να παίξει και πλάγια

Σωστό ή όχι θα δείξει

Το μόνο που θέλω είναι να μην ξαναδώ τον Μπισε για πάνω από 15 παιχνίδια μες την χρονιά
Άβαταρ μέλους
Blackgr4
Moderator

Δημοσίευση από Blackgr4 »

Mitsospaoki4 έγραψε:Από την στιγμή που ανανέωσε ο Μπισε, εξτρεμ γιοκ
Αν φύγουν Μουργκ -Τειλορ - Ζαμπα ίσως υπάρχει ελπίδα

Αλλά η δική μου αίσθηση είναι θα πορευτούμε με αυτούς και θα αποκτηθεί κάποιος στην θέση του Τσολακ που θα μπορεί απλά να παίξει και πλάγια

Σωστό ή όχι θα δείξει

Το μόνο που θέλω είναι να μην ξαναδώ τον Μπισε για πάνω από 15 παιχνίδια μες την χρονιά
Για να μην παίξει πάνω από 15 παιχνίδια ο Μπίσε, θα πρέπει να υπολογίζεις τον Καντουρί (πράγμα εντελώς παράλογο μιας και τη μισή χρονιά τη περνάει πάντα τραυματίας), θα πρέπει να υπολογίζεις τον 21 χρονών Ρικάρντο που σε ολόκληρη την επαγγελματική του καριέρα έχει μαξ 20 παιχνίδια (σε ολόκληρη, όχι σε μια σεζόν) και ενδεχομένως να παίζουν στο 10 παίκτες που δεν είναι η φυσική τους θέση, όπως ο Φιλίπε Σοάρες για παράδειγμα.
Γι' αυτό οι περισσότεροι φωνάζουμε πως η ομάδα ΚΑΊΓΕΤΑΙ (όχι απλά χρειάζεται) αριστερό εξτρέμ.

Αριστερά: Μεταγραφή - Μπίσεσβαρ
Στο δέκα: Κουαλιάτα - (Ρικάρντο - ή Σοάρες) - Καντουρί (όταν και αν..)
Δεξιά: Ζίφκοβιτς - Νάραϊ (αν και όταν έρθει)

Καιγόμαστε για αριστερό εξτρέμ ξαναλέω. Το να μην έρθει τώρα, ok θα ήταν προτιμότερο να είναι στη προετοιμασία, αλλά δεν χάλασε και ο κόσμος. Αλλά το να μην έρθει γενικά, θα ισοδυναμεί με έγκλημα.

Έχει γίνει κάτι με τα σχόλια και δεν περνάνε; Καλημέρες.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”