Αλλο το «δεν ειναι καλος». Αλλο το «παιζει σε υποδεεστερο πρωταθλημα». Αλλο το «δεν μου αρεσει η φατσα του». Αλλο το «εχει τραγικα νουμερα ο παικτης των 15 ασσιστ». Μην παιζετε με την ψυχικη μας υγιεια. Παρακαλω πολυrenegade έγραψε:Ο παίκτης είναι καλός αλλά ας κόψουν λίγο κάποιοι τις αχρειαστες ειρωνείες. Οκ στη ζουλτε έπαιζε τρία χρόνια,σε ομάδα τύπου που στέλνουμε κάτι κωνσταντελιδες για να πάρουν παιχνίδια... αυτό έλειπε να μην είχε και κάποια νούμερα εκει
Μεταγραφές Καλοκαιριού 2022 ΙΙ
- soflodoras
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2022 ΙΙ
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος soflodoras την Σάβ 25 Ιουν 2022, 15:55, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
PAOK_Antarctica έγραψε:Ευχαριστώ obanebane.
Σου χρωστάω.
Δε ξεχνάω, θα ανέβω επάνω, θα πάμε για ούζα.

- PAOK_Antarctica
Μπάνε, ο παπάς ήταν στα κτελ τόσες μέρες.. Στα παγκάκια κοιμόταν περιμένοντας τα πρώτα πρωινά δρομολόγια..
Εσύ θαλασσίτσα και τσιπουράκια ήσουν, αν δεν με απατάει η μνήμη μου
Σόρρυ πάντως... Ελπίζω να είμαι γουρλής
Και μια απορία, όποιος ξέρει να απαντήσει... Πώς γίνεται εδώ και 2 βδομάδες να είναι στο ρόστερ μας στο transfermarkt ο Αντρέ Ρικάρντο; Πως γίνεται να έχουν περάσει από χθες-προχθες τον Ντάντας, και ο Κάργας να μπήκε μόλις πριν λίγο; Έχουν κατατεθεί τα δελτία τους κάπου; Πως θεωρούνται επίσημα τελειωμένες υποθέσεις;
Εσύ θαλασσίτσα και τσιπουράκια ήσουν, αν δεν με απατάει η μνήμη μου

Σόρρυ πάντως... Ελπίζω να είμαι γουρλής

Και μια απορία, όποιος ξέρει να απαντήσει... Πώς γίνεται εδώ και 2 βδομάδες να είναι στο ρόστερ μας στο transfermarkt ο Αντρέ Ρικάρντο; Πως γίνεται να έχουν περάσει από χθες-προχθες τον Ντάντας, και ο Κάργας να μπήκε μόλις πριν λίγο; Έχουν κατατεθεί τα δελτία τους κάπου; Πως θεωρούνται επίσημα τελειωμένες υποθέσεις;
Δηλαδη με τοσες ασιστ να κρατησουμε Τσολακ να βαζει γκολ με μια επαφη [FACE WITH TEARS OF JOY]JohnDag έγραψε:Πολλά κοινά στοιχεία (βάσει στατιστικών) ανάμεσα σε Narey και Dompe.
Πράγμα που δείχνει και που περίπου θέλουμε να στοχεύσουμε ως ομάδα.
0.4 ασίστ per game ο Dompe, 0.43 o Narey.
Ο άμεσος επόμενος είναι ο Ζιβκο με 0.21, για τους άλλους ας μην μιλήσουμε καλύτερα.
Πολύ ψηλά και σε key passes και οι 2 (0.92 ο Dompe, 0.77 o Narey) και σε σεντρες (4.47 με 5.02, καλύτερο ποσοστό επιτυχίας ο Γαλλος).
8.61 xA (expected assist) και 6.68 αντίστοιχα, με το 11.95 του Ζιλε να βγάζει μάτια σε αυτή την κατηγορία.
Αυτά ως μια πρώτη γρήγορη ματιά.
Στάλθηκε από το SM-A528B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Έτσι είναι, ούζο πίνω με καλό μεζέ και οφθαμολουτρο δε μου αρέσει το τσίπουρο,με χαλάει και βλέπω τους κωλους μεγάλους.
Ο παπάς έχει κατασκόπους παντού ρε,σιγά να μην ξεροσταλιαζει ,παραμύθι πουλάει.

Ο παπάς έχει κατασκόπους παντού ρε,σιγά να μην ξεροσταλιαζει ,παραμύθι πουλάει.

