Μεταγραφές Καλοκαιριού 2022 ΙΙ
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2022 ΙΙ
Gospi έγραψε:Αν δεν ερθει αριστερο εξτρεμ παλι θα κανουμε μαγικα για να βγαλουμε σωστη ενδεκαδα. Δηλαδη θα μςταθεσουμς τον Κουαλιατα π ηρθε ως δεκαρι, στα αριστερα και θα παιζουμε με ποιον στο 10? Με μπισε και Καντουρι? Να χαμε να λεγαμε.
Οταν φερνεις δεκαρι τον βαζεις δεκαρι. Αν θες αριστερο εξτρεμ αγοραζεις αριστερο εξτρεμ.
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Έχει γεμίσει αρκετά το ροστερ , ειδικά αν τελειώσει και 100% του Ναρει , έχει λογική να δουλέψει λίγο την ομαδα για να δουν τι λείπει.
Καλές οι γρήγορες μεταγραφες αλλά καλό να έχει και κάτι Αύγουστο νομίζω
abc_o_ karpouzas έγραψε:πως μπορει να εισαι σε 8-10 αγωνιστικες ...περιπου ...μειον 10??Maxpaok έγραψε:Αν δεν είμαστε -10 Το Νοέμβριο αλλά -2, -1, 0, +1
Να μιλάμε για πρωτάθλημα?
Εμένα Ρωτάς?
Αλλά το διακύβευμα, το ερώτημα είναι άλλο.
Αν δούμε ότι η ομάδα ρολαρει, γουστάρει, βγάζει γούστα κι ο κόσμος, να έχουμε και λίγο την αισιοδοξία ότι μπορούμε? Ή από 28 Ιουνίου καταλήξαμε ότι δεν....?
-
Συμφωνω απολυτα..Gospi έγραψε:Αν δεν ερθει αριστερο εξτρεμ παλι θα κανουμε μαγικα για να βγαλουμε σωστη ενδεκαδα. Δηλαδη θα μςταθεσουμς τον Κουαλιατα π ηρθε ως δεκαρι, στα αριστερα και θα παιζουμε με ποιον στο 10? Με μπισε και Καντουρι? Να χαμε να λεγαμε.
Οταν φερνεις δεκαρι τον βαζεις δεκαρι. Αν θες αριστερο εξτρεμ αγοραζεις αριστερο εξτρεμ.
Παλι αλχημειες να βαζεις κουλιατα καντουρι αριστερα.
παρτε ρε αλλο ενα εξτρεμ να εχουμε, ακομα και ο ζιβκοβιτς δεν ειναι εξτρεμ γραμμης.
Μονο τον ναρευ θα εχουμε
Μην αγχώνεστε ρε θα συγκλίνουν όλοι μαζί για να επελαυνει ο Τέιλορ απο πισω δεξιά, να έχει χώρους
Και θα μπαίνουν όλοι μαζί με τη μπάλα στα διχτυα. Εναλλακτικός χώρος του Ζαλόγγου. Γιούργια.
Και θα μπαίνουν όλοι μαζί με τη μπάλα στα διχτυα. Εναλλακτικός χώρος του Ζαλόγγου. Γιούργια.
ενταξει ρε παιδια να δωσουμε χρονο για το αρ. εξτρεμ και να περιμενουμε αποχωρησεις για να ερθει αλλα οχι και να μην ερθει καθολου, ειδικα μετα απο μια χρονια με μπισε με 51 παιχνιδια και τον μιτριτσα τον ανυπαρκτο να συζηταμε οτι δεν θελουμε παιχταρα εκει ελεος
ΠΑΟΚ
ΠΑΟΚ
Αν υπάρχουν χρήματα ο Αύγουστος είναι υπέροχος.GINOLA έγραψε:Gospi έγραψε:Αν δεν ερθει αριστερο εξτρεμ παλι θα κανουμε μαγικα για να βγαλουμε σωστη ενδεκαδα. Δηλαδη θα μςταθεσουμς τον Κουαλιατα π ηρθε ως δεκαρι, στα αριστερα και θα παιζουμε με ποιον στο 10? Με μπισε και Καντουρι? Να χαμε να λεγαμε.
Έχει γεμίσει αρκετά το ροστερ , ειδικά αν τελειώσει και 100% του Ναρει , έχει λογική να δουλέψει λίγο την ομαδα για να δουν τι λείπει.
Καλές οι γρήγορες μεταγραφες αλλά καλό να έχει και κάτι Αύγουστο νομίζω
Υπήρξαν όμως χρονιές που περιμέναμε και περιμέναμε και ξαναπεριμεναμε......και στο τέλος περιμέναμε άδικα.
Τα κενά ΔΕΝ καλύφθηκαν εκ των έσω.
