Μεταγραφές Καλοκαιριού 2022 ΙΙ

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
paokpantou

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2022 ΙΙ

Δημοσίευση από paokpantou »

Demir έγραψε:
paokpantou έγραψε:Με την προσθήκη Νταντας δεν βλέπω να έρχεται αριστερό εξτρεμ.. Εκεί θα παίζει ο Κουαλιατα..
Ο Ντάντας θα χρησιμοποιηθεί στο 10..
Προσωπικη άποψη..
ο νταντας δεν παιζει 10αρι, ειναι 8αρι και στην εθνικη παιζει 6, τυπου αλκανταρα..
Ότι έπαιζε ο Αουγκουστο θα παίζει και αυτός.. 10αρι κατ ανάγκη με πίεση και τρέξιμο..
Εκτός και αν χρησιμοποιηθεί σε αυτή την θέσω ο Σοαρες και ο Νταντας στο6. 8.. Ο Αουγκουστο είμαι σχεδόν σίγουρος πως θα πουληθεί.
Άβαταρ μέλους
aivas19

Δημοσίευση από aivas19 »

GEOL έγραψε:https://www.scotsman.com/sport/football/rangers/rangers-transfers-the-numbers-and-style-behind-coki-gol-antonio-colak-scouted-as-paok-salonika-striker-talk-continues-3741451

Πάρτε και αυτό :lol:
Εικόνα
Διαβαζοντας το «τσοκιγκολ»
Άβαταρ μέλους
Jairo

Δημοσίευση από Jairo »

φιρι-φιρι το πάτε να χαλάσετε την πώληση...πέστε και καμμιά καλή κουβέντα βρε.
Ο παίκτης έχει πιό πολλά θετικά απο αρνητικά...
Άβαταρ μέλους
gergeo4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από gergeo4 »

Σβαμπ stays home
Άβαταρ μέλους
psykoman

Δημοσίευση από psykoman »

Παιζει να ειμαι ο μονος εδω μεσα που θα ηθελα να μεινει ο Τσοκι με προετοιμασια Λουτσεσκου.
Άβαταρ μέλους
Gospi

Δημοσίευση από Gospi »

Λογικη η παραμονη Σβαμπ αν οντως παιζει αμεσα πωληση Αουγκουστο...

Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
Jairo

Δημοσίευση από Jairo »

psykoman έγραψε:Παιζει να ειμαι ο μονος εδω μεσα που θα ηθελα να μεινει ο Τσοκι με προετοιμασια Λουτσεσκου.
Εικόνα
Luigi Vampa

Δημοσίευση από Luigi Vampa »

Το μεγάλο μείον του Τσολακ είναι η έλλειψη τεχνικής, με αποτέλεσμα να μην μπορεί να κρατήσει μπάλα κ να συμμετέχει πιο πολύ στο παιχνίδι. Έχει προσαρμοστεί λόγω αυτού κ παίζει την μπάλα σχεδόν πάντα με τη μία κ είναι αρκετά καλός σε αυτό. Παρα την μετρια ταχύτητα του
παίζει καλά στους χώρους κ του αρέσει να σπάει το τεχνητό οφσάιντ. Τα τελειώματα του δυστυχώς σε μας ήταν πολύ μέτρια. Γενικά ήταν μια μέτρια επιλογή κ δεν έβγαλε τα λεφτά του. Για δευτερος δεν ειναι κακος. Δεν έχω πολλές απαιτήσεις. Προτιμώ να πουληθεί κ να πάρουμε εν φορ που θα κανει τη διαφορα
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Ο Νταντας παντως πιο πολυ αντιΣβαμπ θα μπορουσε να εινσι παρα αντιΑουγκουστο. Αν φυγει ο βραζιλιανος με προβληματιζει ποιος θα παίξει μπροστά απο τα στοπερ εκτός του Κουρτιτς.
Άβαταρ μέλους
Ettien26

Δημοσίευση από Ettien26 »

Εγω εξακολουθώ να πιστεύω ότι θα είναι λάθος αν δεν πάμε για 10αρι. Παίρνουμε το ίδιο ρίσκο όπως με τον τερματοφύλακα. Καλοί οι νεαροί και τα στοιχήματα αλλά χρειαζόμαστε συμπληρωματικά και μια πιο safe και έμπειρη επιλογή για την θέση αυτἠ.
Άβαταρ μέλους
Shivaspace

Δημοσίευση από Shivaspace »

πολύ καλός επιθετικός είναι ο Antonio Čolak, το έχει αποδείξει σε όλες τις ομάδες που έχει παίξει. Με όχι και τόσο άρτια ταχνική, όμως πάρα μα πάρα πολύ δυνατός κάτι που τον κάνει να ξεχωρίζει όταν αγωνίζεται σε δυνατά πρωταθλήματα.
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

renegade έγραψε:Εντάξει,το φεισμπουκ με πέταξε χορηγούμενη διαφήμιση μαθήματα πορτογαλικών :lol:
:lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
psykoman

Luigi Vampa έγραψε:Το μεγάλο μείον του Τσολακ είναι η έλλειψη τεχνικής, με αποτέλεσμα να μην μπορεί να κρατήσει μπάλα κ να συμμετέχει πιο πολύ στο παιχνίδι. Έχει προσαρμοστεί λόγω αυτού κ παίζει την μπάλα σχεδόν πάντα με τη μία κ είναι αρκετά καλός σε αυτό. Παρα την μετρια ταχύτητα του
παίζει καλά στους χώρους κ του αρέσει να σπάει το τεχνητό οφσάιντ. Τα τελειώματα του δυστυχώς σε μας ήταν πολύ μέτρια. Γενικά ήταν μια μέτρια επιλογή κ δεν έβγαλε τα λεφτά του. Για δευτερος δεν ειναι κακος. Δεν έχω πολλές απαιτήσεις. Προτιμώ να πουληθεί κ να πάρουμε εν φορ που θα κανει τη διαφορα
Ακριβως αυτο Λουιγκι...ειμαι 100% σιγουρος οτι ο Λουτσος θα παει με Ολιβειρα βασικη επιλογη...και θα το στηριξει πολυ αυτο...οποτε οπως ειπες για δευτερος και με καποια διαφορετικα χαρακτηριστικα παιχνιδιου που εχει μου κανει για να μεινει.
george188

Δημοσίευση από george188 »

psykoman έγραψε:Παιζει να ειμαι ο μονος εδω μεσα που θα ηθελα να μεινει ο Τσοκι με προετοιμασια Λουτσεσκου.
Είμαι ο δεύτερος περίεργος της φάσης. Ο παίκτης δεξ έχει κάνει προετοιμασία με την ομάδα. Θέλω να τον δω με λουτσεσκου
Άβαταρ μέλους
psykoman

george188 έγραψε:
Είμαι ο δεύτερος περίεργος της φάσης. Ο παίκτης δεξ έχει κάνει προετοιμασία με την ομάδα. Θέλω να τον δω με λουτσεσκου
Κουφαλες θα κανουμε κομμα με τον συνονοματο απο εδω και θα κρατησουμε την παικτουρα.

:opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara:
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”