Μεταγραφές Καλοκαιριού 2022 ΙΙ

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
DamoN

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2022 ΙΙ

Δημοσίευση από DamoN »

Αν όλα πάνε καλά και σου βγουνε οι μεταγραφές (εννοώ έχουν ενεργό ρόλο και δεν είναι μεταξύ πάγκο και εξέδρας )τότε η ομάδα θα αλλάξει στυλ παιχνιδιού στο οποίο ο ολιβειρα θα μπορεί να συμμετέχει γιατί είναι πολύ καλός εκτός περιοχής διοτι ξέρει μπάλα ενώ ο τσολακ όχι. Με χαφ τυπου Σοαρες ή νταντας θέλεις έναν παιχτη για μπροστά έστω και αναπληρωματικό γρήγορο με ατομική ενέργεια (έναν Ακπομ με καλύτερα νούμερα σε γκολ και ασιστ δλδ ) όποτε για μένα είναι χρήση ευκαιρία να πάρεις τα λεφτά της ρειντζερς και να πας να τα επενδύσεις . Δεν θα ήθελα να μείνει ο τσολακ. Μποτειμ αργείς;
gmet

Δημοσίευση από gmet »

Η ομάδα φέτος κάνει τις κινήσεις που έπρεπε να κάνει αμέσως μετά το ντάμπλ. Φέτος πιστεύω ότι είναι πολύ αργά και όταν λέω πολύ αργά εννοώ ότι θα χρειαστεί πολλή υπομονή και 1 με 2 χρονιές για να μπορέσει να κάνει πρωταθλητισμό στην πράξη και όχι στα λόγια. Τουλάχιστον όμως κάτι γίνεται...
Άβαταρ μέλους
psykoman

Δημοσίευση από psykoman »

Ειδα παλια μου αναρτηση στο φατσοβιβλιο...σαν σημερα το 2019 μου ειχε ερθει το διαρκειας σπιτι....
Αιντε ρε βγαλτε τα ρε τα γαμημενα να κανουμε ντου.
Να οπλισουμε οι ΜΑΟ ΜΑΟ και να τα τελειωσουμε.
Άβαταρ μέλους
gika

Δημοσίευση από gika »

Sourme δεν είναι σωστό να μιλάμε για πρωταθλητισμό φέτος. Φέραμε 22χρονα παιδιά που δεν έχουν έρθει Ελλάδα ούτε για διακοπές. Όσο ταλέντο και να έχουν θέλουν χρόνο. Τι νόημα έχει να λέμε ότι πάμε για πρωτάθλημα, αν τον Νοέμβρη είμαστε 10+ βαθμούς από την κορυφή;

Ή να το πω αλλιώς: αν ο στόχος ήταν το πρωτάθλημα φέτος, οι μεταγραφές μας είναι όλες λάθος.

Αν πάλι ο στόχος είναι να χτίσουμε μία ομάδα με νέους παίκτες, που σταδιακά να πουλάει και να αγοράζει, αυξάνει συνεχώς την ποιότητα της και να φτάσει να είναι θελκτική στα μεγαλύτερα ταλέντα του κόσμου που ψαχνουν το πρώτο βήμα τους - και σε βάθος χρόνου να παίρνει τίτλους και να διακρίνεται σε ευρωπαικό επίπεδο - τότε, μάλλον βαδίζουμε προς τη σωστή κατεύθυνση.

Με τέτοιες μεταγραφές, ας μη βαζουμε έξτρα βάρος στα παιδιά που πήραμε.
fytilas

Δημοσίευση από fytilas »

ο τσολακ ειναι καλος παιχτης, περσι βοήθησε την ομαδα και εκτος απο τα γκολ ηταν παντα μεσα στις φασεις και τον ενιωθε ο αντιπαλος, φετος που θα εχει απο πισω του νταντας και σια θα ειναι ποιο ευκολο για αυτον
Άβαταρ μέλους
vs40

Δημοσίευση από vs40 »

Ο Τσόλακ το Σεπτέμβριο κλείνει τα 29 του έτη. Φέτος είναι η τελευταία του χρονιά που ηλικιακά μπορεί να πωληθεί και να πάρουμε ένα ικανοποιητικό ποσό. Η ομάδα έχοντας τον 31χρονο πλέον Ολιβέιρα, χρειάζεται κάποιον νεότερο, μέχρι 27 ετών. Οτιδήποτε πάνω από 2,5εκ για τον Τσόλακ είναι πολυτέλεια, που δίνει στον ΠΑΟΚ την ευκολία να βρει φορ που να κάνει τη διαφορά. Από ότι θυμάμαι ούτε το συμβόλαιο του Τσόλακ ήταν χαμηλό, ενώ λήγει το 2024. Κατά τα άλλα είναι συμπαθής και αν μείνει θα τον στηρίξουμε πιστεύω.
Άβαταρ μέλους
obanebane

Δημοσίευση από obanebane »

400 το χρόνο παίρνει ο Τσολακ.
Άβαταρ μέλους
psykoman

Δημοσίευση από psykoman »

(28/6) επιστρέφει και ο Ζοσέ Μορέιρα δεδομένου πως απουσιάζει με σχετική άδεια στη Σκωτία σε μια σχολή τερματοφυλάκων.
Ο Ζίβκο Ζίβκοβιτς έχει αναλάβει το… ζέσταμα του γκρουπ των τερματοφυλάκων ως ο πιο έμπειρος και… παλιός!

