Μεταγραφές Καλοκαιριού 2022 ΙΙ

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
Mitsospaoki4
Moderator

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2022 ΙΙ

Δημοσίευση από Mitsospaoki4 »

Άσχετο αλλά με τι καθεστώς ήρθε τελικά ο Κοταρσκι;

Στο sport fm είπαν απευθείας αγορά 2μυρια και συμβόλαιο 5 χρόνια
Άβαταρ μέλους
Eagle1980

Δημοσίευση από Eagle1980 »

Καλές οι κινήσεις μας περιμένουμε με υπομονή και πιστη στον Μπότο και τις επόμενες.
:ugeek: :ugeek: :opaokara: :ugeek: :ugeek:
Άβαταρ μέλους
Othin

Δημοσίευση από Othin »

gika έγραψε:Θα προτιμούσατε Δώνη ή Λημνιό στα εξτρέμ; :mrgreen:
Από το να έρθει ο Δώνης προτιμώ μέχρι και Κόλκα στα εξτρέμ!

Η μόνη περίπτωση που θα αντέξω την αποκρουστική παρουσία του στην ομάδα είναι να πάει στον ΠΑΟΚ Β με προπονητή τον Πάμπλο. Εννοείται ως αναπληρωματικός.
Άβαταρ μέλους
tad

Δημοσίευση από tad »

Είμαι πολύ αισιόδοξος όπως πάει το πράγμα ...

ακολουθείται μία ξεκάθαρη μεθοδολογία από τους υπεύθυνους και φαίνεται ότι πίσω από κάθε κίνηση υπάρχει ένα ξεκάθαρο σκεπτικό ... το ότι είμαστε 24 Ιούνη και έχει δωθεί στον προπονητή πλήρες σχεδόν υλικό για να κάνει την δουλειά του είναι πολύ σημαντικό εάν σκεφτούμε που βρισκόμασταν πέρσι τέτοιο καιρό ...

σίγουρα σε έξι μήνες δεν θα φτιαχτεί η ομαδάρα που ονειρευόμασταν πάντα με Σαββίδη αλλά πρώτη φορά είμαι τόσο αισιόδοξος ότι θα φτάσουμε εκεί που πρέπει ...

με χαλάει πολύ η μίρλα των συνοπαδών μου εδώ μέσα και ότι την μία μέρα ενθουσιάζονται και την άλλη μπινελικώνουν ... πολύ μάνατζερ ρε μάγκες ... αφήστε λίγο να τους δούμε ... δεν λέω ... κουβέντα κάνουμε ...

αλλά πάμε λίγο να παίξουμε και τον ρόλο μας σαν οπαδοί ... βάλατε όλοι ένα πενηντάρικο στην ΑΜΚ του μπάσκετ να πάρει εκεί ανάσα λίγο το τμήμα ? γράψατε κάνα σύνθημα για κάθε νέο παίχτη που έρχεται ? γράψατε κάτι θετικό για τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ που φαίνεται να δουλεύουν καλά ... να τους σπρώξουμε να δουλέψουν ακόμα καλύτερα ...

άντε λίγο τα αγόρια μου ... μπινελίκια στο Facebook και στα φόρουμ δεν είναι οπαδός του ΠΑΟΚ ... αφήστε τα για τους άλλους ... εμείς είμαστε ΠΑΟΚ ξέρετε γιατί ... πάμε λίγο να γουστάρουμε όλοι μαζί ... αφού το βλέπετε να έρχεται ... έρχεται η κάβλα ...
Άβαταρ μέλους
Kabamaru11

Δημοσίευση από Kabamaru11 »

tad τα ειπες σωστα και κιμπαρικα,κερναω μακαροναδα,φαε οσο θες!
Мир

Μεταγραφές Καλοκαιριού 2022 ΙΙ

Δημοσίευση από Мир »

