Μεταγραφές Καλοκαιριού 2022 ΙΙ
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2022 ΙΙ
κατι μου θυμιζει αυτο ...τοτε που πηραμε κρεσπο και περιμεναν πολλοι τον βασικο να ερθει
18/7 ανοίγουν οι μεταγραφές στην Βραζιλία.
Στάνταρ θα παίξουν 1-2 κινήσεις....
Στάνταρ θα παίξουν 1-2 κινήσεις....
Ο βασικός ήταν ο Βαρέλα, παρτενέρ ο Τζαβέλας (mvp της προηγούμενης σεζόν) και 3ος ο Κρέσπο.maceio έγραψε:κατι μου θυμιζει αυτο ...τοτε που πηραμε κρεσπο και περιμεναν πολλοι τον βασικο να ερθει
- buffalobill4
Αδερφέ περιέγραψες το πρόβλημα του ΠΑΟΚ τα τελευταία 3 τουλάχιστον χρόνια. Ότι η ομάδα πληρωνόταν πολύ περισσότερο από όσο πραγματικά άξιζε.ΑΜΠΑΛΑΕΑ έγραψε:Με έναν αρκετά προσεκτικο υπολογισμό
του ρόστερ και του μπάτζετ πάμε από
τα 19 εκατομμύρια περιπου καθαρά στα
11 μεχρι τώρα και με σχεδόν δεδομένες
και τις αποχωρήσεις Αουγκούστο,
Μουργκ, Τέιλορ, Τσολακ, Μιχαι.
Στο αισιόδοξο σενάριο που θα έρθουν ένα καλό
σέντερ Μπακ των 800 χιλιάδων,
ένα εξτρέμ του εκατομμυρίου
ένα φορ αναπληρωματικό των 800 χιλιάδων
και ένα εξτρέμ αλλαγή των 400 χιλιάδων
φτάνουμε καθαρά στα 14.
Μιλάμε για μια μείωση της τάξης
του 25-30 τοις εκατό!
Αυτά καθαρά πληροφοριακα.
Εγώ δε θα σχολιάσω.
Απλά για να ξέρουμε
τι λέμε και τι στόχους
μπορούμε να έχουμε.
Αύριο θα ανεβάσω κάτι
πιο αναλυτικό με τα
σχετικά νούμερα.
Δηλαδη δεν γίνεται να λέμε πέρσι ότι τα εξτρεμ μας είναι από τα χειρότερα του πρωταθλήματος πλην του ζιφκοβιτς και φέτος να το έχουμε ξεχάσει.
Θα μου πεις και ο μπισε αλλά και ο καντουρι που παίζουν εκεί μείνανε. Ναι αλλά με μείωση και με ταυτόχρονη απόκτηση 2 ή 3 παικτών εκεί.
Όλο το ζουμί είναι να έχει πετύχει καλούς παίκτες ο μποτο και ο συνδυασμός χαρακτηριστικών να είναι καλός. Απο εκεί και πέρα είναι θέμα λουτσεσκου, συστήματος να πετύχει η ομάδα.
εγω βλεπω παντως οτι εχουμε 5 σεντερ μπακ και 5 παικτες που μπορουν να παιξουν αρ εξτρεμ κουαλιατα , ρικαρντο , μπισε , λαμπρου και καντουρι και εαν παρουμε ναρευ 6 ...χωρις να βαζω τον βιερινια , οποτε δεν βλεπω να βιαζονται και πολυ να παρουμε παικτες σε αυτες τις θεσεις
Έγραψα νωρίς το απόγευμα ότι το στόπερ που θα έρθει πιθανόν να είναι κάποιος δανεικός έμπειρος για να καλύψει τη φετινή χρονιά και να μην καπελωθει ο Μιχαηλίδης που ξεκάθαρα προορίζεται για βασικός δίπλα στον Ινγκασον.
Δηλαδή ναι μεν μπορεί να δοθεί ένα υψηλό συμβόλαιο, όχι όμως με μακροχρόνια δέσμευση και αυτο δεν το θεωρώ σίγουρο.
Βέβαια υπάρχει και το ενδεχόμενο να πέφτουμε έξω για το τι θέλουν για τον Μιχαηλίδη αλλά και το τι μπορούν να περιμένουν μετά τον σοβαρό τραυματισμό του.
Αν ήταν εδώ ο Νορβηγός, θα μπορούσαμε να μιλήσουμε με άλλα δεδομένα,θα τον έβλεπε ο προπονητής στις προπονήσεις θα είχε δυνατότητα να κρίνει, τώρα ζοριζει το πράγμα.
Πάντως αν πάμε σε 5αδα Ινγκασον,Κάργα, Νασμπεργκ,Ρεντε,Μιχαηλίδη.
Πρέπει δυο από τους τρείς νέους να βγουν και να μπορούν να σταθούν στο επίπεδο του ΠΑΟΚ στο οποίο και οι τρεις δεν έχουν παίξει ποτέ.
Γι'αυτό πιστεύω ότι ο Ρεντε εγκαταλείφθηκε οριστικά με την απόκτηση Κάργα και θα πάμε σε πιο ασφαλή επιλογή.
Δηλαδή ναι μεν μπορεί να δοθεί ένα υψηλό συμβόλαιο, όχι όμως με μακροχρόνια δέσμευση και αυτο δεν το θεωρώ σίγουρο.
Βέβαια υπάρχει και το ενδεχόμενο να πέφτουμε έξω για το τι θέλουν για τον Μιχαηλίδη αλλά και το τι μπορούν να περιμένουν μετά τον σοβαρό τραυματισμό του.
Αν ήταν εδώ ο Νορβηγός, θα μπορούσαμε να μιλήσουμε με άλλα δεδομένα,θα τον έβλεπε ο προπονητής στις προπονήσεις θα είχε δυνατότητα να κρίνει, τώρα ζοριζει το πράγμα.
Πάντως αν πάμε σε 5αδα Ινγκασον,Κάργα, Νασμπεργκ,Ρεντε,Μιχαηλίδη.
Πρέπει δυο από τους τρείς νέους να βγουν και να μπορούν να σταθούν στο επίπεδο του ΠΑΟΚ στο οποίο και οι τρεις δεν έχουν παίξει ποτέ.
Γι'αυτό πιστεύω ότι ο Ρεντε εγκαταλείφθηκε οριστικά με την απόκτηση Κάργα και θα πάμε σε πιο ασφαλή επιλογή.
εγω βλεπω παντως οτι εχουμε 5 σεντερ μπακ και 5 παικτες που μπορουν να παιξουν αρ εξτρεμ κουαλιατα , ρικαρντο , μπισε , λαμπρου και καντουρι και εαν παρουμε ναρευ 6 ...χωρις να βαζω τον βιερινια , οποτε δεν βλεπω να βιαζονται και πολυ να παρουμε παικτες σε αυτες τις θεσεις
σορυ ,αλλα ειχε μπαγκαρει το συστημα και βγηκε το μηνυμα πολλες φορες
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος maceio την Δευ 27 Ιουν 2022, 23:07, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος obanebane την Δευ 27 Ιουν 2022, 23:03, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.