Μεταγραφές Καλοκαιριού 2022 ΙΙ
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2022 ΙΙ
Το θεμα δεν ειναι η αξιολογηση της ομαδας αλλα η οραγματικη αξια.
Το οτι ο Ναρει ειναι οτι καλυτερο εχει η φορτουνα δεν σημαινει οτι ειναι αυτο που πραγματικά θελουμε
Και ο τρεχαγυρευοπουλος ειναι οτι καλυτερο εχει ο αετος σκυδρας αλλα δεν σημαινει οτι εχει θεση σε μας.
Μακαρι λοιπον ο Ναρει να ειναι αυτο π μας λειπει. Ολα τα αλλα δεν εχουν ιδιαιτερη αξια.
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Το οτι ο Ναρει ειναι οτι καλυτερο εχει η φορτουνα δεν σημαινει οτι ειναι αυτο που πραγματικά θελουμε
Και ο τρεχαγυρευοπουλος ειναι οτι καλυτερο εχει ο αετος σκυδρας αλλα δεν σημαινει οτι εχει θεση σε μας.
Μακαρι λοιπον ο Ναρει να ειναι αυτο π μας λειπει. Ολα τα αλλα δεν εχουν ιδιαιτερη αξια.
- Ασπρόμαυρος Εβρίτης
Πόσο άμπαλος είσαι ρε μιζέρογλου; Οι παίκτες που θα έρθουν θα αντικαταστήσουν τους Μουργκ, Ζαμπα. Άσχετα που και έναν κώνο να βάζαμε θα μιλούσαμε για αναβάθμισηGospi έγραψε:Συμφωνα με μιζερογλου οι κινησεις π απομενουν ειναι στοπερ ναρει και ενα καλο αριστερο εξτρεμ. Αν πουληθει ο Τσολακ, που το θεωρει πολυ πιθανο, τοτε θα παμε κ για φορ
Αν φυγουν Τειλορ Μουργκ και Ζαμπα. δεν θα αντικατασταθουν
Για τον Μπισε θεωρει οτι ειναι ειλημμενη η αποφαση (και απο τον κοουτς) να εχει συμπληρωματικο/αναπληρωματικο ρολο.
Αν δεν παρέμεινε ο Μπίσε ποιος θα μάθαινε τα μυστικά της μπάλας στα ταλέντα που φέραμε 

- PaokPatraG4
Τα μυστικά της ξάπλας μπορεί....Της μπάλας λίγο δύσκολο μου φαίνεται!!!!van rooy έγραψε:Αν δεν παρέμεινε ο Μπίσε ποιος θα μάθαινε τα μυστικά της μπάλας στα ταλέντα που φέραμε

Η πιο κρισιμη κινηση της περιοδου μπορει να ειναι και η τελευταια, υπο την προϋποθεση πώλησης του Τσόλακ και αγοράς φορ που θα κουμπωσει με το παιχνιδι των πλαγίων μας. Νομιζω οτι πλην των στάνταρ προσόντων ιδανικά ας ειναι και πολυ καλος κεφαλοσφαιριστής
Η ομαδα παει προετοιμασια και δεν εχει μισο σοβαρο εξτρεμ, ακομα μια μεγαλη επιτυχια
-
Νταξει στο ποδοσφαιρικο χρηματιστηριο δεν ειναι και τοσα πολλα τα 1,5..joshua έγραψε:Βρε η φορτουνα καλα κανει και ζηταει και 2 και 3 και 10 μυρια.Πηρε εναν παικτη τσαμπα πριν 1 χρονο ,του εκανε διετες με 300.000 και ξαφνικα σε μια κακη δικη της χρονια,αυτος εγραψε νουμερα και θελει να φυγει να κανει ενα καλο συμβολαιο και να παιξει επιτελους εκτος β κατηγοριας.Το θεμα ειναι ο χψ ενδιαφερομενος με βαση και τα οικονομικα μεγεθη που συνηθως χειριζεται να κρινει αν αξιζει να δωσει αυτα τα λεφτα.Εγω δεν θα τα εδινα.Ο Μποτο θελει να τα δωσει και ακριβως επειδη ειναι ο Μποτο και οχι ο φουφουτοβιτς ειμαι και εγω πολυ περιεργος να τον δω στο γηπεδο.
Η φορτουνα οκ τον πηρε ελευθερο αλλα μετα αυτος εκανε 20γκολασιστ.
Δεν μπορω να καταλαβω τι σου φαινεται περιεργο
Και εμεις πηραμε πριγιοβιτς απο πληρως ανυπαρκτη καριερα 2 μυρια ενω η λεγκια ειχε δωσει 300χιλιαρικα σε ομαδα β εθνικης τουρκιας.
Και μετα τον πουλησαμε 10 εκμεταλλευομενοι τις 2 καλες χρονιες του.
Και πλεον στα 31 του παιζει στην αυστραλια σαν ελευθερος..
Ετσι πανε αυτα, και ο τειλορ που τον πηραμε στα 26 του με ανυπαρκτη καριερα, αν ειχε κανει φετος 10 γκολ και 15 ασιστ τωρα θα ζητουσαμε 2 και 3 μυρια...
Η διαφορα ειναι οτι σε αυτη τη περιπτωση ειμαστε εμεις αυτοι που θα τεσταρουμε τις ικανοτητες του σε υψηλοτερο επιπεδο.
- sourmenetes
- Moderator
Ε ρε Δημήτρη..joshua έγραψε:Με το ζορι να γινομαι ο κακος του φορουμ...Σαρωσε λεει...
Τι να σου πω..
Διάβασα τυχαία μια βδομάδα πριν βγει το όνομα του άρθρα για το ναρευ.
Από Γερμανία δεν έβγαινε τπτ.
Δες τι λέγανε.
Ότι ήταν οτι πιο δυνατό υπήρξε στη Β κατηγορία και ότι τον κοίταξαν κάποιες ομάδες από Bundesliga.
Αυτά γράφανε πριν ακουστεί για ΠΑΟΚ.
Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Να σου πω την αληθεια δεν ξερω αν το φορτουνα καρσλρουη στην β γερμανιας ειναι πιο χαμηλου επιπεδου απο το ΠΑΟΚ απολλων σμυρνης.joshua έγραψε:Η διαφορα ειναι οτι σε αυτη τη περιπτωση ειμαστε εμεις αυτοι που θα τεσταρουμε τις ικανοτητες του σε υψηλοτερο επιπεδο.
Ο τυπος βλεπω εχει φουλ σαιζον συνεχεια και μερικες απο αυτες εχουν αρκετα γκολ και ασιστ.
Ο γκατσινοβιτς προφανώς έδειξε μετριος αλλά γιατί έχει πιο βαρύ βιογραφικο? 2-3 γεμάτες σεζόν μπουντεσλιγκα εχει αλλά μηδενικά νούμερα. Εκτός αν χανω κάτι.
Ο ναρει έχει πολύ καλα νουμερακια και φαίνεται στο peak του.
Βέβαια ισχύει ότι το επίπεδο που παίζει ναι μεν είναι αξιοπρεπές αλλά ως εκεί.
Τεσπα, το γήπεδο θα δείξει,άλλη μια περίπτωση παίκτη που περισσότερο τα λέμε καφενειακα πάρα υπάρχει ουσιαστική άποψη
Ο ναρει έχει πολύ καλα νουμερακια και φαίνεται στο peak του.
Βέβαια ισχύει ότι το επίπεδο που παίζει ναι μεν είναι αξιοπρεπές αλλά ως εκεί.
Τεσπα, το γήπεδο θα δείξει,άλλη μια περίπτωση παίκτη που περισσότερο τα λέμε καφενειακα πάρα υπάρχει ουσιαστική άποψη
Δεν ξερω αν σαν παιχνιδι ειναι κατωτερο, αλλα σαν ομαδες ειναι σιγουρα κατωτερες του ΠΑΟΚ και μαλιστα πολυ. Φτανει παντως δεν χρειαζεται να το συζητησουμε αλλο,η αποφαση μοιαζει να εχει παρθει.
Υ.Γ Γραφει ρε φιλε ο jibbie, ''εγω δεν θα εδινα με τιποτα αυτα τα λεφτα'',μηδεν απαντησεις,το γραφω εγω καμια δεκαρια...
Υ.Γ Γραφει ρε φιλε ο jibbie, ''εγω δεν θα εδινα με τιποτα αυτα τα λεφτα'',μηδεν απαντησεις,το γραφω εγω καμια δεκαρια...
όντως της ξάπλας...έχει ξαπλώσει πολλούς κάτω κατά καιρούς....PaokPatraG4 έγραψε:Τα μυστικά της ξάπλας μπορεί....Της μπάλας λίγο δύσκολο μου φαίνεται!!!!van rooy έγραψε:Αν δεν παρέμεινε ο Μπίσε ποιος θα μάθαινε τα μυστικά της μπάλας στα ταλέντα που φέραμε

Με τίποτα.DimitrisS έγραψε:A oκ οκ δεν ειδα οτι απαντουσες σε κατι συγκεκριμενο.
Παντως εγω σου υπογραφω με δυο χερια, οτι θα ερθουν 2 ακομα εξτρεμ ή ενας εξτρεμ και ενα 10αρι με μετατοπιση του Κουαλιατα αριστερα.
Εκτός αν βάζεις κ τον Ναρευ μέσα στους 2
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος renegade την Δευ 27 Ιουν 2022, 10:33, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Τι εννοεις ρενε? Πιστευεις δεν θα ερθει αριστερο εξτρεμ? Οταν λεει δυο ο Δημητρης βαζει και τον Ναρει μεσα.