Να ρε αλανια που χρειαστηκε ο Ζιφκο... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Άβαταρ μέλους
vs40

Δημοσίευση από vs40 »

obanebane έγραψε:400 το χρόνο παίρνει ο Τσολακ.
Εγώ νόμιζα τα διπλά. Αν παίρνει 400 τότε δεν υπάρχει λόγος να καιγόμαστε να τον δώσουμε, ειδικά αν για τον προπονητή είναι πολύτιμος.
ΓΚΟΥΕΡΙΝΟ 4

Δημοσίευση από ΓΚΟΥΕΡΙΝΟ 4 »

Πιστοί και συνεπείς με τη νοοτροπία τους μερικοί
αφού πρώτα ήθελαν από μέσα Ιουνίου να έχουν γίνει όλες οι μεταγραφές και να είναι από το πάνω ραφι, από το πιο πάνω συρτάρι κ.λπ
αφού λύσσαξαν με ανανέωση ζιφκο
αφού ξαναλύσσαξαν με ανανέωση Μπίσεσβαρ
τώρα από 28 Ιουνίου και ενώ αναμένονται κι άλλες κομβικής σημασίας κινήσεις, έβγαλαν και το πόρισμα
ΔΕΝ ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ.
Εγώ σε όλο αυτό δεν βλέπω κάτι το υγιές.
Δεν βλέπω καλή πίστη.
Δεν βλέπω απλή έκφραση γνώμης.
Πιο πολύ σαν κρυφή, συγκεκαλυμένη επιθυμία μου ακούγεται.
Δεν γίνεται σε όλα και για όλα να παίρνει κάποιος απλά έτσι θέση πάντα μειωτική για τις κινήσεις και την προοπτική της ομάδας ειδικά φέτος.
Άβαταρ μέλους
Gospi

Δημοσίευση από Gospi »

Εσυ και ο αλλος ειστε μακραν τα πιο κουραστικα μελη του φορουμ.
Ξεκολλατε λιγο

Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
gika

Δημοσίευση από gika »

ΓΚΟΥΕΡΙΝΟ 4 έγραψε:Πιστοί και συνεπείς με τη νοοτροπία τους μερικοί
αφού πρώτα ήθελαν από μέσα Ιουνίου να έχουν γίνει όλες οι μεταγραφές και να είναι από το πάνω ραφι, από το πιο πάνω συρτάρι κ.λπ
αφού λύσσαξαν με ανανέωση ζιφκο
αφού ξαναλύσσαξαν με ανανέωση Μπίσεσβαρ
τώρα από 28 Ιουνίου και ενώ αναμένονται κι άλλες κομβικής σημασίας κινήσεις, έβγαλαν και το πόρισμα
ΔΕΝ ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ.
Εγώ σε όλο αυτό δεν βλέπω κάτι το υγιές.
Δεν βλέπω καλή πίστη.
Δεν βλέπω απλή έκφραση γνώμης.
Πιο πολύ σαν κρυφή, συγκεκαλυμένη επιθυμία μου ακούγεται.
Δεν γίνεται σε όλα και για όλα να παίρνει κάποιος απλά έτσι θέση πάντα μειωτική για τις κινήσεις και την προοπτική της ομάδας ειδικά φέτος.
Σε ποιους αναφέρεσαι ΠΑΟΚτσάκι μου;
Άβαταρ μέλους
STRAFNIK

Δημοσίευση από STRAFNIK »

Ε ναι ! Μόλις τελείωσα 200 αχρηστες σελίδες άσχετες με.το περιεχόμενο
ας ξανά ανάψουν λίγο τα αίματα
να γίνουν άλλες 200
Δεν χαλαρώνετε λίγο όλοι σας;
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

Κοφτε το!

Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
nothu

Δημοσίευση από nothu »

STRAFNIK έγραψε:Ε ναι ! Μόλις τελείωσα 200 αχρηστες σελίδες άσχετες με.το περιεχόμενο
ας ξανά ανάψουν λίγο τα αίματα
να γίνουν άλλες 200
Δεν χαλαρώνετε λίγο όλοι σας;
Το πιο γαμηστερο τοπικ ειναι στην ιστορια του φορουμ ρε. Και 50 χρονια να περασουν οι ιδιοι 5-6 θα μαλωνουν για τα ιδια και τα ιδια.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”