Μεταγραφές Καλοκαιριού 2022 ΙΙ

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
joshua

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2022 ΙΙ

Δημοσίευση από joshua »

Kολκας και Τζορμπα παντως δηλωνουν βεβαιοι οτι ο Τσολακ μετραει μερες...
Άβαταρ μέλους
Kabamaru11

Δημοσίευση από Kabamaru11 »

σαινια μιλαμε :lol: Αυτο το ξερει και το 99% του φορουμ,μη σου πω πως μετραει και ωρες.
Άβαταρ μέλους
Gospi

Δημοσίευση από Gospi »

Η πτώση στο μπατζετ δεν ειναι κακο, αν δεν σημαινει και πτώση στην ποιοτητα. Ισα ισα ειναι μαγκια να καταφερεις να φερεις παιχταραδες με χαμηλο μπατζετ. Το κερδος ειναι και βραχυπροθεσμο και μακροπροθεσμο!
Ειδικα σε χρονιες που πας για σχεδον ολικη αναδομηση, το να το καταφερεις με ελεγχομενο μπατζετ, σ δινει το δικαιωμα να χεις καβα χρημα για να κανεις στην πορεια διορθωτικες κινησεις (πχ. γεναρη κλπ)

Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
Gospi

Δημοσίευση από Gospi »

joshua έγραψε:Kολκας και Τζορμπα παντως δηλωνουν βεβαιοι οτι ο Τσολακ μετραει μερες...
Αν εμεις οι δυο ανοιξουμε σαιτ και κανουμε βιντεακια, παίζει να κανουμε καλυτερο ρεπορταζ απο αυτους τους δυο!

ΑΜΠΑΛΑΕΑ

Δημοσίευση από ΑΜΠΑΛΑΕΑ »

soflodoras έγραψε:Τρομερα προβοκατορικο το ποστ με τα μπατζετ της ομαδας. Ελπιζω να μην τσιμπησουν πολλοι συμφορουμιτες
Μάλλον ξέρεις από προβοκατσιες για
αυτό το αναγνώρισες.

Μαζευτείτε λίγο γιατί επειδή δεν
απαντάμε και είμαστε ευγενικοί
νομίζει ο καθένας που έμαθε
να γραφεί λόγω ιντερνετ στα 15:του
ότι μιλάει σε τίποτε παιδάκια
και τσουτσεκια.

Είμαι 50 χρόνων και είμαι
ΠΑΟΚ αυθεντικός πριν γεννηθειτε
και μάθετε τον ΠΑΟΚ επειδή
σας έφερε τίτλους ο Ιβάν.
Όταν η ομάδα έχανε τρία μηδέν
στην Τούμπα και εμείς φωναζαμε
και γυρίζαμε τα παιχνίδια
όταν ειμασταν 300 στο γηπεδο
όχι σαν κάτι ανυπαρκτους
που το παίζουν προστάτες
του Ιβάν και ψάχνουν
προβοκάτορες και όταν
η ομάδα χάνει χάνουν τη
λαλιά τους και σκέφτονται μπουκες.

Όσο για τους μοντερειτορς
ας μαζέψουν τον καθένα
τίποτα που προσβάλει
ανθρώπους που κάνουν
μετρημένα ποσταρισματα
δεν απαντάνε σε κανέναν προσβλητικα
και σέβονται όσους θέλουν να συζητήσουν.

Το επόμενο ποσταρισμα
δεν θα είναι το ίδιο ευγενικό.
renegade

Δημοσίευση από renegade »

joshua έγραψε:H αληθεια ειναι πως αν ειναι αποφασισμενοι στη ΠΑΕ πως ο Τσολακ θα αποχωρησει ο αντικαταστατης θα επρεπε να ειναι ηδη εδω η εστω στο δρομο και οχι να την πατησουμε οπως με τη πωληση Ακπομ καποτε.Δεν ειμαι ομως σιγουρος οτι ειναι...Εχω την εντυπωση πως ο Λουτσεσκου τον θελει.Παλιος ναναι και οτι ναναι... :mrgreen:
Εγώ πάλι πιστεύω ότι για αυτό τρεναρετε η μεταγραφή του τσολάκ στη Σκωτία. Πρώτοα θα βρεθεί ο αντικαταστάτης του και μετά θα δωθεί στους Σκοτσέζους. Γνωρίζει ο μποτο πως αν βγει στην αγορά έχοντας μόλις έναν στράικερ και τα ευρωπαϊκά παιχνίδια να πλησιάζουν,η αγορά θα τον γ@μησει
Άβαταρ μέλους
Rexaris

Δημοσίευση από Rexaris »