OIKODOMOS έγραψε:
george188 έγραψε:
Мир έγραψε:Αν ειναι να φερουμε τον ανυπαρκτο και άσφαιρο τα τελευταια 3 χρονια Δωνη για 2ο φορ και με συμβοκαιο 800χιλ γιατι δεν παιρνουμε τον Πριγιο;
Το 800 από που προέκυψε πάλι;
πεταμε νουμερα στον αερα.
george188 έγραψε:
Мир έγραψε:Αν ειναι να φερουμε τον ανυπαρκτο και άσφαιρο τα τελευταια 3 χρονια Δωνη για 2ο φορ και με συμβοκαιο 800χιλ γιατι δεν παιρνουμε τον Πριγιο;
Το 800 από που προέκυψε πάλι;
Το εγραψε συνοπαδος παραπανω.
Τοσο ειναι το συμβολαιο στην Ρεν βαση το γνωστο site.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Мир την Παρ 24 Ιουν 2022, 15:43, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Demir

Δημοσίευση από Demir »

Δεν θετε δωνη γιατί είναι κακός παίκτης η γιατί είναι γιος του δωνη;
Άβαταρ μέλους
john4serres

Δημοσίευση από john4serres »

Και για τα δυο. Επίσης αδυνατώ να πιστέψω ότι ο Μπότο θέλει έναν παίκτη με ΑΝΥΠΑΡΚΤΗ ΠΡΟΣΦΑΤΗ ΤΡΙΕΤΙΑ!
Άβαταρ μέλους
iasoiako

Δημοσίευση από iasoiako »

Ναρεη κ Δωνης αν ερθουν νομιζω παμε πολυ καλα.

Μονο αριστερο κεντρικο αμυντικο θα θελουμε.

Επιθετικο επισης αν πουληθει ο Τσολακ.

Και αν πουληθει ο Αγουστο 8αρακι.

Αρα μαλλον Αγουστο, Τσολακ κ Μιχαη πωληση και Ζαμπα διωξιμο.

Ο Μουργκ καλο ειναι μα μεινει να αλλαγη ετσι οπως ειναι δομημενο το ροστερ
Άβαταρ μέλους
Othin

Δημοσίευση από Othin »

Demir έγραψε:Δεν θετε δωνη γιατί είναι κακός παίκτης η γιατί είναι γιος του δωνη;
Προσωπικά, δεν το θέλω πρωτίστως γιατί είναι αυτός που είναι. Δεν είναι πλέον ένα 16χρονο μπασταρδάκι που αμολάει μ@λακίες δημόσια, είναι ενήλικας εδώ και αρκετά χρόνια κι έχει δώσει δείγματα του χαρακτήρα του. Δευτερευόντως ναι, γιατί είναι και γιος του Δώνη. Και τέλος, ως παίκτης είναι σε πτωτικη φάση και δεν θέλω να ανστήσω την καριέρα του, ακόμα κι αν στην ομάδα μου ξαναπάρει τα πάνω του.

Πιστεύω ότι ένας κομπλεξικός εγωιστής σαν και αυτόν όχι μόνον θα φύγει αμέσως μόλις πάρει την άνοδο ξανά η αξία του, αλλά και θα παίζει καθαρά για την πάρτη του και όχι για την ομάδα. Δεν νομίζω ότι για μισό ή max έναν χρόνο αξιοπρεπούς παρουσίας αξίζει να επενδύσουμε σε αυτόν τον τύπο. Εξάλλου σαν και αυτόν, πέντε στον παρά.
Άβαταρ μέλους
gergeo4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από gergeo4 »

Mitsospaoki4 έγραψε:Άσχετο αλλά με τι καθεστώς ήρθε τελικά ο Κοταρσκι;

αγορά
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

tad έγραψε:Είμαι πολύ αισιόδοξος όπως πάει το πράγμα ...

ακολουθείται μία ξεκάθαρη μεθοδολογία από τους υπεύθυνους και φαίνεται ότι πίσω από κάθε κίνηση υπάρχει ένα ξεκάθαρο σκεπτικό ... το ότι είμαστε 24 Ιούνη και έχει δωθεί στον προπονητή πλήρες σχεδόν υλικό για να κάνει την δουλειά του είναι πολύ σημαντικό εάν σκεφτούμε που βρισκόμασταν πέρσι τέτοιο καιρό ...

