Μεταγραφές Καλοκαιριού 2022 ΙΙ

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
makispaspartou

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2022 ΙΙ

Δημοσίευση από makispaspartou »

JohnDag έγραψε:Ποια καριέρα έχει ο Δωνης ρε παλικαρια, τι είναι αυτά που γράφετε;

Μια συμπαθητική χρόνια στην Μπουντεσλιγκα το 18/19 με 1124 λεπτά και 5 γκολ/2 ασιστ.

Από κει και πέρα το απόλυτο τίποτα.

Πτωτική πορεία χωρίς σταματημό.

Το μόνο θετικό είναι ότι είναι γηγενής (ελπίζω) και προφανώς φτηνός καθώς θα καλύψουμε απ ότι διαβάζω μέρος του συμβολαίου του.

Υ.Γ. Δεν θα ρθει άλλο αριστερό εξτρεμ, δεν χρειαζόταν να το επιβεβαιώσει ο Κολκας. Φως φανάρι είναι.

Στάλθηκε από το SM-A528B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
JohnDag επειδή πάντα διαβάζω τα γραφόμενά σου με ενδιαφέρον και σε έχω σε εκτίμηση μέσα στο φόρουμ δεν μπορεί να πιστεύεις ότι δε θα παρθεί άλλο εξτρέμ. Σου θυμίζω ότι εξαρχής επικοινωνήθηκε ότι πάμε για τρεις εξτρέμ, ο Μπότο μίλησε για εξτρέμ (σε πληθυντικό) ενώ ακόμη υπήρχαν Ζαμπά και Μουργκ στο ρόστερ. Δεν γίνεται να μετράς τον Ζαμπά στο ρόστερ όταν αμφιβάλλω αν είναι καν στην αποστολή για Ολλανδία. Ούτε τον Μουργκ ο οποίος από τη στόχευση και μόνο της ομάδας δεν υπολογίζεται. Ο ΠΑΟΚ θα πάρει εξτρέμ όπως θα πάρει και δεκάρι. Ο Ντάγκλας όσο δεν ακούγεται για ανανέωση πάει ξεκάθαρα για πώληση και μάλιστα χωρίς άγχος αφού έκλεισαν Σβαμπ και Ντάντας. Τέλος ο Δώνης είναι μία ζαριά , σχετικά φθηνη, που αν πιάσει θα βγούμε τριπλά ωφελημένοι (αγωνιστικά , πώληση Τσόλακ, Μουργκ για να αδειάσει χώρος για εξτρέμ και φορ).
Άβαταρ μέλους
Parolos

Δημοσίευση από Parolos »

JohnDag έγραψε:Ποια καριέρα έχει ο Δωνης ρε παλικαρια, τι είναι αυτά που γράφετε;

Μια συμπαθητική χρόνια στην Μπουντεσλιγκα το 18/19 με 1124 λεπτά και 5 γκολ/2 ασιστ.

Από κει και πέρα το απόλυτο τίποτα.

Πτωτική πορεία χωρίς σταματημό.

Το μόνο θετικό είναι ότι είναι γηγενής (ελπίζω) και προφανώς φτηνός καθώς θα καλύψουμε απ ότι διαβάζω μέρος του συμβολαίου του.

Υ.Γ. Δεν θα ρθει άλλο αριστερό εξτρεμ, δεν χρειαζόταν να το επιβεβαιώσει ο Κολκας. Φως φανάρι είναι.

Στάλθηκε από το SM-A528B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Αυτό.

Επίσης δεν είναι γηγενής το είπαν και στα ρεπορτάζ, ότι δεν έρχεται γι αυτό το λόγο.

Τελευταία 3 χρόνια έχει 18 90λεπτα με 0 όλα.

Η μεταγραφή είναι κακή απ' όπου κι αν την πιάσεις.