Όταν γίνετε μία μεταγραφή οι δύο ομάδες δηλώνουν την κίνηση σε ένα site της fifa. Δηλώνουν όλους τους όρους της μετακίνησης. Η μεταγραφή είναι ολοκληρωμένη όταν και οι δύο ομάδες αποδεχτούν τους ίδιους όρους.Napoli4 έγραψε:Μπάνε, ο παπάς ήταν στα κτελ τόσες μέρες.. Στα παγκάκια κοιμόταν περιμένοντας τα πρώτα πρωινά δρομολόγια..
Εσύ θαλασσίτσα και τσιπουράκια ήσουν, αν δεν με απατάει η μνήμη μου![]()
Σόρρυ πάντως... Ελπίζω να είμαι γουρλής![]()
Επίσημα η μεταγραφική περίοδος ξεκινά 1η Ιουλίου. Οι παίκτες θα φαίνονται στο ρόστερ μας από 1η και μετά. Σήμερα νομίζω απλά φαίνεται ως επόμενη ομάδα των συγκεκριμένων ποδοσφαιριστών ο ΠΑΟΚ.
Πιθανώς το transfermakt να έχει κάποια ενημέρωση από fifa για τις δηλωμένες μεταγραφές. Το αν αυτό είναι κάτι φυσιολογικό (αν δηλαδή μπορεί να έχει πρόσβαση οποιοσδήποτε δημοσιογράφος θέλει αν το αιτηθεί), ή αν έχουν "inside information" δεν το γνωρίζω.
Χαζεύα λιγο στο transfermarkt και έμεινα @@@λακας.kosths BXL έγραψε:τελειωνει το συμβολαιο του το 23....και ειναι 29 ....παιζει και να γινεται ?nunies4 έγραψε:Και εγώ αυτό κατάλαβα. Ότι παίζει Βέλγιο.
Εκείνο το άρρωστο αριστερό εξτρέμ ο Τισουνταλι στην Γάνδη δεν παίζει;
Ανέφικτη περίπτωση αλλα έναν τέτοιο που μπορούμε να βρούμε;
αυτος που εβαλα στην προηγουμενη σελιδα πιστευω ειναι το πιο πιθανο να ειναι
Η Γάνδη αυτή την παιχταρα την απέκτησε το 20/21 με 750χιλλιαρικα μόνο. Για αυτό έγραψα που μπορούμε να βρούμε έναν τέτοιο...
Σήμερα η αξία του είναι 7,5εκ. Με διάφορα το μεγαλύτερο περιουσιακό τους στοιχείο.
Ναι μπαίνει τελευταίο χρόνο συμβολαίου αλλά και πάλι....
Δεν είδα και τίποτα τόσο φοβερό από τον παίκτη αυτό
Εντάξει έχει έκρηξη και ατομική ενέργεια αλλά είναι ξεκάθαρο ότι το παρακάνει
Εντάξει έχει έκρηξη και ατομική ενέργεια αλλά είναι ξεκάθαρο ότι το παρακάνει
Είναι τεράστια επιτυχία για τον ΠΑΟΚ που χτίζει ο Μποτο το γεγονός ότι η καταπτιστη κι έξω από κάθε ποδοσφαιρική λογικη μεταγραφή του τσαρλατάνου κι συνεχούς υβριστή του μεγάλου ΙΒΑΝ δωνη δεν πέρασε στην ΠΑΟΚΑΡΑ ΜΑΣ. Ομολογώ ότι έγινε μια τεράστια προσπάθεια σε επικοινωνιακό επίπεδο κι ανελέητο "μασάζ" ώστε να εμφανιστεί η ανωμαλία σαν κανονικότητα. Βέβαια η πιο πρόστυχη κι άθλια προσπάθεια ήταν εκείνη που επιδίωκε να χρεώσει την μεταγραφή στον καινούργιο μας διευθυντή. Το παρασιτικό μοντέλο που λειτουργεί με ερείσματα κι εντός της ΠΑΕ προσπάθησε κι θα συνεχίσει να προσπαθεί να θεωρεί τον Ιβάν Σαββίδη την αγελάδα που πρέπει να αρμεξει κάποιος. Κι εδώ ήταν κι το μεγάλο πρόβλημα , ότι εμφανίστηκε μια μεταγραφή παλιάς μεθοδολογίας σαν δήθεν μέρος του πλάνου του νέου μας Διευθυντή. Ο εξαιρετικός κ Μποτο δίνοντας ανώτερα δείγματα γραφής πέτυχε να εξοικονομήσει ένα σωρό λεφτά αγοράζοντας τον κοταρσκι πολύ φθηνότερα από ότι κατευθείαν από τον Άγιαξ. Κι όμως όλες οι μεταγραφικές παθογένειες που τόσο κακό έχουν κάνει στην ομάδα πήγαν να επαναληφθούν με την περίπτωση Δώνη. Το πρόβλημα που υπάρχει είναι ΠΟΙΟΣ ήταν αυτός που εισηγήθηκε στον Μποτο αυτή την εμετικη μεταγραφή. Αυτός είναι κι το πρόβλημα. Από το περσινό φιάσκο των μεταγραφών που εντεχνως κάποιοι προσπαθούν να το χρεώσουν στον προπονητή μέχρι το γεγονός ότι ο Μποτο έχει κάνει τόσα πολλά σε τόσο λίγο χρόνο με τόσο μεγάλη γκρίνια κι διαρκή αμφισβήτηση μου διμιουργει έναν τεράστιο θαυμασμό για αυτόν τον άνθρωπο. Αλλά παράλληλα κι έντονη ανησυχία για το