Του δίνουν και 1 εκατ συμβόλαιο που μου φαίνεται απιθανο γι αυτον τον παίκτη . 1 εκατ για τρια χρόνια ισως . Εμενα δεν μου αρεσε καθόλου και ψεύτης σαν παίκτης.joshua έγραψε:Aσχετο αλλα η κουλα παιρνει με 1.5 μυριο τον Γκατσινοβιτς και εμεις πρεπει να δωσουμε 1.5 μυριο για τον Ναρει?
Μεταγραφές Καλοκαιριού 2022 ΙΙ
-
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2022 ΙΙ
Θα το διαβάσουμε βρε, φτανει!
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Βαζελος ρεπόρτερ λέει ότι θα δώσει η ΑΕΚ 2 εκ για μεταγραφή και 1 εκ συμβόλαιο ..panpangr77 έγραψε:Του δίνουν και 1 εκατ συμβόλαιο που μου φαίνεται απιθανο γι αυτον τον παίκτη . 1 εκατ για τρια χρόνια ισως . Εμενα δεν μου αρεσε καθόλου και ψεύτης σαν παίκτης.joshua έγραψε:Aσχετο αλλα η κουλα παιρνει με 1.5 μυριο τον Γκατσινοβιτς και εμεις πρεπει να δωσουμε 1.5 μυριο για τον Ναρει?
-
Γιατι τι ειναι ο γκατσινοβιτςjoshua έγραψε:Aσχετο αλλα η κουλα παιρνει με 1.5 μυριο τον Γκατσινοβιτς και εμεις πρεπει να δωσουμε 1.5 μυριο για τον Ναρει?
Εγω ειδα πολλα ματς του παναθηναικου και ειδα εναν πολυ μετριο παικτη.
Ουτε γρηγορος ειναι, ουτε επιθετικο χαφ ειναι αλλα ουτε και αμυντικο, ουτε μπορεις να τον πεις και τερας τεχνικης..
- NikLiverpool
Και κάπως έτσι χάνεται και η πιθανότητα για 2 αριστερά εξτρεμ. Πως θα βολευτούν Μπισε και Ομάρ?
Μαγική κίνηση πραγματικά...
Να μου θυμίσει κάποιος παρακαλώ πόσες ασίστ και πόσα γκολ έδωσε στην ομάδα ο Μπισε τους πρώτους μήνες πέρσι που είχε και ανεβασμένη απόδοση.
Γιατί μετά παίζαμε με 10.
Μαγική κίνηση πραγματικά...
Να μου θυμίσει κάποιος παρακαλώ πόσες ασίστ και πόσα γκολ έδωσε στην ομάδα ο Μπισε τους πρώτους μήνες πέρσι που είχε και ανεβασμένη απόδοση.
Γιατί μετά παίζαμε με 10.
Βλέποντας το σχεδιασμό μέχρι τώρα και γνωρίζοντας τον Λουτσέσκου καταλαβαίνω ένα πράγμα. Ανέκαθεν, ο Λουτσέσκου, βασιζόταν στη συνησφορά των πλάγιων μπακ στο δημιουργικό κομμάτι. Φέτος αυτο έλειπε από την ομάδα. Θεωριτικά φέτος θα το ξαναβρούμε με τους υπάρχοντες στο ροστερ πλάγιους μπακ. Για να γίνει αυτο όμως χρειάζετε συνεισφορά απο τα εξτρέμ στο ανασταλτικό κομμάτι, κατι που απ τα δεξιά γινετε με Ζίφκο αλλα και με Νάρει εαν τελικά αποκτηθεί. Η διαφορά των δύο είναι πως ο πρώτος συγκλείνει ενω ο δεύτερος ειναι παίκτης γραμμής, αυτο λύνει τα χέρια του προπονητή στο πως θα προσαρμώσει τα πλανα του αναλόγος το παιχνίδη του αντιπάλου ή την εξέλυξη του παιχνιδιού.