Αν δώσουμε το 50% του συμβολαίου και πάρει απλά 10 συμμετοχές οκ, αλλά να στηριχτεις σε τέτοιο παίχτη?
Καλά θα πάει αυτό.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Parolos την Παρ 24 Ιουν 2022, 13:51, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Άβαταρ μέλους
nunies4

Δημοσίευση από nunies4 »

Ποση δουλεια εχει ο Ραζβαν πραγματικα!!!!
Να κανει μπετον ολο αυτο το νεο γκρουπ...
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Eιναι δυνατον να κανει καποιος προβλεψη για τη μεσοεπιθετικη γραμμη? Μουργκ και Ζαμπα ειναι προς παραχωρηση,ο Μπισεσβαρ δεν εχει απαντησει,ο Ρικαρντο δεν εχει ερθει καν Θεσσαλονικη και καποιος νιωθει ανετα να πει οτι τελειωσαμε?
renegade

Δημοσίευση από renegade »

NikLiverpool έγραψε:Για τους συγκεκριμένους και καθαρά ποδοσφαιρικά δεν έχει καμιά λογική η αποκτησή τους.

Δώνης: Τον παίρνουμε ως εξτρέμ ενώ εξτρέμ δεν είναι. Έχει να παίξει σοβαρό ποδόσφαιρο απο το 18. Καριέρα σε συνεχη πτωτική πορεία.

Κάργας. 27 χρονών στοπερ. Έχει παίξει μόνο σε μικρομεσαίες ομάδες. Έχει κάνει μία καλή χρονιά (πέρσυ).

Εκτός αν τους παίρνεις για αλλάγή της αλλαγής. Τότε θα προτιμούσα κάποιον απο τους μικρούς μας.
Για τον Δώνη τίποτα βαπο αυτά που γράφεις δεν έχει σχέση με την πραγματικότητα.
Το πιο αστείο βέβαια απ' όλα είναι το δεν είναι εξτρέμ.
Πείτε ότι θέλετε,για τον μπαμπά του,για τα τουιτ του,για το κεφάλι του το κλουβιο,αλλά αν είναι να μιλήσουμε για ποδόσφαιρο να μην λέμε ότι να ναι επειδή ανοίξαμε ένα Wikipedia η Transfermarkt .
Και ναι η τριετία στην Γαλλία τον πήγε πολύ πίσω. Αλλά να σου πω ένα μυστικό. Αν συνέχιζε να κάνει τις εμφανίσεις που έκανε τα δύο χρόνια στην Μπουντεσλίγκα δεν θα μπορούσες να τον φτάσεις οικονομικά και διπλή υπέρβαση να έκανες.
Δηλαδή πρώτη φορά το βλέπουμε αυτό στο ποδόσφαιρο?
Ένας παίκτης να πάει σε ένα περιβάλλον ,σε μία ομάδα, σε ένα πρωτάθλημα και να μην πιάσει?
Ο παίκτης αυτός που θεωρείται σαπακι στο σούπερ αθλητικό γαλλικό πρωτάθλημα είχε κοντά 10;τριπλές ανά 90λεπτο με πάνω από 50% επιτυχία και τα εκπληκτικά πάνω από 5 progressive Runs,και index 1,47.
Φυσικά έχει και τα αρνητικά του,όπως το ότι δεν σεντραρει καλά ή το ότι η τελική του πάσα είναι προβληματική...ε λογικό είναι. Αν είχε διορθώσεις αυτά του τα μειονεκτήματα δεν θα έψαχνε η γαλλιδουλα να τον ξεφορτωθεί

Και γω δεν θέλω να τον δω στα ασπρόμαυρα αλλά όχι γιατί είναι κακός παίκτης ή κακό πρότζεκτ
Άβαταρ μέλους
Gospi

