Μεταγραφές Καλοκαιριού 2022 ΙΙ

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
markos4
Δημοσιεύσεις: 3312
Εγγραφή: Δευ 07 Ιαν 2008, 19:49

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2022 ΙΙ

Δημοσίευση από markos4 »

Με τον Μπισεσβαρ λύνεται το πρόβλημα που έχουμε στο γκολ..
Άβαταρ μέλους
thanos-xanthi
Δημοσιεύσεις: 8303
Εγγραφή: Τετ 04 Δεκ 2013, 21:41

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2022 ΙΙ

Δημοσίευση από thanos-xanthi »

ΓΚΟΥΕΡΙΝΟ 4 έγραψε:
thanos-xanthi έγραψε:2 βήματα μπροστά και 1 πίσω
Μετά το ακατανόητο με ζιβκο, έχουμε κι αυτό το άκυρο με Μπισε
Λογικά περιμένουν να δουν πότε θα πετύχει το κλασικό πλασέ του να βρει εστια
Άλλη μια χρονιά με τον περιπατητη με τα χέρια ψηλά να διαμαρτύρεται, πολύ κρίμα
Το (πολύ) κρίμα στο λαιμό τους.
Μπότο δεν μας τα λες καλά. Βρες αεροπλάνο.
φοβερό συμπέρασμα ο κλασικός ο είρωνας
δεν απευθύνεσαι σε παιδάκια δημοτικού, ούτε θα παραποιείς τα λόγια μου
εσυ δε μας τα λες καλά, βρες γραμματική της νεας ελληνικής
Άβαταρ μέλους
Mitsospaoki4
Moderator
Δημοσιεύσεις: 12672
Εγγραφή: Δευ 21 Μάιος 2018, 12:53
Τοποθεσία: Θεσσαλονικη - Βολος

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2022 ΙΙ

Δημοσίευση από Mitsospaoki4 »

obanebane έγραψε:
Mitsospaoki4 έγραψε:Ξαναλέω
Ο Μπαλντε είναι παίχτης στυλ Καμαρά του Άρη , απλά ένα επίπεδο πάνω και αν επανέλθει στα παλιά του στάνταρ, μπορεί και 2-3 επίπεδα πάνω!

Ο Ολιβέιρα είναι φορ περιοχής

Άνετα παίζουν και μαζί


Όλα αυτά που περιγράφεις, ήταν ο Μπαλντε ,πλέον δεν είναι, είναι πολύ πεσμένος και γι'αυτό, δύσκολα θα μείνει στην serie a.
Φοβάμαι μήπως έχει γίνει τουρίστας και κυνηγάει το χρήμα.
Αν ο παίχτης αυτός, πιάσει τα στάνταρ του παρελθόντος,θα χαζέψουν όλοι.
Αν περιέγραφα το Μπαλντε προ 3ετιας, θα λέγαμε ότι αυτός ο παίχτης απλά δεν έρχεται Ελλάδα.

Και ο Κουρτιτς σαν ένας πεσμένος από Serie A ήρθε και φέτος βγήκε MVP

Είναι τόσο μεγάλη η διαφορά δυναμικότητας με αυτά τα πρωταθλήματα που αν κάποιος έρθει και έχει ακόμα όρεξη για μπάλα , εδώ θα διαπρέψει

Είναι όμως αυτό το αν και μάλλον και εσύ σε αυτό έχεις ενδοιασμούς
Άβαταρ μέλους
Σουριναμέζος
Δημοσιεύσεις: 3010
Εγγραφή: Σάβ 19 Ιαν 2019, 17:00

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2022 ΙΙ

Δημοσίευση από Σουριναμέζος »

Πέρσι και πρόπερσι ήρθαν ένας Αυστριακός στα 26 του με φοβερά νούμερα σε μια από τις παραδοσιακές δυνάμεις της χώρας του και ένας ακόμα 26χρονος Ρουμάνος διεθνής με 7 εκατομμύρια αξία στο transfermark. Αποδείχθηκαν μια τρίχα από την κάτω αφάνα του Μπίσε.

