kos έγραψε:18/7 ανοίγουν οι μεταγραφές στην Βραζιλία.
Στάνταρ θα παίξουν 1-2 κινήσεις....
Τι εννοείς;
Δηλαδή τώρα δεν μπορούμε να αγοράσουμε από Βραζιλία ή να δανειστούμε;
Δε σε πιάνω.
kos έγραψε:18/7 ανοίγουν οι μεταγραφές στην Βραζιλία.
renegade έγραψε:maceiο για πες μας ρε συ τι βλέπεις ?
κολλησε το ιντερνετ σορρυ !!!!!!renegade έγραψε:maceiο για πες μας ρε συ τι βλέπεις ?
αυτο ακριβωςgeorge188 έγραψε:renegade έγραψε:maceiο για πες μας ρε συ τι βλέπεις ?Σίγουρα το κουμπί υποβολή αρκετές φορές
https://www.sambafoot.com/en/news/more- ... -from-2022obanebane έγραψε:kos έγραψε:18/7 ανοίγουν οι μεταγραφές στην Βραζιλία.
Τι εννοείς;
Δηλαδή τώρα δεν μπορούμε να αγοράσουμε από Βραζιλία ή να δανειστούμε;
Δε σε πιάνω.
Προφανώςrenegade έγραψε:Καλά δεν υπάρχει πιθανότητα να μην δουλεύει ταυτόχρονα ο μποτο τις περιπτώσεις των πιθανών αντικαταστατών του κροάτη.
Ας μπει και κανένας πιο αισιόδοξος στο σαιτ σας...Gospi έγραψε:Αν εμεις οι δυο ανοιξουμε σαιτ και κανουμε βιντεακια, παίζει να κανουμε καλυτερο ρεπορταζ απο αυτους τους δυο!joshua έγραψε:Kολκας και Τζορμπα παντως δηλωνουν βεβαιοι οτι ο Τσολακ μετραει μερες...
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
sourmenetes έγραψε:Ας μπει και κανένας πιο αισιόδοξος στο σαιτ σας...Gospi έγραψε:Αν εμεις οι δυο ανοιξουμε σαιτ και κανουμε βιντεακια, παίζει να κανουμε καλυτερο ρεπορταζ απο αυτους τους δυο!joshua έγραψε:Kολκας και Τζορμπα παντως δηλωνουν βεβαιοι οτι ο Τσολακ μετραει μερες...
Χάχαχαχα...
Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
kos έγραψε:Έτσι κατάλαβα. 18/7 ξεκινάνε και οι πωλήσεις
optimist...not [FACE WITH TEARS OF JOY]thomas Murg έγραψε:sourmenetes έγραψε:Ας μπει και κανένας πιο αισιόδοξος στο σαιτ σας...Gospi έγραψε:Αν εμεις οι δυο ανοιξουμε σαιτ και κανουμε βιντεακια, παίζει να κανουμε καλυτερο ρεπορταζ απο αυτους τους δυο!
Χάχαχαχα...
Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Ο τίτλος της εκπομπής
Optimist