Μεταγραφές Καλοκαιριού 2022 ΙΙ
- sourmenetes
- Moderator
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2022 ΙΙ
Προφανώς θες να κερδίσεις από τους παίκτες στο μέλλον αλλά ας παίξουν πρώτα και λίγο μπάλα.
Οι περισσότεροι νεαροί έχουν τη δυνατότητα να σου αποφέρουν κέρδος.
Να βλέπουμε και την ομάδα όμως!
Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Οι περισσότεροι νεαροί έχουν τη δυνατότητα να σου αποφέρουν κέρδος.
Να βλέπουμε και την ομάδα όμως!
Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Μέχρι πέρυσι τον πηγαίνατε στο αεροδρόμιο...
Τώρα του καλείτε το Uber...
Πληρώστε τις βενζίνες κύριοι, εκεί να σας δω...
Τώρα του καλείτε το Uber...
Πληρώστε τις βενζίνες κύριοι, εκεί να σας δω...
Ωραίος ο giga... Τοποθετήθηκε πολύ σωστά..
Συμφωνώ και επαυξάνω με τα λεγόμενα του.
Συμφωνώ και επαυξάνω με τα λεγόμενα του.
Ναι το πλανο ειναι νεοι με μεταπωλητικη αξια. Αυτο δεν σημαινει οτι δεν σε νοιαζει το αγωνιστικο. Την μεταπωλητικη αξια την θελεις ωστε με το κερδος να γινεις καλυτερος ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ, οχι για να τα κανεις μασουρια.
Το οτι προτιμαμε νεαρους, οικονομικους με μεταπωλητικη αξια αντι για ακριβους "τελειωμενους" δεν σημαινει οτι μας νοιαζει ΜΟΝΟ το κερδος.
Ρε συ gika λες οτι δεν αξιζει το ρισκο της αποκτησης του αν ειναι να βγαλουμε μονο 2 μυρια κερδος. Στον συλλογισμο σου υποθετεις οτι ο παικτης θα βγαλει ματια για να πωληθει 12 (ωστε να φερει τα 2). Το θα βγαλει ματια τι σημαινει; Οτι θα βοηθησει αγωνιστικα την ομαδα τα μεγιστα. Παρ' ολα αυτα κρινεις οτι δεν αξιζει το.... "ρισκο" (????) της αποκτησης του. Δηλαδη δινεις 4, παιρνεις 2-3 χρονιες ενος παικταρα (υποθετικα), παιρνεις και 6 μυρια, αλλα εσενα το ντηλ σου ξυνιζει. Οκ...
Το οτι προτιμαμε νεαρους, οικονομικους με μεταπωλητικη αξια αντι για ακριβους "τελειωμενους" δεν σημαινει οτι μας νοιαζει ΜΟΝΟ το κερδος.
Ρε συ gika λες οτι δεν αξιζει το ρισκο της αποκτησης του αν ειναι να βγαλουμε μονο 2 μυρια κερδος. Στον συλλογισμο σου υποθετεις οτι ο παικτης θα βγαλει ματια για να πωληθει 12 (ωστε να φερει τα 2). Το θα βγαλει ματια τι σημαινει; Οτι θα βοηθησει αγωνιστικα την ομαδα τα μεγιστα. Παρ' ολα αυτα κρινεις οτι δεν αξιζει το.... "ρισκο" (????) της αποκτησης του. Δηλαδη δινεις 4, παιρνεις 2-3 χρονιες ενος παικταρα (υποθετικα), παιρνεις και 6 μυρια, αλλα εσενα το ντηλ σου ξυνιζει. Οκ...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος sic-4 την Πέμ 23 Ιουν 2022, 15:04, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος sic-4 την Πέμ 23 Ιουν 2022, 15:03, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος sic-4 την Πέμ 23 Ιουν 2022, 15:03, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Ρε παιδιά για βοηθήστε..
Έψαξα λίγο στο sofa τον Ρικάρντο και μου έβγαλε ότι πέρσι έκανε 4 αγώνες με μέσο όρο 18λεπτα στην famalicao ..αυτος είναι που παίρνουμε;
Έψαξα λίγο στο sofa τον Ρικάρντο και μου έβγαλε ότι πέρσι έκανε 4 αγώνες με μέσο όρο 18λεπτα στην famalicao ..αυτος είναι που παίρνουμε;
Ναι αυτός είναι...
