Μεταγραφές Καλοκαιριού 2022 ΙΙ
-
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2022 ΙΙ
Οι του 24 πάντως πριν λίγο έγραψαν πως αριστερα δοκιμάζονται οι κουαλιατα και ρικαρντο..με τον ελ Καντούρι να παίζει δέκα που για μενα είναι και η θέση που πρέπει να βρίσκεται και μπορεί να κάνει πολλά πραγματα(αν βέβαια είναι υγιής).
Και ακομα δεν αρχισαν τα φιλικα. Που να αρχισουν και αυτα να τους βγαλουμε ολους αχρηστους απο την πρωτη μερα.
- john4serres
Έχουμε ρόστερ 32 παικτών στην προετοιμασία, αλλά ζήτημα να υπάρχουν 2-3 ενεργοί με ποιότητα που θα μας βάλουν ομίλους Conference.
Και γω έχω την άποψη, αν του δίνουν λύση παίκτες που δεν είναι κλασικοί ακραίοι, καλύτερα θα ήταν να υπάρξει σε άλλη θέση ενίσχυση.
Ακόμη και οι ομάδες στο μεγάλο νησί έχουν απαρνηθεί τους ασβεστες.
Το έγραψα και το πιστεύω.
Τουλάχιστον ένας από τους τρείς θα ξεχωρίσει και θα διεκδικήσει άμεσα την θέση του στην ενδεκάδα.
Εξάλλου έτσι θα επιβεβαιωθεί η μεθοδολογία του Λουτσε.
Τουλάχιστον ένας από τους τρείς θα ξεχωρίσει και θα διεκδικήσει άμεσα την θέση του στην ενδεκάδα.
Το να καθυστερησει η υποθεση του αριστερου εξτρεμ στη προσπαθεια να βρεθει κατι καλυτερο σε σχεση με οτι μπορει να βρουμε τωρα ειναι κατανοητο.Το να σκεφτομαστε να μην αποκτηθει καθολου αλλος μεσοεπιθετικος και συγκεκριμενα ακραιος ειναι πραγματικα αστειο...
Και γω έχω την άποψη, αν του δίνουν λύση παίκτες που δεν είναι κλασικοί ακραίοι, καλύτερα θα ήταν να υπάρξει σε άλλη θέση ενίσχυση.
-
Ε ναι τώρα σιγά επειδή έχει 7 8 που πέρσι μας πήγαν στους 8;john4serres έγραψε:Έχουμε ρόστερ 32 παικτών στην προετοιμασία, αλλά ζήτημα να υπάρχουν 2-3 ενεργοί με ποιότητα που θα μας βάλουν ομίλους Conference.
-
Ε προφανως ποιοτικο ειναι το θεμαgika έγραψε:Ε πόσους θες ρε μαν;Gospi έγραψε:Απο ολους οσους αναφερεις καινουριος ειναι μονο ο Κουαλιατα. Αρα η πιθανοτητα για να δουμε κατι διαφορετικο ειναι μονο αν πιασει ο Κουαλιατα, αλλιως θα χουμε την ιδια δυσλειτουργικη μεσοεπιθετικη γραμμη με περσι...
Ο Ναρει ας ερθει πρώτα και μετα βλεπουμε αν θα αποτελει απλα αλλαγη του Ζιφκο ή αν υπολογιζεται και για αριστερα
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk![]()
Ήρθε ο Κουαλιάτα για αριστερά, ήρθε ο Ρικάρντο στο 10, ήρθε κι ο Νάρει για δεξιά.
Έμεινε κι ο Μπίσε για αριστερά, έμεινε κι ο Καντουρί για 10, έμεινε κι ο Αντρίγια για δεξιά.
Ξέμεινε κι ο Λάμπρου για αριστερά, ξέμεινε κι ο Μουργκ για 10, ξέμεινε κι ο Τέιλορ για δεξιά.
Υπάρχει κι ο Βιειρίνια που μπορεί να παίξει και εξτρέμ.
Υπάρχουν κι οι Αουγκούστο/Σοάρες που πέρσι έπαιξαν στο 10.
Υπάρχει κι ο Κωνσταντέλιας που παλεύει να αρπάξει την ευκαιρία του.
Αν θα έλεγε κανείς ότι υπάρχει πρόβλημα, αυτό θα ήταν ποιοτικό κι όχι ποσοτικό.