Δημοσίευση από Gospi »

kosths BXL έγραψε:
Gospi έγραψε:
kosths BXL έγραψε: ρε φιλε βλεπεις στοιχεια η ονοματα ? αντιλαμβανεσαι πως μπαινουν τα στοιχεια του ναρει σε σχεση με αυτα του ζιβκοβιτς για να υπαρχει δυνατοτητα αλλαγης αναλογα με τις απαιτησεις του αγωνα ? επισης δεν εχουμε μονο δυο θεσεις κενες...αριστερα εχεις αλλη μια εκτος απο τον δωνη γτ αν τον παρεις θα ειναι ο μονος αριστερα...ο μουργκ φευγει ο μπισεσβαρ οπως βλεπεις δεν τον κραταμε και αυτη τη στιγμη δεν υπαρχει αριστερο εξτρεμ στον ΠΑΟΚ και προφανως δεν θα μεινεις μονο με εναν...αρα τι ακριβως δεν βγαζει νοημα ? δεν βγαζει νοημα που ο λουτσεσκου με τον μποτο κανουν τις επιλογες τους χωρις να μας ρωτανε ? ισχυει δεν βγαζει νοημα λογικα που να ξερουν απο μπαλα αυτοι
Ξεχνας τον Καντουρι. Οποτε αν νιωθεις καλυμμενος με Καντουρι Δωνη δικαιωμα σου.
Ολα τα αλλα που γραφεις δεν αξίζουν καν σχολιασμου.

Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

καλα σχολιασμου δεν αξιζει το σχολιο σου αλλα το παραβλεπω, γτ σου γραφω οτι προφανως εκτος του δωνη θα ερθει και αλλος εξτρεμ αρα το πως βγαζεις συμπερασμα οτι ειμαι καλυμμενος με καντουρι δωνη οταν τον καντουρι δεν τον μετρησα καν το ξερεις μονο εσυ...τα υπολοιπα δεν μπορεις να τα σχολιασεις γτ αν μπεις στη διαδικιασια να μιλησεις ποδοσφαιρικα και για τα στοιχεια του ναρει πχ εκει θα φανει το με πια λογικη εκανες το αρχικο σχολιο...σιγουρα οχι με ποδοσφαιρικη θα πω εγω αλλα με την κλασσικη του οτι και να γινει κατι θα βρουμε να πουμε....ευκολο να λεμε γενικοτητες αλλα δυσκολο να αποδομησεις επιλογες που ποδοσφαιρικα εχουν νοημα οπως του ναρει για καλυψη του αντριγια...
Για πες μου βρε έξυπνε τα ποδοσφαιρικα κριτηρια αποκτησης του Δωνη. Εχεις πιαστει απο τον Ναρει και επιχειρηματολογεις με βαση αυτο. Εγω πιο πολυ την επιλογη Δωνη ως βασικου αριστερου εξτρεμ σχολιαζω που δεν μου βγαζει νοημα.
Τωρα αν εσυ πιστευεις πως με τον Καντουρι εκει και τους Κουαλιατα και Ρικαρντο θα παρουμε κι αλλο αριστερο εξτρεμ περαν του Δωνη, δικαιωμα σου. Ολοι μιλουσαν για την υπερβαση στο αριστερό εξτρεμ και τελικα μας ηρθε ο Δωνης.
Απο την προηγουμενη βδομάδα μας προετοιμάζουν γιατβν συγκεκριμενη κινηση.
Εσυ λοιπον περιμενε αλλο βασικο αριστερο εξτρέμ. Οταν ερθει τα ξαναλεμε. Προς το παρόν το ροστερ σου θα εχει Καντουρι Δωνη Ζιφκο και αν τελικα ερθει Ναρει.

makispaspartou

Δημοσίευση από makispaspartou »

Dominique Kotarski --> Διεθνής με τις μικρές εθνικές, οι γνώστες λένε ότι δε θα αργήσει να γίνει ο βασικός τερματοφύλακας της εθνικής Κροατίας.
Nicolas Quagliata --> Μέσα στους 5 καλύτερους παίκτες του πρωταθλήματος Ουρουγουάης, πολύ κοντά στην πόρτα της εθνικής Ουρουγουάης όπως λένε οι ειδικοί
Thiago Dantas --> Αρχηγός της εθνικής Ελπίδων Πορτογαλίας ,μίας ομάδας που έχει παίκτες 25εκ ...

