Μεταγραφές Καλοκαιριού 2022 ΙΙ

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
buffalobill4

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2022 ΙΙ

Δημοσίευση από buffalobill4 »

renegade έγραψε:καλα...ας μην περιμενουμε οτι θα αλλαξει και πολυ το αγωνιστικό μα στιλ. Αργο ποδοσφαιρο με πολλες πασες και ελεγχο του ρυθμου θα παιζουμε παλι. Οποιος περιμενει κατι σε πιο ντιρεκτ και αμεσο θα απογοητευτει
Ρενε καμία φορά είναι και θέμα συγκυριών. Πχ κληρωνεσαι μέσα στο γαβρο πρώτη αγωνιστική και με τον ένα ή τον άλλο τρόπο δεν είναι διαθέσιμοι κουρτιτς και Σβαμπ. Άρα αναγκαστικά παίζεις με τσιγγάρα νταντάς και σοαρες. Σε περιμένει ο γάβρος να παιξεις όπως πέρσι και πας εσύ με τους νέους με άγνοια κινδύνου και τους τρέχεις επι 90 λεπτά. Τους πετάς και 2 γκολ. Αλλάζει ή δεν αλλάζει κοσμοθεωρια ο Ραζβαν;
Άβαταρ μέλους
john4serres

Δημοσίευση από john4serres »

joshua έγραψε:Α αληθευει οτι οι Σκωτσεζοι εκαναν προσφορα για την παικτουρα μας μπροστα στα 1.8,φανταζομαι πως το οχι μας,ηταν απλα κινηση τακτικης,οσο και αν μας στενοχωρει η πιθανοτητα να τον χασουμε.
What?
Μην ανέβουμε πολύ και ξενερώσουν.
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

Mitsospaoki4 έγραψε:Δεν μπορείς να υπολογίζεις τον αρχηγό για πάνω από 15 ματς

Θα πρέπει να δώσουν και ματς στον Τσαούση, διαφορετικά να φέρουν έναν ακόμα παίχτη

Μου κάνει εντύπωση πάντως που ο Μποτο στην συνέντευξη ενώ ανέφερε τον κλεισμένο Σοάρες , είπε ότι θέλουμε μεταγραφή (κ άλλη) στο αριστερό άκρο
Γιατί ρε Δημήτρη είναι μόνο για 15 ματς;

Ναι σίγουρα δε θα του δώσεις 40 ματς αλλά 25-30 ματς με σωστή διαχείριση θεωρώ τα βγάζει.

Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Ριαν_Καπαγιαννιδης έγραψε:Μια τριάδα με Νταντας, Σοάρες, Τσιγγάρα και Κουαλιατα με Ζιφκοβιτς ή Ναράι στα άκρα νομίζω ότι θα είναι τόσο υψηλού επιπέδου, που θα χαιρόμαστε να βλέπουμε μπάλα. Εμένα με ζώνουν τα φίδια ότι δυστυχώς θα βλέπουμε πάλι Κουρτιτς Αουγκούστο όμως, και θα είναι κρίμα.
Εγώ πάλι κρατάω επιφυλάξεις με τους καινούριους. Είναι όλοι νέοι, έρχονται πολλοί σε μια ομάδα, η οποία πρέπει να ξανακτιστεί από την αρχή και αυτό θέλει χρόνο, γιατί το ποδόσφαιρο είναι πρωτίστως ομαδικό άθλημα. Μέχρι να μάθει ο ένας τις κινήσεις του άλλου για να τον βρίσκει με κλειστά μάτια θα χρειαστούμε μήνες, ίσως και ολόκληρη τη σεζόν.
Οπότε δεν είμαι σίγουρος αν όλοι οι νέοι βρουν θέση στην αρχική 11άδα. Πιο πιθανό με φαίνεται να ξεκινήσουμε πάλι με Curtic, Τσιγγάρα και Augusto και σταδιακά να μπαίνουν (σαν αλλαγή στην αρχή) οι καινούριοι. Εκτός αν κάποιος δείξει από την αρχή ότι δεν έχει θέμα ενσωμάτωσης.
Άβαταρ μέλους
Gospi

Δημοσίευση από Gospi »

sourmenetes έγραψε:

Θα πρέπει να δώσουν και ματς στον Τσαούση, διαφορετικά να φέρουν έναν ακόμα παίχτη

Μου κάνει εντύπωση πάντως που ο Μποτο στην συνέντευξη ενώ ανέφερε τον κλεισμένο Σοάρες , είπε ότι θέλουμε μεταγραφή (κ άλλη) στο αριστερό άκρο

Ναι σίγουρα δε θα του δώσεις 40 ματς αλλά 25-30 ματς με σωστή διαχείριση θεωρώ τα βγάζει.

Καλα κατσε να επανελθει πρωτα απο τον τραυματισμο του, να κανει προετοιμασια, και βλεπουμε σε τι κατασταση θα ειναι ο αρχηγος του χρονου...

Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
nunies4

Δημοσίευση από nunies4 »

Το πραγμα μεχρι τωρα θεωρω οτι εχει παει υπερβολικα καλα (με την προυποθεση οτι θα ανακοινωθουν οσοι συζηταμε).
Η ομαδα γεμισε και νιατα και τεχνικη-ποιοτητα και γενικα θεωρω οτι πλεον θα κοιταμε τον παγκο χωρις να μας πιανει η καρδια μας...
Θεωρω σχεδον σιγουρο (στα δικα μου ματια) οτι θα γινουν και 2-3 κινησεις τοπ ετοιμων παικτων. Ισως στα στοπερ, εξτρεμο10αρι και φορ.
Ομορφο καλοκαιρι..
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος nunies4 την Πέμ 23 Ιουν 2022, 08:21, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Gospi

Δημοσίευση από Gospi »

ΑποστόληςΑ έγραψε:
Ριαν_Καπαγιαννιδης έγραψε:Μια τριάδα με Νταντας, Σοάρες, Τσιγγάρα και Κουαλιατα με Ζιφκοβιτς ή Ναράι στα άκρα νομίζω ότι θα είναι τόσο υψηλού επιπέδου, που θα χαιρόμαστε να βλέπουμε μπάλα. Εμένα με ζώνουν τα φίδια ότι δυστυχώς θα βλέπουμε πάλι Κουρτιτς Αουγκούστο όμως, και θα είναι κρίμα.
Εγώ πάλι κρατάω επιφυλάξεις με τους καινούριους. Είναι όλοι νέοι, έρχονται πολλοί σε μια ομάδα, η οποία πρέπει να ξανακτιστεί από την αρχή και αυτό θέλει χρόνο, γιατί το ποδόσφαιρο είναι πρωτίστως ομαδικό άθλημα. Μέχρι να μάθει ο ένας τις κινήσεις του άλλου για να τον βρίσκει με κλειστά μάτια θα χρειαστούμε μήνες, ίσως και ολόκληρη τη σεζόν.
Οπότε δεν είμαι σίγουρος αν όλοι οι νέοι βρουν θέση στην αρχική 11άδα. Πιο πιθανό με φαίνεται να ξεκινήσουμε πάλι με Curtic, Τσιγγάρα και Augusto και σταδιακά να μπαίνουν (σαν αλλαγή στην αρχή) οι καινούριοι. Εκτός αν κάποιος δείξει από την αρχή ότι δεν έχει θέμα ενσωμάτωσης.
Δυσκολα να ειναι ο Αουγκουστο μαζι μας του χρονου...
Δεν τον βλεπω να ανανεώνει και εχω και την αισθηση πως ο Μποτο προτιμαει να τον πουλησει και να χρησιμοποιησει τα λεφτα παρα να τον κρατησει...

ron-swanson

Δημοσίευση από ron-swanson »

Συμφωνω με Αποστολη. Ειδικα στα προκριματικα αν πεταξεις μεσα ολους τους κανουργιους πας για σιγουρο αποκλεισμο. Σιγα σιγα θα μπουνε ολοι.

Οποτε αν δουμε καναν Καντουρι αριστερα μην αρχισουμε το κραξιμο. :mrgreen:
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

joshua έγραψε:Α αληθευει οτι οι Σκωτσεζοι εκαναν προσφορα για την παικτουρα μας μπροστα στα 1.8,φανταζομαι πως το οχι μας,ηταν απλα κινηση τακτικης,οσο και αν μας στενοχωρει η πιθανοτητα να τον χασουμε.
Προφανώς μπορούν να ανέβουν και προφανώς ο μποτο θέλει κάτι καλύτερο.

Ριαν_Καπαγιαννιδης

Δημοσίευση από Ριαν_Καπαγιαννιδης »

ΑποστόληςΑ έγραψε:
Δεν είναι καθόλου παράλογο αυτό που λες, και σίγουρα στην αρχή περίπου έτσι θα πάμε (αν και Σοάρες που ήδη έχει ένα εξάμηνο και Κουαλιατα που δεν έχει ανταγωνισμό στην θέση του σίγουρα θα είναι αν όχι βασικοί τότε πολύ ενεργά μέλη του ροτέισον). Ωστόσο θα ήθελα στον δεύτερο γύρο να έχουν ενεργοποιηθεί και ενταχθεί στον μέγιστο δυνατό βαθμό οι νέοι παίκτες. Να το πω αλλιώς, προτιμώ να πάμε για δεύτερη θέση και πχ 8 του Κόνφερενς και φέτος, αλλά με έτοιμο κορμό για του χρόνου, παρά να κάψουμε μια φουρνιά παικτών κυνηγώντας ένα πρωτάθλημα που δεν θα είναι εύκολο να πάρουμε.
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Gospi έγραψε:
sourmenetes έγραψε:

Καλα κατσε να επανελθει πρωτα απο τον τραυματισμο του, να κανει προετοιμασια, και βλεπουμε σε τι κατασταση θα ειναι ο αρχηγος του χρονου...

