Χαχαχαχαnunies4 έγραψε:Δεν έχεις μόνο Λάμπρου...
Ξεχνάτε αχάριστοι....
Έχεις και τον αφανα της καρδιάς που κάπου στις διακοπές του θα πίνει το κρασάκι του και θα συλλογίζεται....
"Με αυτά τα πιτσιρίκια που φέρνουν οι @@λακες πάλι 70 ματς θα παίξω"....
Μεταγραφές Καλοκαιριού 2022 ΙΙ
- kataramenos5
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2022 ΙΙ
Μπορει καποιος ρε παιδια υπευθυνα να μας πει αν μας εξυπηρετει και στις λιστες η ενδεχομενη μεταγραφη Δωνη;
[youtube]K4Vtr0aHBRg[/youtube]
[youtube]K4Vtr0aHBRg[/youtube]
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος DimitrisS την Πέμ 23 Ιουν 2022, 22:00, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
-
Το κανω ενα ριποστ για ορατότητα..alexgarcia6 έγραψε:Τάσος Δώνης τις τελευταίες 3 σεζόν (2019-20, 2020-21, 2021-22)
46 συμμετοχές, 0 γκολ, 0 ασσίστ, 3 κόκκινες, 1695' συμμετοχής
Μιλάμε για παίκτη λαχείο
https://www.lunion.fr/id384765/article/ ... -salonique
Θα το μετέφραζα, αλλά το έκαναν ήδη στο σντνα οπότε απλά βάζω το λινκ στο οποίο αναφέρονται
Θα το μετέφραζα, αλλά το έκαναν ήδη στο σντνα οπότε απλά βάζω το λινκ στο οποίο αναφέρονται
ωραια ξεκινησαν και τα γαλλικα δημοσιευματα για Δωνη...
ο παικτης ειναι αυτος που εβριζε τον ΠΑΟΚ?
ο παικτης ειναι αυτος που εβριζε τον ΠΑΟΚ?
-
Καλύτερα να παίζω με τα παιδιά απο τις ακαδημίες αν είναι να πάρουμε Δώνη. Δεν τον θέλω. Όπως είχε γράψει το 2019 μετά τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό στην Τούμπα στο 2-2 "Παίζουν με τον ιδρώτα και τον κόπο σου. Σιχαμένο ελληνικό ποδόσφαιρο, μόνο μιζέρια εκπέμπεις". Άρα τώρα να καθίσει εκεί που κάθεται στο εξωτερικό γιατί εμείς παίζουμε με τον ιδρώτα του και είμαστε σιχαμενοι....
-
Ουσιαστικά υπερασπίστηκε τον πατέρα του... Τι θυμάσαι κι εσύ τώρα...
Από αυτή την γαμημένη την rogon, δεν θα απεμπλακούμε ποτέ.
Ο Δωνης ψάχνει ανάσταση της καριέρας του,δεν είναι κακός παίχτης,στην προκειμένη όμως και με τον πάτο που έχει πιάσει,γίνεται εξυπηρέτηση για να πάρουμε κάτι στην πορεία από αυτούς, πώληση Τσολακ θα είναι, αγορά θα είναι, δεν ξέρω.
Οκ ,μέσα στο ποδόσφαιρο είναι αυτά, οι μεγαλομανατζαρεοι κάνουν κουμάντο.
Αν όπως γράφετε δεν πιάνεται για γηγενής,τότε μιλάμε για 100% εξυπηρέτηση.
Το καλό είναι ότι ο παίχτης δεν είναι για πέταμα και ας ελπίσουμε από αυτή την μεταγραφή, θα προκύψει μια συμφέρουσα καραμπόλα για την ομάδα.
Ο Δωνης ψάχνει ανάσταση της καριέρας του,δεν είναι κακός παίχτης,στην προκειμένη όμως και με τον πάτο που έχει πιάσει,γίνεται εξυπηρέτηση για να πάρουμε κάτι στην πορεία από αυτούς, πώληση Τσολακ θα είναι, αγορά θα είναι, δεν ξέρω.
Το καλό είναι ότι ο παίχτης δεν είναι για πέταμα και ας ελπίσουμε από αυτή την μεταγραφή, θα προκύψει μια συμφέρουσα καραμπόλα για την ομάδα.
-
- kataramenos5
Ενδιαφέρουσα η προσέγγισή σου Μπάνε, εμένα μου δίνει λόγους αισιοδοξίας σε συνδυασμό με το οτι -φαίνεται να- πρόκειται για δανεισμό, καθώς θα σημαίνει αυξημένη πιθανότητα να έρθει ένας πραγματικά βασικός εξτρέμ.
Ίσως απ την άλλη να κάνω και όνειρα θερινής νυκτός
Ίσως απ την άλλη να κάνω και όνειρα θερινής νυκτός
-
Πάντως έχω την αίσθηση ότι επειδή ήταν στις ακαδημίες του βάζελου πιάνεται γηγενής.
- Ασπρόμαυρος Εβρίτης
Όπως τα λέει ο Μπάνε. Είναι μια μεταγραφική καραμπόλα. Δανεικός θα έρθει για βάθος πάγκου. Οπότε κομπλέ.
Επίσης θα προσθέσω πέρα από τον Τσόλακ και τον Μουργκ στο παιχνίδι..
Επίσης θα προσθέσω πέρα από τον Τσόλακ και τον Μουργκ στο παιχνίδι..
-
Δεν μου λέει κάτι αυτό. Ας πάει στον Παναθηναϊκό που φέτος είναι και "Ευρωπαίος"makispaspartou έγραψε:Ουσιαστικά υπερασπίστηκε τον πατέρα του... Τι θυμάσαι κι εσύ τώρα...
Μακαρι να σημαινει απεμπλοκη απο Μουργκ και Τσολακ.obanebane έγραψε:Από αυτή την γαμημένη την rogon, δεν θα απεμπλακούμε ποτέ.
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk