Μεταγραφές Καλοκαιριού 2022 ΙΙ

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
panpangr77

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2022 ΙΙ

Δημοσίευση από panpangr77 »

joshua έγραψε:Aσχετο αλλα η κουλα παιρνει με 1.5 μυριο τον Γκατσινοβιτς και εμεις πρεπει να δωσουμε 1.5 μυριο για τον Ναρει?
Του δίνουν και 1 εκατ συμβόλαιο που μου φαίνεται απιθανο γι αυτον τον παίκτη . 1 εκατ για τρια χρόνια ισως . Εμενα δεν μου αρεσε καθόλου και ψεύτης σαν παίκτης.
Άβαταρ μέλους
Gospi

Δημοσίευση από Gospi »

Θα το διαβάσουμε βρε, φτανει!

Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Demir

Δημοσίευση από Demir »

panpangr77 έγραψε:
joshua έγραψε:Aσχετο αλλα η κουλα παιρνει με 1.5 μυριο τον Γκατσινοβιτς και εμεις πρεπει να δωσουμε 1.5 μυριο για τον Ναρει?
Του δίνουν και 1 εκατ συμβόλαιο που μου φαίνεται απιθανο γι αυτον τον παίκτη . 1 εκατ για τρια χρόνια ισως . Εμενα δεν μου αρεσε καθόλου και ψεύτης σαν παίκτης.
Βαζελος ρεπόρτερ λέει ότι θα δώσει η ΑΕΚ 2 εκ για μεταγραφή και 1 εκ συμβόλαιο ..
giliopoulos

Δημοσίευση από giliopoulos »

Γιατι τι ειναι ο γκατσινοβιτς
Εγω ειδα πολλα ματς του παναθηναικου και ειδα εναν πολυ μετριο παικτη.
Ουτε γρηγορος ειναι, ουτε επιθετικο χαφ ειναι αλλα ουτε και αμυντικο, ουτε μπορεις να τον πεις και τερας τεχνικης..
Άβαταρ μέλους
NikLiverpool

Δημοσίευση από NikLiverpool »

Και κάπως έτσι χάνεται και η πιθανότητα για 2 αριστερά εξτρεμ. Πως θα βολευτούν Μπισε και Ομάρ?
Μαγική κίνηση πραγματικά...

Να μου θυμίσει κάποιος παρακαλώ πόσες ασίστ και πόσα γκολ έδωσε στην ομάδα ο Μπισε τους πρώτους μήνες πέρσι που είχε και ανεβασμένη απόδοση.
Γιατί μετά παίζαμε με 10.
StK

Δημοσίευση από StK »

Βλέποντας το σχεδιασμό μέχρι τώρα και γνωρίζοντας τον Λουτσέσκου καταλαβαίνω ένα πράγμα. Ανέκαθεν, ο Λουτσέσκου, βασιζόταν στη συνησφορά των πλάγιων μπακ στο δημιουργικό κομμάτι. Φέτος αυτο έλειπε από την ομάδα. Θεωριτικά φέτος θα το ξαναβρούμε με τους υπάρχοντες στο ροστερ πλάγιους μπακ. Για να γίνει αυτο όμως χρειάζετε συνεισφορά απο τα εξτρέμ στο ανασταλτικό κομμάτι, κατι που απ τα δεξιά γινετε με Ζίφκο αλλα και με Νάρει εαν τελικά αποκτηθεί. Η διαφορά των δύο είναι πως ο πρώτος συγκλείνει ενω ο δεύτερος ειναι παίκτης γραμμής, αυτο λύνει τα χέρια του προπονητή στο πως θα προσαρμώσει τα πλανα του αναλόγος το παιχνίδη του αντιπάλου ή την εξέλυξη του παιχνιδιού.
Τώρα στο θέμα του αριστερού εξτρέμ. Απ΄το υπάρχων ρόστερ ο μόνος που μπορεί να το κάνει αυτό ειναι ο Καντουρί, ο οποίος έχει χαρακτηριστικά για να συγκλείνει (αφήνω εκτος τους δυο που προανέφερα από δεξια). Αυτο σημαίνει πως η διαόλου κάλτσα Μπότο θα θέλει παίκτη γραμμής απ΄αριστερά. Απ΄τα ονόματα που ακούστηκαν δεν τεριάζει ούτε ο Δώνης, ούτε ο Μπαλντέ ούτε κανείς αλλος (Ισως μόνο ο Ντοπέ αλλά δεν τον γνωρίζω).
Ολοκλειρώνω το συνειρμό με το οτι από αριστερά πιστεύω πως δεν έχουμε ιδέα το τι θα έρθει και ο λόγος πιστεύω πως δεν ειναι προτεραιότητα βραχηπρόθεσμα.
Ακυρώστε με κάποιος..
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

giliopoulos έγραψε:
Γιατι τι ειναι ο γκατσινοβιτς
Εγω ειδα πολλα ματς του παναθηναικου και ειδα εναν πολυ μετριο παικτη.
Ουτε γρηγορος ειναι, ουτε επιθετικο χαφ ειναι αλλα ουτε και αμυντικο, ουτε μπορεις να τον πεις και τερας τεχνικης..
Δεν το ανεφερα στη λογικη του γιατι δεν παιρνουμε τον Γκατσινοβιτς αλλα στο οτι δεν μου μοιαζει λογικο ενα βιογραφικο οπως του Σερβου να κοστολογειται στο ιδιο ποσο με αυτο του Ναρει.
Άβαταρ μέλους
Kabamaru11