Σε μια χαρά κατάσταση θα είναι.

Και δε θα έχει το άγχος ότι θα πρέπει να παίζει επειδή ο αναπληρωματικος είναι ένας μέτριος αγυμναστος παίκτης.

Όταν ήξερε ο λουτσεσκου ότι πρέπει να τον βάλει αναγκαστικά και να βαράει 90λεπτα Πέμπτη Κυριακή, λογικό να τα φτύσει.

Αφού δεν είχες παίκτη από πίσω.

Αλλιώς θα τον διαχειριστεί τώρα.

Επίσης ο σοαρες είναι εδώ από την 1η προπόνηση.

Ο σιντλευ ήρθε μετά τα ευρωπαικα.

Άλλες συνθήκες εντελώς.

Άβαταρ μέλους
john4serres

Δημοσίευση από john4serres »

ron-swanson έγραψε:Συμφωνω με Αποστολη. Ειδικα στα προκριματικα αν πεταξεις μεσα ολους τους κανουργιους πας για σιγουρο αποκλεισμο. Σιγα σιγα θα μπουνε ολοι.

Οποτε αν δουμε καναν Καντουρι αριστερα μην αρχισουμε το κραξιμο. :mrgreen:
Δηλαδή η Λεφσκι και η κάθε Λεφσκι του επόμενου γύρου δεν θα έχει αλλαγές στην βασική ενδεκάδα;
Μονο στον ΠΑΟΚ ισχύει αυτό περί ομοιογένειας;

Σίγουρος αποκλεισμός δεν υπάρχει.
Με έλλειψη σοβαρότητας κινδυνεύεις να αποκλειστείς.
Άβαταρ μέλους
Gospi

Δημοσίευση από Gospi »

sourmenetes έγραψε:
Gospi έγραψε:
sourmenetes έγραψε:Γιατί ρε Δημήτρη είναι μόνο για 15 ματς;

Σε μια χαρά κατάσταση θα είναι.

Και δε θα έχει το άγχος ότι θα πρέπει να παίζει επειδή ο αναπληρωματικος είναι ένας μέτριος αγυμναστος παίκτης.

Όταν ήξερε ο λουτσεσκου ότι πρέπει να τον βάλει αναγκαστικά και να βαράει 90λεπτα Πέμπτη Κυριακή, λογικό να τα φτύσει.

Αφού δεν είχες παίκτη από πίσω.

Αλλιώς θα τον διαχειριστεί τώρα.

Επίσης ο σοαρες είναι εδώ από την 1η προπόνηση.

Ο σιντλευ ήρθε μετά τα ευρωπαικα.

Άλλες συνθήκες εντελώς.

Μακαρι!

Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Πέρυσι ξεκινήσαμε με μεσοαμυντικά προβλήματα και δεχόμασταν εύκολα γκολ, κάτι που μας έβγαλε νωρίς εκτός διεκδίκησης πρωταθλήματος, ενώ κινδυνέψαμε να μείνουμε και εκτός συνέχειας Ευρώπης. Το θυμόμαστε όλοι αυτό, φαντάζομαι. Φέτος με νέο τερματοφύλακα, νέο αριστερό στόπερ και νέο αριστερό μπακ υπάρχει πιθανότητα να ζήσουμε μία από τα ίδια. Ας δούμε τουλάχιστον κάποια μεσοεπιθετική βελτίωση. Για το τελευταίο θεωρώ εκ των ων ουκ άνευ ένα αριστερό εξτρέμ που να διαθέτει επιθετικές αρετές και όχι πάλι κάποιο χαφ τύπου El Kaddouri ή Biseswar.
Άβαταρ μέλους
tad

Δημοσίευση από tad »

Αδέρφια καλημέρα … εγώ βλέπω σοβαρότητα στον ΠΑΟΚ … η ομάδα που μπορεί να κατέβει στα πρώτα ευρωπαϊκά μπορεί να είναι

Κοταρσκι, Λυρατζής, Ινγκασον, Καργας, Σοαρες, Αουγκουστο, Κουρτιτς, Ζιφκοβιτς, Σοαρες, Καντουρι, Ολιβέιρα

Σορρυ αλλά μιλάμε για σούπερ ενδεκάδα η οποία έχει πολύ καλή ομοιογένεια … τα 8/11 είναι εδώ από πέρσι και γνωρίζονται

Χωριά ότι έχουμε πολλές εναλλακτικές με παίχτες γρήγορους και καλούς … εντάξει δεν το έχουμε δει όλο το έργο ακόμα αλλά είμαστε πολύ καλά … καλύτερα από ποτέ θα τολμούσα να πω

Γεροι να είναι όλοι τους
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”