NikLiverpool έγραψε:renegade έγραψε:NikLiverpool έγραψε:Για τους συγκεκριμένους και καθαρά ποδοσφαιρικά δεν έχει καμιά λογική η αποκτησή τους.
Δώνης: Τον παίρνουμε ως εξτρέμ ενώ εξτρέμ δεν είναι. Έχει να παίξει σοβαρό ποδόσφαιρο απο το 18. Καριέρα σε συνεχη πτωτική πορεία.
Κάργας. 27 χρονών στοπερ. Έχει παίξει μόνο σε μικρομεσαίες ομάδες. Έχει κάνει μία καλή χρονιά (πέρσυ).
Εκτός αν τους παίρνεις για αλλάγή της αλλαγής. Τότε θα προτιμούσα κάποιον απο τους μικρούς μας.
Για τον Δώνη τίποτα βαπο αυτά που γράφεις δεν έχει σχέση με την πραγματικότητα.
Το πιο αστείο βέβαια απ' όλα είναι το δεν είναι εξτρέμ.
Πείτε ότι θέλετε,για τον μπαμπά του,για τα τουιτ του,για το κεφάλι του το κλουβιο,αλλά αν είναι να μιλήσουμε για ποδόσφαιρο να μην λέμε ότι να ναι επειδή ανοίξαμε ένα Wikipedia η Transfermarkt .
Και ναι η τριετία στην Γαλλία τον πήγε πολύ πίσω. Αλλά να σου πω ένα μυστικό. Αν συνέχιζε να κάνει τις εμφανίσεις που έκανε τα δύο χρόνια στην Μπουντεσλίγκα δεν θα μπορούσες να τον φτάσεις οικονομικά και διπλή υπέρβαση να έκανες.
Δηλαδή πρώτη φορά το βλέπουμε αυτό στο ποδόσφαιρο?
Ένας παίκτης να πάει σε ένα περιβάλλον ,σε μία ομάδα, σε ένα πρωτάθλημα και να μην πιάσει?
Ο παίκτης αυτός που θεωρείται σαπακι στο σούπερ αθλητικό γαλλικό πρωτάθλημα είχε κοντά 10;τριπλές ανά 90λεπτο με πάνω από 50% επιτυχία και τα εκπληκτικά πάνω από 5 progressive Runs,και index 1,47.
Φυσικά έχει και τα αρνητικά του,όπως το ότι δεν σεντραρει καλά ή το ότι η τελική του πάσα είναι προβληματική...ε λογικό είναι. Αν είχε διορθώσεις αυτά του τα μειονεκτήματα δεν θα έψαχνε η γαλλιδουλα να τον ξεφορτωθεί
Και γω δεν θέλω να τον δω στα ασπρόμαυρα αλλά όχι γιατί είναι κακός παίκτης ή κακό πρότζεκτ
Γνώμη σου και γνώμη μου. και όχι δεν στηρίζομαι μόνο στο τρασνφερμαρκτ και στο wiki.
Τα στοιχεία μιλάνε μόνα τους. 3 χρόνια μηδέν. Εγώ αυτό βλέπω. και θα σου έρθει τώρα για να αναστήσει την καριέρα του σε σένα και θα κόψει άλλη κίνηση απο τα αριστερά.
Μα αυτό σου λέω άνθρωπε μου ότι το τρία χρόνια 0 από μόνο του δεν λέει τίποτα.
Δηλαδή αν έπαιρνες κάποιον από την Ρεάλ που έπαιζε 500 λεπτά και τρία χρόνια ήταν 0 θα έλεγες τα ίδια?
Ναι η πορεία του έ
3 χρόνια ήταν αρνητικοί αλλά έχει ψάξει κανείς το γιατί?
Ο John παραπάνω γράφει σιγά την καριέρα,μια συμπαθητική χρόνια έκανε πριν πάρει την μεταγραφή Γαλλία.
Καλά δεν είπε κανείς ότι είναι ο Μέσι,αλλά πήγε 19 χρόνων Ελβετία και είχε 9 γκολ 7 ασίστ.
Πήγε την επόμενη στην Γαλλία όπου στάθηκε αξιοπρεπώς ως συμπληρωματικήος.
Πήγε Γερμανία και στάθηκε και εκεί αξιοπρεπώς,ενώ την δεύτερη του χρονιά ήταν από τους αγαπημένους των φιλάθλων.
Οκ κάπου πρέπει να υπάρχει μια κατηφόρα για να μπούμε στο κάδρο εμείς. Αν συνέχιζε να έχει και την επόμενη τριετία στα ίδια επίπεδα δεν θα ήταν για τον ΠΑΟΚ αλλά για τη Σεβίλλη ξέρω γω