Κι αν από Narey , R.Soares , Δώνη , ξέρουμε λίγο πολύ τι να περιμένουμε οι τρεις προαναφερθέντες δεν έχουν ταβάνι.
Αμφιβολίες έχω για Νasberg , Κάργα ενώ με ενδιαφέρον περιμένω να δω Ricardo.
Άβαταρ μέλους
DimitrisS

Δημοσίευση από DimitrisS »

Πέρσι για τις τρεις θέσεις πίσω από το φορ είχες 6 παίκτες:

Ζιφκοβιτς
Μουργκ
Μπισεσβαρ
Μιτριτσα
Ζάμπα
Ελ Καντουρι

Είμαστε κομπλέ αν φέτος έχουμε και πάλι τους εξής 6;

Ζιφκοβιτς
Νάρεϊ
Δώνη
Ελ Καντουρι
Κουαλιατα
Ρικάρντο

Νομίζω πως δεν είμαστε.
montekristo

Δημοσίευση από montekristo »

spiridoula έγραψε:
montekristo έγραψε:Αραγε να ειμαι ο μονος που βλεπω οτι
οι φετινες μεταγραφικες μας κινησεις
συνολικα (ανανεωσεις αποδεσμευσεις
δανεισμοι και αγοραπωλησιες) θυμιζουν
(τουλαχιστον μεχρι τωρα δεν ξερω μετα)
ΣΥΡΙΖΑ του 2015 και ειναι σαν να γινονται
ξεχωριστα απο Βαρουφακη Λαφαζανη και
Τσακαλωτο με την επιστασια του Τσιπρα;

Μεχρι και η ωρα του "δημοψηφισματος"
εχει φτασει πια με την υποθεση Δωνη!

Μεγαλο ενδιαφερον θα εχει η συνεχεια.-
Aποδεσμευσεις;
Πασχαλακης Βαρελα Κρεσπο ισως και Μπισεσβαρ.
proedros

Δημοσίευση από proedros »

DimitrisS έγραψε:
proedros έγραψε:Δώνης έρχεται ,Νάρει έρχεται.. Τσόλακ-Μουργκ φεύγουν…Και στα τέσσερα εχει άμεση συμμετοχή ο Ελληνογερμανός…
Που ακριβώς έχει αναμειξη ο Κουτσουλιακος στην μεταγραφή Νάρεϊ;;
Συνεργάζεται με το μανατζερικό γραφείο που ανήκει…
Άβαταρ μέλους
dragon

Δημοσίευση από dragon »

Υπάρχει πιθανοτητα να είναι αλήθεια το σενάριο για τραμπα τσολακ πελκα κ δεν είναι εδώ ακόμα ο πελκας;
Άβαταρ μέλους
gika

Δημοσίευση από gika »

dragon έγραψε:Υπάρχει πιθανοτητα να είναι αλήθεια το σενάριο για τραμπα τσολακ πελκα κ δεν είναι εδώ ακόμα ο πελκας;
Πιστεύω πως όχι, αλλά γ@μάει σαν σκέψη. Μακάρι.
Άβαταρ μέλους
Sardan

Δημοσίευση από Sardan »

Με Δώνη και Νάρει προφανώς τελειώνει ο πρώτος γύρος ενίσχυσης.

Από κει και πέρα έχεις να ξεφορτωθείς Ζαμπά, Μούργκ, Τσόλακ, Τέιλορ και προφανώς θα αποκτηθεί Εξτρέμ αριστερό, Επιθετικός καθώς και Αριστερό στόπερ.

Ο Μπότο δεν είναι μ@λ@κ@ς. Δόμησε ένα αξιοπρεπές ρόστερ για να πορευθεί μέχρι τον Αύγουστο. Από κει και πέρα προφανώς για να κάνει τις all in κινήσεις -από το πάνω ράφι- θα περιμένει αφενός να αδειάσει χώρος στο ρόστερ και αφετέρου θα περιμένει να δει τι θα γίνει από καραμπόλες στην αγορά αλλά και τι θα γίνει με Ουκρανία και Ρωσία.