Τώρα στο θέμα του αριστερού εξτρέμ. Απ΄το υπάρχων ρόστερ ο μόνος που μπορεί να το κάνει αυτό ειναι ο Καντουρί, ο οποίος έχει χαρακτηριστικά για να συγκλείνει (αφήνω εκτος τους δυο που προανέφερα από δεξια). Αυτο σημαίνει πως η διαόλου κάλτσα Μπότο θα θέλει παίκτη γραμμής απ΄αριστερά. Απ΄τα ονόματα που ακούστηκαν δεν τεριάζει ούτε ο Δώνης, ούτε ο Μπαλντέ ούτε κανείς αλλος (Ισως μόνο ο Ντοπέ αλλά δεν τον γνωρίζω).
Ολοκλειρώνω το συνειρμό με το οτι από αριστερά πιστεύω πως δεν έχουμε ιδέα το τι θα έρθει και ο λόγος πιστεύω πως δεν ειναι προτεραιότητα βραχηπρόθεσμα.
Ακυρώστε με κάποιος..
Τώρα στο θέμα του αριστερού εξτρέμ. Απ΄το υπάρχων ρόστερ ο μόνος που μπορεί να το κάνει αυτό ειναι ο Καντουρί, ο οποίος έχει χαρακτηριστικά για να συγκλείνει (αφήνω εκτος τους δυο που προανέφερα από δεξια). Αυτο σημαίνει πως η διαόλου κάλτσα Μπότο θα θέλει παίκτη γραμμής απ΄αριστερά. Απ΄τα ονόματα που ακούστηκαν δεν τεριάζει ούτε ο Δώνης, ούτε ο Μπαλντέ ούτε κανείς αλλος (Ισως μόνο ο Ντοπέ αλλά δεν τον γνωρίζω).
Ολοκλειρώνω το συνειρμό με το οτι από αριστερά πιστεύω πως δεν έχουμε ιδέα το τι θα έρθει και ο λόγος πιστεύω πως δεν ειναι προτεραιότητα βραχηπρόθεσμα.
Ακυρώστε με κάποιος..
Δεν το ανεφερα στη λογικη του γιατι δεν παιρνουμε τον Γκατσινοβιτς αλλα στο οτι δεν μου μοιαζει λογικο ενα βιογραφικο οπως του Σερβου να κοστολογειται στο ιδιο ποσο με αυτο του Ναρει.giliopoulos έγραψε:Γιατι τι ειναι ο γκατσινοβιτςjoshua έγραψε:Aσχετο αλλα η κουλα παιρνει με 1.5 μυριο τον Γκατσινοβιτς και εμεις πρεπει να δωσουμε 1.5 μυριο για τον Ναρει?
Εγω ειδα πολλα ματς του παναθηναικου και ειδα εναν πολυ μετριο παικτη.
Ουτε γρηγορος ειναι, ουτε επιθετικο χαφ ειναι αλλα ουτε και αμυντικο, ουτε μπορεις να τον πεις και τερας τεχνικης..
- Kabamaru11
Καλως ηρθες,γιατι να σε ακυρωσουμε ομως;Μιλας ορθα,αν και για τον Μπαλντε (τον οποιο και φοβαμαι λογω τουπε) ανετα μπορει να παιξει στον ασβεστη,χρησιμοποιει εξισου και τα 2 ποδια.Θα δουμε τι θα ακουστει τις επομενες 2 βδομαδες (ναι,θα ειναι κρισιμες).
- Mitsospaoki4
- Moderator
Ο Ναρει ήταν ο καλύτερος παίχτης της Φορτούνα, ο γκατσινοβιτς το τελευταίο περιουσιακό στοιχείο της Χοφενχάιμ..
