Μεταγραφές Καλοκαιριού 2022 ΙΙ

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
PoccoPicante

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2022 ΙΙ

Δημοσίευση από PoccoPicante »

Ο Δώνης αριστερά δεν μπορεί καθόλου, ποίο πολύ μου μυρίζει να χαλάει του Γερμανού και να είναι αυτός ο αναπληρωματικός τού Σέρβου

ΥΓ.γενικα δεν μπορεί ο Δώνης αλλά τεσπά...
Luigi Vampa

Δημοσίευση από Luigi Vampa »

Πόσο ΠΑΟΚ καταστάσεις ζουμε;
Zarka4

Δημοσίευση από Zarka4 »

makispaspartou έγραψε:Ο άλλος συγκρίνει τις χρονιές του Λάμπρου στον οφη.. Λες και δεν τον είδαμε τον Λάμπρου στον ΠΑΟΚ.
Καλά και τις χρονιές στην Ολλανδία μπορείς να συγκρίνεις.
6 συμ 0 γκολ 0 ασίστ ως φορ
27 συμ 8 γκολ 10 ασιστ ως πλαγιος

Ακόμα και η αξία στο transfer ίδια είναι. Ναι ο Δώνης πήγε στη Γιούβε. Αλλά πέρασαν 10 χρόνια από τότε.
renegade

Δημοσίευση από renegade »

sic-4 έγραψε:
renegade έγραψε:
gergeo4 έγραψε:
γραμμένος στα βιβλία του Παναθηναϊκου 3 χρονια .Τα 11,12,13.Δε μιλάει για σαιζόν η ουεφα
μακαρι να ισχυει αυτο που γραφεις και οχι 3 calendar years
Το 3 calendar years θα σημαινε αυτο που λεει ο gergeo.
εχεις δικιο βγαλε το calendar
Άβαταρ μέλους
obanebane

Δημοσίευση από obanebane »

Ρε συ max ,αφού όπως φαίνεται είσαι ψύχραιμος και συγκροτημένος άνθρωπος, γιατί χάνεις την ψυχραιμία σου χωρίς λόγο;
Κανέναν Δωνη δεν θέλω στην ομάδα, το έγραψα, απλά προσπάθησα να δώσω την μοναδική εκδοχή που θεωρώ λογική.
Σου ξαναλέω, εγώ σαν Παναγιώτης, θέλω το καλό του ΠΑΟΚ μας,αν αυτό συμπεριλαμβάνει τον Δωνη για μια χρονιά, ας είναι.
Εσείς φωνάξτε για το αντίθετο, δε νομίζω να σας κατηγορήσει κάποιος.
EugenePAOKI

Δημοσίευση από EugenePAOKI »

Ξαναλέω. Το περίεργο στην συγκεκριμένη περίπτωση είναι οι αγωνιστικοί λόγοι.

Ο παίκτης δεν είναι εξτρέμ.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος EugenePAOKI την Παρ 24 Ιουν 2022, 00:07, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
renegade

Δημοσίευση από renegade »

Zarka4 έγραψε:
makispaspartou έγραψε:Ο άλλος συγκρίνει τις χρονιές του Λάμπρου στον οφη.. Λες και δεν τον είδαμε τον Λάμπρου στον ΠΑΟΚ.
Καλά και τις χρονιές στην Ολλανδία μπορείς να συγκρίνεις.
6 συμ 0 γκολ 0 ασίστ ως φορ
27 συμ 8 γκολ 10 ασιστ ως πλαγιος

Ακόμα και η αξία στο transfer ίδια είναι. Ναι ο Δώνης πήγε στη Γιούβε. Αλλά πέρασαν 10 χρόνια από τότε.
Δεν είναι ακριβώς έτσι.
Ο Δώνης μπορεί να μην έπαιξε φέτος στην Γαλλία αλλά έχει χαρακτηριστικα που δεν τα βρίσκεις.
Ακόμα και στην Γαλλία σε αυτό το ελάχιστο που αγωνίστηκε,μόλις 500 λεπτά έχει το πολύ υψηλό 9+ τριπλές αν 90λεπτο με 54% επιτυχία.
Τη ίδια στιγμή ο Λάμπρου στον ΟΦΗ έχει 6 με 50%
Το πρόβλημα του Δώνη δεν είναι η ποιότητα του. Πριν τρία χρόνια στην Γερμανία έλεγαν όλοι τα καλύτερα για την πάρτη του.
Απλά το παιδί στο κεφάλι είναι ζαμπά.
Υγ μια χαρά εξτρέμ είναι
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος renegade την Παρ 24 Ιουν 2022, 00:07, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
deathmassious

Δημοσίευση από deathmassious »

