Μεταγραφές Καλοκαιριού 2022 ΙΙ
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2022 ΙΙ
Τι απαντήσεις θέλεις που δεν στις έδωσα, εσύ πρώτη φορά βλέπεις να συμβαίνει γενικότερα, να πάρει κάποιος κάτι σκαρτο για να κερδίσει κάτι πολύ μεγάλο στην πορεία;
Δηλαδή τι γράφω τόση ώρα, διαβάζεις καθόλου;
Μιλάμε για κίνηση με ουσιαστικά μόνη εξήγηση αυτή που έγραψα.
Δηλαδή εγώ εσένα περίμενα να μου πεις ποιος είναι ο Δωνης και τι έχει κάνει την τελευταία τριετία;
Δηλαδή τι γράφω τόση ώρα, διαβάζεις καθόλου;
Μιλάμε για κίνηση με ουσιαστικά μόνη εξήγηση αυτή που έγραψα.
Δηλαδή εγώ εσένα περίμενα να μου πεις ποιος είναι ο Δωνης και τι έχει κάνει την τελευταία τριετία;
-
Οι ίδιοι που μας την έλεγαν όταν αντιδράσαμε στην ανανέωση Ζίβκο Ζίβκοβιτς και στη μεταγραφή Κάργα και μιλούσαν για στήριξη στο πλάνο του Μπότο τώρα αντιδρούν στην περίπτωση Δώνη και λένε ότι δεν είναι επιλογή του Μπότο αλλά μανατζερική δουλειά. Έλεος.. Ο άλλος συγκρίνει τις χρονιές του Λάμπρου στον οφη.. Λες και δεν τον είδαμε τον Λάμπρου στον ΠΑΟΚ. Ο άλλος θέλει τον Μουργκ. Όλα για τον προσωπικό μας εγωισμό.. αρκεί να γίνει το δικό μας. Ο ΠΑΟΚ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ...
Μεταγραφές Καλοκαιριού 2022 ΙΙ
Μα ο ιδιος ο Αναστασιος μας εδειξε οτι ο ΠΑΟΚ δεν ειναι πανω απο όλα για αυτον και την οικογένεια του.
Αν αποδειχθει οτι οντως δεν θεωρείτε και γηγενης μιλάμε για κινηση χωρις λογικη. Η θεση κανονικη του παικτη ειναι Φορ ή 2ος φορ. Κολαει σε ομαδες που παίζουν στην κοντρα.
Αν αποδειχθει οτι οντως δεν θεωρείτε και γηγενης μιλάμε για κινηση χωρις λογικη. Η θεση κανονικη του παικτη ειναι Φορ ή 2ος φορ. Κολαει σε ομαδες που παίζουν στην κοντρα.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Мир την Πέμ 23 Ιουν 2022, 23:48, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Να ξεκουράσω λίγο τα παιδιά και να ανεβάσω εγώ τα στατιστικά από wyscout, τις καρτέλες του γιου του τρύπιου.

Κι εκεί που πας να χαρείς, να τη πάλι η φόλα...
Θα τρελαθούμε με μερικούς από τους μεταγραφικούς στόχους που ακούγονται φέτος. Θα πάρουμε λέει πρώην γαύρο, πρώην βάζελο, μήπως να περνάμε κι έναν πρώην χάρτινο να δέσει το γλυκό?
Ο Σιμόες έμεινε ελεύθερος, ξέρει κανείς?
Θα τρελαθούμε με μερικούς από τους μεταγραφικούς στόχους που ακούγονται φέτος. Θα πάρουμε λέει πρώην γαύρο, πρώην βάζελο, μήπως να περνάμε κι έναν πρώην χάρτινο να δέσει το γλυκό?
gergeo4 έγραψε:γραμμένος στα βιβλία του Παναθηναϊκου 3 χρονια .Τα 11,12,13.Δε μιλάει για σαιζόν η ουεφαrenegade έγραψε:γιατι?gergeo4 έγραψε:Λογίζεται ως Club-trained player ο Δώνης
Η ερμηνεια αυτης της προτασης ειναι για τουλαχιστον 3 γεματα χρονια. Οταν λεει κανεις "τουλαχιστον 3 χρονια" εννοει χρονικο διαστημα 3 χρονων, οχι τρεις ημερολογιακες χρονιες....have been trained by their club or by another club in the same national association for at least three years between the ages of 15 and 21.