Επίσης στόχους που κυνηγάει από τώρα θα μπορέσει να το χειριστεί καλύτερα με άνεση χρόνου. Ο Βιτάο πχ και ο κάθε Βιτάο στα 22 (τυχαία το αναφέρω δεν γνωρίζω κάτι) του με το όνομα που έχει στην αγορά προφανώς και δεν θα δεσμευτεί για το μέλλον του από τον Ιούνιο στην Ελλάδα. Αντίστοιχα βλέπουμε τι συμβαίνει με τους Γερμανούς για Νάρει....επειδή ξέρουν ότι ο Μπότο καίγεται να κλείσει μέχρι τέλη εβδομάδας, πουλάνε τρέλα και δεν κατεβαίνουν ούτε 100Κ.

Προσωπικά, για τους αγώνες που θα δώσουμε για προκριματικά, πιστεύω ότι η ποιότητα του ρόστερ είναι μια χαρά. Αυτό που με αγχώνει είναι πως θα μπορέσει να δέσει γρήγορα αυτή η ομάδα. Η λογική λέει ότι ο Λούτσος θα πάει με ελάχιστες αλλαγές στους καλοκαιρινούς αγώνες.

Κοτάρσκι
Ρ. Σοάρες/Ιγκι/Μιχάι (ή Κάργα)/ Λύρατζη
Κούρτιτς/Τσιγγάρα
Καντουρί ή Αουγκούστο
Ζίβκο και Λάμπρου/Δώνη/Μουργκ
Ολιβέιρα

Και οι νέοι θα μπαίνουν σιγά σιγά...

Κάτι τελευταίο για τον Δώνη. Πρώτα απ' όλα δεν τον έχω παρακολουθήσει. Αφήνοντας το τι είχε γίνει στο παρελθόν (και ο Βιτόλο τον Βιερίνια τον έστειλε ένα χρόνο έξω και πουλούσε τρέλα αλλά μια χαρά μετά μας άρεσε στην ομάδα) θα πω ότι από τα λίγα που είδα σε διάφορα βίντεο παίχτη τέτοιο με ταχύτητα και ντρίπλα δεν έχουμε. Αυτοί που τον διαλέγουν (που πιστεύω ότι από Αύγουστο θα είναι 2ος εξτρέμ στην ιεραρχία) κάτι προφανώς και βλέπουν.

Περιμένω ωράια πράγματα πάντως φέτος από την ομάδα. Υπομονή να έχουμε

ΥΓ Δεν περνάνε και οι παλιομέρες μέχρι την 21/7.....Ελπίζω κανα φιλικό να έχει τηλεοπτική κάλυψη να ξεχαρμανιάσουμε λίγο.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Sardan την Παρ 24 Ιουν 2022, 14:41, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Gospi

Δημοσίευση από Gospi »

Ας μου λυσει καποιος την εξης απορια.
Πως ακριβως θα φερεις κι αλλο εξτρεμ και μαλιστα βασικο οταν εχεις στα αριστερα Καντουρι με σβολαιο ενα 700αρι μεσα στο νερο, και πιθανον τον Δωνη?
Που ακριβως θα χωρεσει?
Δλδ αν ερθει αλλο βασικο εξτρεμ ο Καντουρι που θα παιξει?
Στα αριστερά
ειμενω πως οσο υπαρχει ο Καντουρι η κενη θεση ειναι μονο μια. Αν αυτη καλυφθει απο τον Δωνη, εγω θεωρω πως καλυπτεται λαθος.

proedros

Δημοσίευση από proedros »

dragon έγραψε:Υπάρχει πιθανοτητα να είναι αλήθεια το σενάριο για τραμπα τσολακ πελκα κ δεν είναι εδώ ακόμα ο πελκας;
Δεν υπάρχει ούτε μια στο εκατομ….Βγήκε και το διέψευσε ο Κουλιανός που μίλησε με Πέλκα νωρίς το μεσημέρι ..Μάλιστα ανέφερε πως ο Ζέσους και ο Μπράνκο τον υπολογίζουν για βασικό και πως δεν πρόκειται να φύγει..
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”