Ο Αντόνιο Τσόλακ μονοπωλεί το ενδιαφέρον της Ρέιντζερς, με τα ΜΜΕ της Σκωτίας να τονίζουν πως εντείνει την πίεσή της για την απόκτησή του με νέα προσφορά στο τραπέζι!
Όπως αναφέρει δημοσίευμα της The Scottish Sun, «η Ρέιντζερς εντείνει τις συζητήσεις με τον ΠΑΟΚ για την απόκτησή του Αντόνιο Τσόλακ έναντι 2.9 εκατ. ευρώ», επισημαίνοντας πως «οι διαπραγματεύσεις για την ολοκλήρωση της συμφωνίας με τον ελληνικό σύλλογο της Super League ήταν σε εξέλιξη, αλλά αποδείχθηκαν περίπλοκες», επιβεβαιώνοντας επί της ουσίας πως η πρώτη πρόταση απορρίφθηκε!
Έκτοτε το ενδιαφέρον μονοπωλεί τα ΜΜΕ της χώρας σε καθημερινή βάση, με τους Σκωτσέτζους να μην εγκαταλείπουν την εν λόγω περίπτωση, κάνοντας λόγο για νέα βελτιωμένη πρόταση.
Από την άλλη δε επισημαίνεται πως υπάρχει και εναλλακτική λύση για την Ρέιντζερς, αν και εφόσον δεν προκύψει συμφωνία με τον ΠΑΟΚ.
Σε κάθε περίπτωση, όπου υπάρχει καπνός, υπάρχει και φωτιά και μένει να δούμε τι μέλλει γενέσθαι με τον Τσόλακ καθώς η προοπτική της Ρέιντζερς δεν τον αφήνει ασυγκίνητο αλλά ο τελευταίος λόγος ανήκει στον ΠΑΟΚ...
sdna
Μεταγραφές Καλοκαιριού 2022 ΙΙ
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2022 ΙΙ
Ο Τσόλακ πες πως έχει φύγει ήδη. Να δω τι θα φέρει ο Μπότο. Ίσως όμως να μας αναγκάσει να αρκεστούμε σε κανέναν Περέα (που δε με χαλάει κιόλας).
-
ΔΕΝ πηγα στο αεροδρομιο γιατι ΔΕΝ μπορουσα.
Τον ΝΑΡΕΥ τον εχω δει και ζωντανα και σε καποια ματς της φορτουνας απο την τηλεοραση.
Μακαρι να κανει την ιδια χρονια και σε μας.
Το σιγουρο ειναι οτι εχει τρεξιματα ,δυναμη,ταχυτητα και ενταση.
Τον ΝΑΡΕΥ τον εχω δει και ζωντανα και σε καποια ματς της φορτουνας απο την τηλεοραση.
Μικρή διαφορά πιστεύω... Έχουμε παίκτες που μπορούν να παίξουν αριστερα... Δεξιά πέρα από Ζίφκο, λίγα πράγματαjoshua έγραψε:Κανονικα το δεξι εξτρεμ επρεπε να περιμενει και οχι το αριστερό...
Αριστερά μπορούν να παίξουν,Κουαλιατα,Ρικαρντο,Μπισε,Καντουρι.
Οκ κανένας δεν είναι καθαρός εξτρέμ, αλλά για τα πρώτα προκριματικά δε νομίζω ότι θα έχουμε θέμα με αυτούς που έχουμε στο ροστερ.
Το να βιαστούμε όταν μπορούμε να φέρουμε έναν πολύ καλό παίχτη αργότερα,ίσως μας οδηγήσει σε λάθος επιλογή.
Πιστεύω ότι αριστερά θα έρθει παίχτης δανεικός ή ελεύθερος,δε βλέπω ότι υπάρχει μπάτζετ για αγορά.
Οπότε θα περιμένουμε για την καλύτερη δυνατή επιλογή.
Οκ κανένας δεν είναι καθαρός εξτρέμ, αλλά για τα πρώτα προκριματικά δε νομίζω ότι θα έχουμε θέμα με αυτούς που έχουμε στο ροστερ.
Το να βιαστούμε όταν μπορούμε να φέρουμε έναν πολύ καλό παίχτη αργότερα,ίσως μας οδηγήσει σε λάθος επιλογή.
Πιστεύω ότι αριστερά θα έρθει παίχτης δανεικός ή ελεύθερος,δε βλέπω ότι υπάρχει μπάτζετ για αγορά.
Οπότε θα περιμένουμε για την καλύτερη δυνατή επιλογή.
Αν υποψιαστω οτι δεν θα δωσουμε τον Τσολακ ενω υπαρχει προσφορα σε αυτα τα ποσα δεν θα το αντεξω...
Συμφωνώ με rene το transfer δεν λέει ότι ο ναρευ σε ματς που ξεκινούσε δεξιά έπαιζε μεγάλο χρονικό διάστημα αριστερά.
Αν έρθει άμεσα ίσως υπολογίζει να τον ξεκινάει εκεί
Αν έρθει άμεσα ίσως υπολογίζει να τον ξεκινάει εκεί
-
Αν ισχύει το 2,9 εκ για Τσόλακ θα έπρεπε ήδη να πετάει για Γλασκώβη.
- john4serres
Ταμάμ για εξάρι.paok düsseldorf έγραψε:ΔΕΝ πηγα στο αεροδρομιο γιατι ΔΕΝ μπορουσα.
Πραγματικά...makispaspartou έγραψε:Αν ισχύει το 2,9 εκ για Τσόλακ θα έπρεπε ήδη να πετάει για Γλασκώβη.
Και για τις στιγμές καλτίλας, χαλάλι τα 100Κ...
Ξέρει κανείς αν έχει ποσοστό η ριέκα;
-
- Mr Ξερόλας 2019
Οκ .Ευχαριστω αρα τιμιο παικτη και για τα λεφτα του καλο.paok düsseldorf έγραψε:ΔΕΝ πηγα στο αεροδρομιο γιατι ΔΕΝ μπορουσα.
Κι εγω τον ειδα μονο απο βιντεο και ηθελα εικονα ματιας, μεσα απο το γηπεδο.
ΥΓ. Οφ τοπικ.
Να δεις που φετος με τοσο νεο αιμα,θα αγαπησεις Λουτσε,αλλα μετα το Μουντιαλ

Επισης Κοταρσκι ειπε,με ηθελε και ο Λουτσε

Λουίς Φελίπε από Σπόρτιγκ;renegade έγραψε:Είμαι πολύ περίεργος τι θα φέρει ο μποτο για αντιτσολακ