Δε μπορώ να διανοηθώ ότι η κίνηση Δώνη δε σχετίζεται με την αναγκαιότητα για ύπαρξη γηγενών. Θα ήταν πραγματικά εξωφρενικό να μπορείς να διαλέξεις ανάμεσα σε ένα κάρο μη γηγενείς και να πηγαίνεις σε αυτόν.
Άβαταρ μέλους
obanebane

Δημοσίευση από obanebane »

Ο Ζαμπα πιο πολύ μυαλό έχει σίγουρα.
soigol

Δημοσίευση από soigol »

Άνθρωποι που υπερασπίζονται την οικογένειά τους έστω και εναντίον της ομάδας μας, μια χαρά μου κάνουν.
Τι πιο λογικό!
Σιγά μην κρατάμε και φακέλους με τα κοινωνικά φρονήματα του κάθε παίκτη.
Το ότι θα έρθει, αν, γνωρίζοντας ότι θα έχει και μουρμούρα από μερίδα οπαδών, δείχνει αντοχές.
Και όχι δεν κρίνω ανθρώπους από στιγμές συναισθηματικά φορτισμένες.
Μερικοί κρίνεται σαν να έχετε το αλάθητο.

Στάλθηκε από το Redmi Note 8 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
Tolaros

Δημοσίευση από Tolaros »

Ότι και να λέμε εμείς μικρή σημασία έχει.
Σημασία έχει τι θα γράψει αύριο ο Μπούζος
Άβαταρ μέλους
Shivaspace

Δημοσίευση από Shivaspace »

δεν θυμάμαι τίποτα γι αυτόν τον Δώνη, όμως βλέπω οτι πιο πολύ κορυφή της επίθεσης παίζει..μα εκεί δεν έχουμε τον Κούτσια ?? δεν θα στερούσα απ τον μικρό ούτε δευτερόλεπτο για να το δώσω σ έναν παίχτη που μπορεί να έρχεται για εξυπηρέτηση κτλ..εκτός κι αν είναι να την κάνει ο Κούτσιας
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Παιδια δεν ζουμε στον ΠΑΟΚ του αγγελου να δηλωνουμε τιμωρημενους ,ουτε καν σε αυτον που αφησαν ιατρικα δελτια χωρις θεωρηση. Λετε ο Μποτο να μην ξερει τι ισχυει με τους γηγενεις και να τον παιρνει με οτι έξωαγωνιστικο ρισκο εχει η κινηση χωρις να διευκολυνει τη λιστα; Αν ισχυει το ενδιαφέρον ειναι 100% σιγουρο οτι θεωρειται γηγενης.
Maxpaok

Δημοσίευση από Maxpaok »

obanebane έγραψε:Τι απαντήσεις θέλεις που δεν στις έδωσα, εσύ πρώτη φορά βλέπεις να συμβαίνει γενικότερα, να πάρει κάποιος κάτι σκαρτο για να κερδίσει κάτι πολύ μεγάλο στην πορεία;
Δηλαδή τι γράφω τόση ώρα, διαβάζεις καθόλου;
Μιλάμε για κίνηση με ουσιαστικά μόνη εξήγηση αυτή που έγραψα.
Δηλαδή εγώ εσένα περίμενα να μου πεις ποιος είναι ο Δωνης και τι έχει κάνει την τελευταία τριετία;
Με κάνεις να χρησιμοποιώ τις παραθέσεις ενώ προσπαθω να τις αποφεύγω για το βάρος στα μάτια.
Συνεχίζεις να κρατάς ένα διάλογο, κρίνοντας την δική μου θέση με ύφος εκνευρισμου, και Ναι, έτσι ήταν, το επαναλαμβάνω ενώ εσύ συνεχίζεις με ύφος αλαζονικό και απαξιωτικό.
Όταν υπάρχει τοποθέτηση σε ένα ζήτημα πιθανόν να υπάρχει και αντίθετη πλευρά. Ρίξε μια ματιά τί έχει γραφτεί από άλλους φίλους και κρίνε.
Γιατί κρυφό είναι? Ότι υπάρχουν άτομα εδώ μέσα που μονίμως κρατούν μια στάση οσφυοκαμπτικη?
Όπως μια άλλη μερίδα που έχουν την τάση να διαφωνούν στο σύνολο.
makispaspartou

Δημοσίευση από makispaspartou »

Αν πάρουμε π.χ. τον Botheim θα λέμε ότι λόγω πολέμου έμεινε ανενεργός. Αν φέρουμε τον Fabio Martins θα λέμε ότι έπαιζε στην Αραβία. Αν φέρουμε τον Keita Balde θα πούμε ότι δεν έχει νούμερα. Αν φέρουμε τον Djuricic θα πούμε ότι είναι μεγάλος (30 plus). Ας αφήσουμε αυτούς που κάνουν το σχεδιασμό και να κρίνουμε το ολοκληρωμένο πλάνο.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”