Σοφότατο αυτό που λέει ο renegade από πάνω :idea:
Άβαταρ μέλους
gika

Δημοσίευση από gika »

soflodoras έγραψε:
kos έγραψε:
soflodoras έγραψε:Τρομερα προβοκατορικο το ποστ με τα μπατζετ της ομαδας. Ελπιζω να μην τσιμπησουν πολλοι συμφορουμιτες
Φαντάζομαι ότι έστω και με μικρή απόκλιση περιγράφει γεγονός.
Εσύ το βλέπεις ως μομφή στην διοίκηση, άλλος το βλέπει ως περιθώριο για μεγάλα συμβόλαια. Παραμένει γεγονός.
Φυσικα και μιλαει για γεγονος. Το ξερουμε ολοι οτι πρεπει να γινει εξορθολογισμος του μπατζετ. Αλλα εδω συνδεει το μπατζετ με τους στοχους της ομαδας. Το λεει ξεκαθαρα. Και αν αυτο δεν ειναι προβοκατσια τη δεδομενη στιγμη, τι ειναι;
Είχε στηθεί τόσο λάθος η ομάδα πέρσι, που δεν είναι καθόλου απίθανο να έχεις καλύτερα αποτελέσματα με τα 2/3 του περσινού μπάτζετ.

Από την άλλη, είναι γεγονός πως από τη χρονιά του νταμπλ και μέχρι σήμερα, η ομάδα είναι κάθε χρόνο και χειρότερη και αυτό φαίνεται να είναι ανάλογο του ότι το μπάτζετ πέφτει χρόνο με τον χρόνο.

Όμως, είμαστε πάρα πολύ νωρίς στην μεταγραφική περίοδο και δεν ξέρουμε πως θα εξελιχτεί αυτή. Μπορεί να έρθουν τρία βαριά συμβόλαια που να πάνε το μισθολογικό μπάτζετ εκεί που ήταν πέρυσι. Κι από την άλλη πλευρά, ναι έχουμε ήδη δώσει 4.5Μ σε αγορές, αλλά μπορεί να πάρουμε 7 από τις πωλήσεις Τσόλακ/Αουγκούστο και συνολικά το κόστος αγορών/πωλήσεων να έρθει στην ευθεία.

Μπόρει να πουλήσουμε Αουγκούστο/Τσόλακ, να πάρουμε δανεικό φορ, αριστερά κανέναν ελεύθερο με συμβόλαιο στο ύψος του Μούργκ και στόπερ κανέναν Ρέντε, να μην έρθει χαφ αντί του Ντόουγκλας και να είμαστε στο συν και όσον αφορά τις αγοροπωλησίες και όσον αφορά τους μισθούς.

Αυτό όμως ΔΕΝ ΛΕΕΙ ΤΙΠΟΤΑ. Η κάθε επιχείρηση προσπαθεί να ρίχνει συνεχώς το κόστος λειτουργίας και να ανεβάζει συνεχώς τα κέρδη. Αν η ομάδα είναι καλύτερη από πέρσι, κοστίζει τα 2/3 και ταυτόχρονα οι πωλήσεις κάποιων παικτών καλύψουν τις αγορές των υπολοίπων, δεν σημαίνει ότι η ομάδα παραπαίει - ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ Ο ΜΠΟΤΟ ΓΑΜΗΣΕ.

Οπότε ας μη μπαίνουμε σε τόσο θεωρητικές συζητήσεις, τόσο νωρίς στη μεταγραφική περίοδο και πριν καν δούμε την ομάδα να αγωνίζεται.
Dimitrisou

Δημοσίευση από Dimitrisou »

ΑΜΠΑΛΑΕΑ έγραψε:
Μάλλον ξέρεις από προβοκατσιες για
αυτό το αναγνώρισες.

Μαζευτείτε λίγο γιατί επειδή δεν
απαντάμε και είμαστε ευγενικοί
νομίζει ο καθένας που έμαθε
να γραφεί λόγω ιντερνετ στα 15:του
ότι μιλάει σε τίποτε παιδάκια
και τσουτσεκια.

Είμαι 50 χρόνων και είμαι
ΠΑΟΚ αυθεντικός πριν γεννηθειτε
και μάθετε τον ΠΑΟΚ επειδή
σας έφερε τίτλους ο Ιβάν.
Όταν η ομάδα έχανε τρία μηδέν
στην Τούμπα και εμείς φωναζαμε
και γυρίζαμε τα παιχνίδια
όταν ειμασταν 300 στο γηπεδο
όχι σαν κάτι ανυπαρκτους
που το παίζουν προστάτες
του Ιβάν και ψάχνουν
προβοκάτορες και όταν
η ομάδα χάνει χάνουν τη
λαλιά τους και σκέφτονται μπουκες.

Όσο για τους μοντερειτορς
ας μαζέψουν τον καθένα
τίποτα που προσβάλει
ανθρώπους που κάνουν
μετρημένα ποσταρισματα
δεν απαντάνε σε κανέναν προσβλητικα
και σέβονται όσους θέλουν να συζητήσουν.