Μακάρι να φύγουν οι Μουργκ/Τέιλορ/Λάμπρου και να έρθει ένας ακόμα παικταράς.
Αλλά έχουμε μέχρι τον Αύγουστο.
Το οτι υπαρχει ο κωνσταντελιας και ο ρικαρντο δεν μου λεει απολυτως τιποτα με τα απειροελαχιστα παιχνιδια που εχουν σε επαγγελματικο επιπεδο.
Αυτο λεει και ο φιλος πιο πανω οτι σε σχεση με περυσι ειμαστε συν μονο στον κουλιατα..Που και αυτος στην γουοντερερς επαιζε δεν ξερουμε τι θα βγει ακριβως..
Θελουμε επειγοντως 2 ποιοτικοτατες προσθηκες μπροστα.
Φετος παντως το διδυμο εχει καλη ενημερωση (Τοσκιτσης-Τσακαλεας). Να τα λεμε ολα.
Ασχετο....αλλα με τον Ρικαρντο μαλλον μας εχουν κοροιδεψει. Δεν υπαρχει ουτε μια φωτο που να μοιαζει κατω απο 26...
Ασχετο....αλλα με τον Ρικαρντο μαλλον μας εχουν κοροιδεψει. Δεν υπαρχει ουτε μια φωτο που να μοιαζει κατω απο 26...
kos έγραψε:Ο Ομάρ ξεχωρίζει σε κάθε προετοιμασία.
Στο ζεσταμα επισήμων αγώνων έχει ένα θέμα...

Πλάκα πλάκα ξέρει κάποιος να μας πει σε πόσες προετοιμασίες έχει πάει ο Λάμπρου και σε πόσες σεζόν έμεινε ως μέλος της ομάδας??
Υπάρχει όμως και το πρόβλημα ότι δύο από αυτούς που μαμανε και δείχνουν να μην βλέπουν κανέναν,ο ένας είναι χωρίς συμβόλαιο και ο άλλος δεν ξέρουμε πόσο θα αντέξειGINOLA έγραψε:Παιδιά,τα υπάρχοντα εξτρεμ δείχνουν να μαμανε, τα πρωτα στοιχεια αρέσουν, ειδικά ένας ξεχωρίζει και φαίνεται πως θα κάνει μεγάλη διαφορά.
Αν σκεφτείς ότι θα έρθει και ναρει δεν αποκλείω απλά να πάει ο μποτο σε αντιτσολακ τύπου μπαλντε (δλδ all around) και να δουν αν και τι προς το τέλος.
Ναι αλλά αυτόν τον δρόμο αποφάσισε να τραβήξει η ΠΑΕ.giliopoulos έγραψε: Ε προφανως ποιοτικο ειναι το θεμα
Το οτι υπαρχει ο κωνσταντελιας και ο ρικαρντο δεν μου λεει απολυτως τιποτα με τα απειροελαχιστα παιχνιδια που εχουν σε επαγγελματικο επιπεδο.
Αυτο λεει και ο φιλος πιο πανω οτι σε σχεση με περυσι ειμαστε συν μονο στον κουλιατα..Που και αυτος στην γουοντερερς επαιζε δεν ξερουμε τι θα βγει ακριβως..
Θελουμε επειγοντως 2 ποιοτικοτατες προσθηκες μπροστα.
Θα δωθεί χρόνος και στον Ρικάρντο και στον Κωνσταντέλια και στον Κουαλιάτα και σε όλους.
Σε σχέση με πέρσι είμαστε συν Κουαλιάτα, Ρικάρντο, Λάμπρου και μείον μόνο τον Μιτρίτσα.
2 ποιοτικότατες προσθήκες θες μπροστά αν θες να διεκδικήσεις το πρωτάθλημα άμεσα, όχι αν θες να στήσεις την ομάδα στο μοτίβο που έχει ο Μπότο στο μυαλό του.
Κάτσε ρε εβριτη θα μας τρελάνεις??Ασπρόμαυρος Εβρίτης έγραψε:Επειδή θα τρελαθούμε σε λίγο. Όλες οι κινήσεις μέχρι στιγμής έχουν λογική, προφανώς μένει να αποδειχθεί στη πράξη αλλά κρίνουμε με αυτά που βλέπουμε μέχρι στιγμής. Το ρόστερ είναι ήδη αναβαθμισμένο σε χαρακτηριστικά παικτών αλλά και σε επιλογές. Με τρεις κινήσεις που απομένουν συν τον Νάρεϊ είμαστε σούπερ.