Αν καποιος ηταν πχ Δεκεμβρη του 11 με Ιανουαριο του 13 αυτο ειναι 1 χρονος και 2 μηνες. Δεν νομιζω οτι ο κανονισμος εννοει κατι τετοιο. Πιο πολυ σαν "εξυπναδα" μου φαινεται η απαντηση που πηρες παρα σαν εγκυρη ερμηνεια.
Πρέπει να δείξουμε ωριμότητα ως κόσμος.
Κάθε Δώνης, κάθε Κάργας πρέπει να πάρουν την ευκαιρία τους να καθιερωθούν στην ομάδα. Αν τους έχεις στην άκρη από την αρχή, δεν θα καταφέρεις τίποτα.
Αλλά το παρελθόν υπάρχει, οπότε η παε θα πρέπει να έχει την προσοχή και τα αντανακλαστικά για όποιον δημιουργήσει πρόβλημα στην ομάδα.
Benefit of the doubt και εμπιστοσύνη σε Μπότο και Λούτσο. Λέω εγώ τώρα, μπορεί να κάνω και λάθος.
Κάθε Δώνης, κάθε Κάργας πρέπει να πάρουν την ευκαιρία τους να καθιερωθούν στην ομάδα. Αν τους έχεις στην άκρη από την αρχή, δεν θα καταφέρεις τίποτα.
Αλλά το παρελθόν υπάρχει, οπότε η παε θα πρέπει να έχει την προσοχή και τα αντανακλαστικά για όποιον δημιουργήσει πρόβλημα στην ομάδα.
Benefit of the doubt και εμπιστοσύνη σε Μπότο και Λούτσο. Λέω εγώ τώρα, μπορεί να κάνω και λάθος.
-
Το 3 calendar years θα σημαινε αυτο που λεει ο gergeo.renegade έγραψε:μακαρι να ισχυει αυτο που γραφεις και οχι 3 calendar yearsgergeo4 έγραψε:
γραμμένος στα βιβλία του Παναθηναϊκου 3 χρονια .Τα 11,12,13.Δε μιλάει για σαιζόν η ουεφα
-
Καταρχάς να διαχειρισουμε το ποδοσφαιρικό με το εξωαγωνιστικο.
Ποδοσφαιρικά αν δεν τον λέγαν Δώνη αλλα Sonic θα ήταν για μένα μια πολύ καλή κίνηση. Ένας παίκτης που πριν 3 χρόνια ήταν απλησίαστος για τα δεδομένα σου,με εμπειρία και πολύ καλή παρουσία στην Μπουντεσλίγκα όπου μετά κάπου το έχασε τον δρόμο του.
Ατού του η ταχύτητα του και η ικανότητα του στο 1με 1.
Ακόμα και στην Γαλλία φέτος σε αυτό το λίγο που έπαιξε είχε πολύ καλά νούμερα στον συγκεκριμένο τομέα.
Μεγάλο του μειονεκτημα το μυαλό του. Αν καταφέρεις να τον κάνει ξανά παίκτη και αυτόν ο λουτσέσκου θα είναι μάγος
Ποδοσφαιρικά αν δεν τον λέγαν Δώνη αλλα Sonic θα ήταν για μένα μια πολύ καλή κίνηση. Ένας παίκτης που πριν 3 χρόνια ήταν απλησίαστος για τα δεδομένα σου,με εμπειρία και πολύ καλή παρουσία στην Μπουντεσλίγκα όπου μετά κάπου το έχασε τον δρόμο του.
Ατού του η ταχύτητα του και η ικανότητα του στο 1με 1.
Ακόμα και στην Γαλλία φέτος σε αυτό το λίγο που έπαιξε είχε πολύ καλά νούμερα στον συγκεκριμένο τομέα.
Μεγάλο του μειονεκτημα το μυαλό του. Αν καταφέρεις να τον κάνει ξανά παίκτη και αυτόν ο λουτσέσκου θα είναι μάγος
obanebane έγραψε:Maxpaok έγραψε:Μπανε, δεν καταλαβαίνω, πραγματικά το σχόλιο σου.