πόσο θα στηριχθεί η προσπάθεια του κυρίως από τον περίγυρο εντος της ομάδος. Δεν είμαι αισιόδοξος για αυτό , διαβάζοντας μαλιστα κι πολλά από τα προηγούμενα σχόλια που γράφτηκαν αφού ακυρώθηκε η καταπτιστη μεταγραφή, μάλλον στεναχώρια αποκομίζει κάποιος. Η παθογένειες κι οι πολύ κακες πρακτικές του παρελθόντος δεν αλλάζουν σε μια μέρα . Ούτε ο ΜΠΟΤΟ. είναι μάγος αλλά νιώθω την υποχρέωση να τον στηρίξω όσο μπορώ. Ιδιαίτερα όταν ( αρδ ,παρατρεχαμενοι , μανατζαραιοι )σαν κι αυτούς που πρότειναν τον Δώνη στον ΠΑΟΚ μας να προσπαθούν να περάσουν αυτήν την μεταγραφή σαν δική κι καλά επιλογή.
-
ρε μαγκες ηρεμα..ο παικτης προταθηκε στον ΠΑΟΚ συμφωνα με αυτα που βγηκαν προς τα εξω...απο εκει και περα μπορει απλα να τον τσεκαραν τδ και ππροπονητης οπως ολες τις προτασεις στις θεσεις που ενδιαφερομστε και να υπολογισαν οτι επειδη θα ειχε χαμηλο συμβολαιο να βολευε σαν μια ακομα λυση για ροτεισιον να το προχωρησαν και αφου ισως ενημερωθηκαν για το τι και πως να καναν πισω...δεν χρειαζεται να βλεπουμε εχθρους ανεμομυλους μεσα στο κλαμπ...
Πάντως ο ντομπεε παίζει να είναι από τους λίγους μαύρους χωρίς μεγάλη ταχύτητα . Πολύ καλή ντρίμπλα ωστόσο
Sent from my iPhone using Tapatalk
Sent from my iPhone using Tapatalk
o μποτο εχει την πληρη ευθηνη και αρμοδιοτητα οποτε ολα τα αλλα ειναι θεωριες κανενας δεν μπορει να του επιβαλει κατι πλην Ιβαν ,αλλα και ο Ιβαν δεχετε οσα επιχειρει μην βλεπουμε λοιπον φαντασματα τον προτινανε μανατζαρεει και ο μποτο δεν ξερει τι εγινε καποτε ,τα ζυγισε και αποφασισε .....τοσο απλα.....αυτα τα ο αγαθος που του τρωνε τα λεφτα και οι δολοπλοκοι σπιουνοι ρασπουτιν που υπαρχουν στην παε ,ειναι ανεκδοτα που μπορουν να ευδοκιμησουν μονο στην θεσσαλονικη οπου επιβιωνουν κατι ηλιθιοι στημενοι ακροατεσ των ραδιοφωνων ,ραπτοπουλοι καμορες και ολως παραδοξως γριεσ παραγωγοι που επειδη δεν εχουν αντικειμενο φυτιλαζουν με στημενους ακροατες δηθεν παοκτσηδες τον κοσμο κουλαλης μουλαλης και σια ......ολα λοιπον τα ξερει ο Ιβαν που αποφασιζει .....ας αφησουμε τον μποτο μια χαρα δουλευει ελπιζω να πετυχει στο 100% δυσκολο τοσο ποσοστο αλλα το ευχομαι.....
ακριβως κανουμε απιστευτα σεναρια σωνει και καλα να δημιουργησουμε εσωστρεφεια .....kosths BXL έγραψε:ρε μαγκες ηρεμα..ο παικτης προταθηκε στον ΠΑΟΚ συμφωνα με αυτα που βγηκαν προς τα εξω...απο εκει και περα μπορει απλα να τον τσεκαραν τδ και ππροπονητης οπως ολες τις προτασεις στις θεσεις που ενδιαφερομστε και να υπολογισαν οτι επειδη θα ειχε χαμηλο συμβολαιο να βολευε σαν μια ακομα λυση για ροτεισιον να το προχωρησαν και αφου ισως ενημερωθηκαν για το τι και πως να καναν πισω...δεν χρειαζεται να βλεπουμε εχθρους ανεμομυλους μεσα στο κλαμπ...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος eorptol1 την Σάβ 25 Ιουν 2022, 16:54, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
-
Σωστός Andrew. Το βελγικό πρωτάθλημα είναι εφάμιλλο με το δικό μας.Ι παίκτης φαίνεται καλός (στα βιντεακια)ελπίζω και στο σετ παιχνίδι. Έκρηξη-ταχύτητα-σέντρα-ασίστ =γκολ. Αν έχετε τέτοιους πολλούς στο ροστερ τότε...δε χρειάζεται..Αυτή είναι η στόχευση στα εξτρεμ .Τα σχόλια να ναι προσεχτικά παρακαλώ. 15 ασίστ?Ψιλολογια, τέτοιους έχουμε άπειρους...Σορυ που δεν κοιτάνε τον Σαλαχ!Ηστοχευση μετράει. Τέτοιον ψάχνουμε, το όνομα δε με ενδιαφέρει. Πρώτη φορά φαίνεται ότι λειτουργούν με ποδοσφαιρική λογική. Έργο ΚΑΙ Μποτο..