Εεεε ναι?gika έγραψε:Γιατί υπάρχει περίπτωση να δώσουμε εμείς;sn0ufel4 έγραψε:O Μπαλμπουενα βλέπω στη Γουέστ Χαμ πέρσι είχε 2.100.000 λίρες μισθό
Υπάρχει περίπτωση να δώσει η κουλα συμβόλαιο πάνω από μυριο?
Μόνο ο γαύρος δίνει τέτοια συμβόλαια πλέον.
Μεταγραφές Καλοκαιριού 2022 ΙΙ
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2022 ΙΙ
Μεταγραφές Καλοκαιριού 2022 ΙΙ
Πιστεύω η ιδανικη ομάδα που ταιργιάζει με το ήθος του παιδιού για να συνεχίσει να παιζει μπαλα(μπας και αναστήσει την καριέρα του) ειναι ο παπαναστασιακός.
Καλύπτει όλα του τα θέλω.
Θα παιζει σε γαυρο Β ή Γ, με προοπτικες για Νοτιχαμ, θα αγωνιζεται για την νεα παραγκα και θα μπορει να βριζει /ειρωνεύεται οπαδους/παικτες του ΠΑΟΚ χωρις συνέπειες.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Мир την Παρ 24 Ιουν 2022, 19:44, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Το 2019 ηταν 23.gika έγραψε:Καλά κι ο άλλος του βρίζει τον πατέρα του. Και αυτά τα μηνύματα είναι από όταν ο παίκτης ήταν 17 χρονών.
Καμιά φορά μου βγάζει το facebook post από 10 χρόνια πίσω και δεν πιστεύω ότι έγραφα εγώ αυτά τα μηνύματα.
Πονούσε με το νταμπλ ο Τασούλης.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Parolos την Παρ 24 Ιουν 2022, 19:43, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Μια μικρή σύνοψη
Βάζελος που 60 χρόνια η ομάδα του έχει κατασφάξει τον ΠΑΟΚ και όχι μόνο,υποννόησε σαν παράγκα τον ΠΑΟΚ για μια φάση που ΔΕΝ αδικήθηκε...θα γύριζε μόνο στον Γάβρο (που δεν έχει παίξει ποτέ με τον ιδρώτα κανενός) και έδωσε κατάρα απ τις λίγες -που μόνο ένας σκατόψυχος μπορεί να δώσει- σε συνοπαδό μας
Γουέλκαμ του ΠΑΟΚ μιστερ δώνης.Γουι νηντ γιου του αουρ τιμ
Βάζελος που 60 χρόνια η ομάδα του έχει κατασφάξει τον ΠΑΟΚ και όχι μόνο,υποννόησε σαν παράγκα τον ΠΑΟΚ για μια φάση που ΔΕΝ αδικήθηκε...θα γύριζε μόνο στον Γάβρο (που δεν έχει παίξει ποτέ με τον ιδρώτα κανενός) και έδωσε κατάρα απ τις λίγες -που μόνο ένας σκατόψυχος μπορεί να δώσει- σε συνοπαδό μας
Γουέλκαμ του ΠΑΟΚ μιστερ δώνης.Γουι νηντ γιου του αουρ τιμ
-
Εσύ αν σου έβριζαν τον πατέρα στα 23 θα ήθελα πολύ να δω τι θα απαντούσες...
- PAOK_Antarctica
Ε ναι, να σε βρίσουν άγνωστοι στο ίντερνετ.
Που να σου τύχει τέτοιο απροσδόκητο συμβάν.
Τον έπιασαν εξαπίνης.
Που να σου τύχει τέτοιο απροσδόκητο συμβάν.
Τον έπιασαν εξαπίνης.
-
Ωχου...κουρασε αυτό με τον πατέρα και τι θα κάναμε αν μας έβριζαν τον πατέρα. Αν θέλει να μιλάει και να εκφράζεται έτσι τοτε δεν μπορεί να λέγεται επαγγελματίας ή αν θέλει να εκφράζεται έτσι ανοιχτά γιατί δημοκρατία έχουμε να ξέρει πως κάποιες πόρτες κλείνουν. Αυτή είναι η γνώμη μου...
