Μεταγραφές Καλοκαιριού 2022 ΙΙ

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
Napoli4

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2022 ΙΙ

Δημοσίευση από Napoli4 »

Από αυτά που έχω καταλάβει έχουμε μπει σε διαπραγματεύσεις με τον Μπαλντέ, έχουμε συμφωνήσει στα βασικά, αλλά το θέμα το τρενάρουμε εμείς μέχρι να φύγει ο Τσόλακ, και το τρενάρει και αυτός μήπως βρει κάτι καλύτερο.
Λογικά όταν ανεβάσει την προσφορά της η Ρέιντζερς στα επιπέδα που θέλουμε, θα μπούμε σε τελικό κύκλο συζητήσεων για να πάρουμε το τελικό "ναι" από τον παίκτη.

Πάντως δεν ακούγεται άλλο όνομα για την επίθεση, το οποίο φαντάζομαι είναι θετικό...
Άβαταρ μέλους
Minority4

Δημοσίευση από Minority4 »

Ας μην είναι κι ο Μπαλντέ, αλλά κάτι ανάλογο θα είναι εξαιρετική κίνηση μαζί με Ολιβέϊρα.
Κι ας είμαστε λίγο κοντούληδες, η μπάλα να ρέει και να την βλέπουν στην πλάτη τους οι αντίπαλοι.
Εχουμε ψηλούς στην άμυνα, δεν μασάμε.

Υ.Γ. Που ναι ο τερματζής βρε ; Στην Χαλκιδική τραβάτε το βίντεο ; Κοιμάστε εκεί στην ΠΑΕ! :mrgreen:
Άβαταρ μέλους
Gospi

Δημοσίευση από Gospi »

Kabamaru11 έγραψε:Gospi,αν φυγουν οι Ζαμπα,Αουγκουστο,Τεηλορ και ο Νινουα,μενουμε μονο με τον Ουεντραογκο στην Β ομαδα.Ειμαστε πολυ ανετοι σε αυτο.Ειμαι σχεδον σιγουρος πως θα φερει μικρους λατινους μη κοινοτικους για την Β ομαδα.
Μακαρι αρχικα να φυγουν αυτοι π αναφερεις να ξεσκαρταρουμε.
Να χουμε περιθώρια και στο μπατζετ για καινούριες επενδύσεις!

Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
renegade

Δημοσίευση από renegade »

Αν κλείναμε μπαλντε εγώ θα έφερναν και το πολυβόλο από τη Σκύδρα
Άβαταρ μέλους
Gospi

Δημοσίευση από Gospi »

renegade έγραψε:
Gospi έγραψε:
renegade έγραψε:Η αμυντική μετάβαση είναι κάτι πιο πολύπλοκο απ' ότι βλέπει το μάτι του οπαδού.
Τα δύο κυριώτερα στοιχεία που πρέπει να έχει μια ομάδα ( πού παίζει σαν και εμάς, με τα στοπερ πάνω από το κέντρο) για να μην έχει πρόβλημα στις αμυντικές μεταβάσεις είναι να μην χάνεις την μπάλα σε συγκεκριμένα σημεία του γηπέδου και το άμεσο ριπρες στην μπάλα έτσι ώστε να κερδίσεις τα 4 απαραίτητα δευτερόλεπτα.
Σε διαφορετική περίπτωση κανένα χαφ δεν μπορεί να προλάβει τους επιθετικούς που είναι στην πλάτη του όσο γρήγορος και να είναι. Με αποτέλεσμα να υπάρχουν καταστάσεις 1 με 1 ή 2 με 2 με τα στόπερ όπου ο
επιτιθέμενος έχει πάντα το πλεονέκτημα στον ανοιχτό χώρο.

Υγ οσο για τον Όλιβειρα έχω την αίσθηση ότι αν παραμείνει υγιής μπορεί άνετα να σκοράρει ένα γκολ ανά δύο 90λεπτα.

@Γκοσπι δεν βλέπω να φεύγει ο Πορτογάλος του χρόνου
Αν κανει καλη σεζον ισως εχεις βαση αυτο που λες. Αν ομως βγαλει τραυματισμους οπως τα προηγουμενα χρονια, θεωρω δυσκολο να εισηγηθει ανανεωση του ο Μποτο.
Για το καλο μας, μακαρι να ειναι υγιης και να βγαλει ματια κι ας ανανεωσει για αλλα 2 χρονια!