σίγουρα σε έξι μήνες δεν θα φτιαχτεί η ομαδάρα που ονειρευόμασταν πάντα με Σαββίδη αλλά πρώτη φορά είμαι τόσο αισιόδοξος ότι θα φτάσουμε εκεί που πρέπει ...

με χαλάει πολύ η μίρλα των συνοπαδών μου εδώ μέσα και ότι την μία μέρα ενθουσιάζονται και την άλλη μπινελικώνουν ... πολύ μάνατζερ ρε μάγκες ... αφήστε λίγο να τους δούμε ... δεν λέω ... κουβέντα κάνουμε ...

αλλά πάμε λίγο να παίξουμε και τον ρόλο μας σαν οπαδοί ... βάλατε όλοι ένα πενηντάρικο στην ΑΜΚ του μπάσκετ να πάρει εκεί ανάσα λίγο το τμήμα ? γράψατε κάνα σύνθημα για κάθε νέο παίχτη που έρχεται ? γράψατε κάτι θετικό για τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ που φαίνεται να δουλεύουν καλά ... να τους σπρώξουμε να δουλέψουν ακόμα καλύτερα ...

άντε λίγο τα αγόρια μου ... μπινελίκια στο Facebook και στα φόρουμ δεν είναι οπαδός του ΠΑΟΚ ... αφήστε τα για τους άλλους ... εμείς είμαστε ΠΑΟΚ ξέρετε γιατί ... πάμε λίγο να γουστάρουμε όλοι μαζί ... αφού το βλέπετε να έρχεται ... έρχεται η κάβλα ...
Αυτο

Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

υπαρχει πληθώρα παραγόντων για να ΜΗ θέλει κανείς το Δώνη.

πρώτα από όλα, ήδη μας έχει κάνει μπουρδέλο, αν κανείς αυτό δεν το αντιλαμβάνεται απλά αιθεροβατεί.

Σκεφτείτε να είναι και στη τούμπα, να αρχίσει κάποιος τα Δώνη #$32 ρουφιάνου γιε. Θα έχει άδικο; ρουφιάνος δεν ήταν ο μπαμπάς του; οχι,δεν θα έχει άδικο. αλλά θα μου πείς ότι κράζει παίχτη με τα ασπρόμαυρα...

ε να, μπουρδέλο γίναμε..

Οπότε άστο καλύτερα και πάμε παρακάτω.

Αγωνιστικά επίσης δε γεμίζει το μάτι, σε φανερά πτωτική πορεία τα τελευταία χρόνια.

ΑΝ από την άλλη, αφού όπως είχε πεί πριν από λίγα χρόνια σε συνομιλία με συνοπαδό μας, έχει τόσα λεφτά όσα δε θα βγάλουν μερικοί απο εμάς σε 50 χρόνια, τότε να έρθει με συμφωνία ανάλογα τις συμμετοχές αλλά και να πάει πρώτα κάποιο διάστημα στη Β ομάδα ώστε να αποδείξει ότι μπορεί να ανταπεξέλθει.

Τότε, το συζητάμε...
Мир

Δημοσίευση από Мир »

Γιατι εκτος απο οτι παικτικα εχει μονο μια καλη χρονια πριν 4+ χρονια, ειχε καταφερνει κατα του συλλογου με προσβλητικα λογια αλλα και κατα του Πάμπλο οταν ηταν παικτης της ομαδας.
Άβαταρ μέλους
gika

Δημοσίευση από gika »

gergeo4 έγραψε:
Mitsospaoki4 έγραψε:Άσχετο αλλά με τι καθεστώς ήρθε τελικά ο Κοταρσκι;

αγορά
Νομίζω αυτό απαγορεύεται διότι πρόκειται για bridge transfer. Πριν 10 μέρες τον αγόρασε η Γκόριτσα από τον Άγιαξ.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”