Το επόμενο ποσταρισμα
δεν θα είναι το ίδιο ευγενικό.
Το να αναλυεις ενα γεγονος νομιζω ειναι πολυ νορμαλ αλλα το να συνδεεις τους στοχους της ομαδας με αυτο θεωρω πως ειναι λιγο τραβηγμενο.Περσι ολοι λεγανε πως τα συμβολαια πολλων ειναι δυσαναλογα με την προσφορα τους και ειχαν δικιο (πχ Βαρελα επαιρνε ενα μυρριο και επαιζε για 200χιλ).Ε τωρα η μαγκια ειναι να μπορεσεις να εχεις σωστη αναλογια χρηματων προσφορας.Το αν θα βγει θα το δουμε απλα μην το προεξοφλουμε με βαση τα νουμερα.Και στο λεω εγω που θεωρω πως φετος ο στοχος ειναι πιο πολυ το να κανω ομαδα παρα καποιο τροπαιο.
papwolf

Δημοσίευση από papwolf »

Κατά την άποψη μου κι ανεξαρτήτως ποιος θα είναι προπονητής στη πρώτη ή τη δεύτερη ομάδα ή ΤΔ, πάγια πολιτική της ομάδας θα πρέπει να είναι η κάλυψη των θέσεων των Ελλήνων-γηγενών ποδοσφαιριστών (αν γίνεται να έχουμε δικά μας παιδιά σε περισσότερες θέσεις ακόμη καλύτερα) αποκλειστικά και μόνο από τα σπλάχνα της, τις ακαδημίες της. Φυσικά θα μπορούσαν να γίνουν κάποιες εξαιρέσεις αλλά σε πολύ ιδιαίτερες περιπτώσεις. Αλλά και πάλι ο κανόνας θα πρέπει να είναι οι ακαδημίες, αλλιώς ποιος ο λόγος να τις έχουμε και να τις πληρώνουμε...
Άβαταρ μέλους
Kabamaru11

Δημοσίευση από Kabamaru11 »

Gospi έγραψε:
joshua έγραψε:Kολκας και Τζορμπα παντως δηλωνουν βεβαιοι οτι ο Τσολακ μετραει μερες...
Αν εμεις οι δυο ανοιξουμε σαιτ και κανουμε βιντεακια, παίζει να κανουμε καλυτερο ρεπορταζ απο αυτους τους δυο!

Αν ανοιξετε σαητ,εγω θα σας διαβαζω ανελιπως γιατι νιωθετε και ειστε γνησια παοκτσακια,οχι σαν κατι μπουχεσες που το παιζουν δημοσιογραφοι.
papwolf

Δημοσίευση από papwolf »

renegade έγραψε:
joshua έγραψε:H αληθεια ειναι πως αν ειναι αποφασισμενοι στη ΠΑΕ πως ο Τσολακ θα αποχωρησει ο αντικαταστατης θα επρεπε να ειναι ηδη εδω η εστω στο δρομο και οχι να την πατησουμε οπως με τη πωληση Ακπομ καποτε.Δεν ειμαι ομως σιγουρος οτι ειναι...Εχω την εντυπωση πως ο Λουτσεσκου τον θελει.Παλιος ναναι και οτι ναναι... :mrgreen:
Εγώ πάλι πιστεύω ότι για αυτό τρεναρετε η μεταγραφή του τσολάκ στη Σκωτία. Πρώτοα θα βρεθεί ο αντικαταστάτης του και μετά θα δωθεί στους Σκοτσέζους. Γνωρίζει ο μποτο πως αν βγει στην αγορά έχοντας μόλις έναν στράικερ και τα ευρωπαϊκά παιχνίδια να πλησιάζουν,η αγορά θα τον γ@μησει
Ίσως αυτό, ίσως το ποσοστό μεταπώλησης που μας έβαλε η Ριέκα, ίσως και τα δύο μαζί.
renegade

Δημοσίευση από renegade »

Εγώ πάλι είμαι λίγο μπερδεμένος με την περίπτωση των στόπερ.
Η ομάδα υποτίθεται ότι έχει κλείσει από νωρίς των νορβηγο, είχε κάνει πρόταση ανανέωσης στον Κρέσπο και ήθελε να πάρει τον rentε
Την ίδια στιγμή ο Κρέσπο μας είπε ότι δεν δέχτηκε την πρόταση ανανέωσης λόγω του ότι δεν θα ήταν βασική επιλογή.
Δηλαδή με αυτή την πεντάδα των στόπερ ο crespo δεν θα ήτανε δεύτερη ή Τρίτη επιλογή στα στόπερ? Και ποιοι θα ήταν?
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Δεν εισαι ο μονος μπερδεμενος...Στα του επιθετικου τωρα αν ηταν ο Φελιπε 2-3 χρονια πιο μικρος θα ηταν ταμαμ...
Miles

Δημοσίευση από Miles »

Πολλοί έχετε υπερεκτιμήσει τον περσινό Κρέσπο. Δεν λέω ότι ήταν χώμα, αλλά όχι και να υπολογιζόταν για φέτος ως βασική επιλογή. Το αν βγουν οι νέες μεταγραφές στόπερ είναι άλλο θέμα.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”