Φέτος έχουν έρθει αρκετά 20χρονα πρότζεκτ και έχουμε πειστεί ότι θα τρίβουμε τα μάτια μας επειδή "κόβει" το μάτι του τεχνικού διευθυντή που τους έφερε και παίκτες όπως ο Ομάρ και ο Μπίσε είναι περιττοί. Βέβαια ο προηγούμενος τεχνικός διευθυντής που έκοβε το μάτι του έφερε μεταξύ άλλων τους Τέρι Αντόνις, Έρικ Σάμπο και Ζάιρο.

Χίλιες φορές να υπάρχει στο ρόστερ ο Μπίσε και ο Καντουρί παρά να ψάχνουμε μετά από μερικούς μήνες να σπάσουμε τους δανεισμούς του Λάμπρου και του Ζαμπά γιατί δεν βγήκαν τα πρότζεκτ
Maxpaok
Δημοσιεύσεις: 2585
Εγγραφή: Παρ 07 Μάιος 2021, 12:57

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2022 ΙΙ

Δημοσίευση από Maxpaok »

Ασφαλώς δεν μπορώ να ασπαστω τον συλλογισμό ανανεώνουμε τον μπισε μην και δεν μας βγούνε οι μεταγραφές.
Κάναμε ένα τέτοιο ολικό λίφτινγκ με τόσες τρύπες κι παλιές αστοχίες, πιστεύουμε στο πλάνο αλλά και η κρυφή, ανείπωτη σκέψη αποτυχίας...ειναι λίγο τραβηγμένη.

Το αν το μεροκάματο του μπισε θα επηρεάσει την οικονομική ισορροπία των επόμενων κινήσεων, εμείς δεν το ξέρουμε κι ούτε θα φθάσει στα αυτιά μας.

Το να μείνουμε 15 βαθμούς πίσω στο πρωτάθλημα και κύριος υπαίτιος να είναι η ανανέωση του μπισε, πάλι ακραίο το ακούω.

Η όποια επιρροή στο κλίμα αποδυτηρίων δεν έχει διαπιστωθεί εν αντίθεση με άλλους παλαιούς.

Για τον χρόνο που ζητά ο Λουτσε, παίκτες και προσωπικότητες που θα τον βοηθήσουν στην ομαλή, σταδιακή ενσωμάτωση τόσων νέων, το κατανοώ. Εδώ πράγματι έχει ρόλο ο μπισε.

Εν συντομία, πολύς ντόρος για το τίποτα. Το πλάνο, η ανανέωση σε παίκτες και χαρακτηριστικά τρέχει και η επιθυμία του Λουτσε μετά από τόσες αλλαγές πρέπει να γίνει αποδεκτή.
ΓΚΟΥΕΡΙΝΟ 4
Δημοσιεύσεις: 1761
Εγγραφή: Πέμ 30 Ιαν 2020, 09:35

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2022 ΙΙ

Δημοσίευση από ΓΚΟΥΕΡΙΝΟ 4 »

Αν όχι αεροπλάνο, τρένο ή με τα πόδια.
giliopoulos
Δημοσιεύσεις: 2831
Εγγραφή: Τρί 24 Δεκ 2013, 18:06

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2022 ΙΙ

Δημοσίευση από giliopoulos »

Να πω κατι τελευταιο για τον μπις και δεν ξανασχολουμε με αυτον.
Ειναι κριμα διοτι παροτι εχει προσφερει παρα πολλα, στο τελος θα ξεχαστουν.
giapas
Δημοσιεύσεις: 10507
Εγγραφή: Τρί 26 Ιαν 2010, 10:49

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2022 ΙΙ

Δημοσίευση από giapas »

Σουριναμέζος έγραψε:Πέρσι και πρόπερσι ήρθαν ένας Αυστριακός στα 26 του με φοβερά νούμερα σε μια από τις παραδοσιακές δυνάμεις της χώρας του και ένας ακόμα 26χρονος Ρουμάνος διεθνής με 7 εκατομμύρια αξία στο transfermark. Αποδείχθηκαν μια τρίχα από την κάτω αφάνα του Μπίσε.