-
Ωραία, μην τον πάρετε για γαμπρό. Αγωνιστικά μας κάνει? Εγώ λέω όχι. Αυτό θα έπρεπε να μας νοιάζει.
Άμα σου έβριζαν τον ΠΑΟΚ (αυτός έκανε ποστ) να δω τι θα απαντούσες..
Εν πάση περιπτώσει υπάρχει πιθανότητα να χαλάσει η μεταγραφή, οπότε τέτοια υπεράσπιση να δω τί θα την κάνετε μετά.
Στην προκειμένη περίπτωση εμ έκανε το ποστ, εμ ασχολήθηκε με τα ινμποξ που τον έβριζαν. Μιλάμε για πανέξυπνο..
Στάλθηκε από το RMX1931 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Εν πάση περιπτώσει υπάρχει πιθανότητα να χαλάσει η μεταγραφή, οπότε τέτοια υπεράσπιση να δω τί θα την κάνετε μετά.
Στην προκειμένη περίπτωση εμ έκανε το ποστ, εμ ασχολήθηκε με τα ινμποξ που τον έβριζαν. Μιλάμε για πανέξυπνο..
Στάλθηκε από το RMX1931 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
- ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΟΣ
Μήπως προκάλεσε ώστε να τον βρίσουν; δημόσιο πρόσωπο είναι, επιβάλλεται να είναι πιο προσεκτικός. Και στο φινάλε, αφού βγάζει τοοοοσα πολλά λεφτά γιατί δε γουστάρει τη ζωή του αλλιώς κι ασχολείται με το μπλιμπλικι όπως ο φτωχός και άνεργος λαουτζικος;;
-
Όλοι οι παίχτες παίρνουν τέτοια μπινελικια στα social. Κανείς δεν απαντάει σαν ηλίθιος όπως αυτός.
Εδώ ο αδερφός του που έπαιξε και μπάλα στον βαζελο και δεν έχει πει κουβέντα τόσο καιρό.
Το παιδί αυτό είναι βλαμμένο και για αυτό έχει πάει στραφι και το ταλέντο που έχει αντικειμενικά.
Εδώ ο αδερφός του που έπαιξε και μπάλα στον βαζελο και δεν έχει πει κουβέντα τόσο καιρό.
Το παιδί αυτό είναι βλαμμένο και για αυτό έχει πάει στραφι και το ταλέντο που έχει αντικειμενικά.
Εν τω μεταξυ τα τσογλανια π αξιζουν εχουν μια αξιακη βαση. Ειναι αληταραδες, αλλα δεν θιγουν πραγματα που δεν πρεπει γτ φορανε παντελονια.
Οι θρασυδειλοι απο την αλλη πατανε στο οτι δεν μπορεις να τους αγγιξεις και θιγουν και πραγματα π δεν πρέπει.
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Οι θρασυδειλοι απο την αλλη πατανε στο οτι δεν μπορεις να τους αγγιξεις και θιγουν και πραγματα π δεν πρέπει.
και οκ.. ολοι θα αντιδρουσαμε αν μας εβριζαν τον πατερα, αλλα το "οτι αγαπας να το βρεις νεκρο" ειναι φραση ανατριχιαστικη.. δεν το εκστομιζεις ετσι... δεν το εχω ακουσει να το λεει καποιος σε καποιον. Αν μη τι αλλο δειχνει κατι για τον χαρακτηρα του
Ελα ρε, μας εχουν βρισει μανα και δεν περασε καν σαν σκεψη να ευχηθουμε κατι τετοιο στον αλλο...
Πρεπει να σαι σκατοψυχος και χωρις καμια απολυτως παιδεια για να λες κατι τετοιο
Πρεπει να σαι σκατοψυχος και χωρις καμια απολυτως παιδεια για να λες κατι τετοιο
Σκατόψυχος αλλά με ελλαφρυντικά,με κλεμμένο το ιδρώτα και τον κόπο του