Μεταγραφές Καλοκαιριού 2022 ΙΙ
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2022 ΙΙ
Με αυτά και με αυτά και με μόλις τρεις μεταγραφές ( σε περίπτωση που δεν υπάρχει κάποια πώληση)να απομένουν για να ολοκληρωθεί το ρόστερ, ο μπότο βγήκε αληθινός όταν έλεγε ότι θα έχουμε έτοιμο το 90% του ρόστερ μας στην αρχή της προετοιμασίας
Κι εγώ πιστεύω Ρικάρντο πολύ, αλλά είναι ο μόνος που δεν έγινε γι αυτόν βιντεάκι και στην ανακοίνωση γράφει με το βλέμμα στο μέλλον.
Συμπεραίνω λοιπόν ότι θα πάει προετοιμασία , αλλά προορίζεται για ΠΑΟΚ β . Μόνο αν βγάλει μάτια θα μείνει.
Συμπεραίνω λοιπόν ότι θα πάει προετοιμασία , αλλά προορίζεται για ΠΑΟΚ β . Μόνο αν βγάλει μάτια θα μείνει.
- john4serres
Μαλλον θα αρχισουμε να αξιολογουμε τους παικτες με το κατα ποσο εξυπνο ειναι το βιντεο παρουσιασης. 

Pater έγραψε:Κι εγώ πιστεύω Ρικάρντο πολύ, αλλά είναι ο μόνος που δεν έγινε γι αυτόν βιντεάκι και στην ανακοίνωση γράφει με το βλέμμα στο μέλλον.
https://youtu.be/XwCYjnBzHUI
- abc_o_ karpouzas
Αυτό που γράφεις έπρεπε... όλους μας...να μας προβληματίζει.vs40 έγραψε:Αν ισχύει αυτό που γράφτηκε ότι δίνουν πάνω από 2εκ για τον Τσόλακ σε αυτή την ηλικία, δεν πρέπει να το καθυστερήσουμε. Μεγάλη ευκαιρία η πώληση.
Σκέψου να έπρεπε εμείς να δώσουμε πάνω από 2 για σέντερ φορ στην ηλικία του...αντωνη..
Η μισή τούμπα θα περίμενε στο αεροδρόμιο τον παικταράς...
Εκτός εάν όλοι είναι...κοτσοι..και εμείς έχουμε ποδοσφαιρικό μάτι και...μετρήσαμε...τον Αντώνη σαν λιγον
Η ανακοίνωση συνοδεύεται από ευφάνταστο βιντεάκι και μετά δημοσιεύεται βίντεο με συνέντευξη. Στον Ρικάρντο έγινε μόνο η συνέντευξη.
Αν έλειπε όντως ο Αρωνιαδης αυτό εξηγείται
Το σχόλιο μου δεν έχει να κάνει με την αξία του παίκτη. Είπα ήδη ότι τον πιστεύω. Δεν θυμάμαι σε άλλη ανακοίνωση να γράφει με το βλέμμα στο μέλλον.
Για τον Τσόλακ να κάνουμε έναν έρανο ρε παιδιά να μαζέψουμε τη διαφορά να την δώσουμε στην ΠΑΕ να μην χαθεί τέτοια ευκαιρία 

-
Σήμερα είναι μπερδεμένα τα πράγματα
Γκρινιάζουμε ή επιδοκιμάζουμε ?
Μοιρολογάμε ή χειροκροτάμε ?
Γκρινιάζουμε ή επιδοκιμάζουμε ?
Μοιρολογάμε ή χειροκροτάμε ?
Και τον Εσίτι τον αγοράσαμε 3,5 χαρτιά και κράτησαν οι Βέλγοι ποσοστό μεταπώλησης!kosths BXL έγραψε:οχι κανονικα τον αγορασαμε...καλα αμα με σχεδον 3,5 χαρτια κρατουσανε και μεταπωληση νταξει θα τα ειχαμε δει ολα..Athens έγραψε:μηπως για τον Τσολακ υπαρχει κανενα ποσοστο μεταπωλησης απο την ομαδα που τον αγορασαμε?
μηπως ψαχνουμε 3 μυρια καθαρα γιατι καποια λεφτα θα τα παρει η προηγουμενη ομαδα του?
Pater έγραψε:Η ανακοίνωση συνοδεύεται από ευφάνταστο βιντεάκι και μετά δημοσιεύεται βίντεο με συνέντευξη. Στον Ρικάρντο έγινε μόνο η συνέντευξη.
Οκ ,κατανοητό.
Δε νομίζω πάντως ο παίχτης να προορίζεται για την Β ομάδα.
- Mitsospaoki4
- Moderator
Το για το που προορίζεται θα το κρίνει ο Λου στην προετοιμασία.
Προσωπικά με Ναρει και Μπαλντε αν κλείσουν τις επόμενες μέρες θα είμαι υπερενθουσιασμενος
Ας κυνηγήσουν μετά μια δυνατή κίνηση στα στόπερ (δεν καιγόμαστε χρονικά ) και ίσως μια κίνηση ακόμα μεσοεπιθετικα
Αν γίνουν όλα αυτά νομίζω ότι μόλις δέσει η ομάδα θα δούμε μπαλαρα
Προσωπικά με Ναρει και Μπαλντε αν κλείσουν τις επόμενες μέρες θα είμαι υπερενθουσιασμενος
Ας κυνηγήσουν μετά μια δυνατή κίνηση στα στόπερ (δεν καιγόμαστε χρονικά ) και ίσως μια κίνηση ακόμα μεσοεπιθετικα
Αν γίνουν όλα αυτά νομίζω ότι μόλις δέσει η ομάδα θα δούμε μπαλαρα
Και εγώ τον περιμένω να καταπλήξει και να γίνει σημείο αναφοράς. Είναι πουλεν...
... Βέβαια εγώ θεωρούσα και ότι ο Λεβεκ θα μας καταπλήξει, οπότε δεν λέω μεγάλα λόγια.
... Βέβαια εγώ θεωρούσα και ότι ο Λεβεκ θα μας καταπλήξει, οπότε δεν λέω μεγάλα λόγια.