Μεταγραφές Καλοκαιριού 2022 ΙΙ
- Kabamaru11
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2022 ΙΙ
Ε ρε κεφια το φορουμ!
Μακαρι να ρθει ενα καλο εξτρεμακι μαζι με ενα καλο στοπερακι και νανδυνεχισουμε ετσι δυναμικα!
Σε δευτερο χρονο ας αρχισει η εκκαθαριση οσων δεν εχουν θεση στο ροστερ και ας κανουν τις αντικαταστασεις που θελουν οπως τις θελουν!
Α και π είστε?! Ο Νταντας θα μας αναγκασει να δωσουμε χοντρα φραγκα για να κρατησουμε δανεικο! Το παλικαρι θα κανει οργια, υπογραφω!
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Μακαρι να ρθει ενα καλο εξτρεμακι μαζι με ενα καλο στοπερακι και νανδυνεχισουμε ετσι δυναμικα!
Σε δευτερο χρονο ας αρχισει η εκκαθαριση οσων δεν εχουν θεση στο ροστερ και ας κανουν τις αντικαταστασεις που θελουν οπως τις θελουν!
Α και π είστε?! Ο Νταντας θα μας αναγκασει να δωσουμε χοντρα φραγκα για να κρατησουμε δανεικο! Το παλικαρι θα κανει οργια, υπογραφω!
Δεχομαι ευχαριστιες για την εμπνευση του συγκεκριμενου κομματιου! [GRINNING FACE WITH SMILING EYES][GRINNING FACE WITH SMILING EYES][GRINNING FACE WITH SMILING EYES]psykoman έγραψε:[youtube]A0kW1mGQpE4[/youtube]
Gospi έγραψε:Δεχομαι ευχαριστιες για την εμπνευση του συγκεκριμενου κομματιου! [GRINNING FACE WITH SMILING EYES][GRINNING FACE WITH SMILING EYES][GRINNING FACE WITH SMILING EYES]psykoman έγραψε:[youtube]A0kW1mGQpE4[/youtube]

Αν ολα αυτα τα παιδια βγαλουν την ποιοτητα που εχουν σκεφτειτε ποσο καλυτεροι θα ειναι ο Αντριγια, ο Ομαρ, ο Ολιβειρα, ο Κουρτιτς, ο Σβαμπ κλπ κλπ....
Οπως και να το κανουμε δεν ειναι το ιδιο να εχεις συμπαικτες ποιοτητας με το να προσπαθεις να συνυπαρχεις με τους Μουργκ και Τευλορ....
Οπως και να το κανουμε δεν ειναι το ιδιο να εχεις συμπαικτες ποιοτητας με το να προσπαθεις να συνυπαρχεις με τους Μουργκ και Τευλορ....
-
Eχουμε και Ελληνικα τραγουδια με στιχους για τον Νταντας
Oh daddy
Φωνάζει πάνω μου όλο τ βράδυ
Θέλει ξύλο δεν θέλει χάδι
Στο κρεβάτι είμαι Boss , αφήνει στ λαιμό μ lip gloss
ΔιαλεχτεΤην καστανή την παίρνει ο Daddy, την ξανθιά την παίρνει ο Fy
Την χοντρή την παίρνει ο Daddy, την λεπτή την παίρνει ο Fy
Την ψηλή την παίρνει ο Daddy, την κοντή την παίρνει ο Fy
Στην στεριά την παίρνει ο Daddy, στο καράβι ο Fy
Ο Βέλγος φαίνεται μια χαρά.
Γκολ, ασίστ, γρήγορος, με σέντρες, κορδωμενος.
Δημήτρη, είναι πολύ καλά τα στοιχεία του.
Ναι, Βέλγιο, αλλά όπως γράφεις από ομάδα λίγο πριν την πτώση!!!! Αν ο ακραίος μιας ομάδας που κινδύνεψε να υποβιβαστεί έχει τέτοια στοιχεία σημαίνει ότι ήταν από τους κορυφαίους της.
Τώρα για Ελλάδα και ΠΑΟΚ θα δούμε. Αλλά γιοματος. Με χρονιές, χωρίς τραυματισμούς
Γκολ, ασίστ, γρήγορος, με σέντρες, κορδωμενος.
Δημήτρη, είναι πολύ καλά τα στοιχεία του.
Ναι, Βέλγιο, αλλά όπως γράφεις από ομάδα λίγο πριν την πτώση!!!! Αν ο ακραίος μιας ομάδας που κινδύνεψε να υποβιβαστεί έχει τέτοια στοιχεία σημαίνει ότι ήταν από τους κορυφαίους της.
Τώρα για Ελλάδα και ΠΑΟΚ θα δούμε. Αλλά γιοματος. Με χρονιές, χωρίς τραυματισμούς
-