Θεωρητικά όμως έχεις δίκαιο
Ανανέωσε ο Μπίσε, έχουμε Καντουρί και Κουαλιάτα, ερωτηματικό για τον Λάμπρου και αν χρειαστεί παίζει κι ο Αντρίγια αριστερά κι ο Βιειρίνια κι ο Νάρει. Κι άλλον θέλουμε;
Εγώ ένα δεκάρι θέλω για βασικό με Καντουρί/Κουαλιάτα/Μπίσεσβαρ για δεύτερους όταν δεν παίζουν αριστερά.
Εγώ ένα δεκάρι θέλω για βασικό με Καντουρί/Κουαλιάτα/Μπίσεσβαρ για δεύτερους όταν δεν παίζουν αριστερά.
Απο ολους οσους αναφερεις καινουριος ειναι μονο ο Κουαλιατα. Αρα η πιθανοτητα για να δουμε κατι διαφορετικο ειναι μονο αν πιασει ο Κουαλιατα, αλλιως θα χουμε την ιδια δυσλειτουργικη μεσοεπιθετικη γραμμη με περσι...
Ο Ναρει ας ερθει πρώτα και μετα βλεπουμε αν θα αποτελει απλα αλλαγη του Ζιφκο ή αν υπολογιζεται και για αριστερα
Ο Ναρει ας ερθει πρώτα και μετα βλεπουμε αν θα αποτελει απλα αλλαγη του Ζιφκο ή αν υπολογιζεται και για αριστερα
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Gospi την Τρί 28 Ιουν 2022, 14:47, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Επειδή ήμουν κάτοικος Αθηνών για δεκαετίες και αναγκαστικά διάβαζα, άκουγα τους εκεί ρεπορτερ και δημοσιογράφους, η ταπεινή μου άποψη είναι ότι την ομάδα μας την συνοδεύουν εξαιρετικοί ρεπορτερ και με διαφορά από τους συναδέρφους τους των άλλων ομάδων.και ιδιαίτερα των Αθηνών.
Μόνιμα και διαρκώς ψάχνετε δράσεις, εκτιμήσεις, λέξη που να μειώνει τον εκάστοτε εργαζόμενο.
Τα σέβη μου στον παραπάνω ρεπορτερ που έχει το θάρρος να αυτοπαρουσιαζεται, να απαντά και να συμμετέχει.
Επιτέλους σεβασμός!
Μόνιμα και διαρκώς ψάχνετε δράσεις, εκτιμήσεις, λέξη που να μειώνει τον εκάστοτε εργαζόμενο.
Τα σέβη μου στον παραπάνω ρεπορτερ που έχει το θάρρος να αυτοπαρουσιαζεται, να απαντά και να συμμετέχει.
Επιτέλους σεβασμός!
- Mitsospaoki4
- Moderator
Τον Λάμπρου σοβαρά τον υπολογίζουν;
Ή απλά δεν βρίσκεται κανείς να τον πάρει;
Ή απλά δεν βρίσκεται κανείς να τον πάρει;
Χαλάρωσε ρε φίλε. Περιπαιχτικά το έγραψα.Tolaros έγραψε:Καλά ρε φίλε, ο Τοσκιτσης το έγραψε, όχι ο Μποτο.Logistis έγραψε:Ο Τοκσίνης λεει οτι σήμερα μάλλον τελειώνει θετικά το θέμα του Νάραϊ.
Έβαλε και τη λέξη μάλλον.....
δημοσιογραφία......
Που και ο ίδιος ο Μποτο μάλλον θα έλεγε, είναι δυνατόν να γράψει 100% κλείνει?
Δηλαδή εντάξει είπαμε, να μας ξινιζουν πράγματα αλλά μην είμαστε παραλογοι
Δικηγόρος του Τοσκίτση είσαι ή αυτόκλητος υπερασπιστής του;
Έτσι κι αλλιώς το σχόλιο που έκανα έχει ευρύτερες προεκτάσεις. Αφορά σε όλους τους αυτοαποκαλούμενους αθλητικογράφους οι οποίοι λατρεύουν τις λέξεις μάλλον, ίσως, είναι κοντά, όπως όλα δειχνουν κ.ο.κ.
Αν δεν έρθει αριστερό εξτρέμ, η μόνη διαφοροποίηση μεσοεπιθετικά με πέρσι, θα είναι η προσθήκη του Κουαλιάτα, που ok δεν τον ξέραμε, δεν τον έχουμε δει, το βιογραφικό του είναι αυτό που είναι, μακάρι να κάνει παπάδες αλλά είμαι σίγουρος πως κανείς μας δεν κόβει το χέρι του, άντε και αν έρθει ο Νάραϊ δεξιά, που εκεί υπάρχει ο Ζίφκοβιτς.
Αυτοί θα καλύψουν τους 20 βαθμούς από τον πρώτο;
Θα μιλάμε για λευκή πετσέτα μετά από Οκτώβριο μήνα. Δεν το θεωρώ πιθανό.