Αα και για να μην ξεχνιόμαστε επειδή διαβάζουν και αλλόθρησκοι, ο ΠΑΟΚ για ακόμη μια χρονιά έχει ξοδέψει τα περισσότερα χρήματα για αγορές. Όχι ότι αυτό λέει απαραίτητα κάτι αλλά τα θέτω ως απάντηση στα περί κλειστής κάνουλας και λοιπές μπουρδολογιες που διαβάζουμε δεξιά και αριστερά.
Για ποια λογική μιλάς, όταν πριν 3-4 μερες έγραφες..ποιος Καργας αν είναι να φέρουμε και τον Φυντανιδη..
Πετάει ο γάιδαρος...Πετάει... είστε κάποιοι...
joshua έγραψε:Το να καθυστερησει η υποθεση του αριστερου εξτρεμ στη προσπαθεια να βρεθει κατι καλυτερο σε σχεση με οτι μπορει να βρουμε τωρα ειναι κατανοητο.Το να σκεφτομαστε να μην αποκτηθει καθολου αλλος μεσοεπιθετικος και συγκεκριμενα ακραιος ειναι πραγματικα αστειο...
Άλλος μεσοεπιθετικός και συγκεκριμένα ακραίος....
Γιατί είναι αστείο? Αν ο μπισε ήταν ικανός, με ελάχιστα νούμερα όπως για παράδειγμα να είχε πέρσι έξι γκολ και 8 ασίστ. Ή ο Καντουρι. Θα σε χάλαγαν?
Οι δύο παραπάνω είναι ακραίοι?
Είσαι σίγουρος ότι ο Λουτσε ψάχνει για παίκτη όπως ο ζιβκο? Ακόμη κι αν είχε καλύτερα νούμερα?
Αν αυτό τον ρόλο φανεί ότι μπορεί να τον παίξει ο κουαλιατα, θα μας χάλαγε?
Για ακόμη έναν, συμπληρωματικό ή δεν ξέρω τι άλλο, φυσικά συμφωνώ.
Καλά ρε φίλε, ο Τοσκιτσης το έγραψε, όχι ο Μποτο.
Που και ο ίδιος ο Μποτο μάλλον θα έλεγε, είναι δυνατόν να γράψει 100% κλείνει?
Δηλαδή εντάξει είπαμε, να μας ξινιζουν πράγματα αλλά μην είμαστε παραλογοι[/quote]
Χαλάρωσε ρε φίλε. Περιπαιχτικά το έγραψα.
Δικηγόρος του Τοσκίτση είσαι ή αυτόκλητος υπερασπιστής του;
Έτσι κι αλλιώς το σχόλιο που έκανα έχει ευρύτερες προεκτάσεις. Αφορά σε όλους τους αυτοαποκαλούμενους αθλητικογράφους οι οποίοι λατρεύουν τις λέξεις μάλλον, ίσως, είναι κοντά, όπως όλα δειχνουν κ.ο.κ.[/quote]
Αδερφε συγνωμη για την παρεμβαση. Με ολη την καλη διαθεση, θελω να σου πω οτι δε το βρισκω ευγενικο να σχολιαζεις με τοσο απαξιωτικο τροπο καποιον που πριν απο λιγο εδειξε οτι βρισκεται αναμεσα μας και απανταει στις ερωτησεις μας..[/quote]
Καλοδεχούμενη η παρέμβαση σου αδερφέ, κι εγώ με καλή διάθεση θα σου απαντήσω.
Νομίζω ότι "διυλίζουμε τον κώνωπα και καταπίνουμε την κάμηλον". Εξηγούμαι.
