++alexgarcia6 έγραψε:Τι λετε ρε παιδια τωρα σοβαρα;;; Ειχε βγει το μ@υνοπανο ο δωνης να μιλησει για συμμοριες στο ελ. Ποδοσφαιρο μετα το ματς με τον ΠΑΟΚ.DimitrisS έγραψε:Ρε παιδια αληθεια γιατι σας πειραξε τοσο πολυ και το αναφερετε και τωρα εκεινο το στορι του;
Επαιζε ο ΠΑΟΚ με τον βαζελο του Δωνη και στο τελευταιο λεπτο τους ματς δοθηκε ενα πεναλτι που προφανως αμφιβητησαν πολλοι (και δεν ηταν και ευκολη φαση) και ο Δωνης εκανε ενα στορι υπερασπιζομενος τον την ομαδα που ξεκινησε και δουλευε ο πατερας του.
Ιτς οκ.
ΔΕΝ ΕΤΥΧΕ και το ειπε μετα απτο ματς με τον ΠΑΟΚ. Προφανως.
ο δωνης του ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ μιλουσε για ΣΥΜΜΟΡΙΕΣ. Και βγηκε ο αλλος και ειπε οτι «Παίζουν με τον ιδρώτα και τον κόπο σου. Σιχαμένο ελληνικό ποδόσφαιρο, μόνο μιζέρια εκπέμπεις»
Το να το βαφτιζουμε ενα απλο στορι στηριξης παραειναι whitewashing
Μεταγραφές Καλοκαιριού 2022 ΙΙ
-
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2022 ΙΙ
- Ασπρόμαυρος Εβρίτης
Βγήκαν τα μαχαίρια για το αναπληρωματικό εξτρέμ που θα έρθει δανεικός. Πόσο ΠΑΟΚ..
Γυρνούσε με τα sms του καθυστερημένου τσιτσιακοφ ότι θα τον σκοτώσουν....... Ο αποζημιωσακιας.iremidynami 4+ έγραψε:Καθολου οκ δεν ειναι για μενα.
Φιλανθρωπικο ίδρυμα θα γινουμε;
Ξεχναμε τι μας εκανε και ο πατέρας του;
Έχουμε εκφυλιστεί εντελώς
Πήγα να γράψω κάποια πράγματα κι ευτυχώς έγραψαν κάποια παιδιά τα αυτονόητα.
Έχουμε εκφυλιστεί εντελώς πραγματικά.
Στάλθηκε από το RMX1931 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Έχουμε εκφυλιστεί εντελώς πραγματικά.
Στάλθηκε από το RMX1931 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Ο Νταντά έχει βατή ρήτρα; Πολύ μου άρεσε η προοπτική του εξέλιξης στον ΠΑΟΚ.
- john4serres
Προτιμώ Λάμπρου.Ασπρόμαυρος Εβρίτης έγραψε:Βγήκαν τα μαχαίρια για το αναπληρωματικό εξτρέμ που θα έρθει δανεικός. Πόσο ΠΑΟΚ..

Μα δεν είναι ποδοσφαιρικοί οι λόγοι που δεν τον θελωΑσπρόμαυρος Εβρίτης έγραψε:Θα σου αρέσει αυτό; Είναι ποδοσφαιρικό; 2022 έχουμεrenegade έγραψε:Ελπίζω να παρέμβει ο Γιώργης και να ακυρωθεί οποιαδήποτε συζήτηση ή συμφωνια
- sourmenetes
- Moderator
Αυτό!john4serres έγραψε:Άποψη μου είναι ότι δεν χρειάζεται βιασύνη στη θέση του αριστερού εξτρέμ.
Ας τα χώσουν για παικταρά με βαρύ συμβόλαιο μετά τον Δεκαπενταύγουστο.
Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
- Shivaspace
σε περίπτωση που δεν παίζει, θα μας τα πρήζει ο πατέρας του ..θα βρούνε ψωμί και τ ΑΡΔ και δώστου συνεντεύξεις, και δώστου τα θα πρέπει να στηρίζονται οι έλληνες ποδοσφαιρισταί ..σαν να τα βλέπω
Δεν ειναι προφανες οτι ο μικρος μιλουσε ξεκαθαρα για την αποφαση του διαιτητη στο τελευταιο λεπτο, που θεωρουσε λαθος ο ιδιος και βγηκε και εγραψε γιατι πονεσε που δεν πηρε την νικη που τοσο ηθελε ο πατερας του;alexgarcia6 έγραψε:
ο δωνης του ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ μιλουσε για ΣΥΜΜΟΡΙΕΣ. Και βγηκε ο αλλος και ειπε οτι «Παίζουν με τον ιδρώτα και τον κόπο σου. Σιχαμένο ελληνικό ποδόσφαιρο, μόνο μιζέρια εκπέμπεις»
Το να το βαφτιζουμε ενα απλο στορι στηριξης παραειναι whitewashing
Δηλαδη προφανως δεν λεει οτι εκανε κατι "καλο" ή "εξυπνο" αλλα δεν μου φαινεται και τοσο τραγικο πια, ουττε βλεπω καποια προσβολη κατα του ΠΑΟΚ.
Τελος παντων δεν χρειαζεται να εμβαθυνουμε στο θεμα, ο καθενας τα βλεπει διαφορετικα.
365/24/7john4serres έγραψε:Προτιμώ Λάμπρου.Ασπρόμαυρος Εβρίτης έγραψε:Βγήκαν τα μαχαίρια για το αναπληρωματικό εξτρέμ που θα έρθει δανεικός. Πόσο ΠΑΟΚ..
Λαμπρου και επιστροφή Μιτρίτα εχτες..
Ούτε εγώ το θέλω το @ ,αλλά αν πρόκειται για το καλό της ομάδας,όλα τα άλλα είναι δευτερεύοντα.
Παιδια αφηστε τα υπολοιπα αμα ερθει και παιξει μπαλα ολα περασμενα ξεχασμενα και στο κατω κατω ενα στορι εκανε για το πατερα του, αυτα ειναι αντιληψεις αλλων εποχων και Βιτολο Ιβιτς καναν κατι δηλωσεις οταν ηταν στον αρη ηρθαν εδω μετα ολα ξεχαστηκαν.
Αν ανανεωσουμε Μουργκ και φερουμε και Δωνη τοτε θα πρεπει η Ρογκον να μας φερει παιχαταραδες εξτρεμ φορ αμυντικοkataramenos5 έγραψε:Μην ανανεωσουμε και Μουργκ μονο
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Κάπου έχετε παρεξηγήσει ορισμένα πράγματα.
Προφανώς δεν υπάρχει οικογενειακή ευθύνη αλλά από την στιγμή που έχεις το δικαίωμα επιλογής παικτών και έχεις ένα ελάχιστο ίχνος αξιοπρέπειας και αυτοσεβασμού ο γιός του Δώνη δεν πρέπει ποτέ να παίξει στον ΠΑΟΚ.
Και τίποτα να μην είχε πει.
Είσαι κύριος του εαυτού σου και έχεις την επιλογή. Οπότε πάς για άλλον παίκτη. Δεν τον διώχνουμε για κάτι που έκανε ο πατέρας του, επιλέγουμε να μην τον πάρουμε.
Αν βάζεις πάνω από τα παραπάνω μια παρτουζα με την ρογκον είσαι άξιος της μοίρας σου.
Προφανώς δεν υπάρχει οικογενειακή ευθύνη αλλά από την στιγμή που έχεις το δικαίωμα επιλογής παικτών και έχεις ένα ελάχιστο ίχνος αξιοπρέπειας και αυτοσεβασμού ο γιός του Δώνη δεν πρέπει ποτέ να παίξει στον ΠΑΟΚ.
Και τίποτα να μην είχε πει.
Είσαι κύριος του εαυτού σου και έχεις την επιλογή. Οπότε πάς για άλλον παίκτη. Δεν τον διώχνουμε για κάτι που έκανε ο πατέρας του, επιλέγουμε να μην τον πάρουμε.
Αν βάζεις πάνω από τα παραπάνω μια παρτουζα με την ρογκον είσαι άξιος της μοίρας σου.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος kos την Πέμ 23 Ιουν 2022, 22:34, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.