Ο καθένας κοστολογείται και βάση την σημαντικότητα στην ομάδα
Ο καθένας κοστολογείται και βάση την σημαντικότητα στην ομάδα
-
Νταξει ομως προφανως παιζουν πολλα αλλα ρολο οπως η τελευταια σαιζον που ο γκατσινοβιτς ηταν ανυπαρκτος και ο ναρει εκανε οργια..joshua έγραψε:
Δεν το ανεφερα στη λογικη του γιατι δεν παιρνουμε τον Γκατσινοβιτς αλλα στο οτι δεν μου μοιαζει λογικο ενα βιογραφικο οπως του Σερβου να κοστολογειται στο ιδιο ποσο με αυτο του Ναρει.
Και ο πριγιοβιτς πληρως ανυπαρκτη καριερα ειχε και επαιξε τσλ με την λεγκια και απεκτησε αξια και πληρωσαμε να τον παρουμε..
- nikospaok66
Το ότι μας στεναχωρεί η ανανέωση Μπισε με ξεπερνάει. Υπόδειγμα σε όλα. Αρτιστας. Ποτέ δεν δημιούργησε πρόβλημα. Ο ορισμός του παίκτη που θα ρθει από τον πάγκο και θα δώσει πολλά. Όταν φέρνεις τόσους νέους παίκτες χρειάζεσαι και κάποιους παίκτες έμπειρους. Μεγάλη απογοήτευση που σας προκαλεί η ανανέωση αντί να σας χαροποιει. Για μια ακόμη χρονιά θα αποδείξει ότι είναι ενας καθοριστικός παίκτης και φυσικά ένας εξαιρετικός άνθρωπος και χαρακτήρας.
Στάλθηκε από το SM-A217F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στάλθηκε από το SM-A217F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Αν προχθές σας λέγανε είμαστε ανάμεσα σε Δώνη και Μπίσεσβαρ, 3ετές θα του κάνατε του αφάνα για παν ενδεχόμενο. Τώρα σας χάλασε.
Λες και ήμασταν ανάμεσα στην ανανέωση του Μπίσε, ή τον Λουίς Ντίαζ και πήραμε τον πρώτο γιατί επέμενε ο Λουτσέσκου.

Λες και ήμασταν ανάμεσα στην ανανέωση του Μπίσε, ή τον Λουίς Ντίαζ και πήραμε τον πρώτο γιατί επέμενε ο Λουτσέσκου.
Μεταγραφές Καλοκαιριού 2022 ΙΙ
Μια χαρα η ανανεωση Μπισε για ενα χρονο με 300χιλ.
Αν ειχε συμφωνισει νωριτερα, οπως και ειχε δεχθει και ο Κρεσπο, θα ειχαμε και τους εξτρεμ ηδη στην ομαδα.
Παικτες που δινουν λυσεις και βαθος στο ροστερ για 3 διοργανωσεις.
Επισης πιστευω οτι ο Λουτσεσκου εχει πλεον καταλαβει οτι το σχεδιο με τους παλιους απετυχε περσυ. Ως ενα βαθμο ήταν αιτία απώλειας και του κυπέλου.
Θα αναλάβει και θα στηριζεται στην νέα φουρνιά τιτλων
Αν ειχε συμφωνισει νωριτερα, οπως και ειχε δεχθει και ο Κρεσπο, θα ειχαμε και τους εξτρεμ ηδη στην ομαδα.
Παικτες που δινουν λυσεις και βαθος στο ροστερ για 3 διοργανωσεις.
Επισης πιστευω οτι ο Λουτσεσκου εχει πλεον καταλαβει οτι το σχεδιο με τους παλιους απετυχε περσυ. Ως ενα βαθμο ήταν αιτία απώλειας και του κυπέλου.
Θα αναλάβει και θα στηριζεται στην νέα φουρνιά τιτλων
-
- Επικοινωνία:
Για τον άλλο κόσμο!ΑποστόληςΑ έγραψε:Schwab, Curtic, El kaddouri και Biseswar στην 11άδα και ...φύγαμε!

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος boogeyman77 την Δευ 27 Ιουν 2022, 00:08, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.