Δημοσίευση από Kabamaru11 »

Καλως ηρθες,γιατι να σε ακυρωσουμε ομως;Μιλας ορθα,αν και για τον Μπαλντε (τον οποιο και φοβαμαι λογω τουπε) ανετα μπορει να παιξει στον ασβεστη,χρησιμοποιει εξισου και τα 2 ποδια.Θα δουμε τι θα ακουστει τις επομενες 2 βδομαδες (ναι,θα ειναι κρισιμες).
Άβαταρ μέλους
Mitsospaoki4
Moderator

Δημοσίευση από Mitsospaoki4 »

Ο Ναρει ήταν ο καλύτερος παίχτης της Φορτούνα, ο γκατσινοβιτς το τελευταίο περιουσιακό στοιχείο της Χοφενχάιμ..

Ο καθένας κοστολογείται και βάση την σημαντικότητα στην ομάδα
giliopoulos

Δημοσίευση από giliopoulos »

joshua έγραψε:
Δεν το ανεφερα στη λογικη του γιατι δεν παιρνουμε τον Γκατσινοβιτς αλλα στο οτι δεν μου μοιαζει λογικο ενα βιογραφικο οπως του Σερβου να κοστολογειται στο ιδιο ποσο με αυτο του Ναρει.
Νταξει ομως προφανως παιζουν πολλα αλλα ρολο οπως η τελευταια σαιζον που ο γκατσινοβιτς ηταν ανυπαρκτος και ο ναρει εκανε οργια..
Και ο πριγιοβιτς πληρως ανυπαρκτη καριερα ειχε και επαιξε τσλ με την λεγκια και απεκτησε αξια και πληρωσαμε να τον παρουμε..
Roarrr

Δημοσίευση από Roarrr »

Επίσης η Fortuna δεν συγκρίνεται με την Hoffenheim.
Άβαταρ μέλους
nikospaok66

Δημοσίευση από nikospaok66 »

Το ότι μας στεναχωρεί η ανανέωση Μπισε με ξεπερνάει. Υπόδειγμα σε όλα. Αρτιστας. Ποτέ δεν δημιούργησε πρόβλημα. Ο ορισμός του παίκτη που θα ρθει από τον πάγκο και θα δώσει πολλά. Όταν φέρνεις τόσους νέους παίκτες χρειάζεσαι και κάποιους παίκτες έμπειρους. Μεγάλη απογοήτευση που σας προκαλεί η ανανέωση αντί να σας χαροποιει. Για μια ακόμη χρονιά θα αποδείξει ότι είναι ενας καθοριστικός παίκτης και φυσικά ένας εξαιρετικός άνθρωπος και χαρακτήρας.

Στάλθηκε από το SM-A217F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
gika

Δημοσίευση από gika »

Αν προχθές σας λέγανε είμαστε ανάμεσα σε Δώνη και Μπίσεσβαρ, 3ετές θα του κάνατε του αφάνα για παν ενδεχόμενο. Τώρα σας χάλασε. :mrgreen:

Λες και ήμασταν ανάμεσα στην ανανέωση του Μπίσε, ή τον Λουίς Ντίαζ και πήραμε τον πρώτο γιατί επέμενε ο Λουτσέσκου.
Мир

Μεταγραφές Καλοκαιριού 2022 ΙΙ

Δημοσίευση από Мир »

Μια χαρα η ανανεωση Μπισε για ενα χρονο με 300χιλ.
Αν ειχε συμφωνισει νωριτερα, οπως και ειχε δεχθει και ο Κρεσπο, θα ειχαμε και τους εξτρεμ ηδη στην ομαδα.
Παικτες που δινουν λυσεις και βαθος στο ροστερ για 3 διοργανωσεις.

Επισης πιστευω οτι ο Λουτσεσκου εχει πλεον καταλαβει οτι το σχεδιο με τους παλιους απετυχε περσυ. Ως ενα βαθμο ήταν αιτία απώλειας και του κυπέλου.
Θα αναλάβει και θα στηριζεται στην νέα φουρνιά τιτλων
boogeyman77
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από boogeyman77 »

ΑποστόληςΑ έγραψε:Schwab, Curtic, El kaddouri και Biseswar στην 11άδα και ...φύγαμε!
Για τον άλλο κόσμο! :lol: :lol: :lol:Zivko Zivkovic στο τέρμα ξέχασες, Vieirinha αριστερά και επαναπροσέγγιση Varela :mrgreen:
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος boogeyman77 την Δευ 27 Ιουν 2022, 00:08, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”