Έπαιζε κυρίως με τη Β ομάδα. Από Γενάρη και μετά τον έβαλαν στον πάγο γιατί είχε κλείσει σε εμάς.
Έπαιζε κυρίως με τη Β ομάδα. Από Γενάρη και μετά τον έβαλαν στον πάγο γιατί είχε κλείσει σε εμάς.
Οπότε ναπολι τα στατιστικά του δεν αντιπροσωπεύουν το ταλέντο του.. Το λέω γιατί πολλά παιδιά εδώ μέσα τον θεωρούν βασικό γρανάζι για την νέα σεζόν.
Ούτε στην β ομάδα έπαιξε. Μόλις ένα παιχνίδι προς το τέλος αν θυμάμαι καλάNapoli4 έγραψε:Ναι αυτός είναι...
Λυρατζης, Σαστρε, Ρικάρντο, νταντα, κουαλιατα, σοαρες, Τσιγγαρας, κουτσιας. θα προστεθούν κι άλλοι.
Οι ευρωπαϊκές ομάδες ελέγχουν παίκτες από τις 4 πρώτες του πρωταθλήματος μας, βασικά.
Από μια δεκάδα λοιπόν, βασικών ποδοσφαιριστών στο ροτεησον σου, είναι ασφαλές βέβαιο ότι οι μισοί από αυτούς θα σου γυρίσουν πίσω με κέρδος το κόστος τους.
Είναι επίσης σίγουρο ότι ένας ή δύο θα βγουν χρυσός.
Τι σημαίνει αυτό? Ότι αυτοί οι παίκτες έχουν δώσει στην ομάδα. Έχουν παίξει, έχουν προσφέρει.
Συνεπώς γιατί από την κουβέντα όταν μιλάμε για την μεταπωλητικη υπεραξία βγάζετε από το κάδρο την προσφορά? Λέτε, ας παίξουν λίγο μπάλα?
Αλληλένδετα τα δύο αυτά. Ζευγαράκι.
Οι ευρωπαϊκές ομάδες ελέγχουν παίκτες από τις 4 πρώτες του πρωταθλήματος μας, βασικά.
Από μια δεκάδα λοιπόν, βασικών ποδοσφαιριστών στο ροτεησον σου, είναι ασφαλές βέβαιο ότι οι μισοί από αυτούς θα σου γυρίσουν πίσω με κέρδος το κόστος τους.
Είναι επίσης σίγουρο ότι ένας ή δύο θα βγουν χρυσός.
Τι σημαίνει αυτό? Ότι αυτοί οι παίκτες έχουν δώσει στην ομάδα. Έχουν παίξει, έχουν προσφέρει.
Συνεπώς γιατί από την κουβέντα όταν μιλάμε για την μεταπωλητικη υπεραξία βγάζετε από το κάδρο την προσφορά? Λέτε, ας παίξουν λίγο μπάλα?
Αλληλένδετα τα δύο αυτά. Ζευγαράκι.
Κάνει μπαμ από χιλιόμετρα πως παίζει (τα χαρακτηριστικά του δηλαδή είναι τέτοια) από τη μέση και μπροστά.renegade έγραψε:[dailymotion]x8bxout[/dailymotion]
Ξαναλέω πιο πιθανό το κόβω να ήρθε για να παίξει με Κουαλιάτα το 10, παρά για εξαρο-οχτάρι σε δυάδα στα χαφ.
Εκεί θες και όγκο, θες και άμυνες.
-
Μια χαρά είναι η ρήτρα.. Πολύ καλός διαπραγματευτής τελικά ο Μπότο. Ο Ντάντας γερός να είναι αν παίξει δύο χρόνια στον ΠΑΟΚ σε Ευρώπη θα κοστίζει πάνω από 10εκ.. Εγώ τα 4εκ θα ήμουν θετικός να τα δώσω και τώρα αν ήμουν Σαββίδης. Σε κάθε περίπτωση και τα 7εκ για το 100% είναι καλό ντιλ.
Γελαω με το αρθρο του Μπουζα στην Μετρο οτι επι της ουσιας την μεταγραφη Καργα την επεβαλλε...αυτος!
Και οτι ανοιξε τα ματια στους υπευθυνους του σχεδιασμου
Μαθε μπαλιτσα απο Μπουζα κυρ Μποτο μου......
Και οτι ανοιξε τα ματια στους υπευθυνους του σχεδιασμου
Μαθε μπαλιτσα απο Μπουζα κυρ Μποτο μου......