Τι είναι αυτά που περιγράφεις?
Για ώρες στο φόρουμ?
Ξέρεις πόσες ώρες Έχω στο φόρουμ κι από πότε?
Λαμβάνεις υπόψη σου την ημερομηνία που βλέπεις?
Ο κατ', τι σχέση έχει και τον αναμιγνυεις?
Ο Κατ, έγραψε για ανανέωση Μουργκ,δε με ενδιαφέρει ποσά χρόνια έχεις στο φόρουμ, έχω γράψει την άποψη μου για όσους διαγράφουν παλιούς λογαριασμούς και εμφανίζονται με νέους χωρίς να λένε ποιοι ήταν .
Εμείς μαλακες είμαστε δηλαδή που γράφουμε κοντά 14 χρόνια με τον ίδιο λογαριασμό;
Ας μη το συνεχίσουμε γιατί έχεις χάσει την ψυχραιμία σου και αν τη χάσω και έχω θα γίνουμε, ας μη πω καλύτερα.
Θα το κάνω λοιπόν. Να σου συστηθώ και να απολογηθώ.
Το όνομα μου είναι Γρηγόρης.
Πρέπει να είναι ο τρίτος λογαριασμός τούτος.
Πριν αρκετά χρόνια, κάποια στιγμή δεν μπορούσα να συνδεθώ. Δεν γνώριζα τι έφταιξε και πως θα έλυνα το πρόβλημα.
Την δεύτερη φορά, μετά από κλοπή κινητού τηλεφώνου και προσπάθεια νέας σύνδεσης στο φόρουμ, ήταν ανέφικτη η δημιουργία νέου λογαριασμού με το παλιό ημεηλ.
Είχα επικοινωνήσει με το σάιτ μας και ζητούσα να με βοηθήσουν Πώς θα ξεπερνουσα το θέμα.
Ή λύση ήταν δημιουργία ενός νέου ημεηλ όπου μου έδωσε και την δυνατότητα να έχω την επαφή.
Και βέβαια δεν είσαι μ@λ@κ@ς που έχεις ένα λογαριασμό Εδώ και 14 χρόνια.
Εγώ φαίνεται ότι είναι αδαής με κάποια τέτοια θέματα που αφορούν γκατζετ και ηλεκτρονικά.
Σωστά το αφήνω.... γιατί ο λόγος που είμαστε εδώ είναι να επικοινωνούμε, να μιλάμε κι αν κάποια στιγμή υπάρχει ένταση να την προσπερνάμε μιας που έχουμε την πολυτέλεια νεκρού χρόνου, πίσω από πληκτρολόγια.
Την φράση σου, τι θα γίνουμε αν φορτώσεις και συ, ενώ μου ζητάς να ισορροπήσω, την αφήνω να την κρίνεις, στον δικό σου ενδιάμεσο χρόνο.
Εδώ είμαι για τα υπόλοιπα. Τα ερωτήματα είναι αναρτημένα.
- abc_o_ karpouzas
Οι...συνδέσεις...που κάνετε για να στηρίξετε τα...όποια...επιχειρήματα έχετε, είναι απίστευτες
Το παρελθόν κάνεις δεν το ξεχνάει και ο δωνης εάν τελικά έρθει το ξέρει πολύ καλά και ξέρει που ακριβώς έρχεται..
Από αυτό και μόνο εγω φτάνω στο συμπέρασμα ότι...τουλαχιστον..σε πρώτη ματιά δεν είναι λιγοψυχος
Το παρελθόν κάνεις δεν το ξεχνάει και ο δωνης εάν τελικά έρθει το ξέρει πολύ καλά και ξέρει που ακριβώς έρχεται..
Από αυτό και μόνο εγω φτάνω στο συμπέρασμα ότι...τουλαχιστον..σε πρώτη ματιά δεν είναι λιγοψυχος
Αν τιμάει την φανέλα ας είναι και Αρειανός. Δεν το λέω για Δώνη αλλά γενικότερα. Δεν με ενδιαφέρουν τα οπαδικα του φρονήματα αν τα τιμάει τα λεφτά του. Έχω δει και ΠΑΟΚτσακια να κοροϊδεύουνpapwolf έγραψε:Κι εκεί που πας να χαρείς, να τη πάλι η φόλα...