Καφενείο ΠΑΟΚμάνια ΙΙ
Re: Καφενείο ΠΑΟΚμάνια ΙΙ
Καλημέρα στους φίλους.
Το πρωί πάντα φασκόμηλο και την μια μέρα με μέντα και την επομένη γλυκάνισο. Επίσης κάθε τρείς μέρες, όπως σήμερα με ένα κομμάτι τζίντζερ. Συμπληρώνεται το αφέψημα μου με μέλι και λεμόνι.
Συνταγή από τον Ζαμπά.
Το πρωί πάντα φασκόμηλο και την μια μέρα με μέντα και την επομένη γλυκάνισο. Επίσης κάθε τρείς μέρες, όπως σήμερα με ένα κομμάτι τζίντζερ. Συμπληρώνεται το αφέψημα μου με μέλι και λεμόνι.
Συνταγή από τον Ζαμπά.
καλημερα βροχες βεβαια τωρα σταματησε .......θελω να παω στην εκθεση βιβλιου σημερα εγκαινια .....φανατικοσ του βιβλιου και της εντυπης εφημεριδας.....αρχες του 1980 ξεκιναει η εκθεση βιβλιου τοτε δεν υπηρχε ιντερνετ πολυ ωραια οργανωση Μαιο νομιζω ξεκινησε ,και πιανει ενα τρομερο μπουρινι και ολα τα βιβλια απο τα περιπτερα στην θαλασα θυμαμε λεγανε 3,5 εκατ δραχμες ζημια τοτε .....απο την αλλη χρονια καρφωσανε τα περιπτερα
τα νιατα της ηλικιας μου θα το θυμουνται......διπλοσ μετριος ελληνικος βεβαια και σημερα....

τα νιατα της ηλικιας μου θα το θυμουνται......διπλοσ μετριος ελληνικος βεβαια και σημερα....
- ΑποστόληςΑ
- V-olakiotis
καλημέρα από Ξάνθη
ωραία ατμόσφαιρα, ωραία θερμοκρασία, αλλά είναι ικανός ή να μας κάψει το μεσημέρι ή να μας κουκουλώσει με το χαλάζι
ωραία ατμόσφαιρα, ωραία θερμοκρασία, αλλά είναι ικανός ή να μας κάψει το μεσημέρι ή να μας κουκουλώσει με το χαλάζι
-
Καλημέρα! Είναι γνωστό ότι έκθεση βιβλίου χωρίς βροχές δεν υπάρχει. Είναι πια γνωστό ότι για να πάμε έκθεση βιβλίου θα χρειασθεί ομπρέλα.
δεν το παιζει ουτε στο στοιχημα φιλε .....βροχη μπουρινι εκθεση βιβλιου.....καλημερα σε ολο τον λαο ,ΣΥΝΤΑΣΟΜΑΙ ΜΕ ΚΑΡΓΑ ΚΑΝΤΕ ΚΑΜΜΙΑ ΜΕΤΑΓΓΡΑΦΗ ΕΛΕΟΣ

- ΑποστόληςΑ
- Μπαρκαρούτσος
Ευχαριστούμε την προηγούμενη γενιά για το ευμετάβολο των καιρικών συνθηκών σήμερα! 

- ΑποστόληςΑ
- V-olakiotis
Καλημέρα από Δράμα!
Έβρεχε χθες όλο το απόγευμα και τις πρώτες βραδινές ώρες. Σήμερα πάλι αρκετές νεφώσεις.
Εδώ είχαμε εγκαίνια έκθεσης κόμικ όμως...
ΝΑΤΟΙ ΝΑΤΟΙ ΟΙ ΑΗΤΤΗΤΟΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ!!!
Έβρεχε χθες όλο το απόγευμα και τις πρώτες βραδινές ώρες. Σήμερα πάλι αρκετές νεφώσεις.
Εδώ είχαμε εγκαίνια έκθεσης κόμικ όμως...
ΝΑΤΟΙ ΝΑΤΟΙ ΟΙ ΑΗΤΤΗΤΟΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ!!!