Τα τελευταία χρόνια που διαβάζω καθημερινά το φορουμ και μάλιστα τους τελευταίους μήνες ως μέλος αυτού, έχω διαπιστώσει ότι πολλά μέλη χρησιμοποιούν συνεχώς την λέξη αρδ όταν αναφέρονται σε κάποιον αθλητικογράφο. Στο ίδιο μοτίβο, γράφονται συνεχώς σχόλια πραγματικά απαξιωτικά γι αυτούς καθημερινά. Δεν είδα ποτέ όμως κανέναν να αντιδράει και να διαφωνεί με αυτή τη στάση και προσέγγιση. Εντούτοις, το δικό μου σχόλιο, το οποίο ήδη έχω εξηγήσει ότι ήταν περιπαιχτικό και αφορούσε όλους τους αθλητικογράφους, έφερε όλη αυτή την αντίδραση, στο βαθμό μάλιστα να χαρακτήριστεί μη ευγενικό και απαξιωτικό! Κάποιοι μάλιστα μας καλούν να σεβόμαστε τον Τοσκίτση και να του πούμε και ευχαριστώ.
Δεν ξέρω ρε μάγκες, μου φαίνονται λίγο αντιφατικά όλα αυτά, έως και παράλογα.
Ζητώ συγνώμη λοιπόν αν κάποιοι θίχτηκαν εδώ μέσα με το σχόλιο μου, αλλά νιώθω ότι υπάρχουν δύο μέτρα και δύο σταθμά στις αντιδράσεις παρόμοιων σχολίων και αυτό δεν μου φαίνεται και πολύ καλό.
Που και ο ίδιος ο Μποτο μάλλον θα έλεγε, είναι δυνατόν να γράψει 100% κλείνει?
Δηλαδή εντάξει είπαμε, να μας ξινιζουν πράγματα αλλά μην είμαστε παραλογοι[/quote]
Χαλάρωσε ρε φίλε. Περιπαιχτικά το έγραψα.
Δικηγόρος του Τοσκίτση είσαι ή αυτόκλητος υπερασπιστής του;
Έτσι κι αλλιώς το σχόλιο που έκανα έχει ευρύτερες προεκτάσεις. Αφορά σε όλους τους αυτοαποκαλούμενους αθλητικογράφους οι οποίοι λατρεύουν τις λέξεις μάλλον, ίσως, είναι κοντά, όπως όλα δειχνουν κ.ο.κ.[/quote]
Αδερφε συγνωμη για την παρεμβαση. Με ολη την καλη διαθεση, θελω να σου πω οτι δε το βρισκω ευγενικο να σχολιαζεις με τοσο απαξιωτικο τροπο καποιον που πριν απο λιγο εδειξε οτι βρισκεται αναμεσα μας και απανταει στις ερωτησεις μας..[/quote]
Καλοδεχούμενη η παρέμβαση σου αδερφέ, κι εγώ με καλή διάθεση θα σου απαντήσω.
Νομίζω ότι "διυλίζουμε τον κώνωπα και καταπίνουμε την κάμηλον". Εξηγούμαι.
Τα τελευταία χρόνια που διαβάζω καθημερινά το φορουμ και μάλιστα τους τελευταίους μήνες ως μέλος αυτού, έχω διαπιστώσει ότι πολλά μέλη χρησιμοποιούν συνεχώς την λέξη αρδ όταν αναφέρονται σε κάποιον αθλητικογράφο. Στο ίδιο μοτίβο, γράφονται συνεχώς σχόλια πραγματικά απαξιωτικά γι αυτούς καθημερινά. Δεν είδα ποτέ όμως κανέναν να αντιδράει και να διαφωνεί με αυτή τη στάση και προσέγγιση. Εντούτοις, το δικό μου σχόλιο, το οποίο ήδη έχω εξηγήσει ότι ήταν περιπαιχτικό και αφορούσε όλους τους αθλητικογράφους, έφερε όλη αυτή την αντίδραση, στο βαθμό μάλιστα να χαρακτήριστεί μη ευγενικό και απαξιωτικό! Κάποιοι μάλιστα μας καλούν να σεβόμαστε τον Τοσκίτση και να του πούμε και ευχαριστώ.
Δεν ξέρω ρε μάγκες, μου φαίνονται λίγο αντιφατικά όλα αυτά, έως και παράλογα.
Ζητώ συγνώμη λοιπόν αν κάποιοι θίχτηκαν εδώ μέσα με το σχόλιο μου, αλλά νιώθω ότι υπάρχουν δύο μέτρα και δύο σταθμά στις αντιδράσεις παρόμοιων σχολίων και αυτό δεν μου φαίνεται και πολύ καλό.