Φέτος έχουν έρθει αρκετά 20χρονα πρότζεκτ και έχουμε πειστεί ότι θα τρίβουμε τα μάτια μας επειδή "κόβει" το μάτι του τεχνικού διευθυντή που τους έφερε και παίκτες όπως ο Ομάρ και ο Μπίσε είναι περιττοί. Βέβαια ο προηγούμενος τεχνικός διευθυντής που έκοβε το μάτι του έφερε μεταξύ άλλων τους Τέρι Αντόνις, Έρικ Σάμπο και Ζάιρο.

Χίλιες φορές να υπάρχει στο ρόστερ ο Μπίσε και ο Καντουρί παρά να ψάχνουμε μετά από μερικούς μήνες να σπάσουμε τους δανεισμούς του Λάμπρου και του Ζαμπά γιατί δεν βγήκαν τα πρότζεκτ
Συμφωνώ μαζί σου, για μένα είναι πολύ θετική εξέλιξη . Η μίξη έμπειρων παικτών και νέων προτζεκτ θα κάνει καλό. Για μένα , λογική και αναμενόμενη κίνηση.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος giapas την Κυρ 26 Ιουν 2022, 17:51, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
paokpantou
Δημοσιεύσεις: 2011
Εγγραφή: Κυρ 13 Απρ 2008, 22:29

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2022 ΙΙ

Δημοσίευση από paokpantou »

Τρίβει τα χέρια του ο Λουτσε..
Έχει πλέον 2 στάνταρ βασικούς..
Μπισε και Ελ Καντουρι.. :mrgreen: :opaokara:
Ριαν_Καπαγιαννιδης
Δημοσιεύσεις: 2191
Εγγραφή: Πέμ 01 Σεπ 2016, 12:04

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2022 ΙΙ

Δημοσίευση από Ριαν_Καπαγιαννιδης »

kosths BXL έγραψε:
Ριαν_Καπαγιαννιδης έγραψε:Συγγνώμη, θέλουμε 3 (τρεις) ολόκληρους παλαίμαχους για να βοηθάνε στα αποδυτήρια? Για την μετάβαση? Χωρίς να παίζουν, ή έστω με ποιοτικά (θα πάθω καρδιακό από τα γέλια) 20λεπτα? Καμία ομάδα στον κόσμο, είτε αυτή λέγεται Αλμωπος Αριδαίας είτε Μπαρτσελόνα δεν κάνει κάτι τέτοιο. Έχεις έναν και πολύς σου είναι. Τρεις σημαίνει ότι υπολογίζονται αγωνιστικά. Ο Μπισεσβαρ εδώ και πόσα χρόνια είναι πολύ χειρότερος οποιουδήποτε νέου που στην τελική μπορεί να εξελιχθεί. Λέμε για παίκτες από μικρές πορτογαλικές ή για Β' Γερμανίας και Βέλγιο. Ο Μπισεσβαρ ούτε τις προπονήσεις τους δεν θα άντεχε. Ελπίζω να είναι αβάσιμες οι φήμες. Στην τελική ας αποσύρουμε την πρόταση μας, η θέση πρέπει να καλυφθεί από κανονικούς ποδοσφαιριστές.
πες μου ποιοι ειναι οι 3 παλαιμαχοι ? ο αντρε ειναι αλλαγη του ραφα σοαρες δνε ειναι ακθολου παλαιμαχος...αμα βρεις μια ελληνικη ομαδα που αν εχει αλλαγη αριστερο μπακ καποιον καλυτερο μπραβο...ο μονος "παλαιμαχος" ειναι ο μπισε....ο κρεσπο εφυγε, ο βαρελα εφυγε...ποιος ειναι ο 3ος ?...ο καντουρι ? στα 31 ? το εχουν πει ολοι οι αρδ οτι ο ΠΑΟΚ ξεκαθαρισε στον μπισε το τι ρολο θα εχει αρα πως ακριβως βγαζεις οτι υπολογιζετε αγωνιστικα ?...προφανως καποια λεπτα συμμετοχης θα τα παρει αλλα οχι οτι η ομαδα θα βασιζεται πανω του για το βασικο ροτεισιον

Ο τρίτος είναι φυσικά ο Ζιφκοβιτς. Επίσης δεν ξέρω αν έχεις δει τον Βιειρινια τελευταία, αλλά κάθε μη ερασιτέχνης προπονητής τον σημαδεύει στην άμυνα μέχρι αηδίας. Δεν υπάρχει αριστερό μπακ Βιειρινια στα 36,5 με τέτοιο σώμα, τόσους σοβαρούς τραυματισμούς, και τόσες εμφανείς αμυντικές αδυναμίες. Ιδανικά ο Νασμπεργκ θα παίζει εκεί.