Είπαμε να μην πάρουν παίκτη 30 εκατομμυρίων, αλλά ένα(!) καθαρό αριστερό εξτρέμ, με ένα νορμάλ βιογραφικό, θα είναι αδιανόητο να μην πάρουν.
Να είναι πάντα καλά και ο Μπίσε και ο Καντουρί. Ο ένας όμως έκανε 51 παιχνίδια με 2 γκολ και ο άλλος έβγαλε 51 τραυματισμούς και 1 γκολ. Δηλαδή κάπου... φτάνει με τις υπερβολές.
Καλός χρυσός ο προγραμματισμός, μακάρι όλα τα πιτσιρίκια να μας βγουν, αλλά τα δυο κενά στο στόπερ και στο αριστερό εξτρέμ είναι τεράστια.
Αυτοί θα καλύψουν τους 20 βαθμούς από τον πρώτο;
Θα μιλάμε για λευκή πετσέτα μετά από Οκτώβριο μήνα. Δεν το θεωρώ πιθανό.
Είπαμε να μην πάρουν παίκτη 30 εκατομμυρίων, αλλά ένα(!) καθαρό αριστερό εξτρέμ, με ένα νορμάλ βιογραφικό, θα είναι αδιανόητο να μην πάρουν.
Να είναι πάντα καλά και ο Μπίσε και ο Καντουρί. Ο ένας όμως έκανε 51 παιχνίδια με 2 γκολ και ο άλλος έβγαλε 51 τραυματισμούς και 1 γκολ. Δηλαδή κάπου... φτάνει με τις υπερβολές.
Καλός χρυσός ο προγραμματισμός, μακάρι όλα τα πιτσιρίκια να μας βγουν, αλλά τα δυο κενά στο στόπερ και στο αριστερό εξτρέμ είναι τεράστια.
- black_star_ninja
Αδερφε συγνωμη για την παρεμβαση. Με ολη την καλη διαθεση, θελω να σου πω οτι δε το βρισκω ευγενικο να σχολιαζεις με τοσο απαξιωτικο τροπο καποιον που πριν απο λιγο εδειξε οτι βρισκεται αναμεσα μας και απανταει στις ερωτησεις μας..Logistis έγραψε:Χαλάρωσε ρε φίλε. Περιπαιχτικά το έγραψα.Tolaros έγραψε:Καλά ρε φίλε, ο Τοσκιτσης το έγραψε, όχι ο Μποτο.Logistis έγραψε:Ο Τοκσίνης λεει οτι σήμερα μάλλον τελειώνει θετικά το θέμα του Νάραϊ.
Έβαλε και τη λέξη μάλλον.....
δημοσιογραφία......
Που και ο ίδιος ο Μποτο μάλλον θα έλεγε, είναι δυνατόν να γράψει 100% κλείνει?
Δηλαδή εντάξει είπαμε, να μας ξινιζουν πράγματα αλλά μην είμαστε παραλογοι
Δικηγόρος του Τοσκίτση είσαι ή αυτόκλητος υπερασπιστής του;
Έτσι κι αλλιώς το σχόλιο που έκανα έχει ευρύτερες προεκτάσεις. Αφορά σε όλους τους αυτοαποκαλούμενους αθλητικογράφους οι οποίοι λατρεύουν τις λέξεις μάλλον, ίσως, είναι κοντά, όπως όλα δειχνουν κ.ο.κ.
Ε πόσους θες ρε μαν;Gospi έγραψε:Απο ολους οσους αναφερεις καινουριος ειναι μονο ο Κουαλιατα. Αρα η πιθανοτητα για να δουμε κατι διαφορετικο ειναι μονο αν πιασει ο Κουαλιατα, αλλιως θα χουμε την ιδια δυσλειτουργικη μεσοεπιθετικη γραμμη με περσι...

Ήρθε ο Κουαλιάτα για αριστερά, ήρθε ο Ρικάρντο στο 10, ήρθε κι ο Νάρει για δεξιά.
Έμεινε κι ο Μπίσε για αριστερά, έμεινε κι ο Καντουρί για 10, έμεινε κι ο Αντρίγια για δεξιά.
Ξέμεινε κι ο Λάμπρου για αριστερά, ξέμεινε κι ο Μουργκ για 10, ξέμεινε κι ο Τέιλορ για δεξιά.
Υπάρχει κι ο Βιειρίνια που μπορεί να παίξει και εξτρέμ.
Υπάρχουν κι οι Αουγκούστο/Σοάρες που πέρσι έπαιξαν στο 10.
Υπάρχει κι ο Κωνσταντέλιας που παλεύει να αρπάξει την ευκαιρία του.
Αν θα έλεγε κανείς ότι υπάρχει πρόβλημα, αυτό θα ήταν ποιοτικό κι όχι ποσοτικό.
Μακάρι να φύγουν οι Μουργκ/Τέιλορ/Λάμπρου και να έρθει ένας ακόμα παικταράς.
Αλλά έχουμε μέχρι τον Αύγουστο.