Μεταγραφές Καλοκαιριού 2022 ΙΙ

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
john4serres

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2022 ΙΙ

Δημοσίευση από john4serres »

Shivaspace έγραψε:πολύ καλός επιθετικός είναι ο Antonio Čolak, το έχει αποδείξει σε όλες τις ομάδες που έχει παίξει. Με όχι και τόσο άρτια ταχνική, όμως πάρα μα πάρα πολύ δυνατός κάτι που τον κάνει να ξεχωρίζει όταν αγωνίζεται σε δυνατά πρωταθλήματα.
O Antonio Čolak είναι πολύ καλός επιθετικός, οι Σουηδοί ακόμα κλαίνε.
Nikos 74

Δημοσίευση από Nikos 74 »

Η μεγάλη μου απορία είναι η επιλογή του Μπότο για την θέση του Τσόλακ, όταν με το καλό φύγει. Περιμένω με μεγάλη ανυπομονησία να δω τι θα φέρει!
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

GINOLA έγραψε:Ο αριθμός των νέων παιδιών (που ολοι με εχουν ψησει) που είναι ομως ταυτόχρονα εντελώς άψητοι σε πίεση και πρωταθλητισμό καθιστά απαραίτητο και τον Κουρτις και τον Σβααμπ ,μη σας πω και τον Ελ καντουρι και με κυνηγάτε.

Είναι καλή η θετική ενέργεια αλλά το πραγματικό ποδόσφαιρο δεν είναι μάνατζερ και το είδαμε πολύ πρόσφατα όταν ο υψηλοτάβανος και αγαπητος και σίγουρα καλος παίκτης Φελίπε σοαρες έκανε ένα τετράμηνο να καταλάβει που πατάει και που βρίσκεται.

Τρέλα ναι στην εξεδρα αλλά χαμηλά η μπάλα γιατί στην στραβοκλωτσια αυτά τα παιδιά θα ζοριστουν αν ο κόσμος δεν τους δώσει χρόνο
Ισχύει 100%!

Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
theo-drama
Mr Ξερόλας 2019

Δημοσίευση από theo-drama »

gergeo4 έγραψε:Σβαμπ stays home

Περιμενουμε να βγει λευκος καπνος δλδ....
Άβαταρ μέλους
nunies4

Δημοσίευση από nunies4 »

Θα ντουμανιασουμε από την καπνα αν ανακοινώσουν όλους όσους περιμένουνουμε
Άβαταρ μέλους
Shivaspace

Δημοσίευση από Shivaspace »

ατομικές βλέπω δεν βάζει κανείς πλέον .. μας πάει νά μη πέσει καμιά κανονική :lol:
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

nunies4 έγραψε:Θα ντουμανιασουμε από την καπνα αν ανακοινώσουν όλους όσους περιμένουνουμε
Δεν καπνίζουμε, είμαστε ανώτεροι άνθρωποι.
Άβαταρ μέλους
abc_o_ karpouzas

Δημοσίευση από abc_o_ karpouzas »

john4serres έγραψε:
Shivaspace έγραψε:πολύ καλός επιθετικός είναι ο Antonio Čolak, το έχει αποδείξει σε όλες τις ομάδες που έχει παίξει. Με όχι και τόσο άρτια ταχνική, όμως πάρα μα πάρα πολύ δυνατός κάτι που τον κάνει να ξεχωρίζει όταν αγωνίζεται σε δυνατά πρωταθλήματα.
O Antonio Čolak είναι πολύ καλός επιθετικός, οι Σουηδοί ακόμα κλαίνε.

ο ...αντωνης..ειναι καλος παικτης και μπορει να προσφαιρει...

τα γκολ που εκανε και με την αεκ και με τον γαυρο στην ταχυτητα που γινανε δεν ειναι ευκολα .....

και το πλασε με την αεχ απο εκει που το εκανε αλλα και ...το παρε βαλε...με τον γαυρο στην ταχυτυτα που εγινε οσο και εαν τα ...βλεπουμε...ευκολα .. δεν ειναι
Dimpatra

Δημοσίευση από Dimpatra »

psykoman έγραψε:Παιζει να ειμαι ο μονος εδω μεσα που θα ηθελα να μεινει ο Τσοκι με προετοιμασια Λουτσεσκου.
Δεν είσαι ο μόνος, αλλά τουλάχιστον εμπιστεύομαι ότι αν φύγει ο Μποτο θα φέρει καλύτερο

Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
giliopoulos

Δημοσίευση από giliopoulos »