Τώρα το ότι ο ΠΑΟΚ ξεκαθάρισε στον Μπισεσβαρ τον ρόλο του, δεν ξέρω γιατί μου το λες. Έγραψα ότι αν τον έχουμε και αυτόν για θα αποδυτήρια, είμαστε παγκόσμιο φαινόμενο αλόγιστης σπατάλης για το απόλυτο τίποτα - ούτε περσόνα είναι, ούτε έχει δείξει πως έχει κανέναν ηγετικό χαρακτήρα, ούτε είναι πρότυπο επαγγελματία με τέτοιο σουλουπι και τέτοια ραθυμία μέσα στο γήπεδο. Έγραψα ότι αν τον θέλουμε για αγωνιστικούς λόγους, τότε είμαστε η μόνη επαγγελματική ομάδα της ηπείρου προφανώς, γιατί δεν χωράει πουθενά αλλού, όπως έδειξε και πριν 2 χρόνια που δεν είχε μεγαλώσει τόσο όταν πήγε Κύπρο. Πέραν όλων αυτών, όσο μεγαλώνουν τα γκρουπ των προπονήσεων, τόσο δυσκολεύει η εντατική κι εξατομικευμένη δουλειά, όπως θα επιβεβαιώσει κάθε εκπαιδευτής.

Δεν υπάρχει λογική, πληρώνουμε τα καπρίτσια του Λουτσεσκου. Όποιος δεν το βλέπει, τι να πω, τον εαυτό του κοροϊδεύει και μόνο.
kos
Δημοσιεύσεις: 5112
Εγγραφή: Τρί 08 Ιούλ 2008, 18:21

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2022 ΙΙ

Δημοσίευση από kos »

Χωρίς αγωνιστικό Ρυθμό θα είναι..... τρεις ταχύτητες κάτω από αυτό που ήταν όταν κουραζόταν πέρυσι
Blacksheep
Δημοσιεύσεις: 111
Εγγραφή: Πέμ 24 Οκτ 2019, 13:31

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2022 ΙΙ

Δημοσίευση από Blacksheep »

Ειμαι ένα στάδιο πριν το εγκεφαλικό με την ανανέωση μπισε. Τον ευχαριστώ απο τα βάθη της καρδιάς αλλα δεν θελω να τον δω ουτε περπατάει εξω στον αγωνιστικο χώρο. Για εμενα ο παίχτης έπρεπε να τελειώσει την καριέρα του με ψιλά το κεφάλι από την ομάδα μας , αλλά δυστυχώς πάλι θα βλέπουμε ψετοσπριντ , χλιαρά σουτακια , και να τραβάει την αφάνα του....


ΥΓ Ισως με άλλο προπονητή να μην είχα την ίδια αντίληψη για τον παίχτη . Οχι οτι εχω θεμα με τον λουτσε αλλα οι εμμονές του αχ αυτές οι εμμονές του
Άβαταρ μέλους
tad
Δημοσιεύσεις: 2483
Εγγραφή: Δευ 05 Μάιος 2008, 11:13

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2022 ΙΙ

Δημοσίευση από tad »

Δεν μπορώ να καταλάβω τα σχόλια για την διαφαινόμενη ανανέωση Μπισε … λες και μένει ο Τειλορ

Ρε σείς ήρεμα … μην μας τρελένεται … πέρσι ο τελειωμένος Μπισε μέχρι την μέση της χρονιάς ήταν ο μόνος παίχτης που μπορούσε να βγάλει την μπάλα μπροστά …