Υπάρχει μία περίεργη παραφιλολογία για τον πορτογάλο όσον αφορά τους τραυματισμούς του.
Από πουθενά δεν προκύπτει ότι είχε θέματα τραυματισμών τα προηγούμενα χρόνια...πέρα βέβαια του τραυματισμού του στον αστράγαλο το 2014
Η αληθεια ειναι οτι δεν το εχω ψαξει καθολου το θεμα, απλα εχω την αισθηση (αυτη η περιεργη παραφιλολογια) οτι εχει συχνα πυκνα θεματα μικροτραυματισμων!
Πάντως απ ο,τι ειδα τον Αυγουστο γινεται 31, ειναι σε καλη δλδ ποδοσφαιρικη ηλικια για φορ, και ανετα εχει αλλα 3 χρονακια μπαλα!
Μακαρι να δικαιολογησει την εμπιστοσυνη του Ραζβαν.

Άβαταρ μέλους
Gospi

Δημοσίευση από Gospi »

ΑποστόληςΑ έγραψε:
Gospi έγραψε:Ποσες θεσεις μη ευρωπαιων εχουμε διαθεσιμες? Γιατι για να φερεις βραζιλιανους πρεπει να χεις και θεσεις κενες
Αν δεν κανω λαθος ειναι 5+3 συνολο?

8+4 μαζί με τον ΠΑΟΚ Β΄.
Σωστα, τον ειχα ξεχασει τον ΠΑΟΚ β

Άβαταρ μέλους
astral

Δημοσίευση από astral »

Εγώ θυμάμαι και ένα θέμα με τους κοιλιακούς όσο ήταν στην Κούλα. Μπορεί να θυμάμαι και λάθος .
Άβαταρ μέλους
Gospi

Δημοσίευση από Gospi »

renegade έγραψε:Αν κλείναμε μπαλντε εγώ θα έφερναν και το πολυβόλο από τη Σκύδρα
?

kosths BXL

Δημοσίευση από kosths BXL »

astral έγραψε:Εγώ θυμάμαι και ένα θέμα με τους κοιλιακούς όσο ήταν στην Κούλα. Μπορεί να θυμάμαι και λάθος .

αρδιες των χανουμιων....δεν υπηρξε ποτε στο ιατρικο δελτιο...και στον τρανσφερ να δεις δεν υπαρχει τιποτα τετοιο...απλα και αυτος και ο λιβαγια τα ειχαν σπασει με διοικηση και προπονητη και γενικα με το τριμπουρδελο που ειναι η κουλα και βγαζαν οτι δικαιολογιες τους ερχοντουσαν για το οτι δεν επαιζε
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος kosths BXL την Κυρ 26 Ιουν 2022, 12:55, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Kabamaru11

Δημοσίευση από Kabamaru11 »

Κουλουρη εννοει,νταξει δεν το λες και πολυβολο,ουτε ομως και νεροπιστολο :lol:
Άβαταρ μέλους
gergeo4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από gergeo4 »

Kabamaru11 έγραψε:Γιωργο,εχουμε κανα νεο για σεντερ μπακ;
οχι φιλε μου
alexgarcia6
Σασταλεγάκιας 2025

Δημοσίευση από alexgarcia6 »

“Ο Τόμας Μουργκ αναχώρησε για την πατρίδα του με ειδική άδεια προκειμένου να διευθετήσει ένα προσωπικό θέμα και θα ενσωματωθεί στην ομάδα στην Ολλανδία τις επόμενες μέρες”

Λετε να μας φυγει ο μουργος;
markos4

Δημοσίευση από markos4 »

renegade έγραψε:Αν κλείναμε μπαλντε εγώ θα έφερναν και το πολυβόλο από τη Σκύδρα
Τον πατριώτη μου τον Ινεμπολιδη λες? :lol:
Άβαταρ μέλους
Mitsospaoki4
Moderator

Δημοσίευση από Mitsospaoki4 »

Τέιλορ , Μουργκ , Ζαμπα μας τελείωσαν μάλλον
kosths BXL

Δημοσίευση από kosths BXL »

ναι μαλλον τελος δεν τους γραφουν στην αποστολη για την προετοιμασια...αντε να τελειωενι και τσολακ να ερθει ο μπαλντε να αβλωσουμε
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”