Nikos 74 έγραψε:Η μεγάλη μου απορία είναι η επιλογή του Μπότο για την θέση του Τσόλακ, όταν με το καλό φύγει. Περιμένω με μεγάλη ανυπομονησία να δω τι θα φέρει!
Εγω θα ηθελα καποιον να μοιαζει στο αθλητικο στυλ του ακπομ..
Ας μην ξεχναμε οτι ο ολιβειρα ειναι 31 και μετα απο απουσια 1 χρονου...
Άβαταρ μέλους
OIKODOMOS

Δημοσίευση από OIKODOMOS »

o Oliveira εχει αλλο εναν χρονο συμβολαιο, οποτε ισως φερνεις το μελλοντικο βασικο σου φορ απο τωρα και σε μικροτερη ηλικια ωστε του χρονου να ειναι αυτος ο βασικος.
Άβαταρ μέλους
buffalobill4

Δημοσίευση από buffalobill4 »

Aυτο που συμβαίνει φέτος είναι κοσμογονία. Προσωπικά δεν έχω ξαναδεί τόσες πολλές αλλαγές και μάλιστα τόσο διαφορετικών στυλ παικτών στον ΠΑΟΚ.

Έχουμε και λέμε. Έφυγαν βαρελα κρεσπο μάλλον θα φύγει και ο μιχαι, έφυγε ο πασχαλακης, πάει για πώληση ο αγκουστο και ο τσολακ, ζαμπα τελειώνει και μένει να δούμε τι θα γίνει με μουργκ.

Έρχονται νέοι κατά κύριο λόγο παίκτες που ως κύριο χαρακτηριστικό έχουν την ταχύτητα. Θα βάλει νερό στο κρασί του ο λουτσεσκου για να αλλάξει το στυλ παιχνιδιού της ομάδας; προσωπικά πιστεύω πως πρέπει. Δεν μπορούμε να παίξουμε με αυτούς domination game αλλά θα πρέπει να πάμε με τα φρένα σπασμένα. Σίγουρα λάθη απειρίας θα δούμε αλλά μακροπρόθεσμα θα έχουμε φτιάξει ομάδα που θα στέκεται στην Ευρώπη και θα διεκδικεί επί ίσοις όροις το πρωτάθλημα.
Nikos 74

Δημοσίευση από Nikos 74 »

Αν φύγει ο Τσόλακ η επιλογή επιβάλλεται να είναι για βασικό. Ο Ολιβειρα ας έρχεται από τον πάγκο.
Totem_pk

Δημοσίευση από Totem_pk »

Παντως φετος στην κοσμογονια που συμβαινει εγω ειμαι αισιοδοξος οτι θα γινουμε ενα πραγματικα μεγαλο κλαμπ. Αρκει να βοηθησουμε και εμεις την ομαδα.
Ερχονται πιτσιρικια μενουν καποιοι καλοι παικτες οπως ο Σβαμπ, παιρνουμε καποιους παικτες που παιζαν αντιπαλοι μας στην Ελλαδα και δεν καταλαβαιναμε γιατι οι δικοι μας ηταν καλυτεροι.
Ο Τσολακ σε ποιο επιθετικογενες παιχνιδι ισως ειναι πολυ χρησιμος με τα τελειωματα του με την μια.
Φετος το υπομονη και στηριξη εχει μεγαλη βαση. Θα δούμε ωραια πραματα τα επομενα χρονια με το νεο δογμα που αρχιζει να υλοποιείται.
Ειμαι αισιοδοξος, και ναι μπορει να στραβωσει το πραμα αλλα εχω εμπιστοσυνη σε αυτους που τρεχουν την ομαδα. Φαινεται να ξερουν τι κανουν.

Τελος ποσο ομορφα θα ειναι στην Τουμπα φετος!!! Με τοσα νεα παιδια να δεις με τοσα νεα πραματα.

Υ.Γ. Ο Φιλιπε εδειξε 7 φορες περισοτερα πραματα απο τον Αουγκουστο οταν ειχε ερθει. Και ο Αυγουστος φετος ηταν μεγαλη σταθερα για την ομαδα (λεω εγω που δεν τον πηγαινα με τιποτα).
Άβαταρ μέλους
Shivaspace

Δημοσίευση από Shivaspace »

Nikos 74 έγραψε:Αν φύγει ο Τσόλακ η επιλογή επιβάλλεται να είναι για βασικό. Ο Ολιβειρα ας έρχεται από τον πάγκο.
900 χιλιάρικα για να έρχεται απ τον πάγκο..δεν την κατάλαβα ποτέ αυτή τη μεταγραφή, ας είναι γερός να παίξει μπάλα ο παίκτης και ας μην καταλαβαίνω εγώ
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”