Ο Μπισε ήταν άνετα πέρσι στους διακριθέντες … δεν θα στεναχωρηθώ που ανανέωσε

Ας κόψει ο Μποτο έναν μέτριο που τυχόν θα έφερνε … ας φέρει τους νέους καλύτερους Μπισε και δεν μας χαλάει ο παλιός Μπισε που θα μείνει ένα ακόμα χρόνο
Άβαταρ μέλους
sn0ufel4
Moderator
Δημοσιεύσεις: 11499
Εγγραφή: Πέμ 12 Δεκ 2013, 16:19

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2022 ΙΙ

Δημοσίευση από sn0ufel4 »

joshua έγραψε:Λιγη υπομονη να δουμε τι θα γινει με τις θεωρητικα δυο προσθηκες που περιμενουμε στα εξτρεμ. Αν ερθουν αυτοι που πρεπει τι μας νοιαζει αν ο Ιβαν θελει να πεταξει και 300.000; Αρκει να ερθουν...

Αυτό. Το θέμα είναι να έρθει βασικός παίκτης στα αριστερά και όχι ο Χ Μιτρίτσα
Andrew R
Δημοσιεύσεις: 2778
Εγγραφή: Κυρ 21 Δεκ 2014, 23:31

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2022 ΙΙ

Δημοσίευση από Andrew R »

Ριαν_Καπαγιαννιδης έγραψε:Συγγνώμη, θέλουμε 3 (τρεις) ολόκληρους παλαίμαχους για να βοηθάνε στα αποδυτήρια? Για την μετάβαση? Χωρίς να παίζουν, ή έστω με ποιοτικά (θα πάθω καρδιακό από τα γέλια) 20λεπτα? Καμία ομάδα στον κόσμο, είτε αυτή λέγεται Αλμωπος Αριδαίας είτε Μπαρτσελόνα δεν κάνει κάτι τέτοιο. Έχεις έναν και πολύς σου είναι. Τρεις σημαίνει ότι υπολογίζονται αγωνιστικά. Ο Μπισεσβαρ εδώ και πόσα χρόνια είναι πολύ χειρότερος οποιουδήποτε νέου που στην τελική μπορεί να εξελιχθεί. Λέμε για παίκτες από μικρές πορτογαλικές ή για Β' Γερμανίας και Βέλγιο. Ο Μπισεσβαρ ούτε τις προπονήσεις τους δεν θα άντεχε. Ελπίζω να είναι αβάσιμες οι φήμες. Στην τελική ας αποσύρουμε την πρόταση μας, η θέση πρέπει να καλυφθεί από κανονικούς ποδοσφαιριστές.
Κανονικοί ποδοσφαιριστές ηταν οι παλιοί κι ήταν μάλιστα και από τους σημαντικοτερους κρίκους στην κατάληψη της δεύτερης θέσης , στην ευρωπαϊκή πορεία κι αν είχαμε λίγο περισσότερο καιρό ξεκουρασης για τους βιονικους γέρους μας πιθανόν θα είχαμε σηκώσει κι το κύπελλο. Για κάποιο αδιευκρίνιστο κι φυσικά μη ποδοσφαιρικό λόγο αρνειστε συστηματικά ορισμένοι να δείτε την προσφορά αυτών των ποδοσφαιριστών μέσα στο γήπεδο. Αν δεν κατάλαβες φίλε Ράιαν τα ποσα οφείλεις πχ στον Βιερίνια για την πορεία στην Ευρώπη δεν μπορουμε να κάνουμε ένα επικοδομητικο διαλογο. Συνεχίζετε επίσης να μην αντιλαμβάνεστε ότι στην περσινή χρονιά δεν ήταν οι παππούδες το πρόβλημα αλλά οι νέοι που κλήθηκαν να τους αντικαταστήσουν. Αυτοί ήταν οι ανύπαρκτοι. Φέτος όμως δεν θα συνεχιστει αυτή η αθλιότητα, ο μποτο φέρνει κανονικούς ποδοσφαιριστές . Κι ο Λουτσεσκου θα δουλέψει με αυτους , θέλει όμως χρόνο κι εμείς παίζουμε σε ένα μήνα όλη την χρονιά.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”