Μεταγραφές Καλοκαιριού 2022 ΙΙ
- thanasakiss4
- Bet Guru 2019
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2022 ΙΙ
Στην Βραζιλία γράφουν πως ο Βιτάο παραμένει στην Ιντερνασιονάλ ακόμη ένα χρόνο.
...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Jairo την Παρ 24 Ιουν 2022, 19:26, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
-
Ειναι λαθος να αποκτηθει.GI4NNEN4 έγραψε:Ο Δωνης μάλλον δεν έχει τίποτα αγωνιστικο να προσφέρει στην ομαδα αλλα μηπως έχουν να προσφέρουν κάτι οι ηθικολόγοι αυτοδιορισμενοι θεματοφυλακες του ΠΑΟΚ;
Θα ειναι αυτογκολ.
Πώς είναι αγορά από τη στιγμή που απαγορεύεται;Δεν βγάζει κανένα νόημα αυτό που γράφεις.gergeo4 έγραψε:100% αγοράgika έγραψε:Νομίζω αυτό απαγορεύεται διότι πρόκειται για bridge transfer. Πριν 10 μέρες τον αγόρασε η Γκόριτσα από τον Άγιαξ.Mitsospaoki4 έγραψε:Άσχετο αλλά με τι καθεστώς ήρθε τελικά ο Κοταρσκι;
Στο sport fm είπαν απευθείας αγορά 2μυρια και συμβόλαιο 5 χρόνια
O Μπαλμπουενα βλέπω στη Γουέστ Χαμ πέρσι είχε 2.100.000 λίρες μισθό
Υπάρχει περίπτωση να δώσει η κουλα συμβόλαιο πάνω από μυριο?
-
Πώς είναι αγορά από τη στιγμή που απαγορεύεται;Δεν βγάζει κανένα νόημα αυτό που γράφεις.[/quote]
Πολύ πιθανό να είναι μονοετής δανεισμός με υποχρεωτική οψιόν αγοράς... Άρα πάλι αγορά στην ουσία.
Πολύ πιθανό να είναι μονοετής δανεισμός με υποχρεωτική οψιόν αγοράς... Άρα πάλι αγορά στην ουσία.
Γιατί υπάρχει περίπτωση να δώσουμε εμείς;sn0ufel4 έγραψε:O Μπαλμπουενα βλέπω στη Γουέστ Χαμ πέρσι είχε 2.100.000 λίρες μισθό

Μόνο ο γαύρος δίνει τέτοια συμβόλαια πλέον.
Γκίκα σύμφωνα με το νόημα των λεγομένων σου, εμείς δεν υπάρχει περίπτωση να κάνουμε τίποτα.
Θα πεθάνουμε όλοι, που φωνάζει και εκείνος ο τρελός στην τιβι
Θα πεθάνουμε όλοι, που φωνάζει και εκείνος ο τρελός στην τιβι
Παιδι με ηθος. Να τον φερουμε
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
@rainmaker
Σύμφωνα με το νόημα που δίνεις εσύ στα λεγόμενα μου, έχοντας σχηματίσει άποψη για το τι θα γράψω πριν καν διαβάσεις το post μου.
Είναι ξεκάθαρο πως πλέον ούτε εμείς δίνουμε συμβόλαια άνω του εκατομμυρίου και αν αναρωτιέσαι από που κι ως που, απλά δες όλες τις μεταγραφές που έχει κάνει ο Μπότο τα Χριστούγεννα και τώρα.
Χρήματα σε αγορές δίνουμε, μεγάλα συμβόλαια όχι.
Σύμφωνα με το νόημα που δίνεις εσύ στα λεγόμενα μου, έχοντας σχηματίσει άποψη για το τι θα γράψω πριν καν διαβάσεις το post μου.
Είναι ξεκάθαρο πως πλέον ούτε εμείς δίνουμε συμβόλαια άνω του εκατομμυρίου και αν αναρωτιέσαι από που κι ως που, απλά δες όλες τις μεταγραφές που έχει κάνει ο Μπότο τα Χριστούγεννα και τώρα.
Χρήματα σε αγορές δίνουμε, μεγάλα συμβόλαια όχι.
Ηθικά παιδιά σα τον Κρέσπο δε θετε, τσογλάνια δε θετε. Ε τι θέλετε;Gospi έγραψε:Παιδι με ηθος. Να τον φερουμε

- PAOK_Antarctica
Απο τσογλανι μεχρι ευχες για νεκρους κι αγαπημενους, μεγαλη η αποσταση...
Καλά κι ο άλλος του βρίζει τον πατέρα του. Και αυτά τα μηνύματα είναι από όταν ο παίκτης ήταν 17 χρονών.
Καμιά φορά μου βγάζει το facebook post από 10 χρόνια πίσω και δεν πιστεύω ότι έγραφα εγώ αυτά τα μηνύματα.
Καμιά φορά μου βγάζει το facebook post από 10 χρόνια πίσω και δεν πιστεύω ότι έγραφα εγώ αυτά τα μηνύματα.